banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Naša odbrana je visoka i troma i brze ekipe nam prave mnogo problema, bez obzira da li se radi o slabim ili jakim ekipama. Kontam da bi nam neko poput Otoa Rehagela dobro došao, jest da bismo igrali ružno, ali bi bar došli neki rezultati. S tim da bi kod nas imao nešto boljeg materijala za rad nego u Grčkoj.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
А Сузану Манчић поставит за секретарицу Оту :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Везни ред је био солидан у овој формацији јест да су Кузмановић и Качар могли мало боље покривати терен кад бекови направе излет ,а то се може уиграти и мислим да су њих двојица добар избор на тој позицији. Волков је тотално лош у дефанзиви и није ријешење на тој позицији с друге стране имамо три играча уједначеног квалитета и ту се може комбиновати.

Јанковићу свака част то нам треба конкретан играч зна да шутне кад има прилику има добар преглед кад треба центрирати ,а ако види да нема добру позицију за пролаз и дриблинг стане на лопту врати назад ,кружи улази у средину и тражи лопту. Углавном рационално размишља за разлику од Јовановића,Красића и Тошића којима није важно да ли имају једног или пет играча испред себе и што ће изгубити лопту важно је само да се дрибла. Сулејмани такође конкретан играч који је сличан Јанковићу и он мора да игра на десној страни или можда и у нападу .

Нинковићу одговара ова позиција иза нападача добар је технички не губи лопту и зна да се избори изнесе лопту кад је окружен ,пуно трчи и врши притисак једино му је недостатак шут али на позицији полу-шпица има више могућности да уђе у шансу и да шута с пар метара.
Нападач остаје проблем ,а одбрани само треба мало боља организација то се да поправити пошто су у питању квалитетни играчи.
Углавном мора боље јер нас чекају паклене квалификације.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
rikas :salute: :salute: =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sulejmani mora igrati iza Zigica koji je nesrecnik dobio jednu loptu. Ninkov je donio svjezinu ali je u onoj sansi morao bolje da reaguje ...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Ташко je napisao:
A kako ti to znas kad nisi gledao utakmicu?

Sinko, nisam ja ni meteorolog pa znam da napolju trenutno greje sunce. Čoveče, šta ima da gledam protiv Hondurasa? Jebo vas Honduras! Ko da smo igrali protiv Njemačke i Holandije zajedno pa eto "nismo imali sreće", "nija nas htio šut", "nije imao ko da zabije"... Mislim, zajebite više te izlizane fraze i izgovore. Nitro je dobro rekao: ako imaš problema u napadu, zovi napadača koji je u formi. Zovi igrača koji zna igrati, koji zna zabijati i koji hoće da igra. Slušam jutros na radiu da smo popušili i kao da čujem Aleksandra Stanojevića i Roberta Prosinečkog kako govore: "imali smo terensku inicijativu i visok procenat poseda lopte, ali eto nije nas išlo."
Znači, protiv Hondurasa katastrofa.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da te krene u fudbalu potrebno je prije svega pozitivna atnosfera, vjera u sebe, sposobnost igraca da se nose sa pritiskom i jos mnogo stvari nevezanim za fudbal... To mi nemamo, od prilike to je taj mentalitet koji nam fali....

Vuce, ne slazemo se za Ninkovica i to je OK, svako ima svoje misljenje...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pogledao sad snimak, svaka cast vama koji imate zivaca i volje da cekate 02:30 i mec sa Hondurasom. Igra opet tjah, nesto se mrljavi, zavrsnica zeza, sve standard i vec vidjeno. Pojedinacni ucinak: Bosko objasnio, nisam vjerovao poslije povrede da ce se vratiti na ovaj nivo al mozda je i bolji nego ranije, Tomovic rupa kao sto je i bio, Volkov pokazao da se sva fama oko njega digla bezveze Alvarez mu pravio djecu bar jedno 5-6 puta, Ninkovic najvece razocarenje turneje puno vise sam od njega ocekivao, Ivanovica anonimus otrese kao slinu kod gola, Kaludjer zivi dokaz da je Stojic Bog otac kad onakvog panja uvali u reprezentaciju, a i za Tomica vazi isto samo nzm ko mu je menadzer vjerovatno Ramadani. Uglavnom mozda bi se nesto dalo i napraviti al problem je u savezu i trenerskoj skoli.
Neki dan citam igrale se U-19 kvalifikacije, 3 meca i Srbija prodje dalje sa jednim datim golom, zalost. Djecu od malena uce samo da se odbrane, a u napadu sta bude, nije ni cudo sto nemamo krstenog centarfora nzm ni ja koliko dugo. Komplet savez promijeniti, sve ljude koje imaju neke veze sa FSS i postaviti novi kadar, sad je taman vrijeme posto kontam da smo negdje oko dna. Ako i onda ne bude islo znamo da nije fudbal za nas i batalimo.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2011, 16:40
Зна ли неко шта је са Јанковићем,јел нека озбиљнија повреда?Момак баш нема среће са тим повредама.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vodimo 2-0 u Sjevernoj Irskoj,kvalifikacije U21,ovim smo skoro obezbijedili baraž...Strijelci Gudelj iz penala i Marković.

Slabo znam ove mlade momke i imam jedno pitanje. Da li je ovo Lazar Marković iz Partizana ili ima neki Saša Marković? Čini mi se da je prošlog mjeseca gol u Makedoniji dao neki Saša Marković? Gledao sam utakmicu,super gol,poluvolej,ali ne znam te momke,tek su se ove godine pojavili pa sve brkam :(

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sasa Markovic iz partizana.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A Lazar? Ima i takav...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lazar je spic 94 godiste,vunderkid sto bi rekli,bljesnuo ove polusezone.Sasa markovic iz ofke dosao,ima razoran udarac i lijevicom i desnicom,igra u vezi,nije se naigrao.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nego gdje si gledao tekmu?Nigdje nisam mogao pronaci prenos

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisam gledao,već pratio detalje na
http://www.uefa.com/under21/season=2013 ... index.html

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 17:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Aj bar nek mladi guraju nekako. Ne mogu vjerovati da mrtvi RTS nije prenosio.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 18:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zato se i zove mrtvi RTS. Šta mislite, koga uzeti iz mlađih kategorija i ubaciti ga u A tim? Neka se malo uigraju kroz prijateljske utakmice pa da budu spremni za kvlifikacije sledeće godine.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 19:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima par ovih momaka koji su dobri, ali ja to ne bih ništa dirao. Nek oni odrade svoje kvalifikacije i nek odrade dobro EP. Doće vrijeme i za njih.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Видим вечерас Хидинк остаде без посла, да има неко крштен што се као мало разумије у фудбал па да му да једно 2-3 милиона да освојимо и то европско, свјетско, олимпијаду, мисс свијета ... ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Видим вечерас Хидинк остаде без посла, да има неко крштен што се као мало разумије у фудбал па да му да једно 2-3 милиона да освојимо и то европско, свјетско, олимпијаду, мисс свијета ... ;)

I ja nešto kontam da njega uzmemo, jer domaćih stručnjaka definitivno nemamo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]