skeva je napisao:
drinin vuk je napisao:
Нинковић нам носи 10-ку еј 10-ку.

По мом мишљењу за следеће квалификације се захвалити: Јоргачевићу,Нинкову,Нинковићу,Милијашу,Јовановићу,Жигићу,Пантелићу.
23 имена,која би се по мојој процјени требала наћи на списку и на које би се требало рачунати:
Голмани : Стојковић,Бркић,Кахриман.
Одбрана: Суботић,Бишевац,Рајковић,Ивановић,Баста,Коларов,Волков
Везни: Петровић,Кузмановић,Качар,Тадић,Љајић,Красић,Тошић, Матић,Јанковић,Ђуричић
Нападачи: Сулејмани,Лазовић,Мрдаковић.
Ninkovic je posle jankovica bio nas najbolji igrac

To sad sto ti gledas ko je pogodio precku, to je vec tvoja stvar.
Zigic treba ovoj reprezentaciji da sa klupe donese prevagu ako ne ide kao i jovanovic, ninkov je bio dosta bolji od tomovica (sad sto ti ne volis ninkova to je vec opet tvoja stvar), trcao kao lud, na njegove ubacaje jankovic i zigic su imali po jednu stopostotnu sansu, plus sto je trcao i za krasica jer su usli u istom trenutku.
Bili su svi ok, da ponovim, sva sreca sto ninkov nije asistirao cist zicer kaludjerovicu jer bi onda ovaj dao gol i tu bi sebi dao prostora u reprezentaciji koga nadam se posle ove turneje nece imati... Inace pokazao je kakav je golgeter pri jednom sutu iz kosa kod kog bi bar 80% svjetskih napadaca bar pogodilo u okvir gola.
Sve u svemu, promjene, promjene i samo promjene......
Mислим да си пост писао под утицајем "овај гробар би све звездаше тјерао из репрезентације",па самим тиме и аргументи су слабашни.
Ја причам у глобалу и не на основу једне утакмице, већ на основу ове двије године,бар када се ради о појединцима. Нинковић би са оваквим "потенцијалима" једино још могао играт за Македонију. Једноставно ако он треба бити плејмејкер и ако он треба бит креативац, јбм ти фудбал и утакмицу. Дечко нема благе, кад је имао последњи пут асистенцију? Некад док је још на тренингу Динама играо против резерви истог. О головима да и не причамо,од 20-ак мечева само на два је био солидан,све остало једна велика 0.
У фудбалу се пречке не броје,знам многе који су и мреже погађали,али нису имали квалитета да носе свети дрес.
Жигић нам је баш ових 10-ак година доносио превагу, оно баш нас је обрадовао и баш је био човјек одлуке,а да заборавио сам 202 цента су му помогла да понекада надскочи метар и жилет противничке играче Фарских Острва,Литваније....И одма да се разумијемо,тотално је небитно што је звездаш, јер играчи попут Јовичића,Друлића,па донекле и Пјановића су класа за поменутог.
Кажеш не волим Нинкова, Томовић је дакако звездаш такође,као и Баста,а опет мени овај трећи некако дјелује најпоузданије,иако руку на срце поред Ивановића немају се чему надат кад је минутажа у питању.
Нинков све што зна то је трчати,упореди његове центаршутеве и Волкова,ко небо и земља,наградно питање може ли Нинков лијевом ногом из корнера добацит до шеснаестерца?
Промјене свакако,међутим наши једнолични демократски и властодржачки медији неће наредних недеља радити на оним битним стварима,поново ће се причати о једном човјеку,све ће ићи на једну воденицу, наравно да је онај главни највише крив,ал на броду на ком је много било неодлучних,кривица би требала бити колективна,нарочито у спорту какав је фудбал.