banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Никад лицемјер нисам био, али БРАВО СРБИЈО.

Стварно су одиграли добру утакмицу, није хтјела у гол и буде и таквих утакмица. Неко се можда неће сложити,али ово је тим који је први пут,вјероватно и једини играо скупа против солидног Хондураса. Волков по мени сасвим солидан,Јанкела ће надам се у наредним квалификацијама бити стартер,мсм да је и Стојкета реално очекиват као првог голмана. Сваки пораз боли,нико неће памтити пречке,шансе, сви ће памтити овај резултат.

Савез је узео од друге најсиромашније земље сјеверне хемисфере (после Тахитија) 250 000 долара и њих овај пораз не боли. Трећа смо евро екипа коју је Хондурас у својој историји добио,после Словеније и Летоније.

ВОЛИМ ТЕ СРБИЈО.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 10:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Kao što hertz: sve je to šupljak.
Ova utakmica je još jednom pokazala da Srbija nema napadača koji će stvoriti nekoliko šansi, koji će zabiti gol, koji će na sebe navući dva protivnička igrača i tako ostaviti prostora da neko zaprijeti iz drugog plana.
Drago mi je zbog Jankovića. Treba nam takav igrač za sledeće kvalifikacije.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A kako ti to znas kad nisi gledao utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нинковић нам носи 10-ку еј 10-ку. :(

По мом мишљењу за следеће квалификације се захвалити: Јоргачевићу,Нинкову,Нинковићу,Милијашу,Јовановићу,Жигићу,Пантелићу.
23 имена,која би се по мојој процјени требала наћи на списку и на које би се требало рачунати:
Голмани : Стојковић,Бркић,Кахриман.
Одбрана: Суботић,Бишевац,Рајковић,Ивановић,Баста,Коларов,Волков
Везни: Петровић,Кузмановић,Качар,Тадић,Љајић,Красић,Тошић, Матић,Јанковић,Ђуричић
Нападачи: Сулејмани,Лазовић,Мрдаковић.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma jebes honduras, opet kazem, necu da komentarisem jer nisam gledao... A oni da su neka fudbalska ekipa bili bi bar u top 30... Igrali su i gori od njih na SP :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na primjer mi.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Severna Koreja, Novi zeland... Inace im je konkurencija za kvalifikacije bila vrhunska... Sve drzave koje nemaju stanovnistva da sastave tim... Prosli oni Meksiko i USA, niko vise i ne igra fudbal u tom delu sveta

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Severna Koreja, Novi zeland... Inace im je konkurencija za kvalifikacije bila vrhunska... Sve drzave koje nemaju stanovnistva da sastave tim... Prosli oni Meksiko i USA, niko vise i ne igra fudbal u tom delu sveta

Друже Херцог,први сам против оне "данас сви играју фуцу",ал немој бити тако суров код разматрања,ту су Јамајка,Коста Рика,Канада,Панама ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E ako su oni merilo onda je sve otislo u qrac... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moj Hertzog сјети се да је Летонија играла ЕП,а да су на СП 1998 Јамајчани повели против Хрватске :)

Не знам колико пратиш али Коста Рика има поприлично солидан тим,доста Канађана имаш по Европи,ту је и једна нова репрезентација,која би уколико њихови колонизатори буду тако хтјели могла бити учесник идућег СП,ради се о Холандским Антилима. Доста њихових репрезентативаца игра у холандској лиги,мсм да им је најпознатији везиста Мартина,а причало се да би практично сви они који немају шансу играт за Холандију могли играт за Антиле у наредним квалификацијама.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
drinin vuk je napisao:

По мом мишљењу за следеће квалификације се захвалити: Јоргачевићу,Нинкову,Нинковићу,Милијашу,Јовановићу,Жигићу,Пантелићу.
23 имена,која би се по мојој процјени требала наћи на списку и на које би се требало рачунати:
Везни: Петровић,Кузмановић,Качар,Тадић,Љајић,Красић,Тошић, Матић,Јанковић,Ђуричић

Ninkovic je posle jankovica bio nas najbolji igrac :wink: To sad sto ti gledas ko je pogodio precku, to je vec tvoja stvar.
Zigic treba ovoj reprezentaciji da sa klupe donese prevagu ako ne ide kao i jovanovic, ninkov je bio dosta bolji od tomovica (sad sto ti ne volis ninkova to je vec opet tvoja stvar), trcao kao lud, na njegove ubacaje jankovic i zigic su imali po jednu stopostotnu sansu, plus sto je trcao i za krasica jer su usli u istom trenutku.

Bili su svi ok, da ponovim, sva sreca sto ninkov nije asistirao cist zicer kaludjerovicu jer bi onda ovaj dao gol i tu bi sebi dao prostora u reprezentaciji koga nadam se posle ove turneje nece imati... Inace pokazao je kakav je golgeter pri jednom sutu iz kosa kod kog bi bar 80% svjetskih napadaca bar pogodilo u okvir gola.

Sve u svemu, promjene, promjene i samo promjene......

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
drinin vuk je napisao:

Ninkovic je posle jankovica bio nas najbolji igrac :wink: To sad sto ti gledas ko je pogodio precku, to je vec tvoja stvar.
Zigic treba ovoj reprezentaciji da sa klupe donese prevagu ako ne ide kao i jovanovic, ninkov je bio dosta bolji od tomovica (sad sto ti ne volis ninkova to je vec opet tvoja stvar), trcao kao lud, na njegove ubacaje jankovic i zigic su imali po jednu stopostotnu sansu, plus sto je trcao i za krasica jer su usli u istom trenutku.

Bili su svi ok, da ponovim, sva sreca sto ninkov nije asistirao cist zicer kaludjerovicu jer bi onda ovaj dao gol i tu bi sebi dao prostora u reprezentaciji koga nadam se posle ove turneje nece imati... Inace pokazao je kakav je golgeter pri jednom sutu iz kosa kod kog bi bar 80% svjetskih napadaca bar pogodilo u okvir gola.

Sve u svemu, promjene, promjene i samo promjene......

Mислим да си пост писао под утицајем "овај гробар би све звездаше тјерао из репрезентације",па самим тиме и аргументи су слабашни.

Ја причам у глобалу и не на основу једне утакмице, већ на основу ове двије године,бар када се ради о појединцима. Нинковић би са оваквим "потенцијалима" једино још могао играт за Македонију. Једноставно ако он треба бити плејмејкер и ако он треба бит креативац, јбм ти фудбал и утакмицу. Дечко нема благе, кад је имао последњи пут асистенцију? Некад док је још на тренингу Динама играо против резерви истог. О головима да и не причамо,од 20-ак мечева само на два је био солидан,све остало једна велика 0.
У фудбалу се пречке не броје,знам многе који су и мреже погађали,али нису имали квалитета да носе свети дрес.
Жигић нам је баш ових 10-ак година доносио превагу, оно баш нас је обрадовао и баш је био човјек одлуке,а да заборавио сам 202 цента су му помогла да понекада надскочи метар и жилет противничке играче Фарских Острва,Литваније....И одма да се разумијемо,тотално је небитно што је звездаш, јер играчи попут Јовичића,Друлића,па донекле и Пјановића су класа за поменутог.
Кажеш не волим Нинкова, Томовић је дакако звездаш такође,као и Баста,а опет мени овај трећи некако дјелује најпоузданије,иако руку на срце поред Ивановића немају се чему надат кад је минутажа у питању.
Нинков све што зна то је трчати,упореди његове центаршутеве и Волкова,ко небо и земља,наградно питање може ли Нинков лијевом ногом из корнера добацит до шеснаестерца?

Промјене свакако,међутим наши једнолични демократски и властодржачки медији неће наредних недеља радити на оним битним стварима,поново ће се причати о једном човјеку,све ће ићи на једну воденицу, наравно да је онај главни највише крив,ал на броду на ком је много било неодлучних,кривица би требала бити колективна,нарочито у спорту какав је фудбал.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vuče, dobar je ovaj tvoj sastav, samo umjesto Mrdakovića Žigić. Kolika god je stožina, ipak neka ga. I Ninković će igrati 100%, a pitanje je hoće li se Lazović vratiti u reprezentaciju.
Kako god smo mi igrali ružnu zvuči kad kažeš izgubili od Hondurasa.
Taško, je li nas satro Kadez Paldo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Ma mali onaj mrljo sto nije dao gol u istoriji fudbala je ubio puru. Nevjerovatno koliko je brz :o

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:55 
Bič božji
Bič božji

Biće to sve dobro kad otresemo Hrvate na Maksimiru. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Еразмо има до тих историјских двобоја још ;) Не сумњам да ће њихови комплекси се удвостручити након тих квалификација :)

Већ људи једна тужна истина на последња три ЕП се нисмо пласирали :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Ma Vuče, mi samo idemo na svjetska. Nisu nam interesantna ova kontinentalna. :D
Šalu na stranu, tuga je to.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jedino se valjda još kod nas, za manjak realizacije i krštenih igrača, koristi opravdanje o "nemanju sreće". Tako mi kroz istoriju, "nemamo sreće" već dugo godina. Nemamo sreće, jer lopta neće u gol, pa onda nemamo sreće jer nam najbolji igrači nisu u formi, pa nemamo sreće, jer je sudija za tu utakmicu stavio ženina sočiva, pa previdio pet penala i dosudio šest nepostojećih ofsajda. Onda nemamo sreće jer su lopte bile 0,006 bara manje naduvane od standardnih, a trava za 0,005 centimetara duža nego što su naši grači navikli. I tako, dok mi krivca pronalazimo u prokletstvu boginje Fortune, ostali iz svojih grešaka uče, napreduju i odlaze kilometrima ispred nas. Tako i taj egzotični Honduras, sa gomilom fudbalskih anonimusa, dođe i očita ti lekciju iz fudbala.

Ja nisam gledao utakmicu, ali nisam ni morao... Čim većina novinskih izvještaja ispotencira činjenicu da naši nisu imali sreće, jer lopta nije htjela u gol, meni je sve jasno. Tom otrcanom frazom se uglavnom dakle prikriva niz sopstvenih manjkavostim, od kojih je jedna i hronična neefikasnost, što je inače problem koji se rješava takođe radom, a ne bacanjem pasulja i skidanjem vudu magije, što bi prema naklapanjima o "nedostatku sreće", trebalo da bude adekvatno rješenje.

Ako te prati zla sreća, skidaš crnu magiju i zoveš babe iz seoskog komšiluka da ti bajaju u kupus. Ako imaš problem sa realizacijom i igrom, zoveš igrača koji su u formi, koji mogu da daju gol i koji mogu da se uklope u zamišljeni sistem igre....

No jebiga, mi nemamo ni sreće, da imamo selektora koji to zna. Opšti je dakle zaključak da mi nemamo sreće i da je to zbog toga što nemamo sreće.

Jesam li pomenuo da naša reprezentacija nema sreće?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:09 
Bič božji
Bič božji

Nitro, zaboravio si reći da nemamo sreće.
Meni ne bi ništa značilo da smo ove dvije utakmice i pobjedili 10:0. Ja čekam da vidim ko će biti selektor, koje igrače će forsirati i onda gledati igru i rezltate. Nema šta komentarisati ovog selektora, igrače koje je on izabrao i sistem igre koji forsira, kad će on da ode za koji mjesec, bar se nadam da će otići.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Puca mi glava od ovoga ovde, ali se ne kajem, ovo je san svakog trenera."
- Радован Ћурчић. :roll:

Без обзира на изборе и новог селектора,мишљења сам да Ћурчић спада у перспективне стручњаке,али да једна од његових главних особина поштење не може доћи до изражаја,једноставно он је марионета и свако од нас би на његовом мјесту радио у интересу оних којима људски живот не значи ништа. Ма колико ово дискутабилно звучало.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]