nisam znao da cu ga ovako brzo naci:
Citiraj:
Zločinac se vratio na mesto zločina, kroz velika vrata!!! Čovek koji je godinama vedrio i oblačio u Partizanu, krao i nameštao utakmice, danas je izvršio puč. Iako je redovno pričao kako on više nema ništa sa Partizanom Žarko Zečević je danas pokazao pravo lice i predao ceo SD Partizan u ruke Vučiću i SNS!
Dugo smo se dvoumili da li i kome da damo poverenje, pa smo se odlučili da to za nas urade vođe navijača. Dakle, koga oni podrže, mi ćemo drugu stranu, jer tako za sigurno znamo da smo na pravoj strani, ili bar nismo na pogrešnoj. Uzimajući u obzir da državu vodi ciganski psihopata, da su vođe navijača Partizana (ne svi, ali deo njih) cigani sa zvezdinog Severa, a sada na vrh bi i da dođe ciganska “svinja”, jasno je protiv koga smo!
Daleko od toga da podržavamo Mileta Jovičića. Pobogu, pa to je čovek koji godinama sedi pored najvećeg uništitelja Partizana, Dragana Đurića, i bukvalno ništa nije uradio da spasi klub, nego je još otvoreno podržavao najnakaradniju upravu u istoriji fudbalskog kluba. Ni on nema našu podršku, ali prema ovima iz SNS je mala bebica!
Ivan Tomić, Ivica Kralj, Dragan Čirić, Igor Taševsk,i Sava Milošević, Peđa Mijatović, Vlade Divac, Gordan Petrić, Zoran Bata Mirković, su uz Zeku i Svinjara! Pitamo ih… koliko košta obraz, legende!
Ako se danas išta pozitivno desilo to je da će SPS konačno biti izbačen iz Partizana. Politička partija koja je godinama vedrila i oblačila u Humskoj 1, da ništa ne kažemo o uzimanju i otimanju novca od transfera. Jedini problem je što će ih naslediti SNS i Aleksandar Vučić. Čovek koji se zarekao, posle batina kojih je dobio njegov sin od Grobara, da će čim dođe na vlast ugasiti ceo SD Partizan.
Uzimajući u obzir gde je naš VK, OK, RK, pa i KK, posao mu ide kao po loju. A naše legende, jebo im pas mater, i svima koji su glasali za ovog psihopatu sa “F licencom”, su stali u red i podržali Popovića. Čoveka, koji je kao i Dragan Đurić uništio sve čega se dotakao! Sve te legende će opet doživeti istu sudbinu, kao i sa Draganom Đurićem, šut karta čim počnu da se mešaju u njihov posao, osim ako budu klimoglavci, u tom slučaju biće dobrodošli.
Grobari, ne dajte da vas zavara neko zvučno ime koje će se pojaviti, jer to i jeste cilj, da oni budu ikebana a vi kažete “evo, vraća se Bata, Kralj, ovaj, onaj…pa i nije to tako loše”.
Ovde su mnogo važnija pitanja – opstanka kluba, našeg stadiona, sudbine sportskog društva, a kad se ta pitanja budu rešavala, tada nas neće predstavljati ni Bata, ni Kralj (isti onaj što je rekao da je Partizan – Titanik), ni Mijat, ni Ćira. Tada će nas predstavljati svinjar ili neko sličan, podoban ovima što nas patološki mrze.
Uključite mozak… nije problem ko će biti pretsednik nego kako, zašto i ko sve stoji iza tog izbora!
Iskreno, nadam se da grešim i da sam ja u stvari budala, da ništa ne znam, da vidim zavere gde ih nema, da će novi predsednik, ko god bio, u saradnji sa SNS podići Partizan na jedan zavidan novo… Vreme će pokazati ko je u pravu. Da li ćemo biti “evropski Partizan”, ili nas neće biti. Treća opcija nažalost ne postoji.