banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 06:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ima li neki forumaš iole upućen da meni u dvije rečenice objasni sve ovo što žurnal i mozzart neće da napišu?? :( :(

šta sad zečević odjednom gura ovog što izvozi svinje u rusiju popovića,i koja je to uopšte stranka ako albert nađ kaže da je to čisti politički skup?

zeko je udbaško dijete,je li još uz sps ili je sad ovo neka "naprednjačka" priča?

mislim očito je da je zečević odlučio ko će biti predsjednik )a biće popović iz loznice!!!) i sjebao milu jovičića i ovog nađovog pavlovića,čak je i alkatraz na zadnjoj utakmici gurao tu priču,ali zanima me ko stoji iza svega toga?

sps ili sns?

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Dec 2014, 17:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
SNS
njihov covjek dolazi

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
slageru kopiracu ti jedan tekst o ovome,samo da ga iskopam

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajde molim te,da vidim malo...sve ovo što pišu mediji je goli q,a mene zanima baš to što ne pišu :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisam znao da cu ga ovako brzo naci:

Citiraj:
Zločinac se vratio na mesto zločina, kroz velika vrata!!! Čovek koji je godinama vedrio i oblačio u Partizanu, krao i nameštao utakmice, danas je izvršio puč. Iako je redovno pričao kako on više nema ništa sa Partizanom Žarko Zečević je danas pokazao pravo lice i predao ceo SD Partizan u ruke Vučiću i SNS!
Dugo smo se dvoumili da li i kome da damo poverenje, pa smo se odlučili da to za nas urade vođe navijača. Dakle, koga oni podrže, mi ćemo drugu stranu, jer tako za sigurno znamo da smo na pravoj strani, ili bar nismo na pogrešnoj. Uzimajući u obzir da državu vodi ciganski psihopata, da su vođe navijača Partizana (ne svi, ali deo njih) cigani sa zvezdinog Severa, a sada na vrh bi i da dođe ciganska “svinja”, jasno je protiv koga smo!
Daleko od toga da podržavamo Mileta Jovičića. Pobogu, pa to je čovek koji godinama sedi pored najvećeg uništitelja Partizana, Dragana Đurića, i bukvalno ništa nije uradio da spasi klub, nego je još otvoreno podržavao najnakaradniju upravu u istoriji fudbalskog kluba. Ni on nema našu podršku, ali prema ovima iz SNS je mala bebica!
Ivan Tomić, Ivica Kralj, Dragan Čirić, Igor Taševsk,i Sava Milošević, Peđa Mijatović, Vlade Divac, Gordan Petrić, Zoran Bata Mirković, su uz Zeku i Svinjara! Pitamo ih… koliko košta obraz, legende!
Ako se danas išta pozitivno desilo to je da će SPS konačno biti izbačen iz Partizana. Politička partija koja je godinama vedrila i oblačila u Humskoj 1, da ništa ne kažemo o uzimanju i otimanju novca od transfera. Jedini problem je što će ih naslediti SNS i Aleksandar Vučić. Čovek koji se zarekao, posle batina kojih je dobio njegov sin od Grobara, da će čim dođe na vlast ugasiti ceo SD Partizan.
Uzimajući u obzir gde je naš VK, OK, RK, pa i KK, posao mu ide kao po loju. A naše legende, jebo im pas mater, i svima koji su glasali za ovog psihopatu sa “F licencom”, su stali u red i podržali Popovića. Čoveka, koji je kao i Dragan Đurić uništio sve čega se dotakao! Sve te legende će opet doživeti istu sudbinu, kao i sa Draganom Đurićem, šut karta čim počnu da se mešaju u njihov posao, osim ako budu klimoglavci, u tom slučaju biće dobrodošli.
Grobari, ne dajte da vas zavara neko zvučno ime koje će se pojaviti, jer to i jeste cilj, da oni budu ikebana a vi kažete “evo, vraća se Bata, Kralj, ovaj, onaj…pa i nije to tako loše”.
Ovde su mnogo važnija pitanja – opstanka kluba, našeg stadiona, sudbine sportskog društva, a kad se ta pitanja budu rešavala, tada nas neće predstavljati ni Bata, ni Kralj (isti onaj što je rekao da je Partizan – Titanik), ni Mijat, ni Ćira. Tada će nas predstavljati svinjar ili neko sličan, podoban ovima što nas patološki mrze.
Uključite mozak… nije problem ko će biti pretsednik nego kako, zašto i ko sve stoji iza tog izbora!
Iskreno, nadam se da grešim i da sam ja u stvari budala, da ništa ne znam, da vidim zavere gde ih nema, da će novi predsednik, ko god bio, u saradnji sa SNS podići Partizan na jedan zavidan novo… Vreme će pokazati ko je u pravu. Da li ćemo biti “evropski Partizan”, ili nas neće biti. Treća opcija nažalost ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kazu da ce ovi dovesti djurdjica u klub a i ne bi me cudilo da dovedu neko zvucnije ime da zamazu oci

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala ti puno,više saznam iz ovog posta ili članka nego iz sportskog žurnala koji čitam svaki dan 20 godina :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 17:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
covjek obecao osam miliona evra do kraja 2015 godine od toga sest miliona do marta...

Sve je bilo kako je Tole najavio :)

u oci mi upada jedno drugo ime
Miloš Vazura - novi generalni direktor...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Сад кад нам је СНС ушао у клуб, контам да ћемо добити неку фину макету новог стадиона. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bogami jedan uvazeni clan JT koji ima veze sa klubom, a i prije je redovno pogadjao sta ce se desiti napisa sljedece:

Citiraj:
Evo ovako: Posle svega što sam video i čuo danas, na Skupštini ali još više posle nje - ja sam miran i bezbrižan. Ne zajebavam se i nisam nimalo ironičan. Ko voli Partizan, taj nema razloga da kuka...jedino što će morati da sačeka 2015. godinu da se uveri u ispravnost ovoga što sam sad napisao...Opušteno braćo crno-bela i sestre crno-bele, nema zime za naš voljeni klub!

Citiraj:
Biće i treći gost - senior Nedić. On će da priča o rešavanju problema sa stadionom.
Obavezno gledajte. Biće lepih vesti i što se tiče KK!
Još jednom vam ponavljam - mirno spavajte večeras. I ne samo večeras.

Da ova uprava nije samo prelazni period ka privatizaciji, o kojoj se sve vise govori.. :) Mislim, to ce i drzavi ici u korist, sto zbog politickih poena sto zbog toga sto klubovi vise nece biti na teretu drzave.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Da taj uvazeni clan nije neki Jne, ili tako nesto?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kakvi god bili, njihov prvi potez mi se sviđa. Odbijena ponuda Lila za Škuletića! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Raskoljnikov je napisao:
Da taj uvazeni clan nije neki Jne, ili tako nesto?

Je Ne A.

Da.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Onda to sve okaci macku o... Taj nema veze sa desavanjima u klubu. Zna koliko ti i ja.
Nema srece za nas fudbal kad njime upravlja politika. Izdajnik je izvrsio puc u Zvezdi, a neki dan prica protiv njih. On, koji je tu istu bagru doveo, sad pljuje i govori da pljackaju. Sve je isto, Zvezda i Partizan. Javasluk, u kojem neki ljudi dobiju cast da budu na funkciji, a uz to i da malo munu para, jer si bezbjedan ako ukrades, cak nakon toga dobijes i vecu funkciju(citaj Vesic). Taj Popovic je dosao po zadatku u klub, a navijaci nek se pale na obecanja i lazi. Sve srusiti i krenuti od nule, samo kad budemo imali normalnu zemlju. Ako je ikad budemo imali.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 20:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2014, 23:00
Ono što je nama vlast(SPS+DS) radila zadnjih 20-tak godina preko svojih poslušnika izgleda da juče počela(SNS) sa vama.Neka vam je bog na pomoći .

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Kako se sve ozbiljnije priča-ovaj prevrat neuništivog mufljuza Žarka Žečevića je priprema terena za privatizaciju.
Popović i kompanija trebali bi klub da prepuste u narednom periodu nekoj austrijskoj ili njemačkoj kompaniji,nisam siguran, u kojoj svoj dio ima Zekin dobar prijatelj Milija Babović. Poslije svega,više ne znam šta da mislim i za koga treba da se odlučim.
Znam samo da je Gordan Petrić i njegova ekipa (Tomić ,Mirković...) jedina svjetla tačka i najzdravija struja koja postoji tu oko kluba.
Kamo sreće da su ti momci ostali da vode klub,sportski dio, a od već neizbježnih srbijanskih uspješnih biznismena ja bih izabrao Nenada Popovića. Ta kombinacija čini mi se da bi bila idealna za klub.
Nenad je jedan od najuspješnijih srpskih biznismena,sa pravim poslovima a ne ko ovaj Zoran sa nekim imaginarnim kompanijama.
Nenada su poslije samo godinu dana otjerali ovi iz SPS-a sa mjesta predsjednika.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 23:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Максимилијан je napisao:
Kako se sve ozbiljnije priča-ovaj prevrat neuništivog mufljuza Žarka Žečevića je priprema terena za privatizaciju.
Popović i kompanija trebali bi klub da prepuste u narednom periodu nekoj austrijskoj ili njemačkoj kompaniji,nisam siguran, u kojoj svoj dio ima Zekin dobar prijatelj Milija Babović. Poslije svega,više ne znam šta da mislim i za koga treba da se odlučim.
Znam samo da je Gordan Petrić i njegova ekipa (Tomić ,Mirković...) jedina svjetla tačka i najzdravija struja koja postoji tu oko kluba.
Kamo sreće da su ti momci ostali da vode klub,sportski dio, a od već neizbježnih srbijanskih uspješnih biznismena ja bih izabrao Nenada Popovića. Ta kombinacija čini mi se da bi bila idealna za klub.
Nenad je jedan od najuspješnijih srpskih biznismena,sa pravim poslovima a ne ko ovaj Zoran sa nekim imaginarnim kompanijama.
Nenada su poslije samo godinu dana otjerali ovi iz SPS-a sa mjesta predsjednika.

nisam gledao ali bilo je valjda na sos-u kako je petric spustio ovome novom glavonji.posto je ovaj vec clan upravnog odbora pitao ga sta ste vi do sada radili,kako vam te sve ideje nisu ranije pale na pamet dok ste bili ovde?

a sve je ovo jedna veljika muljevina,valjda je i zeceviceva cerka neki qrac pala za tj beograd na vodi

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Povodom nove uprave nista ne bih mnogo komentarisao.Za pocetak,ne mirise mi bas na nesto normalno...ko da je do sad i bilo normalno.Vec se pravi cirkus oko Skuletica,stara uprava ga navodno prodala,covjek izgleda potpisao a ovi novi ne daju :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zao mi covjeka.Ne znam je li smijesno ili zalosano.

http://mondo.rs/a757095/Sport/Fudbal/Me ... a-Lil.html

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2014, 23:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Posto skoro svaki dan izlazi po neka vijest o odlasku Skuletica,ne bi me cudilo da sutra ili prekosutra izadje opet nesto novo.Skuletic za sada ostaje u Partizanu sto je licno meni drago.

http://www.soskanal.net/fudbal-super-li ... -pregovara

Ja se samo nadam da se Skuletic nesto nece razocarati i iz mozda nekog protesta pogorsati igru jer misljenja sam da je htio otici ali izgleda da nije bas sve cisto oko tog prelaska.Skuleticu bi bilo pametno da nastavi da igra korektno,da jos popravi igru a moze komotno pa ce vjerovatno biti prodat poslije za bolje pare pa ce i on i klub biti zadovoljniji.Ko zna,mozda mu i klub odnosno ova nova uprava Partizana obezbjediti veca primanja ako su takvi kako se prica i pise mada ja sam skeptik ali treba sacekati da li idu bolji dani ili slijedi konacna propast kluba.
Ne bih da prenaglim ali kako citam mnoga misljenja ipak se cini da je menadzer htio da zavrsi posao oko ovih praznika i da se opari ali klub nije dao nikakvo odobrenje o transferu ako je dao odobrenje agentu da pregovara.Logicno i jest.Sretno Skuleticu i ako zaista ostane i ako ode.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]