Ташко je napisao:
drinin vuk je napisao:
Сви који се противите идеји да Клео игра за репрезентацију,још ниједан конкретан аргумент нисте дали.
Nije rodjen u Srbiji, a nije ni Srbin. Sta ne kontas?
Kустурица такође није рођен у Србији, данас је православац. Љајић такође није Србин. Прлаиновић није рођен у Србији. Исто као што је Дринчић Србин па игра за Ц.Гору,Карабатић је рођен у Нишу, Кркићу је отац Србин........
Hertzog je napisao:
Razlozi protiv Klea su brojni, a vecina ih je receno milion puta. Sustina, ovo je reprezentativni a ne klupski fudbal da bi kupovali igrace pasosima. A kako mozes reci da nije kompleks doticnig kada samo pljuje po svemu sto je vezano za Zvezdu, ne moze mu proci post a da nas ne pomene. Zabole me za koji tim neko igra ako je reprezentacija u pitanju, ali njemu to ocigledno pravi problem, zbog kompleksa naravno. Sta bi mu ja

Као што већ рекох,тек када с неким од вас попијем пиву,моћи ћу доносит конкретне закључке. Колико год да се неко позива на комплекс мора обратит пажњу на контрадикторности јер употријебити израз "мањи клуб" приликом доношења етикете,доноси логичку дилему.
Citiraj:
Tebe nisam ni spomenuo mada nisi bolji ni sekunde. Meni poprilicno puca za fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali ti i pekmen se ubijate pljuvajuci Pantelica, Zigica, Stankovica i VIdica. Ne znam primjetis li obrazac po kojem pljujete. Pozivanje Clea ili Evandra ili bilo kog stranca bi bio zadnji ekser u sanduk. Ono malo nacionalnog ponosa i identiteta po kojem se ljudi koji jos nisu pogubili zivce identifikuju sa onom grupom metiljavaca bi bio izgubljen.
Класична логичка грешка у закључку. Знам ја да теби поприлично пуца, али то је твоја ствар,то није разлог бар тако мислим да онда у току дискусије пишеш све и свашта. Ја пљувао Станковића? Остала тројка је у мањој или већој мјери заслужила пљување. А је ли оно Стојковић звездино дијете? Је ли оно Клео играо у Звезди?Поредити Клеа и Евандра исто је као поредити фудбалског великана Ћезену и фудбалску мизерију Реал Мадрид. О националном поносу се не може причати уколико се не познају основни елементи идентитета.