Ono sto cudi je da ekipa udje u krizu nakon recimo dobijenog derbija sto nije bas logicno.Napisao sam ranije da to toga naravno mora doci prije ili kasnije ali poslije derbija iz kojeg si izasao kao pobjednik je malo smijesno.Cinjenica je da ima baksuzluka velikog i da lopta nekoliko puta nije htjela u mrezu.
I protiv Jagodine stativa i promasaj decenije Grbica sa 2 metra sto je hit na internetu,stativa i precka protiv OFK i prokockana sansa Skuletica sto je takodje scena za razmisljanje mada ne tako katastrofalno kao Grbic sto je uradio.Grbic je zbog toga imao manju minutazu u narednim mecevima.
Zatim stativa protiv Vojvodine...dobro je sto ga Skuleta zabi poslije inace bi bilo veselo.
Bodovi su prokockani protiv slabiji timova a dva derbija dobijena i naprosto ne zna civjek sta da misli.Kritikovati puno ih ne mogu,hvaliti takodje jer su slabije odigrali protiv Jagodine i OFK i zato su izgubili bodove a u derbijima su bas odigrali momacki i odnijeli pobjede.Dosta promjenjivo igraju i moze biti lako jos izgubljenih bodova mada ako cemo realno,da je manje tog baksuzluka bilo i da Partizan malo bolje iskoristava svoje sanse ne bi bilo ovoliko izgubljenih bodova i protivnici u derbijima bi prosli mnogo gore.Bodovna prednost bi bila takodje veca ali eto nije.
Volio bih nekad da vidim ekipu koja napravi 3-4 sanse pogodi npr. stativu,precku a da Partizan napravi 1-2 sanse postigne pogodak i ta ekipa i ako bolja po prikazanoj partiji,izgubi.Nesto se bas i ne sjecam takvih utkmica,obicno ako je Partizan losiji on i izgubi a ako je bolji nije sigurno da ce pobjediti.Dobro moraju poraditi na realizaciji.
Ono sto mi je vec postalo jako tuzno je kolektivna histerija navijaca komsinice koja konstatno raste bez obzira sto sam mislio da nema dalje ali Boga mi ima i to dobro.Ono skicanje zbog gola Skuletica ali sirom interneta skice,ono je van svake pameti.Da se protiv njih igralo pa i da razumijem frustracije,ono je bas jadno....i jos imaju obraza oni da kukaju na sudjenje uopste njihov tim ne igra

.Bilo koja druga ekipa da ima primjedbe na sudjenje pa i nekako ali oni....ala Boze