Gondra je napisao:
Знаш ти добро да је то истина,а не теорије завјере. Не изгледа никако јер немте основа ни 1 посто за такве приче. Што кажу-ниђе везе.
Ono,cijenim te kao Partizanovca ali nema potrebe da na svakoj temi pjenis zbog toga sto oni sad imaju neke pobjede u sportovima gdje su po deceniju i vise bili nigdje.Ovako su oni Gondra pjenili dugo pa me sad podjecas na njih a nemas za tim potrebe jer shvati ako ikako mozes da je to normalna pojava kakva god da je.Nemoguce je da jedan tim u svemu bude najbolji i uvijek.
Ja sam prije par sedmica procitao izjavu ono celavog majmuna Butulije da neko hoce da ih unisti i u ovom sportu

pa jesam li trebao odma to ovde postaviti.Ne pada mi na pamet iako neki misle da mi njih mrzimo,kako neki kazu svi ih mrzimo sto je nidje veze.Taj Butulija je izjavljivao gluposti kao trener a opet sada kao direktor.Tako su kukali u svim sportovima pa i u ovom jer jos ovde nisu se fuzionisali,skalemili sa nekim klubom sta vec.
To sto je njima oduzeto 6 bodova ali i Zeljeznicaru 2 ne znaci da bi se mnogo nama priblizili.Iza nas su 5 bodova a imamo 2 utakmice manje.Ako vec neko na silu oce da namjesti Partizanu trecu titulu zaredom onda bi trebali oduzeti bodove Vojvodini koja se sa nama gura na vrhu tabele.Kaznjava se onaj kod koga postoji razlog.
Nego i ovde da se osvrnem na ono sto sam zapazio i u klupskoj kosarci.Hamburg jesta jaka ekipa,Igor Vori,Blazenko Lackovic,Duvnjak,onda oonaj danac Larsen cini mi se itd. ali da li je to opravdanje za nas klupski rukomet da gubimo po 20 razlike a Partizan kao tako slaba ekipa 3 sezone zadnje najbolja u Srbiji.Ne znam da li si gledao mec,ja jesam.Ono je tuga kolika je razlika u kvalitetu.Ljudi se zajebavaju.Mnogo jadno izgledamo spram njih a igramo u Ligi Sampiona.Ni slabije klubove nismo u stanju pobjediti.
Ovo je za mene kao Partizanovca,veca problematika Gondra nego sta se desava kod komsinice.Puca mi za njima.
Osim u vaterpolu,nas klupski sport je u velikom sranju.