banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Evo da malo popravimo i vratimo temu na pravi put :D

Citiraj:
Čudo na pomolu: Barselona u ligi sa Partizanom i Zvezdom?
16 februar 2013 | 20:27(5)
Twitter
Čudo na pomolu: Barselona u ligi sa Partizanom i Zvezdom?
SEHA liga uskoro bi mogla da postane jedna od najjačih u Evropi zahvaljujući ruskom "Gaspromu". U ovoj rukometnoj ligi mogla bi, verovali ili ne, da zaigra i slavna Barselona! Ovu vest potvrdio je za Hrvatsku televiziju menadžer Zagreba Ante Karačić.

- Španska liga je sve slabija, a Barselona je pokazala interesovanje za SEHA ligu. Uz Poljake, Mađare i Slovence ova liga bi mogla da bude najjača na svetu - rekao je Karačić, a prenosi Index.hr.

Pregovori sa čelnicima Barselone biće nastavljeni na završnici SEHA lige u Skoplju. Ukoliko se u regionalno takmičenje ponovo uključe i srpski klubovi na čelu sa Partizanom i Crvenom zvezdom, nema sumnje da će napraviti pravi takmičarski i finansijski potez.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa Zvezda teško da će igrati u toj ligi tako da se jedino Grobari tu mogu nečemu radovati.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Јесте оф,ал ајд...И овдје се спомиње Гаспром. Не могу да вјерујем,па они су на милион страна присутни,зар толико лове имају.
Неки дан читам да су преузели ФК Левски,и не само то већ је почео са изградњом потпуно нови стадион од 30-ак хиљада мјеста.
Што се тиче Барсе и СЕХА лиге,мислим да је то СФ. Хрвати дижу цјену том такмичењу које је на вјештачком дисању од старта.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gondra je napisao:
Мало сте се зајебали!! РК Партизан има за главног спонзора приватну фирму. Млекара Шабац,фирма бившег фудбалера ПФК и несуђеног предсједника Богићевића...Тако да...

Toj mljekari je naredjeno sa drzavnog vrha da daje pare partizanu dok djeca na kosovu gladuju! aA tek sto se moglo kupiti inkubatora za te pare! Ali ne, te pare moraju ici u drzavni projeka RK Partizan! Fuj, raspali kriminalci, sve u zatvor! (hej, svidja mi se ovo, kul je pljuvati nekoga, nisu ovi grobari ludi 8) :lol: ) I da se zna za zapisnik, obecao sam da necu pisati o vankosarkaskim temama, al to se za rukemet ne racuna. 8)

I da, ne trebaju mi nikakvi dokazi, ja jednostavno znam da su ti u upravi RK Partizana kriminalci!!! :evil3: 8)

PS. Ovdje nema odustajanja, borimo se protiv karcinoma Srpskog sporta, RK Partizan!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Без обзира на све,није фино да се спрдаш са људима са Косова. Ако ти имаш проблем што је
Човић тамо "зарадио" свој баскетленд ријеши га на други начин. На жалост свих нас,то је истина,која нема везе са спортом.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja kazem da je ta mljekara mogla dati te pare da se pomogne ljudima a ne da pomazu neki rukometni klub. Niko se ne sprda sa njima. Koji k... daju u rukomet kad su te pare mogli bolje i korisnije utrositi?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Труле су ти форе васке...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2013, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo kopiram i zipujem grobarske teorije sa mnogih foruma, nista novo :) . Cisto da vidis kako to izgleda, trulo je naravno, ali to je od prilike kosarkaska prica crno bijele strane :) . Ma idemo dalje, smorili smo :)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2013, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Знаш ти добро да је то истина,а не теорије завјере. Не изгледа никако јер немте основа ни 1 посто за такве приче. Што кажу-ниђе везе.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2013, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakva crna istina covjece, nemoj smarati vise i lagati, bolje izadji guzi nesto, udavi vise.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 02:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Gondra je napisao:
Знаш ти добро да је то истина,а не теорије завјере. Не изгледа никако јер немте основа ни 1 посто за такве приче. Што кажу-ниђе везе.

Ono,cijenim te kao Partizanovca ali nema potrebe da na svakoj temi pjenis zbog toga sto oni sad imaju neke pobjede u sportovima gdje su po deceniju i vise bili nigdje.Ovako su oni Gondra pjenili dugo pa me sad podjecas na njih a nemas za tim potrebe jer shvati ako ikako mozes da je to normalna pojava kakva god da je.Nemoguce je da jedan tim u svemu bude najbolji i uvijek.
Ja sam prije par sedmica procitao izjavu ono celavog majmuna Butulije da neko hoce da ih unisti i u ovom sportu :lol: pa jesam li trebao odma to ovde postaviti.Ne pada mi na pamet iako neki misle da mi njih mrzimo,kako neki kazu svi ih mrzimo sto je nidje veze.Taj Butulija je izjavljivao gluposti kao trener a opet sada kao direktor.Tako su kukali u svim sportovima pa i u ovom jer jos ovde nisu se fuzionisali,skalemili sa nekim klubom sta vec.
To sto je njima oduzeto 6 bodova ali i Zeljeznicaru 2 ne znaci da bi se mnogo nama priblizili.Iza nas su 5 bodova a imamo 2 utakmice manje.Ako vec neko na silu oce da namjesti Partizanu trecu titulu zaredom onda bi trebali oduzeti bodove Vojvodini koja se sa nama gura na vrhu tabele.Kaznjava se onaj kod koga postoji razlog.
Nego i ovde da se osvrnem na ono sto sam zapazio i u klupskoj kosarci.Hamburg jesta jaka ekipa,Igor Vori,Blazenko Lackovic,Duvnjak,onda oonaj danac Larsen cini mi se itd. ali da li je to opravdanje za nas klupski rukomet da gubimo po 20 razlike a Partizan kao tako slaba ekipa 3 sezone zadnje najbolja u Srbiji.Ne znam da li si gledao mec,ja jesam.Ono je tuga kolika je razlika u kvalitetu.Ljudi se zajebavaju.Mnogo jadno izgledamo spram njih a igramo u Ligi Sampiona.Ni slabije klubove nismo u stanju pobjediti.
Ovo je za mene kao Partizanovca,veca problematika Gondra nego sta se desava kod komsinice.Puca mi za njima.

Osim u vaterpolu,nas klupski sport je u velikom sranju.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
RUKOMET: Plakali Peruničić i igrači

Rukometašima crveno-belih zbog neizmirenih dugova oduzimaju bodove, dok igrači beleže pobede. Trijumf u Šapcu rasplakao trenera i rukometaše.

Rukometaši Crvene zvezde igraju "najcrnju" sezonu. I dok se oni trude i pobeđuju na parketu, za "zelenim stolom" gube bitke. Zbog dugovanja prema bivšim igračima oduzimaju im se bodovi.

Njima je za poslednjih godinu dana oduzeto čak 14 bodova zbog ranijih dugovanja koje ima klub.

Na gostovanju u Šapcu pobedili su Metaloplastiku 27:25 u 15. kolu domaćeg šampionata. I dok su oni izgarali na terenu, trener Nenad Peruničić je plakao je na klupi.

"Zaplakao sam, sve mi se skupilo. Bilo je mnogo emocija, i sreće i tuge. Video sam veliku radost mojih igrača, navijači su mi skandirali ime i to sve u teškoj situaciji u kojoj je klub. Nisam mogao da zadržim suze. Kada su to videli igrači, neki od njih su zaplakali u svlačionici", preneo je "Sport" reči Nenada Peruničića.

Peruničić svojim izabranicima "skida kapu".

"Momcima svaka čast. Ono što pružaju naplatiće kad-tad. Taj njihov čist i pošten odnos prema njima samima, klubu i poslu kojim su odlućili da se bave, mora da im se vrati. Najlakše je obesiti nos zbog teške situacije u kojoj se nalazimo, ali obi momci nisu takvi, satkani su od čestitog materijala", izjavio je trener Zvezde, kluba koji je sa šest oduzetih bodova ove sezone pao na najniže grane u svojoj istoriji.

Crveno-belima, naime, preti automtska eliminacija iz domaćeg šampionata, ukoliko im još dva puta budu oduzeti bodovi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Perunicic stvarno izgleda kao ok lik i vidi se koliko ga igraci gotive, za razliku od paranoicnog Butulije koji nema s kim nije zakuvao, a veze nema.
Svaka cast momcima i stvarno kapa do poda.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Галеб- Клупски рукомет у Србији је на никад нижим гранама.Само играње Партизана 2 године за редом у ЛШ је велики успјех,ја сам мислио да ће сваку на страни губити са 20 разлике.
Ипак,пала је и нека неизвјесна завршница,реми,побједа...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Porazom u Spaniji smo i zavrsili ucesce u LS.Izgubili smo od Ademar Leona 28:23 a njih smo jedino i dobili u grupi.
Sto se tice prvenstva u samom smo vrhu i sto raduje,jedina smo ekipa bez poraza.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/1 ... D0%BE.html

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jedina ste ekipa koja ima para :) .., Sto je za svaku pohvalu, treba znati izmusti pare :wink: ... Pao je rukomet na niske grane, ne moze nize...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cekamo cokija spasioca

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
cekamo cokija spasioca

Шта мислиш са ким ће да се фузионишу у рукомету? Ја типујем на ПКБ,имају млијеко из прве руке,без афла-гована :lol: . Мада и жкк раднички није лош избор,имају фину традицију,цеца китић итд... :lol:
Партизану ће бити џабе све паре у том случају... :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Partizan ima toliko para da bi nam bilo dzaba pet fuzija :D . Jebiga, kad drzava nekog drzi kao malo vode na dlanu tesko je protiv njega... 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ви то најбоље знате. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]