banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Та сезона сигурно није брукање, јер је у домаћем првенству Звезда била недодирљива, у Европи је наишао ПСВ, у Београду добио по носу, а тамо... оша срећа, црвени картон, незрелост. Гробари су на дербију са том генерацијом Звезде пјевали :"мјењамо титулу за побједу на дербију."

:lol: :lol: toliko nedodirljiva da je titulu osvojio...partizan :lol: :lol: i to bez poraza
:lol: :lol:

a to da lyon nije veliki klub...u pravu si, brojne titule, polufinala i finala evropskih kupova dovoljno govore o tome koliko su veliki klub :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ajde da krenemo redom. Imam dovoljno vremena da razglabam, a sve ovo me pomalo zabavlja, pogotovo činjenica da se milanko ponovo izdaje za poznavaoca fudbala.

Dakle
Citiraj:
dakle, na koji su se to nacin oni 'dobro nosili s tim teskim bremenom', a i kakvo je to breme uopste bilo.

Time što su imali par odličnih nastupa te sezone, kad su imali po 20 godina. Nije težak zadatak naslijditi Nemanju Vidića, jednu od ikona i zaštitnih znakova kluba. Mladenović je poslije otišao u Rendžers, a u vremenu dok je igrao za Zvezdu, bio je jedan od nosilaca igre. Još mi tvrdiš da je Vidić postao igrač tek po dolasku u Mančester, a dotada bio kanta, što iz tvoje rečenice

Citiraj:
drugi je posto igrac nakon sto je presao u spartak i poslije doso
pod fergusonovu palicu.

može lako da se zaključi. I očekuješ da povjerujem da si gledao Zvezdu tih sezona, kad zvekneš ovakvu nebulozu.

Sad postaje zanimljivo...

Citiraj:
osim toga, da vidimo gdje su to sve pozavrsavali kljucni igraci tog blistavog psv-a, koji je zario i palio evropskim fudbalom, i od kojeg nije sramota izgubiti 5:0. park ji sun - otiso u mancester junajted, gdje nije sastavio 10 utakmica. damarkus bizli - rendzers, venegoor of hesselink - ovde ga smatraju najgorim napadacem kojeg je celtic imo jos od vremena toni kaskarina (ne sjecam se doticnog, al posto je igro prije dobrih 20 godina, ovo nesto znaci).

:lol: :lol: :lol:

Znači, ključni igrači su im bili Park, Bizli i Heselink, a Van Bomel, Filip Koku, Aleks i Johan Fogel su bili tu da popune broj mjesta u timu. E moj milanko...

A sad je već komično..

Citiraj:
nemojmo lion podvoditi pod velike ekipe, jer to nisu

Šestostruki uzastopni šampion Francuske, nije velika ekipa. E Bože Bože.

I ja se još raspravljam sa tobom. Naravno da sam budala.

Jedina činjenica milanko, koju ti previđaš je da je Zvezda te sezone sa timom, čiji je prosjek godina bio 21, a najstariji igrač u timu bio Marko Pantelić sa 26 godina, uspjela da bude jedan od 4 tima koji je te sezone nanio poraz PSV-u, koji je po opštoj ocjeni te sezone igrao možda i najbolji fudbal u Evropi. Ovo nije moja ocjena, već stručnih ljudi iz svijeta fudbala, nevezano za utakmicu sa Zvezdom.
Niko nije rekao da je to bila fantastična sezona, kako si ti iskonstruisao zaključak iz gomile gornjih postova, ali je u odnosu na ovogodišnja kriminalna izdanja, tadašnja igra bila na vrhunskom nivou.

I za kraj...
Citiraj:
cinjenica, koju ce svako ozbiljan (plus neozbiljni kojima nije krucijalno da na forumu 'uvijek budu u pravu i imaju najbolje argumente', makar zbog toga morali i da lupaju gluposti) ce reci da je u posljednjih 7-8 godina, zvezda imala tim i igru jedino dok je trenirao muslin. sve ostalo je bila tuga i cemer. i od sveg tog vremena, mogu se izdvojiti dvije-tri utakmice vrijedne paznje (mozda pobjeda nad romom 3:1)

Znači milanko ti odgovorno tvrdiš da je pobjeda nad rezervnim timom Rome, značajnija i vrijednija pažnje, od pobjede nad jednom od najboljih evropskih ekipa u sezoni 2004/05. U redu je... Nisam ja u pravu, lupam glupsoti i arogantan sam... Inače, da je Zvezda pod Muslinom, posljednji put imala fizionomiju i igru, i sam sam priznao u prethodnim postovima, pa ne znam šta i dalje seruckaš, da prosti na izrazu ovaj fini narod na forumu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Jestrović se vraća u Emirate
Autor: Blic online | 19.12.2007 Kratko trajalo: Nenad Jestrović
Svega tri meseca po dolasku u Crvenu zvezdu napadač Nenad Jestrović je blizu povratka u Emirate.

Kako objavljuje današnji Sportski žurnal Jestrović je dobio ponude dva kluba iz Emirata, Al Nasra i Al Džazire i jednog nemačkog. Kako stvari stoje ukoliko klubovi ispune uslove Crvene zvezde moći će da odvedu srpskog napadača.
"Trenutno sam najbliži Al Nasru. Dogovorili smo sve bitne detalje ugovora. Finansijski bih odlično prošao i sada je reč na Zvezdi", kaže Jestrović.
Nekadašnji reprezntativac i višegodišnji napdač Anderlehta je u Zvezdi odigrao svega 12 mečeva i za to vreme postigao četiri gola.
»Žao mi je što nisam pružio više, ali svašta se izdešavalo od mog dolaska u klub», kaže Jestrović.
Ukoliko se dogovor realizuje Jesterović bi već od trećeg januara obukao dres novog kluba.
U Zvezdi se još nisu izjasnili koga bi doveli umesto Jestro-gola, a kao najozbiljnija ime figurira Adrijan Sikora iz poljskog Groclina.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Time što su imali par odličnih nastupa te sezone, kad su imali po 20 godina. Nije težak zadatak naslijditi Nemanju Vidića, jednu od ikona i zaštitnih znakova kluba. Mladenović je poslije otišao u Rendžers, a u vremenu dok je igrao za Zvezdu, bio je jedan od nosilaca igre. Još mi tvrdiš da je Vidić postao igrač tek po dolasku u Mančester, a dotada bio kanta, što iz tvoje rečenice

mogu ti reci, i mene veoma zabavlja da citam o tome koliko je neko spreman daleko da ide, braneci svoju 'tezu' i pokusavajuci da dokaze da je u pravu, iako je ocigledno da nije :)
dakle, ovde se prica o odlicnoj igri i sjajnim partijama zvezde u sezoni kad su izgubili 5:0 od psv-a (pobjedivsi ga, prethodno, sa 3:2, kada je psv bio daleko od forme u koju su poslije usli), i u sezoni kada je partizan osvojio titulu bez izgubljene utakmice. pa, gdje su onda te odlicne partije?

takodje, govori se o nekom vidicevom i mladenovicevom nasljedju? cinjenice kazu sljedece. sezona prije toga, evro kupovi : prolaz protiv odenzea (2:2 i 4:3...usput, primili ukupno 5 golova od odenzea, prosjecne ekipe, a na celu odbrane bio je sjajni vidic), pa onda poraz od rozenborga (0:0 0:1). pa prije toga, prolaz protv kairata (!) (2:0 3:0), zatim protiv kieva (0:0; 2:0...gdje je sad uopste kievo, jel u prvoj italijanskoj ligi jos?), pa onda ispadanje od lazia (0:1 0:0)...
nema sta, veliko nasljedje su ostavili vidic i mladenovic :) sad ce opet neko da pobroji neke silne titule i pobjede nad partizanom.

isto ko kad bi ja sad reko "e, kad se sjetim kako je sasa ilic gadjo isailovica u trepavicu...cekaj, tad smo izgubili od croatie sa 5:0 i nismo bili sampioni. ma nema veze,
necu rec da smo tad lose igrali, reci cemo da je croatia tad bila izrazito jaka i da smo igrali sjajno"

dalje, to za vidica i dalje tvrdim. tih godina je bio mnogo bolji u napadu, nego u odbrani, jer je, kolko se sjecam, dao nekih vagon golova ostendeu, sto je nadoknadilo sve njegove kiksove u odbrani).

sto se tice igraca psv-a, da, ta trojica su bili najbolji te sezone, uz van bomela i kokua. van bomel otiso u barcelonu, iz nje veoma brzo proslijedjen bajernu. dal tamo igra, to ne pratim. koku osto u psvu, vogel otiso u milan, gdje se nije bas naigro, pa zavrsio u betisu.
dakle, ni jedan igrac tog tima psv-a nije zavrsio u nekom vrhunskom klubu (osim van bomela), tj. nije se zadrzao u njemu, sto govori da taj psv nije bio toliko mocan kako se zeli reci :)

Citiraj:
Šestostruki uzastopni šampion Francuske, nije velika ekipa. E Bože Bože.

naravno da nije velika ekipa, makar za evropske razmjere. podsjecas me na one sto tvrde da je sarajevo velika ekipa, jer je dva puta osvojilo prventsvo bivse jugoslavije (a tad je nasa liga bila jaca od francuske). koliko je neka ekipa velika mjeri se osvojenim evropskim titulama, a lyon, i pored najbolje volje, pamti samo dva cetvrtfinala lige sampiona. ili, ako njih smatramo velikom ekipom, onda su velike ekipe i st etjen, nefci iz bakua, zvezda, partizan, dinamo iz bukuresta itd.

Citiraj:
Jedina činjenica milanko, koju ti previđaš je da je Zvezda te sezone sa timom, čiji je prosjek godina bio 21, a najstariji igrač u timu bio Marko Pantelić sa 26 godina, uspjela da bude jedan od 4 tima koji je te sezone nanio poraz PSV-u, koji je po opštoj ocjeni te sezone igrao možda i najbolji fudbal u Evropi. Ovo nije moja ocjena, već stručnih ljudi iz svijeta fudbala, nevezano za utakmicu sa Zvezdom.

cudno, dobro se sjecam da se poslije tog dvomeca sa psv-om pricalo o bruci zvijezde,
a ne o tome kako je psv fantasticna ekipa. a ne znam koji su to strucni ljudi rekli da je psv igro najbolji fudbal te godine. ostavi se toga "strucnjaci su rekli ovo, ono" prije 5 godina. to je jedino tvoja ocjena :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
dakle, ovde se prica o odlicnoj igri i sjajnim partijama zvezde u sezoni

Pogrešno...

Nitro je napisao:
Time što su imali par odličnih nastupa te sezone, kad su imali po 20 godina.

Ovo se tvrdi...

A sad pokušaj da naučiš da čitaš i shvatiš šta drugi ljudi pokušavaju da kažu...

Citiraj:
prolaz protiv odenzea (2:2 i 4:3...usput, primili ukupno 5 golova od odenzea, prosjecne ekipe, a na celu odbrane bio je sjajni vidic), pa onda poraz od rozenborga (0:0 0:1). pa prije toga, prolaz protv kairata (!) (2:0 3:0), zatim protiv kieva (0:0; 2:0...gdje je sad uopste kievo, jel u prvoj italijanskoj ligi jos?), pa onda ispadanje od lazia (0:1 0:0)...

Koje ti gluposti valjaš, pa to je prestrašno... Pa u duelima sa Rozenborgom i Odenzeom, trener je bio hvaljeni Muslin, a Rozenborg je po tvojoj ocjeni bio odlična ekipa. Sad je ispadanje protiv njih - neuspjeh. I šta je prolazak protiv Kijeva - isto neuspjeh. Kijevo je sezonu ranije bio peti u italijanskoj ligi, a trenutno se nalazi otprilike tamo gdje je prije dvije sezone bila i ona, opet od tebe hvaljena Selta... Ajde guglaj još malo milanko, možda pronađeš još argumenta za svoje tvrdnje.

Citiraj:
sto se tice igraca psv-a, da, ta trojica su bili najbolji te sezone, uz van bomela i kokua. van bomel otiso u barcelonu, iz nje veoma brzo proslijedjen bajernu. dal tamo igra, to ne pratim. koku osto u psvu, vogel otiso u milan, gdje se nije bas naigro, pa zavrsio u betisu.

Bulazniš, a sad već dobro. To da su Bizli i Heselink, bili najbolji igrači, može biti samo tvoja ocjena i kao takva apsolutno subjektivna. Koliko si utakmica PSV-a pogledao te sezone i koliko izvještaja sa njihovih utakmica si pročitao, kad tako samouvjereno pričaš, da su "oni bili najbolji".

Van Bomel otišao u Barselonu, a poslije "proslijeđen" Bajernu. Zaista je napravio mizernu karijeru, koja nije vrijedna pomena. Aleks sad igra u nekom tamo lijevom Čelziju, šta je on uopšte postigao u karijeri. A Koku se vratio u PSV, nakon igranja u Barseloni. Zaista sve medikoritet do mediokriteta sa nikakvim karijerama.

Citiraj:
koliko je neka ekipa velika mjeri se osvojenim evropskim titulama,

Znači Čelzi je nikakva evropska ekipa. Arsenal i Valensija takođe. Borusija iz Dortmunda je sa druge strane vrhunska ekipa isto kao i sadašnji engleski drugoligaš Notingem. Ipak su u pitanju bivši osvajači evropske titule.

I milanko... Zarad konstruktivnosti rasprave i samog boljeg argumentovanja sosptvenih stavova, pokušaj, bar jednom da odgovoriš na pitanje koje ti neko postavi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Time što su imali par odličnih nastupa te sezone, kad su imali po 20 godina.

ja i dalje cekam da me neko prosvijetli koji su to odlicni nastupi...
kad citam sljedece citate
Citiraj:
Kako su moćno nekad izgledali Perović i Luković po lijevoj strani, obojica 185cm, a gađali Žigića u trepavicu!
Баста и Јанковић са друге стране. Шта рећи...???

to mi zvuci kao sjecanje na neku sjajnu igru zvezde u tom periodu, a ne 'poneki odlican nastup' kao sto ti pricas.

Citiraj:
Koje ti gluposti valjaš, pa to je prestrašno... Pa u duelima sa Rozenborgom i Odenzeom, trener je bio hvaljeni Muslin, a Rozenborg je po tvojoj ocjeni bio odlična ekipa. Sad je ispadanje protiv njih - neuspjeh. I šta je prolazak protiv Kijeva - isto neuspjeh. Kijevo je sezonu ranije bio peti u italijanskoj ligi, a trenutno se nalazi otprilike tamo gdje je prije dvije sezone bila i ona, opet od tebe hvaljena Selta... Ajde guglaj još malo milanko, možda pronađeš još argumenta za svoje tvrdnje.

ne guglam, nego vikipedisem. a nadji ti meni neke strasne argumente o tome da su mladenovic i vidic izvrsno igrali tih sezona, pa ih je bilo jako tesko zamijeniti.
to sto sam ja naveo su rezultati zvezde u evropi tih godina, jer se nekako impliciralo da je ekipa sa vidicem i mladenovicem nesto izuzetno dobro igrala, pa da ih je bilo jako tesko zamijeniti. a ja nesto ne vidim neke pretjerano blistave rezultate.
vidi se da nista bolje nisu prolazili sa vidicem, mladenovicem a poslije sa perovicem, jankovicem etc. nego sto sad prolaze. prema tome, neke odlicne predstave zvezde i njenih igraca su sasvim ocigledno samo plod vase maste. ako se ne vratimo na pocetak devedestih, naravno.

Citiraj:
Bulazniš, a sad već dobro. To da su Bizli i Heselink, bili najbolji igrači, može biti samo tvoja ocjena i kao takva apsolutno subjektivna. Koliko si utakmica PSV-a pogledao te sezone i koliko izvještaja sa njihovih utakmica si pročitao, kad tako samouvjereno pričaš, da su "oni bili najbolji".

dakle, da rezimiramo, svaka ocjena koju ja iznesem je subjektivna i bulaznjenje, a svaka koju ti izneses 'realna', i isto tvrde i neki 'fudbalski strucnjaci'. recimo, heselink je bio najbolji strijelac ekipe, ubjedljivo. to tvrdim na osnovu utakmica protiv zvezde, milana i onih izvjestaja sto sam gledao. a ako si ti gledao nesto vise utakmica psva (mozda si iso u ajndhoven), pa drugacije tvrdis, i to je u redu.

Citiraj:
Znači Čelzi je nikakva evropska ekipa. Arsenal i Valensija takođe. Borusija iz Dortmunda je sa druge strane vrhunska ekipa isto kao i sadašnji engleski drugoligaš Notingem. Ipak su u pitanju bivši osvajači evropske titule.

I milanko... Zarad konstruktivnosti rasprave i samog boljeg argumentovanja sosptvenih stavova, pokušaj, bar jednom da odgovoriš na pitanje koje ti neko postavi...

izvinuces, valensija je igrala dva finala lige sampiona, arsenal finale lige sampiona, pobjednik kpk, i dvaput finalista. i oni imaju mnooogo duzi kontinuitet igranja u zavrsnicama tih takmicenja, nego lion.
lion nije veliki klub u evropskim razmjerama, jer se to nikako ne moze reci za tim ciji su najveci uspjeh dva cetvrtfinala lige sampiona, koji do prije 5-6 godina nije ni privirio u ligu/kup sampiona, i koji, vjerovatno, nikad nece stici dalje od tih cetvrtfinala.

usput, ne vidim da mi ti postavljas ikakva pitanja.

[/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da raščistimo, osovina Janković i Basta na jednoj, a Perović i Luković an drugoj strani, nije igrala samo jednu sezonu, koje si se ti Milanko uhvatio. Ti momci su, zajedno sa Žigićem igrali i dobar dio naredne sezone pod komandnom palicom Valtera Zenge i bili nosioci igre, a s obzirom da je Zvezda te sezone osvojila duplu krunu, solidno igrala u Evropi (pobjeda nad Bragom i Romom, koju si ti sam okarakterisao kao odličan nastup), a sezonu ranije, odličan nastup protiv Jang Bojsa i u prvoj utakmici protiv PSV-a, može se reći da je Zvezda imala odličnih utakmica. I da, pod Zengom je zaista igrala dobro i efikasno, a vidi čuda dvi ti igrači su igrali i tada, a nosioci igre bili igrači prosjak godina 21.

Citiraj:
a nadji ti meni neke strasne argumente o tome da su mladenovic i vidic izvrsno igrali tih sezona, pa ih je bilo jako tesko zamijeniti. to sto sam ja naveo su rezultati zvezde u evropi tih godina, jer se nekako impliciralo da je ekipa sa vidicem i mladenovicem nesto izuzetno dobro igrala, pa da ih je bilo jako tesko zamijeniti. a ja nesto ne vidim neke pretjerano blistave rezultate.

Pa čovječe kontradiktorni, sam si tvrdio da je pod Muslinom Zvezda igrala najbolji fudbal, a on ih je vodio te sezone, kad su igrali protiv Odenzea i ispali od Rozenborga.
Da li hoćeš stvarno da kažeš, da je Vidićev odlazak iz Zvezde bilo lako pokriti? Pošto stvarno ne znam da bi iko normalan ko raspolaže prosječnim fudbalskim znanjem, tvrdio tako nešto.

Citiraj:
vidi se da nista bolje nisu prolazili sa vidicem, mladenovicem a poslije sa perovicem, jankovicem etc. nego sto sad prolaze. prema tome, neke odlicne predstave zvezde i njenih igraca su sasvim ocigledno samo plod vase maste. ako se ne vratimo na pocetak devedestih, naravno.

Evo ti još jedno pitanje... Zar nisi sam tvrdio da je Zvezda sa Muslinom igrala dobro i "ličila na ozbiljan tim", da bi sad iznio mišljenje da od početka 90-ih Zvezda nije igrala dobro? Kao šlag na sve to, pominješ jedinu ozbiljniju evropsku predstavu Zvezde, utakmicu sa Romom, koja nema nikakve veze ni sa Muslinom ni sa 90-im godinama. Vidš li sad pitanje ili moram svaki put da stavik upitnik, da bi skontao kad treba da odgovoriš na nešto? (evo ga i upitnik)

Citiraj:
izvinuces, valensija je igrala dva finala lige sampiona, arsenal finale lige sampiona, pobjednik kpk, i dvaput finalista. i oni imaju mnooogo duzi kontinuitet igranja u zavrsnicama tih takmicenja, nego lion.

Ja se izvinjavnm duboko, ali sam bio ubijeđen, da si ovo ti rekao Milanko

Milanko Djeric je napisao:
koliko je neka ekipa velika mjeri se osvojenim evropskim titulama

Ne vidim da ovdje spominješ nekakav kontinuitet igranja u Evropi ili broj nastupa u finalima evrotakmičenja, kao mjerilo "veličine nekog tima". Zato sam ja zaključio da po tvojim mjerilima, Arsenal nije nikakva "velika" evropska ekipa, jer nisu ništa evropsko osvojili u skorijoj istoriji. Zaboravljeni KPK je osvojila i Saragosa 1996. godine, ako ćemo tom linijom "osvajanja evropskih trofeja". Ali dobro, ovo nije tema o tim timovima, već o Zvezdi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 19:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Evo da dam svoj mali konstruktivni doprinos raspravi...

Pre svega da krenem od Zvezde. Dragi Milanko ako nisi navijac Zvezde i ako nisi tada isao na stadion kada je Muslin trenirao Zvezdu onda bas i nemas sta puno da kazes na tu temu, a da je Zvezda tada igrala dobro jeste. Vidic je vec u Zvezdi bio odlican igrac i sada kao i tada momak igra sa istim zarom i htenjem samo sto sada ima vise iskustva i sigurnosti! Mladenovic je mnogo znacio igri Zvezde iz tog perioda samo da se zna.

PSV jeste te godine odlicno igrao i cim su mu igraci otisli u klubove poput Milana, Barce, Glazgowa znaci da je vecina ljudi tada smatrala da valjaju! Slazem se donekle da Lyon nije nekada bio znacajna evropska ekipa pa da po uspesima u evropi to mozda jos uvek nije, ali ako nije onda je veoma blizu svega toga!

Da predjem na Nitra... Ta sezona jeste bila brukanje i katastrofa u evropi i nikada se necu sloziti da su oni nesto narocito dobro igrali! Treba da ti bude jasna i Zvezdina istorija jer i nakon sankcija i nakon besparice mi nismo gubili od jedne recimo Barse sa Ronaldom 5-0 niti smo gubili od nje na nasem stadionu 2-1 kao od Zenita te sezone plus nikada pre toga za 50tak godina nismo izgubili ni od koga 5-0, e zbog toga je to bruka. E da a i taj poraz je bio jedan od osnovinh razloga teranja Dzajica da se razumemo. Druga je stvar sto mi od loseg idemo konstantno na gore jer smo izgubili od tamo neke Levadije ove sezone sto je posle PSV najveca bruka po meni. Od cetvorice nabrojanih Lukovic i Jankovic valjaju a ona dva manekena su jad i cemer tada bili kao sto su i sada!
Samo mi reci Nitro prozivas mene da je Muslin resenje za sve a sada imam i napismeno da i ti smatras da smo samo tada imali dobru igru, pa sto si me onda prozivao za njega toliko?

Dakle da sumiram obojica ste po nesto u pravu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da predjem na Nitra... Ta sezona jeste bila brukanje i katastrofa u evropi i nikada se necu sloziti da su oni nesto narocito dobro igrali! Treba da ti bude jasna i Zvezdina istorija jer i nakon sankcija i nakon besparice mi nismo gubili od jedne recimo Barse sa Ronaldom 5-0 niti smo gubili od nje na nasem stadionu 2-1 kao od Zenita te sezone plus nikada pre toga za 50tak godina nismo izgubili ni od koga 5-0, e zbog toga je to bruka. E da a i taj poraz je bio jedan od osnovinh razloga teranja Dzajica da se razumemo. Druga je stvar sto mi od loseg idemo konstantno na gore jer smo izgubili od tamo neke Levadije ove sezone sto je posle PSV najveca bruka po meni. Od cetvorice nabrojanih Lukovic i Jankovic valjaju a ona dva manekena su jad i cemer tada bili kao sto su i sada!

Nisam nigdje rekao da je ta sezona bila sjajna i bajna, već da je bilo dobrih trenutaka i te sezone i da se sa timom prosječne starosti 21 godine, nije moglo puno više ni očekivati, pogotovo u sudaru sa PSV-om. Naredne sezone su isti igrači bili za po godinu stariji i iskusniji i daleko bolje igrali i u evropskim utakmicama. Dakle nije toliko riječ o toj i isključivo toj sezoni, već o nastupu te generacije u globalu... Janković je od te ekipe, najviše odskočio jer je bezobraza i drčan na terenu, što ga je izdvojilo od ostatka ekipe. Perović je bio u stalnom oscilovanju, dok je Basta unazađen povredom u derbiju kad mu je Nađ slomio ruku. Perović je prototip igrača koji je potreban, na toj krilnoj poziciji, a za razliku od većine sadašnjih polufabrikata, ima i centaršut i dribling, brzinu i tehniku, ali kao i Basta, ima problem u glavi, izazvan Bog zna čim. Da li frustriranošću tavorenjem u našoj ligi, ne dobijanjem stalne prilike za igru, povredama ili nečim trećim, stvarno ne znam. Samo ga smatram dobrim igračem, kome treba ukazati priliku da se još jednom dokaže, pogotovo nakon posljednje povrede...

Citiraj:
Samo mi reci Nitro prozivas mene da je Muslin resenje za sve a sada imam i napismeno da i ti smatras da smo samo tada imali dobru igru, pa sto si me onda prozivao za njega toliko?

Odavno tvrdim da je tim pod Muslinovim vođstvom ličio na ozbiljnu ekipu, i da je tada Zvezda igrala najbolje u posljednjiih 8-9 godina, ali ja jednostavno ne mirišem tog čovjeka, zbog konstantnog nastojanja da bude menadžer i dovlačenja raznoraznih igrača u tim, kojima se poslije gubi svaki trag, uključujući i svog sina Marka.
Šakota je u KK inisistirao na toj poziciji, pa je napravio pokretni cirkus, a u pitanju je otprilike Muslinov ekvivalent u košarkaškom svijetu. Dakle, ne mislim da bi bio dobro rješenje, tim prije što su problemi na zelenom terenu, lako rješivi u odnosu na one u upravi, odnosno rukovodstvu, pa i državi. U ovakvoj zbrci, dovesti još jednog i dati mu priliku da rukovodi transferima i raspolaže sredstvima za iste, bilo bi samo dolivanje ulja na vatru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vodi Braga 1:0

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Vodi Braga 1:0

Nista novo

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 22:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Šakota je u KK inisistirao na toj poziciji, pa je napravio pokretni cirkus, a u pitanju je otprilike Muslinov ekvivalent u košarkaškom svijetu. Dakle, ne mislim da bi bio dobro rješenje, tim prije što su problemi na zelenom terenu, lako rješivi u odnosu na one u upravi, odnosno rukovodstvu, pa i državi. U ovakvoj zbrci, dovesti još jednog i dati mu priliku da rukovodi transferima i raspolaže sredstvima za iste, bilo bi samo dolivanje ulja na vatru.

Da slazio bih se ovde sa tobom u potpunosti da nema jedne jednostavne i proste cinjenice a to je: taj menadzer ne bi potpisivao ugovor sa igracima vec bi to i dalje uprava radila ali bi on odlucivao ko ce a ko ne doci tj ko jeste a ko nije njemu potreban i taj menadzer bi direktno odgovarao za rezultate i nekom organu unutar kluba koji bi kontrolisao njegove transfere. Za razliku od sada i od nekada taj menadzer bi nekome odgovarao dok ovi koji sada dovode igrace ne odgovaraju nikome i tu je osnovna razlika dragi Nitro u organizaciji kluba jer realno sada tamo predsednik i upravni odbor ne odgovaraju bukvalno nikome dok bi taj menadzer odgovarao i upravi za transfere i torsenje novca namenjenog za transfere a i siroj javnosti za rezultate, tj da li su postignuti odgovarajuci rezultati koji bi bili postavljeni pred njega na pocetku svake sezone

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan ove godine odigra dve utakmice u Evropi i sakupi vise bodova od Zvezde i dade duplo vise golova od komsija na te dve utakmice.Da podsetima da su komsije odigrali sedam Evropskih utakmica i ostvarili samo jednu pobedu i to samo na Marakni protiv Levatije.Pozdrav komsijama :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 09:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Partizan ove godine odigra dve utakmice u Evropi i sakupi vise bodova od Zvezde i dade duplo vise golova od komsija na te dve utakmice.Da podsetima da su komsije odigrali sedam Evropskih utakmica i ostvarili samo jednu pobedu i to samo na Marakni protiv Levatije.Pozdrav komsijama :wink:

A Groklin? Ti mislis da se za neresene ne dobija nista? Malo bolje se informisi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
marlonbrando je napisao:
A Groklin? Ti mislis da se za neresene ne dobija nista? Malo bolje se informisi

groKlin vam je perjanica sezone bio... :lol:

a sinoc je vidno napredovanje 'samo' 2 ste dobili....

jucer najvece pristalice i ljuitelji ciganke na tiketima su imali na cistog 1-ca kao vrata ...na Bragu...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
E da a i taj poraz je bio jedan od osnovinh razloga teranja Dzajica da se razumemo.

Кад је ово разлог... Да ли је некоме уручен отказ у Роми послије демолирања од стране Манчестера??? Дај боже да је то основни разлог. То је имбецилно.

Citiraj:
toliko nedodirljiva da je titulu osvojio...partizan i to bez poraza

А одакле онда та чињеница да је Звезда играла са ПСВ-ом? Добила вајлд карту за лш? :roll:

А ти брандо, дај мало размисли молим те. Па кад Предсједник клуба не одговара никоме (како ти кажеш, у шта ја не вјерујем, и што уопште није тачно), како ће онда одговарати неки "менађер".
По дефиницији, и сада тренер говори кога купити и кога продати, а сад што то не пије воде код нас, и не проводи се та чињеница, то је друга прича.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Policija na stadionu Zvezde pronašla pet kilograma pirotehničke mase za pravljenje baklji, kao i oružje u Sportskom društvu „Crvena zvezda"!

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?i ... ctionId=39

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Ti mislis da se za neresene ne dobija nista? Malo bolje se informisi

Dobija naravno,moja greska,zaboravio sam Groclin,ali opet nemoj ih braniti,od 40 ekipa iz uefa kupa jedini nemate ni boda,zar to nije sramota

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
marlonbrando je napisao:
Ti mislis da se za neresene ne dobija nista? Malo bolje se informisi

Dobija naravno,moja greska,zaboravio sam Groclin,ali opet nemoj ih braniti,od 40 ekipa iz uefa kupa jedini nemate ni boda,zar to nije sramota

Nije tolika sramota kao kad te izbace iz takmicenja zbog divljanja navijaca :D :wink: :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:

Sramota je ukrasti, biti lopov, ubiti kao sto kaze "Đenka"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]