Citiraj:
Čuj Hrvatska popuši od ozbiljnih reprezentacija?
u pravu si, upravo se sjetih da je hrvatska 2002 popusila i od meksika i od ekvadora (!), a da poslije tog prvenstva na velikim takmicenjima vise nikoga nisu pobijedili, tako da nije tacno da puse SAMO od ozbiljnih reprezentacija.
Citiraj:
Pomisli, ako su već oni kompleksaši, gdje tebe to stavlja, s obzirom da sereš po njihovim rezultatima, koji su objektivno daleko ispred naših. Aj' malo prst na čelo, pa skontaj da, da bi sa podsmjehom gledao na tuđe rezultate, moraš prvo da se zamisliš nad sopstvenim...
stavljam prst na celo. i jos uvijek mi nije jasno otkud nadjoste hrvate da od njih nesto ucimo. ne potcjenjujem ja njihove rezultate, nego tvrdim da su prosjecna evropska reprezentacija, sto oni uredno dokazu na svim velikim takmicenjima. pa, ako vec od nekoga moramo da ucimo, zasto da ucimo od prosjecne reprezentacije? zasto da ne ucimo npr. od italije, kada izgleda gajimo stil igre po uzoru na njih?
ah, mozda treba da ucimo od hrvata o 'ostavljanju srca na terenu'
Citiraj:
... i da ne zaboravim ni OI 2004. godine na kojima smo na tri utakmice primili 14 golova
cekaj, sad pricas o mladoj reprezentaciji. da mozda ne treba i nasa mlada reprezentacija da uci nesto od hrvatske
Citiraj:
Da ne zaboravim i kontinuitet naših učešća na velikim takmičenjima. Prvo 1998. potom 2000. pa 2006. što nas prostim računom, dovodi do 2024. godine za iduće veliko takmičenje. Sudeći po igri i dosad prikazanom, to nas otprilike i čeka...
kao matematicar, imo bi svasta da prigovorim tvom 'prostom racunu'
no, od 1998, mi smo propustili dva takmicenja, a hrvati jedno. meni to ne izgleda kao neka ogromna razlika.
Citiraj:
Šta je to Srbija ili SCG ostvarila, a da je vrijedno pomena?
a sta je to hrvatska uradila na takmicenjima da je vrijedno pomena?
a ove gluposti da su 'nasi iznevjerili naciju' su takvi idiotizmi, da to govori mnogo vise o onima koji su to napisali, nego o nasim fudbalerima.