banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bas se bore,izginuli su na terenu,pa vise Gatuzo pretrci na utakmici nego njih desetorica zajedno.Pogledaj malo kako ti igraci igraju za svoje klubove pa ce ti onda sve biti jasno.A sto se Klemetea tice ja ga pljujem od samog pocetka

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Hrvati, kao trenutačno 6. na FIFI-noj rang listi, su današnjom pobjedom 99,9% na EP kao prvi u grupi, samo još čekaju da Englezi u srijedu izvuku barem jedan poen od Rusa i kvalifikacije su za njih gotove. Sa 8 pobjeda i 2 neriješena rezultata imaju danas 26 poena, trenutačno najviše od svih 50 reprezentacija koje se bore za EP2008. Hrvati su takođe jedina svijetska reprezentacija koja u zadnjih 13 godina nije izgubila NITI JEDNU službenu utakmicu na svom terenu.

I onda se nađe neki pacijent pa počne upoređivati takvu Hrvatsku, sa današnjom Srbijom, i misli da je time "veliki patriota" :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Samo sto Hrvati imaju kompleks od Srbije.Da podsetim zbog cega? :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Hrvati, kao trenutačno 6. na FIFI-noj rang listi, su današnjom pobjedom 99,9% na EP kao prvi u grupi, samo još čekaju da Englezi u srijedu izvuku barem jedan poen od Rusa i kvalifikacije su za njih gotove. Sa 8 pobjeda i 2 neriješena rezultata imaju danas 26 poena, trenutačno najviše od svih 50 reprezentacija koje se bore za EP2008. Hrvati su takođe jedina svijetska reprezentacija koja u zadnjih 13 godina nije izgubila NITI JEDNU službenu utakmicu na svom terenu.

wow, kakva opcinjenost. mora da je dudu objekat tvojih vlaznih snova.

da neko poredi nasu reprezentaciju sa brazilom, argentinom, italijom, pa bi i razumio. jedino mi nikako nije jasno otkud sad hrvati ispadaju neka velesila?
pa uvijek igraju dobro u kvalifikacijama, uvijek se plasiraju na prvenstvo, gdje onda uredno popuse od svake ozbiljnije reprezentacije. ozbiljne reprezentacije vrhunac igre dozive na prevnstvima, neozbiljne i male, iskompleksirane smatraju da sve pocinje i zavrsava se u kvalifikacijama. i ako se plasiraju na prvenstvo, to im je kao da su ga osvojili.
fifina tabela ne znaci nista, jer smo i mi dugo bili 7 na toj listi, a da u to vrijeme nismo napravili ni jedan rezultat hvale vrijedan, cak nismo pobijedili ni jednu jacu reprezentaciju.

tako da mi stvarno nije jasna ta opcinjenost i svrsavanje na hrvatsku reprezentaciju, jednu prosjecnu evropsku reprezentaciju, bez ijednog velikog igraca. osim ako svi niste opcinjeni njihovim "patriotizmom" (sto je, ustvari, samo duboka iskompleksiranost i sovinizam), u kojem slucaju mi vas je stvarno i iskreno zao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

usput, nedavno sam na index.hr procitao izjavu nekog iz dinama da je 'mandzukic jedan od najboljih napadaca evrope'. a prije toga je bilic izjavio (i ostao ziv) da je dudu da silva najbolji evropski napadac :lol: :lol: :lol: :lol:
eto vam jos razloga za divljenje hrvatima. jest da eduardo grije klupu u arsenalu, a o mandzukicu ozbiljni ljudi stvarno nemaju sta da napisu, ali pobogu, tako zbore pametni hrvati, koji treba da nam budu uzor!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
Iako ne zasluzujemo ni 1% da idemo na EP, ipak ce se to odlucivati u BG-u, jer ce Belgija uzeti Poljake, a Finci ce izgubiti od Portugala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
boze, kakvi debili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fist:
sta je sa fudbalom?
smaraci jedni..
dokle vise izgovori?
alo, jermenija, azerbejdzan?????????????
ko je ovdje lud?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Stanković:

"Videli ste kako njima prija ovaj vazduh, trčali su tri puta brže nego mi. Da li je zbog vazduha ili ne znam zbog čega, ali oni kada dođu u Evropu sporije trče."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
da neko poredi nasu reprezentaciju sa brazilom, argentinom, italijom, pa bi i razumio. jedino mi nikako nije jasno otkud sad hrvati ispadaju neka velesila?
pa uvijek igraju dobro u kvalifikacijama, uvijek se plasiraju na prvenstvo, gdje onda uredno popuse od svake ozbiljnije reprezentacije. ozbiljne reprezentacije vrhunac igre dozive na prevnstvima, neozbiljne i male, iskompleksirane smatraju da sve pocinje i zavrsava se u kvalifikacijama. i ako se plasiraju na prvenstvo, to im je kao da su ga osvojili.
fifina tabela ne znaci nista, jer smo i mi dugo bili 7 na toj listi, a da u to vrijeme nismo napravili ni jedan rezultat hvale vrijedan, cak nismo pobijedili ni jednu jacu reprezentaciju.

Čuj Hrvatska popuši od ozbiljnih reprezentacija? Pa naša reprezentacija od ozbiljnih doživljava epske kataklizme, a ti tu kao nešto držiš pridike drugima i još pričaš o ozbiljnim šansama za plasman Srbije na EP. Hrvati nisu nikakva velesila u smislu Italije ili Francuske, ali su sasvim pristojna ekipa, koja ima stabilnu igru i rezultate.
A ako već laprdaš o njihovim kompleksima, pogledaj samo koliko si ti nablebetao o njima i njihovoj reprezentaciji, umjesto da se diviš i uživaš u "još jednoj briljantnoj predstavi naših reprezentativaca." Pomisli, ako su već oni kompleksaši, gdje tebe to stavlja, s obzirom da sereš po njihovim rezultatima, koji su objektivno daleko ispred naših. Aj' malo prst na čelo, pa skontaj da, da bi sa podsmjehom gledao na tuđe rezultate, moraš prvo da se zamisliš nad sopstvenim... Šta je to Srbija ili SCG ostvarila, a da je vrijedno pomena?

Za zadnjih 6 godina uspjeli smo da se plasiramo na čak dva takmičenja, na kojima smo zaradili statuse kultne reprezentacije, koja se naprimala ubjedljivo najviše golova. Na EP 2000. na 4 utakmice 13 golova, na SP 2006. 10 golova na tri utakmice i da ne zaboravim ni OI 2004. godine na kojima smo na tri utakmice primili 14 golova, što će reći da držimo sjajan prosjek od 3,7 primljena gola po utakmici na velikim takmičenjima, a ti imaš obraza da kažeš Hrvatima da oni redovno gube utakmice od velikih ekipa na prvenstvima.
Da ne zaboravim i kontinuitet naših učešća na velikim takmičenjima. Prvo 1998. potom 2000. pa 2006. što nas prostim računom, dovodi do 2024. godine za iduće veliko takmičenje. Sudeći po igri i dosad prikazanom, to nas otprilike i čeka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Stanković:

"Videli ste kako njima prija ovaj vazduh, trčali su tri puta brže nego mi. Da li je zbog vazduha ili ne znam zbog čega, ali oni kada dođu u Evropu sporije trče."

PA JE L MOGUCE DA JE OVO IZJAVIO? JE L MOGUCE? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
Ne bih da se bas mjesam ali moram reci da nigdje necete prispjeti sa raznim selektorima koji dolaze sa strane.Moje licno misljenje naci svog covjeka koji zna sta igraci misle i ponovno uvesti onu staru skolu fudbala a ne na silu igrati nesto sto vam ne lezi.Traziti mlade igrace koji su gladni uspjeha a i para pa ces vidjeti kako se pravi rezultat.I ovome gore Milanku nisu ti Hrvati krivi za neuspjeh nego slab rad sa igracima i veliki utjecaj menadzera ko ce kad igrati.Ma kakav Clemente.Ponavljam naci svog trenera koji ce znati da vodi reprezentaciju bez da mu drugi sastavljaju ekipu.Jer ako Srbija nema dobrih igraca sta rade ovi u top klubovima kad tamo tako dobro igraju a kad dodje Azerbejdzan onda se ukenjaju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

PA U KLUBOVIMA AKO NE ZADOVOLJE IGROM, MOGU DOBITI PO DZEPU, A REPREZENTACIJA.............
TESKO DA CE NEKO DA IH KAZNI... ALI, KUD CE VECA KAZNA OD BRUKE KOJU PRIREDJUJU? BRUKA NACIJE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
coki13 je napisao:
Vader je napisao:
Stanković:

PA JE L MOGUCE DA JE OVO IZJAVIO? JE L MOGUCE? :roll:

Ovde

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=267710

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čuj Hrvatska popuši od ozbiljnih reprezentacija?

u pravu si, upravo se sjetih da je hrvatska 2002 popusila i od meksika i od ekvadora (!), a da poslije tog prvenstva na velikim takmicenjima vise nikoga nisu pobijedili, tako da nije tacno da puse SAMO od ozbiljnih reprezentacija.

Citiraj:
Pomisli, ako su već oni kompleksaši, gdje tebe to stavlja, s obzirom da sereš po njihovim rezultatima, koji su objektivno daleko ispred naših. Aj' malo prst na čelo, pa skontaj da, da bi sa podsmjehom gledao na tuđe rezultate, moraš prvo da se zamisliš nad sopstvenim...

stavljam prst na celo. i jos uvijek mi nije jasno otkud nadjoste hrvate da od njih nesto ucimo. ne potcjenjujem ja njihove rezultate, nego tvrdim da su prosjecna evropska reprezentacija, sto oni uredno dokazu na svim velikim takmicenjima. pa, ako vec od nekoga moramo da ucimo, zasto da ucimo od prosjecne reprezentacije? zasto da ne ucimo npr. od italije, kada izgleda gajimo stil igre po uzoru na njih?
ah, mozda treba da ucimo od hrvata o 'ostavljanju srca na terenu' :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
... i da ne zaboravim ni OI 2004. godine na kojima smo na tri utakmice primili 14 golova

cekaj, sad pricas o mladoj reprezentaciji. da mozda ne treba i nasa mlada reprezentacija da uci nesto od hrvatske :roll: :roll: :roll:

Citiraj:
Da ne zaboravim i kontinuitet naših učešća na velikim takmičenjima. Prvo 1998. potom 2000. pa 2006. što nas prostim računom, dovodi do 2024. godine za iduće veliko takmičenje. Sudeći po igri i dosad prikazanom, to nas otprilike i čeka...

kao matematicar, imo bi svasta da prigovorim tvom 'prostom racunu' :roll:
no, od 1998, mi smo propustili dva takmicenja, a hrvati jedno. meni to ne izgleda kao neka ogromna razlika.

Citiraj:
Šta je to Srbija ili SCG ostvarila, a da je vrijedno pomena?

a sta je to hrvatska uradila na takmicenjima da je vrijedno pomena?

a ove gluposti da su 'nasi iznevjerili naciju' su takvi idiotizmi, da to govori mnogo vise o onima koji su to napisali, nego o nasim fudbalerima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Milanko Djeric je napisao:
a sta je to hrvatska uradila na takmicenjima da je vrijedno pomena?

1998. treći na svjetskom prvenstvu u Francuskoj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 01:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
no, od 1998, mi smo propustili dva takmicenja, a hrvati jedno. meni to ne izgleda kao neka ogromna razlika.

Pa "matematički", to nije puno, ali kao "matematičar" mogao bi da sračunaš da su Hrvati od 6 mogućih takmičenja propustili jedno, a mi od 5 propustili dva, a o samom plasmanu da ne pričam. Na oba takmičenja, na kojima smo zajedno učestvovali oni su bili za oko 10 mjesta bolje plasirani - 1998. i 2006. Bolje ti gledaj u naše dvorište, a Hrvate ostavi na miru...

Citiraj:
cekaj, sad pricas o mladoj reprezentaciji. da mozda ne treba i nasa mlada reprezentacija da uci nesto od hrvatske

Pa, kao prvo to nije mlada već olimpijska selekcija (igrači do 23 godine), kao drugo niko ih nije pominjao u istom kontekstu sa Hrvatima, već kao ilustraciju naše nemoći na velikim takmičenjima.

Inače ta "prosječna" hrvatska reprezentacija je u svakom pogledu i svakom parametru bolja od naše, pa gdje nas to onda stavlja, veliki matematičaru?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 02:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Posto nisam gledao utakmicu,pitam jesmo li imali uopste ijednu sansu???Po ovome sto pisete...izgleda nista... :-?
Sa kojom smo formacijom krenuli?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 08:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Milanko Djeric je napisao:
nego tvrdim da su prosjecna evropska reprezentacija,

OK, možemo i tako gledat na stvar. Ako su oni "prosječni", mi smo onda ispodprosiječno loši.

Ali cu jos jednom ponoviti, ta "prosijecna" evropska reprezentacija danas se nalazi 7. na fifinoj listi, ima najbolji skor od svih 50 reprezentacija na kvalifikacijama i idu na EP, a mi ostajemo KOD KUCE da se igramo sa Jermenijom i njima sličnima :D :D :lol: :lol:

I daj si više nađi život, bljuje mi se od tvojih ispada... :roll:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Pa, kao prvo to nije mlada već olimpijska selekcija (igrači do 23 godine), kao drugo niko ih nije pominjao u istom kontekstu sa Hrvatima, već kao ilustraciju naše nemoći na velikim takmičenjima.

Ako već koristimo "ostale" selekcije kao ilustraciju naše "nemoći" na velikim takmičenjima, zašto ne uporedimo npr. našu i hrvatsku U-21 selekciju? Hint: Naši: 2 srebrne medalje i jedno polufinale na posljednja tri takmičenja, Hrvati: dva puta se nisu kvalifikovali (a ko ih je ono izbacio posljednji put?), prije toga ispali u grupnoj fazi (izgubili od šta mislite koga?).
Dakle, da se skoncentrišemo na ono što je bitno, a to su A-reprezentacije. Ako pogledamo statistiku Hrvata, očigledno je da štrči ono treće mjesto pod Ćirom devedeset osme, što je jedna od onih suludih slučajnosti kakve se u fudbalu dese jednom i nikad više (npr. da Južna Koreja dođe do polufinala ili da se Ukrajina plasira na neko veliko takmičenje). Osim tog nesumnjivo velikog uspjeha, na sljedeća dva takmičenja su ispali u grupnoj fazi, posljednji put zahvaljujući porazu od Brazila koji je u velikom padu i remijima sa VELESILAMA Japanom i Australijom. Što se tiče Evropskih prvenstava, 2000 se nisu kvalifikovali (sad baš nešto pokušavam da se sjetim s kim su ono bili u grupi, čini mi se s našima), a 2004. ispali u prvoj rundi. To je taj vaš veliki tim na koga treba da se ugledamo? Ne kažem da smo mi bili nešto sjajni u prethodnom periodu, ali kada neko kaže "idem da gledam Hrvate i uživam", možda bi mogao da zamijeni dotične nekom reprezentacijom koja ima više od JEDNE pobjede iz posljednjih DEVET mečeva na velikim takmičenjima.
Dakle, skinuli smo Hrvate sa dnevnog reda i sad možemo da se skoncentrišemo na naše. Prvo, vidim da su svi sad opljunuli ovde po igračima, kao čuvaju se i tome slično. To sasvim sigurno nije tačno - fakat je da naši igrači imaju određenu psihičku barijeru, tj. protiv jakih reprezentacija počinju da igraju kako znaju tek kad protivnik povede, dok protiv slabijih nikako ne možemo da pružimo maksimum. Ali siguran sam da se igralo po iole normalnom terenu da bi stvari došle na svoje mjesto. Mislim, ono je bila oranica a ne teren. I kako sad neko da zamjeri igračima da se "čuvaju" (čak i da je to bio slučaj, a nije), kad bi po onom terenu i slučajan prolaznik mogao da slomi nogu, a ne neko ko stalno treba da jurca naprijed-nazad. U skladu s tim, da pogledamo rezultate VELIKIH selekcija iz naše grupe protiv Jermena na njihovom terenu:
Letimičan pogled jasno pokazuje da je jedino BELGIJA zabilježila pobjedu. Finci i Portugalci su remizirali, Poljaci su izgubili. Ovo je grupa gdje su "autsajderi" VRLO nezgodni i većina vrhunskih timova bi se sigurno žestoko napatila da prođe dalje. Dakle, čak i ako dalje prođu Portugalci i Poljaci, a mi ispadnemo, to nije posljedica toga što su oni eventualno neki fudbalski čarobnjaci, vanzemaljci i sl. a mi ušljiva bagra koja nema pojma, nego jednostavno što su imali dobru koncentraciju trenutak ili dva više od nas. Međutim, da ne prejudiciramo stvari, Poljaci prvo moraju da pobijede Belgijance, a to im neće biti nimalo lako.
Što se mene lično tiče, ja ću nastaviti da pružam podršku našim igračima do posljednje utakmice, baš kao i u kvalifikacijama za EP 2004. kada smo ispali zahvaljujući neviđenoj sudijskoj krađi protiv Italijana, mada smo u mečevima sa njima i Velsom pokazali da nam je mjesto na tom velikom takmičenju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Inače ta "prosječna" hrvatska reprezentacija je u svakom pogledu i svakom parametru bolja od naše, pa gdje nas to onda stavlja, veliki matematičaru?

pa, spominjes reprezentaciju koja je od posljednja tri evropska prvenstva na dva igrala u finalu, a na jednom u polufinalu. tako da mi stvarno nije jasno o kakvoj nemoci pricas. na oi2004 smo otisli bez 2/3 tima koji je ljeto prije toga bio drugi na ep, tako da je to bio glavni razlog lose igre na tom takmicenju.

mnoge reprezentacije su po mnogim pokazateljima bolje od nase, a vi ste se iz nekog meni potpuno nepoznatog razloga uhvatili hvaljenja hrvatske reprezentacije, i 'uzivanja' u njihovoj igri. nista, nadam se da si se NAUZIVO u leprsavoj i briljantnoj igri hrvatske i ubjedljivoj pobjedi (1:0) nad velesilom izraelom, kada ih je, po ko zna koji put, izvukao BRAZILAC da silva (zahvaljujuci kojem su pobijedili i englesku, estoniju...da ne nabrajam dalje).

nego, sto rece harvester, ja se ostavljam prosjecne hrvatske reprezentacije. ko hoce da navija za njih i da uziva u njihovoj igri, i da ih velica daleko preko racionalne granice, a po nasima da pljuje neuporedivo vise nego sto zasluzuju, samo naprijed. ja se odsad koncentrisem na nasu reprezentaciju, i evenualno na ucenje od velikih reprezentacija.

dakle, posto je grupa izjednacena, niko ne garantuje da ce poljaci da rasture belgijance (vidjeli smo da ni protiv kazahstana stvari nisu isle bas tecno), tako da smatram da jos uvijek nije sve izgubljeno. treba dati podrsku i igracima i klementeu do kraja ovog ciklusa, pa ce na kraju da se svode racuni. u svakom slucaju, pobjeda protiv azerbejdzana je pod moranje, a poslije mozemo da se opustimo jer ostatak (do utakmice sa poljskom) ne zavisi od nas. pretpostavka je da cemo bez problema dobiti kazahstan kod kuce.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]