Naravno ocekivano je bilo da se Kimiju nece oduzeti titula,ali je bitno da FIA odredi tacna pravila i njih se pridrzava,a ne kao do sada da se prave ustupci i da se pravila mijenjaju svaki cas.Treba jasno definisati sta se smije,a sta ne.
Sudije nakon trke na sva zvona objave kako su BMW i Williams imali hladnije gorivo,da je pokrenuta velika istraga,da slijedi najvjerovatnije diskvalifikacija bla,bla... i onda kao ok,nece biti kaznjeni jer bi to odlucilo sampionat,pa mislim se ako su tako htjeli,zasto su u medije dali podatke da im je gorivo hladnije od dozvoljenog i jos podatak da hladno gorivo donosi od 10-20 KS...
Mislim da je to maslo same FIA-e i Bernija da jos malo drze neizvjesnost i ako se sezona zavrsila i onda Max Mosley i Berni izlaze kao "momcine" koji su se borili da se sve rijesi na stazi a ne za zelenim stolom,a citavu sezonu su us*ali svojim pravilima i "aferama"
Ali najzesce mi je kada je Berni izjavio da ce se kao povuci ako kazne Kimija
Mislim Berni je stvarno budala!Za tog istog Kimija je izjavio da je mutav i da ne moze dvije recenice povezati,za Alonsa da nije zasluzio titulu jer je kao baba koja se samo zali.

Gdje ce to izjavljivati a vlasnik je F1...
A prije tih ona izjava; da bi kao volio da Hamilton bude sampion jer je crnac ali da bi bilo bolje da je musliman ili jevrej jer bi to donijelo vecu gledanost F1

Mislim stvarno je magarac!
Kod tog starog prdonje mi je drago sto mu nasa Slavica trosi ogromnu lovu na shoping i putovanja,a prdonja kazu kuka na sva vrata jer je stroga cicija

Po medijima prica svasta jer izgleda u kuci ne smije nista.Ko zna,moza ga Slavica i tuce