banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 01:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Button :lol: :lol: :lol:
To je normalno za njega,da je jednu sezonu relativno dobar pa ga poslije nema nigdje,ali Hamilton je vozac veceg kalibra :wink: + prosle godine je dosao iz serije gdje nema TC-a,tako da ce se lakse prilagoditi bolidu bez elektronske pomoci nego ostali 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 01:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve ce vreme pokazati, on jeste dosao iz serije bez TC, ali su daleko drugaciji bolidi i laksi za voziti, tako da mu to jeste + ali ne veliki. Klinjo je pokazao da je nestabilan, ako tako nastavi konkurencija ce ga pojesti. BMW-ovi vozaci, Ferrari-jevi, Renault-ovi, a zasto ne i Honda (dobila je najboljeg konstruktorksog inzenjera) ili Tojota koja ima pare da razvije bolid, sve je to konkurencija sledece godine... Kazem videcemo.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 02:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hamilton je vec u prvoj sezonu bio najveci favorit za osvajanje titule.To mnogo govori o kakvom se talentu radi.A da ne govorim da mu je timski kolega bio dvostruki svjetski sampion koga je bukvalno oprao ove sezone :wink: Nebi se slozio da je pokazao nestabilnost.U zadnje dvije trke je glavnu ulogu odigralo Alonsovo navlacenje FIA-e na tim i samo Alonsovo ponasanje pa su timu morali da se vise posvete Alonsu nego Lewisu (koji je imao mnogo vece sanse za titulu)da ih FIA opet nebi kaznila.A sa samim Lewisom su napravili dvije katastrofalne greske.Kasno su ga zvali u box u Kini(kada su mu gume toliko bile izlizane da su bile na rubu pucanja),a u Brazilu se desio kvar na mjenjacu,nakon kojega je Lewis letio stazom i onda opet greska,tri odlazka u box...
Vrijeme ce svakako pokazati ko je u pravu.A sto se tice komentara od Buttona,ja vise paznje posvecujem komentarima: Laude,Hakkinena,Schumachera,Hilla,Stewarta... ipak su oni ljudi koji su napravili nesto u F1,a ne Button koji je sada pao u sjenu Lewisa Hamiltona i o njemu u Britaniji vise niko nista ne pise :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije bitno ko je to izjavio Button ili neko drugi, poenta je da se takva situacija moze dogoditi. Sledece godine veliku ulogu mogu da odigraju osvajanja pozicija od cetvrte do osme, jer ce (nadam se) biti vise vozaca koji ce stajati na podiumu. Licno iako sam navijac Ferrarija, voleo bi da sledece godine na BAR jednoj trci vidim postolje bez Ferrarija i McLarena. Crnjo ima talenat ali ne i i skustvo, to je pokazao sa par losih poteza, narucito u drugom delu sezone. Ako malo pogledas, njegova forma je opadala kako je sezona odmicala i u drugoj polovini je osvoji najmanje bodova od njih trojice. Njegove pobede su bile samo kada je osvajao pole position, tako da i nije napravio neki superioran rezultat, npr da je na pocetku od 3-5. mesta i da zavrsi prvi. Kazem ima talenat, ali i nesigurnost. Videcemo sledecu sezonu pa cemo znati :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Info, može i Ferrari da potone sledeće sezone.

To što si ti fan Ferrari-ja ne znači da možeš reći da je Hamilton loš vozač.
Ako ništa drugo, sigurno nije bio drugi u poretku vozača tek onako. Da je loš vozač vjerovatno ne bi bio ni u situaciji da konkuriše za tron. To što nije osvojio tron, može da se raspravlja danima.

I ja se nadam da će sledeće sezone bar na jedno 5 postolja stojati Nick ili Robert :wink:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam ja da i Ferrari moze da potone, desilo mu se to pre 2 sezone, ali komentarisao sam izjavu Buttona, samo sam hteo reci da se moze desiti da ga vise ne vidimo kao takvog. Odlican je on vozac, daleko od toga da je los. Ja bi najsretniji bio da sledece sezone bar jednom BMW pobedi i to Hedfeld ako je ikako moguce. Obozavam tog vozaca, stvarno dobro vozi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Negdje danas citam neki mucacos, meksikanac, magnat-mason-tajkun, podupire sa milionima pezosa Reno da se vrati Fernando ali navodno ultimatum da Pike Junior bude mu parnjak.....a Flavio nece da cuje za Pikea

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 08:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:

I ja se nadam da će sledeće sezone bar na jedno 5 postolja stojati Nick ili Robert :wink:

Vjerujem da hoce.Iz BMW-a su jos prije dvije godine rekli da upravo 2008-e ocekuju da ce biti konkurentni za pobjede. :wink:

Jedva cekam da se konacno sazna,gdje ce voziti nas Miloš Pavlović 8)
Kako bi bilo lijepo vidjeti našu zastavu i naseg vozaca na postolju u F1 :)

Slika

Ako Miloš bude u konkurentnom timu kao vozac (ne test vozac) mislim da necemo mnogo raspravljati za koga ko navija,već svi za Miloša :wav:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al pogledaj Vettela na postolju sa njim. I mali levat usao u F1, a Milos jos nije :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Money, Money :) Ali nije ni Vettel los vozac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Iz Blica:

Citiraj:
Vozač Ferarija Kimi Raikonen je i definitivno šampion ovogodišnje Formule 1 - sud je odbio žalbu Meklarena, koja bi titulu prenela u ruke Luisa Hamiltona.

Odbor za žalbe FIA saopštio je da je Meklarenov protest odbijen, a odluku su donele četiri sudije koje su zasedale juče i danas u Londonu.
"Čuli smo objašnjenja obe strane, pregledali smo dokumentaciju i druge dokaze i sud je odlučio da Meklarenova žalba nema osnova", piše u saopštenju FIA.
Ova sezona Formule 1 bila je jedna od najkontroverznijih ikada, a najviše epizoda ove "sapunice" neočekivano su se odigrale posle kraja regularnog toka šampionata. Kimi Raikonen je osvojio VN Brazila i titulu, sa samo bodom više od Hamiltona koji je završio trku kao sedmi. Ispred Britanca bili su vozači Zaubera Nik Hajdfeld i Robert Kubica, kao i Vilijamsov Niko Rozberg. Oba tima su posle trke bili predmet istrage stjuarta zbog temperature goriva, pa je bilo nagađanja da će biti diskvalifikovani, čime bi se Hamilton popeo na više mestu i tako osvojio titulu.
U kiši izjava koja je usledila, samo se čelnici Meklarena nisu protivili osvajanju titule "za zelenim stolom", Ferari i Berni Eklston su bili šokirani, bilo je za očekivati da će Fernando Alonso reći da bi to bilo sramota, a čak i Hamilton je rekao da ne želi da se sve završi na ovaj način.

Go Kimi :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
ha...sta je tu je .McLaren je sve izgubio :oops:
do njih je...Hamilton je prokockao priliku da boli...
Ali ipak, Raikkonen je zakon...Zato... :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
Iz Blica:

Citiraj:
Vozač Ferarija Kimi Raikonen je i definitivno šampion ovogodišnje Formule 1 - sud je odbio žalbu Meklarena, koja bi titulu prenela u ruke Luisa Hamiltona.

Odbor za žalbe FIA saopštio je da je Meklarenov protest odbijen, a odluku su donele četiri sudije koje su zasedale juče i danas u Londonu.
"Čuli smo objašnjenja obe strane, pregledali smo dokumentaciju i druge dokaze i sud je odlučio da Meklarenova žalba nema osnova", piše u saopštenju FIA.
Ova sezona Formule 1 bila je jedna od najkontroverznijih ikada, a najviše epizoda ove "sapunice" neočekivano su se odigrale posle kraja regularnog toka šampionata. Kimi Raikonen je osvojio VN Brazila i titulu, sa samo bodom više od Hamiltona koji je završio trku kao sedmi. Ispred Britanca bili su vozači Zaubera Nik Hajdfeld i Robert Kubica, kao i Vilijamsov Niko Rozberg. Oba tima su posle trke bili predmet istrage stjuarta zbog temperature goriva, pa je bilo nagađanja da će biti diskvalifikovani, čime bi se Hamilton popeo na više mestu i tako osvojio titulu.
U kiši izjava koja je usledila, samo se čelnici Meklarena nisu protivili osvajanju titule "za zelenim stolom", Ferari i Berni Eklston su bili šokirani, bilo je za očekivati da će Fernando Alonso reći da bi to bilo sramota, a čak i Hamilton je rekao da ne želi da se sve završi na ovaj način.

Go Kimi :drinking:

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
berni zaprijetio, otmu li kimiju titulu ....ne smije niko mokrom glavom :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 11:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naravno ocekivano je bilo da se Kimiju nece oduzeti titula,ali je bitno da FIA odredi tacna pravila i njih se pridrzava,a ne kao do sada da se prave ustupci i da se pravila mijenjaju svaki cas.Treba jasno definisati sta se smije,a sta ne.
Sudije nakon trke na sva zvona objave kako su BMW i Williams imali hladnije gorivo,da je pokrenuta velika istraga,da slijedi najvjerovatnije diskvalifikacija bla,bla... i onda kao ok,nece biti kaznjeni jer bi to odlucilo sampionat,pa mislim se ako su tako htjeli,zasto su u medije dali podatke da im je gorivo hladnije od dozvoljenog i jos podatak da hladno gorivo donosi od 10-20 KS...
Mislim da je to maslo same FIA-e i Bernija da jos malo drze neizvjesnost i ako se sezona zavrsila i onda Max Mosley i Berni izlaze kao "momcine" koji su se borili da se sve rijesi na stazi a ne za zelenim stolom,a citavu sezonu su us*ali svojim pravilima i "aferama" :evil:

Ali najzesce mi je kada je Berni izjavio da ce se kao povuci ako kazne Kimija :lol: :lol: :lol:
Mislim Berni je stvarno budala!Za tog istog Kimija je izjavio da je mutav i da ne moze dvije recenice povezati,za Alonsa da nije zasluzio titulu jer je kao baba koja se samo zali. :o Gdje ce to izjavljivati a vlasnik je F1...
A prije tih ona izjava; da bi kao volio da Hamilton bude sampion jer je crnac ali da bi bilo bolje da je musliman ili jevrej jer bi to donijelo vecu gledanost F1 :o Mislim stvarno je magarac!
Kod tog starog prdonje mi je drago sto mu nasa Slavica trosi ogromnu lovu na shoping i putovanja,a prdonja kazu kuka na sva vrata jer je stroga cicija :lol: Po medijima prica svasta jer izgleda u kuci ne smije nista.Ko zna,moza ga Slavica i tuce :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I pre je bila slicna situacija sa aferom oko goriva kada su bodovi prvo oduzeti vozacima, pa onda vraceni, tako da ovo nije nista novo vec je stari scenario.

Sto se tice izjava oko temperature goriva, to je forsirao McLaren, a ne FIA. Tako da to nisu oni forsirali u medijima vec McLaren kako bi privukli pozzornost i mozda dobili spor, a znali su unapred da od toga nema nista :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

znam da se to vec desilo, mislim 95-te Schumacheru i Coulthardu,ali im nisu vratili konstruktorske bodove(McLarenu i Ferrariu).Za ovo treba uvesti kaznu diskvalifikacije,nema vracanja bodova.Citavu trku imas jaci bolid i krsis pravila i onda se natezu sta i kako.zato kazem da trebaju imati jasna pravila i kaznjavati sve koji ih prekrse.ovako oni ni sami ne znaju sta ce i kako ce pa se natezu i zakazuju kojekakve sjednice i tamo rasprdaju a ljude drze sedmicama u neizvjesnosti...
to za 10-20 ks sam procitao na sajtu f1 i to je bila izjava sudija.
no nebitno,nadam se da ce iduca sezona proci bez ovih afera i gluposti... borba na stazi i to je to,jer svi mi hocemo da gledamo sport a ova Formula 1 je cista politika,a toga nam je vise preko glave :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

KOLIKO VRIJEDI LEWIS HAMILTON?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TIMO GLOCK ĆE VOZITI ZA TOYOTU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo kako FIA objasnjava zasto je odbacila tuzbu:

Citiraj:
U objavljenoj presudi, Međunarodni žalbeni sud objašnjava kako je žalba McLarenove momčadi nedopustiva jer žalbu smiju uložiti samo uključene strane na koje se odluka sudaca izravno odnosi, dok u ovom slučaju to nije bila momčad iz Wokinga već Williams-Toyota i BMW Sauber.

Nadalje, sud je dao na znanje kako su ostale strane na koje je mogla utjecati odluka sudaca, u ovom slučaju McLaren, trebale uložiti protest na rezultat utrke unutar 30 minuta nakon što su rezultati proglašeni službenima.

S obzirom da McLaren nije postupio u skladu s definiranom procedurom, Međunarodni žalbeni sud je odbacio njihovu žalbu.

Meni malo smesno, ali eto. FIA uvek moze naci resenje i rupu u zakonu na osnovu koje je donela odluku. U svakom slucaju prvenstvo je odluceno odmah po prolasku Hamiltona kroz cilj, a ova tuzba je samo hvatanje za slamku :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]