banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако неком није мрско ко је гледао репрезентацију да напише како смо играли синоћ, јесмо имали и једну 100% шансу?
Одусто сам од гледања вољене репрезентације због односа према Грбу,а то ми се чини годинама траје, док еј била Југославија и СЦГ могли су срати, али сад је Србија, имате милионе у џеповима,хоћемо да играте за напаћени народ срцем. Борит се ко лавови, па ако изгубите да вам нико не може приговорити.
Ја сам за неког страног стручњака,ево Хидинк ће добити отказ у турској :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Нова Варош je napisao:
Ако неком није мрско ко је гледао репрезентацију да напише како смо играли синоћ, јесмо имали и једну 100% шансу?
Одусто сам од гледања вољене репрезентације због односа према Грбу,а то ми се чини годинама траје, док еј била Југославија и СЦГ могли су срати, али сад је Србија, имате милионе у џеповима,хоћемо да играте за напаћени народ срцем. Борит се ко лавови, па ако изгубите да вам нико не може приговорити.
Ја сам за неког страног стручњака,ево Хидинк ће добити отказ у турској :D

Знам бит редундантан (гледао цијелу),боље овако:

Citiraj:
Мексико – Србија 2:0 (1:0)
Стадион Ла Корехидора. Гледалаца 35.000. Судија: Валтер Лопез. Стрелци: Салсидо 3. и Чичарито у 88. минуту из једанаестерца.
Мексико: Талавера, Родригез, Салсидо, Морено, Хуарез (од 90. Молина), Кастро, Гвардадо (од 86. Аквињо), Барера (од 63. Андраде), Дос Сантос (од 54. Нелсон), Чичарито (од 89. Пералта). Тренер: Хосе Мануел Де Ла Торе.
Србија: Стојковић, Рајковић, Ивановић, Коларов, Нинков (од 83. Томовић), Качар, Нинковић (од 77. Петровић), Красић (од 64. Јанковић), Кузмановић, Јовановић(од 68. Љајић), Жигић (од 74. Мрђа, од 80. Калуђеровић). Тренер: Радован Ћурчић.
Први пријатељски меч на турнеји по Средњој Америци Србија је одиграла против Мексика. Орлови се нису прославили, поражени су са 2:0. Оно што би требало да забрине вршиоца дужности селектора Радована Ђурчића је приступ игри селекције. За деведесет минута, једва да су се створиле две шансе, док су домаћи играли убедљиво и сигурно.
Колико је нервоза ушла у редове Орлова показује и чињеница да смо меч завршили са играчем мање. У претходних девет утакмица остали смо на две победе. Следи поправни испит, у ноћи између понедељка и уторка противник је Хондурас.
Мексико је у првом полувремену деловао убедљивије. Орлови су подлегли почетном притиску и већ у трећем минуту домаћи су повели. Са леве стране, центрирао је Салсидо, Чичарито је само пропустио лопту што је збунило Стојковића и она је завршила у мрежи. Партизановом голману није дуго требало да капитулира после паузе у националном тиму.
Домаћи су играли много брже, Србија није успевала да има посед лопте дуже од пола минута. Сви наши атаци су углавном били јалови. Тешко смо износили лопту, нисмо успевали да се снађемо у том притиску.
Најистакнутији у нападу у овом делу игре били су Коларов и Красић. Мексико је поред поготка, пет пута опасно припретио, а један од њих је био продор Барере који је шутирао са десетак метара. Међутим, Стојковић је овога пута сјајно интервенисао.
Пред сам одлазак на одмор, Гвардадо је истрчао сам на српског голмана, али је овај опет сјајно одбранио и спречио вођство од 2:0.
Прву шансу после одмора имао је Милош Нинковић. Сјајно је шутирао, али је одлично одбранио голман домаћих. У 58. минуту, Ивановић је шутирао главом, али је лопта отишла далеко изнад пречке. Нешто боља игра Орлова у другом делу игре, али и даље недовољно за погодак.
Мексиканци се бране. Мрђа је уласком у игру направио проблем одбрани домаћих, добио је одличну лопту, изашао сам на голмана искоса са леве стране али је Талавера био на висини задатка. Љајић је натрчао да покупи одбитак али изблокирали су га Родригез и Морено.
Драган Мрђа је морао да напусти игру због повреде. Ушао је Андрија Калуђеровић. Недуго затим, у 86 минуту Коларов је скривио прекршај и судија је показао на белу тачку. Сигуран извођач био је Чичарито. Лопез је показао други жути картон левом беку Србије и остали смо са десетерицом. До краја меча, није било већих узбуђења.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wD3kUfcyYHc[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne treba zaliti za anticem,100 000 evra mjesecno je bezobrazno veliko plata u sirotinjskij drzavi kakva je srbija....ajd da je prvak evrope,ili svijeta,ali on se samo kvalifikovao na sp,a to su radili i petko i santrac sa platom od 3000 maraka i 5000 evra.
pizon je bio tragican izbor,nadam se da ce sad sansu dobiti neki pametan covjek,a ja licno bih volio da to bude onaj trener apoela koji godinama cini cuda sa tom ekipom,iako ima dosta manji budget i od dinama i od partizana.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a ja licno bih volio da to bude onaj trener apoela koji godinama cini cuda sa tom ekipom,iako ima dosta manji budget i od dinama i od partizana.

Истог сам мишљења у вези Јовановића,проблем је његов уговор са Апоелом (по сезони добија 500 000,а ове године можда узме и цијели милион због бонуса и премија у ЛШ) ;). Видјећемо,не смијемо ни овог човјека подцјенит кад је плата у питању,нек му дају пола Антарине,мислим да би прихватио.Не сумњам да би сам истакао како не жели менаџере и остале краваташе око себе кад саставља тим.

Што се буџета тиче,већи је буџет Апоела од Партизановог ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni ta plata uopste ne predstavlja problem. Znalo se za nju cim je potpisan ugovor sa njim. Je l' tih 100.000 islo iz mog ili tvog dzepa? To je isla iz dzepa saveza. A onog ko uzima lopovima, ne mogu kriviti.
Nije problem Antic. Da je bilo koji drugi selektor u pitanju. Ali konstantno mjenjanje selektora, od kvalifikacija do kvalifikacija je papanski.
Najbolji primjer je Borac. Koliko je trenera izdrzalo citavu sezonu, u komadu? Jedan?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
drinin vuk je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Antic je imao i dobrih i losih stvari.Najbolja stvar za njegove ere je pozitivna atmosfera oko reprezentacije.Znaci nije bilo diobi na Czv i Pfc.Taman je nacija krenula verovati u reprezentaciju.Rezultati su izostali,ali je opet bilo solidne igre,makar pokusaja za nadmetanjem a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija.Moj glas sad ide piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam.Jednostavno rodjeni pobjednik,covjek koji ne zna biti inferioran.Onda rajevac koji ima rezultate,pa miha ,milutinovic itd.Nazalost,vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole koji se usavrsavao po kini i hon kongu.

"pozitivna atmosfera oko reprezentacije" - тешко нама ако се ми позивамо на атмосферу као најбитнији фактор.
"nije bilo diobi na Czv i Pfc" - било је итекако,што је на крају и испливало,једино што је Антара својим осмјесима покушао задобити иједне и друге, да је резултат после 3. кола квалификација био лош,већ би тада испливало доста ствари на површину.
"nacija krenula verovati u reprezentaciju" - јадна је нација која се јуче поносила,данас се срамоти. То је такође један од феномена овог подручја. Нација је пуно пута вјеровала,ако се уопште тако може образложити,али ипак мислим да је рационалније рећи имала повјерење,него кренула вјеровати,јер репрезентација не постоји пола године ;)
"a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija" - одлично речено,али шта смо могли друго очекивати од Пижона,квази тренера? И он сам кад је преузимао селекторско мјесто није вјеровао у успјех.
"piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam" - ово ти нећу образложит као Гробар,већ навијач Србије. Јадни ми ако је најбоље рјешење за нас Пикси,спомињеш после тога Кину и Хонг Конг,Јапан је дакако лигашки јачи,толико јачи да у задњих 15 година су дали играча евро фудбала као и Кина. Оно што Пикси има су фина средства за вријеме боравка у ФКЦЗ која су дошла разноразним путевима и омогућила његовом 26 кољену да у футуру живи ко краљ. Опет кажем ово је само моје мишљење,а мислим да би резултати били на нивоу резултата Ђукића,Бошкова,Клементеа.
"rodjeni pobjednik" - Нешто се не сјећам да је нешто освојио са репрезентацијом,био сам мали можда због тога. Нешто се не сјећам да је водио иоле озбиљну евро екипу.
"covjek koji ne zna biti inferioran" - све је то релативно, колико ме памћење служи и у ЈСЛ је био у неким моментима итекако инфериоран,не пратим Нагоју,па нећу причат.
"rajevac" - слажем се да у овом тренутку је он одлично рјешење,уз њега волио би видјет и оног Јовановића из Апоела,зна човјек посао,нема то везе с његовим менталитетом и осјећајем рођеном побједника,човјек игра модерно и фанатик је,каквог ми нисмо руку на срце имали,најлакше се смијати када иде,нама не треба емоција,нама треба тактика која ће донијети једино битно - резултат.
"vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole" - први поменутог сматрам дебилом и патолошким случајем,али волио бих да мало образложиш који би кандидат могао добити ту врсту мане,можда мислиш на Тумбаковића? Да будем искрен сматрам да би и Љубе боље водио екипу од Пижона и Пиксија.

Bilo je vise vjere i zagrizenosti za reprezentaciju.Vise nacionalnog naboja,sto nam nedostaje.Diobe je bilo u dosta manjoj kolicini.Piksi pravi fanstistcne rezultate u japanu.Prve godine odmah prvak.Msm,taj njegov tim je do njegovog dolaska,bio prosecan tim u sredini tabele.Secas se gambe osake?Japanci 2008 zvanicno treci na svetu,nije to bas tako naivna liga.Pozivan za reprezentaciju sveta u vise navrata,Venger ga predlaze za svoju zamjenu u Arsenalu.Kud ce veca preporuka?Sa repkom nije nista osvojio???Otkad smo mi to velesila?Sa Zvezdom je napravio rezultat,dve duple krune i evropa liga.Mislio sam na petrovice,kosanovice,okuke.Tumbakovica se bas ne secam iz perioda u partizanu,mada sam se upoznao sa njim u budvi.Njegova trenerska karijera ga tesko moze preporuciti reprezentaciji.Mada znam da je imao nekih trofeja sa pfc-om,ne znam je li to dovoljno?Ima sigurno boljih resenja,ali nisam iskljuciv,mozda neki 3-4 pik.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Tumba je bio loš na evro sceni, mada kakav je tim imao teško da bi i neko drugi bolje prošao. U domaćoj ligi je rasturao sve po redu. Ima je neku svoju filozofiju kratkih pasova koja je ovde prolazila protiv svih protivnika. Titule je uzimao u sezonama: 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1996/97, 1998/99. Kupove: 1991/92, 1993/94, 1997/98.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
mandrak je napisao:
e jebo ga ti rivaldinjo, ti kako si napisao ja sam mislio da je primio gol kroz noge u najmanju ruku.

Ma da je primio kroz noge ne bi bilo zamjeriti, čovjek primio centaršut i to ne previše oštar.

pekmen je napisao:
Posle toga, logično da je otpustio Antića, jer je Srbija kriminalno loše odigrala protiv Australije i Gane.

Ne znam šta si ti gledao, ali mi smo Australiju raznijeli u prvom poluvremenu i bez problema smo tad trebali dobiti, da nismo mašili bukvalno prazan gol. Za Antića mi smo bili ozbiljna, velika reprezentacija, a prije i poslije, i sa jačim timovima smo se blamirali.

Mi raznijeli Australiju? Jesmo, ako gledaš posjed lopte. Imali smo jednu šansu Krasića i to je to. Bilo je inicijative, ali bez konkretnih rješenja u napadu. U drugom poluvremenu Vidić usere dva gola. Prvo mu Kejhil dobije duel u skoku i zabije gol, iako je niži od njega i ne važi za igrača koji dobro igra glavom. Kod drugog gola lik mu sa 30 metara zavuče šut po zemlji i to kroz noge. Stojković naravno ostao pokriven od svojih odbrambenih igrača koji su se tako postavili kao da su htjeli da namjerno prime gol. Onu sramotu protiv Gane neću ni pominjati, bunker igra i mlataranje rukama na 7-8 minuta prije kraja utakmice doveli su do toga da nam je baš taj bod iz prve utakmice falio da prođemo dalje. A dalje, pogledaj s kim je Gana igrala i opet zamalo da uđu u 1/2 finale. Mislim da bi ladno i mi mogli stići daleko da samo prošli grupu i igrali sa malo više petlje. To je krivica selektora i nikoga više. Ako ne može ubjediti igrače da napadnu protivnika onda ili ne zna kako se to radi ili nema autoritet. Jbg... Moj glas ide Piksiju, mislim da je bolji od Mihajlovića. Ipak je Piksi bio vezni igrač i ima više štofa da kreira ofanzivniju i sadržajniju igru, a ne da se brani 90 minuta a u napadu šta Bog pomogne.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pekmen je napisao:
Prvo mu Kejhil dobije duel u skoku i zabije gol, iako je niži od njega i ne važi za igrača koji dobro igra glavom.

Ova recenica te diskredituje za bilo kakav ozbiljan razgovor o fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pekmen je napisao:
Prvo mu Kejhil dobije duel u skoku i zabije gol, iako je niži od njega i ne važi za igrača koji dobro igra glavom.

Ova recenica te diskredituje za bilo kakav ozbiljan razgovor o fudbalu.

Kejhil tebi igrač koji dobro igra glavom? Kod tebe izgleda smo Sony piči pa ti se čini da je lik dobar u tome. Ako ništa drugo, Vidić je višlji od njega i nije smjeo dozvoliti da mu lik ispred nosa zakuca loptu u gol. Da ne pominjem katastrofalno postavljanje u odbrani kod oba gola Australije. Bitno je da on dobro igra za Mančester, ko jebe Srbiju. Ko god da usere na terenu Tole je dežurni krivac. Dobro čovek reče: nisam ja primio gol sa 45 metara i promašio penal.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo se ukopavas. Nek si ti po Vidicu malo pljunuo sad je dan uspjesan, a to sto pricas nebuloze nema nikakve veze.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Samo se ukopavas. Nek si ti po Vidicu malo pljunuo sad je dan uspjesan, a to sto pricas nebuloze nema nikakve veze.

Vidim ja da je tebi krivo čim neko od bivših gancija loše odigra. Čovjek je u reprezentaciji odigrao samo jednu utakmicu kako treba, sve posla toga katastrofa. Ko ga je*e, niko mu ne brani da za Srbiju igra kao što to radi za Mančester.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije mi krivo posto sam prilicno ravnodusan prema fudbalskoj reprezentaciji Srbije, ali mi se malo gadi da pljuje Vidica covjek koji kaze da Kejhil ne vazi za dobrog igraca glavom.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2011, 16:40
Синоћ сам одгледао само прво полувријеме и једино су Ивановић и Коларов одиграли добро,остало лоше.А она два бескућника Јовановић и Жигић се не могу састати са лоптом.Имали смо 2 добре контре али их је Јовановић упропастио својим "дриблинзима", човјек само мрцвари ону лопту.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bilo je vise vjere i zagrizenosti za reprezentaciju.Vise nacionalnog naboja,sto nam nedostaje.Diobe je bilo u dosta manjoj kolicini.Piksi pravi fanstistcne rezultate u japanu.Prve godine odmah prvak.Msm,taj njegov tim je do njegovog dolaska,bio prosecan tim u sredini tabele.Secas se gambe osake?Japanci 2008 zvanicno treci na svetu,nije to bas tako naivna liga.Pozivan za reprezentaciju sveta u vise navrata,Venger ga predlaze za svoju zamjenu u Arsenalu.Kud ce veca preporuka?Sa repkom nije nista osvojio???Otkad smo mi to velesila?Sa Zvezdom je napravio rezultat,dve duple krune i evropa liga.Mislio sam na petrovice,kosanovice,okuke.Tumbakovica se bas ne secam iz perioda u partizanu,mada sam se upoznao sa njim u budvi.Njegova trenerska karijera ga tesko moze preporuciti reprezentaciji.Mada znam da je imao nekih trofeja sa pfc-om,ne znam je li to dovoljno?Ima sigurno boljih resenja,ali nisam iskljuciv,mozda neki 3-4 pik.

Равногорац осим фантастичног ника,схватио сам да си коректан форумаш и поприлично компетентан. ;)
Ја сам изнио свој став. ;)Дао и неке аргументе,неко ће рећи како сам погријешио,неко ће се сложити.

Што се тиче овог поста.
"Vise nacionalnog naboja,sto nam nedostaje." - наравно да си у праву што се овог тиче ( и да само немој да ми моралисти почну како одма идем у политику) једноставно годинама се све у Матици ради да се он губи,нажалост и на спортским приредбама. Једноставно белграђанима је дакако битније навијаче са реквизитима назвати сељацима из унутрашњости него научити једну строфу химне (част изузецима) мислим да о осталом се нема шта ни причати. Кад је о играчима ријеч,рекао бих да није да га појединци немају : Ивановић,Коларов,Пантелић,Кузмановић,Тошке,али као што кажу једна ласта не чини прољеће.
"rezultate u japanu" - не бих да те увриједим ал претпостављам да резултате јапанске лиге пратиш путем телетекста,ја први годишње погледам 2-3 утакмице. Имамо ми доста стручњака који праве резултате,од Арабије,Туниса,Алжира,Ирана,Јужне Африке....ако је то мјерило. Нама управо недостаје тренер који ће у некој од најјачих лига правит резултате.
" bio prosecan tim u sredini tabele" - да ако причамо о тој сезони кад је он дошао. Али ако причамо на основу историје и традиције, Нагоја спада у сам врх кад је Јапан у питању.
"Japanci 2008 zvanicno treci na svetu," - сјећам се,како не бих,ал опет ми то није параметар када је њихов клупски фудбал у питању. Њихова лига је јача од наше искључиво због капитала који се улаже,брендова и посјете,талената дакако мање као и стручног кадра. ;)
"za reprezentaciju sveta u vise navrata" - ја колико се сјећам једанпут је играо,ако гријешим,није ми намјера лагати или свјесно измишљати,исправи ме.
"Venger ga predlaze za svoju zamjenu u Arsenalu" - ко то пише? Наши медији,јапански,енглески? Чуо си за израз патка у новинарству,чуо си за израз добар наслов продаје? Ја нисам видио видео на коме то Арсен изајвљује,вјероватно му је то извучено из контекста. ;),као што су биле и многобројне приче о Станојевићу.

"Mislio sam na petrovice,kosanovice,okuke." - потпуно се слажем додај списку није на одмет и Јешиће и сличне пулене поменутог дебила.

"Njegova trenerska karijera ga tesko moze preporuciti reprezentaciji." - кажеш да га се не сјећаш,па онда чиниш бруталну грешку,погледаш мало дакако трофејнији стручњак од Пиксија.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad je Japan bio treci na svijetu :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Kad je Japan bio treci na svijetu :-?

Мислио је на Кореју ;)
Сконтао сам га,мислио је рећи како је Јапан играо у другом кругу кад су били домаћини.

Citiraj:
Kejhil tebi igrač koji dobro igra glavom? Kod tebe izgleda smo Sony piči pa ti se čini da je lik dobar u tome.

Кејхил је један од најбољих играча главом у Премијер лиги ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pekmen je napisao:

Kejhil tebi igrač koji dobro igra glavom?

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:
Pekmen je napisao:

Kejhil tebi igrač koji dobro igra glavom?

Zna Tasko, koliko je samo puta tako zabio L'poolu.

Cahill fantastican glavom, pogotovo kad se uzme u obzir njegova visina.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
veledrom ili pariz,isti kurac,to nije bitno u ovom postu.

Нешто мислим да мислиш на Јанковићеву игру против Португала у Београду? :wink:

Што се Болета тиче,надам се да ће у Ђенови одиграт солидан број утакмица,може он доста пружит у наредним квалификацијама уколико не буде повреда и задобије повјерење тренера Ђенове, Љајића и Тадића обавезно звати.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7VShVE80P2A[/youtube]

nije vuce,na francusku mislim
ne mogu se sjetiti ko je cuvao jankovica tada,samo znam da ga je ovako yebao cijelu utakmicu,radio sta hoce po toj desnoj strani

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]