Citiraj:
Bilo je vise vjere i zagrizenosti za reprezentaciju.Vise nacionalnog naboja,sto nam nedostaje.Diobe je bilo u dosta manjoj kolicini.Piksi pravi fanstistcne rezultate u japanu.Prve godine odmah prvak.Msm,taj njegov tim je do njegovog dolaska,bio prosecan tim u sredini tabele.Secas se gambe osake?Japanci 2008 zvanicno treci na svetu,nije to bas tako naivna liga.Pozivan za reprezentaciju sveta u vise navrata,Venger ga predlaze za svoju zamjenu u Arsenalu.Kud ce veca preporuka?Sa repkom nije nista osvojio???Otkad smo mi to velesila?Sa Zvezdom je napravio rezultat,dve duple krune i evropa liga.Mislio sam na petrovice,kosanovice,okuke.Tumbakovica se bas ne secam iz perioda u partizanu,mada sam se upoznao sa njim u budvi.Njegova trenerska karijera ga tesko moze preporuciti reprezentaciji.Mada znam da je imao nekih trofeja sa pfc-om,ne znam je li to dovoljno?Ima sigurno boljih resenja,ali nisam iskljuciv,mozda neki 3-4 pik.
Равногорац осим фантастичног ника,схватио сам да си коректан форумаш и поприлично компетентан.

Ја сам изнио свој став.

Дао и неке аргументе,неко ће рећи како сам погријешио,неко ће се сложити.
Што се тиче овог поста.
"Vise nacionalnog naboja,sto nam nedostaje." - наравно да си у праву што се овог тиче ( и да само немој да ми моралисти почну како одма идем у политику) једноставно годинама се све у Матици ради да се он губи,нажалост и на спортским приредбама. Једноставно белграђанима је дакако битније навијаче са реквизитима назвати сељацима из унутрашњости него научити једну строфу химне (част изузецима) мислим да о осталом се нема шта ни причати. Кад је о играчима ријеч,рекао бих да није да га појединци немају : Ивановић,Коларов,Пантелић,Кузмановић,Тошке,али као што кажу једна ласта не чини прољеће.
"rezultate u japanu" - не бих да те увриједим ал претпостављам да резултате јапанске лиге пратиш путем телетекста,ја први годишње погледам 2-3 утакмице. Имамо ми доста стручњака који праве резултате,од Арабије,Туниса,Алжира,Ирана,Јужне Африке....ако је то мјерило. Нама управо недостаје тренер који ће у некој од најјачих лига правит резултате.
" bio prosecan tim u sredini tabele" - да ако причамо о тој сезони кад је он дошао. Али ако причамо на основу историје и традиције, Нагоја спада у сам врх кад је Јапан у питању.
"Japanci 2008 zvanicno treci na svetu," - сјећам се,како не бих,ал опет ми то није параметар када је њихов клупски фудбал у питању. Њихова лига је јача од наше искључиво због капитала који се улаже,брендова и посјете,талената дакако мање као и стручног кадра.
"za reprezentaciju sveta u vise navrata" - ја колико се сјећам једанпут је играо,ако гријешим,није ми намјера лагати или свјесно измишљати,исправи ме.
"Venger ga predlaze za svoju zamjenu u Arsenalu" - ко то пише? Наши медији,јапански,енглески? Чуо си за израз патка у новинарству,чуо си за израз добар наслов продаје? Ја нисам видио видео на коме то Арсен изајвљује,вјероватно му је то извучено из контекста.

,као што су биле и многобројне приче о Станојевићу.
"Mislio sam na petrovice,kosanovice,okuke." - потпуно се слажем додај списку није на одмет и Јешиће и сличне пулене поменутог дебила.
"Njegova trenerska karijera ga tesko moze preporuciti reprezentaciji." - кажеш да га се не сјећаш,па онда чиниш бруталну грешку,погледаш мало дакако трофејнији стручњак од Пиксија.