banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 03:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e jebo ga ti rivaldinjo, ti kako si napisao ja sam mislio da je primio gol kroz noge u najmanju ruku.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Jebiga, vi mjenjate mišljenje ko beba pelene. Nisam ni ja za Toleta, jer je lik dokazana budala i lopov unazad 20 godina, ali istog ste dizali u nebesa kada je doveo Antića i kada je Srbija otišla na SP. Posle toga, logično da je otpustio Antića, jer je Srbija kriminalno loše odigrala protiv Australije i Gane. Jedino je prvo poluvreme protiv Njemačke bilo za respect. Sve posle toga katastrofa.
Samo, postavlja se pitanje da li će stvari biti bolje posle Toleta? Ko god je bio pre njega omastio se debelo. Jedino je pokojni Bulatović nešto radio da se podigne nivo fudbala, zato je sada i pokojni. Ili možda imate neko ime na umu za koje mislite da bi bio odličan kao predsednik FSS-a? :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
drago mi je da se jankovic vraca u formu,kad se samo sjetim sta je radio francuzima na veledromu.

?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Imao je nekoliko finih poteza i 2-3 asistencije Panteliću, koje ovaj naravno nije iskoristio. Posle toga ništa, apsolutno ništa. Od tada je prošlo više od 3 godine.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jankovic je izgubio godinu dana zbog povrede. Vladimir Jugovic na mjesto predsjednika FSS bi po meni bio idealan izbor. BTW cisto sumnjam da je neko nekad telecu glavu dizao u nebesa.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pekmen je napisao:
Imao je nekoliko finih poteza i 2-3 asistencije Panteliću, koje ovaj naravno nije iskoristio. Posle toga ništa, apsolutno ništa. Od tada je prošlo više od 3 godine.

Mislis na onu utakmicu kad je Antara tek dosao,poslije par dana kad smo izgubili 1-2?

Ako je ta,onda nije Velodrom,vec se igrala u Parizu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Гледао сам,ока нисам склопио и није ми криво. Ако ни због чега другог онда због тога што сам се још једном увјерио да бандеру више никад не треба позват у дрес репрезентације,а Калуђеровићу не треба дати ни улазницу за ложу кад игра иста. Моје мишљење је да нисмо одиграли толико лоше,али ни да Мексико није одиграо онако како зна. На крају можда и превисок пораз.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sto je Kaludjer pozvan u reprezentaciju je samo dokaz kakav uticaj mesetari i menadzeri imaju na istu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Jankovic je izgubio godinu dana zbog povrede. Vladimir Jugovic na mjesto predsjednika FSS bi po meni bio idealan izbor. BTW cisto sumnjam da je neko nekad telecu glavu dizao u nebesa.

Kakav Jugović kakve trice... Čovjek nije htjeo da bude sportski direktor u CZV, jer mu se nije dalo da iz Beča ide u BG. Da, dobro si čuo, dizali ste Toleta u nebesa, zbog Antića, odlaska na SP, igre reprezentacije i slično. Da je lik konj, konj je, u to nema sumnje. Samo se bojim da poslije njega ne dođe neka druga budala koja će biti na strani cigana pa će onda protiv saveza okrenuti i drugu polovinu Srbije koja je bila koliko-toliko mirna, jer su mislili da Tole radi u korist Partizana, kad ono međutim gospodin Babarogić i kompanija određuju koji će sudija suditi na utakmicama vječitih rivala.
Kod nas je problem malo dublje prirode: mafija i fudbalski menadžeri diktiraju ko će se i kada pozivati u reprezentaciju. Sjeti se samo slučajeva Lazovića i Stojkovića kada su im zemunci zaprijetili zato što su bez njihovog znanja promjenili klubove. Većinu igrača prate od malena i ugovaraju njihove transfere. Tole se tu fino omasti, ali on je možda i najsitnija ribica u moru ajkula i krokodila koji djeluju iz pozadine.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
papučar je napisao:

Kakav Jugović kakve trice... Čovjek nije htjeo da bude sportski direktor u CZV, jer mu se nije dalo da iz Beča ide u BG. Da, dobro si čuo, dizali ste Toleta u nebesa, zbog Antića, odlaska na SP, igre reprezentacije i slično. Da je lik konj, konj je, u to nema sumnje. Samo se bojim da poslije njega ne dođe neka druga budala koja će biti na strani cigana pa će onda protiv saveza okrenuti i drugu polovinu Srbije koja je bila koliko-toliko mirna, jer su mislili da Tole radi u korist Partizana, kad ono međutim gospodin Babarogić i kompanija određuju koji će sudija suditi na utakmicama vječitih rivala.
Kod nas je problem malo dublje prirode: mafija i fudbalski menadžeri diktiraju ko će se i kada pozivati u reprezentaciju. Sjeti se samo slučajeva Lazovića i Stojkovića kada su im zemunci zaprijetili zato što su bez njihovog znanja promjenili klubove. Većinu igrača prate od malena i ugovaraju njihove transfere. Tole se tu fino omasti, ali on je možda i najsitnija ribica u moru ajkula i krokodila koji djeluju iz pozadine.

Нажалост оваквих случајева има само код нас и у Јужној Америци и нигдје више,чак ни у Африци. :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jugovic je takva velicina zbog koje bi se trebalo potruditi da dodje na mjesto predsjednika, a ne da bude neces-ok, evo hoce teletina pa ce on ostati.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
drinin vuk je napisao:

Нажалост оваквих случајева има само код нас и у Јужној Америци и нигдје више,чак ни у Африци. :roll:

Istocna Evropa, na celu sa bracom Rusima. I to ne samo u fudbalu... Gdje tenis, gdje su ostali sportovi.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
drinin vuk je napisao:

Istocna Evropa, na celu sa bracom Rusima. I to ne samo u fudbalu... Gdje tenis, gdje su ostali sportovi.

Ташко мислио сам у овом формату,дакле, ради се и у Русији (наравно и у другим спортовима,хокеј је најбољи примјер) ал Руси ро раде другачијим путевима,гдје заобилазе људе из Савеза,а дакако колач дијеле са врхом (ма колико волио Путина и Медведева) то је чињеница. Нећемо надам се отићи у компарацији тајкуна,нема смисла. :wink: :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
e jebo ga ti rivaldinjo, ti kako si napisao ja sam mislio da je primio gol kroz noge u najmanju ruku.

Ma da je primio kroz noge ne bi bilo zamjeriti, čovjek primio centaršut i to ne previše oštar.

pekmen je napisao:
Posle toga, logično da je otpustio Antića, jer je Srbija kriminalno loše odigrala protiv Australije i Gane.

Ne znam šta si ti gledao, ali mi smo Australiju raznijeli u prvom poluvremenu i bez problema smo tad trebali dobiti, da nismo mašili bukvalno prazan gol. Za Antića mi smo bili ozbiljna, velika reprezentacija, a prije i poslije, i sa jačim timovima smo se blamirali.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
Citiraj:
drago mi je da se jankovic vraca u formu,kad se samo sjetim sta je radio francuzima na veledromu.

?

veledrom ili pariz,isti kurac,to nije bitno u ovom postu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
veledrom ili pariz,isti kurac,to nije bitno u ovom postu.

Нешто мислим да мислиш на Јанковићеву игру против Португала у Београду? :wink:

Што се Болета тиче,надам се да ће у Ђенови одиграт солидан број утакмица,може он доста пружит у наредним квалификацијама уколико не буде повреда и задобије повјерење тренера Ђенове, Љајића и Тадића обавезно звати.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Antic je imao i dobrih i losih stvari.Najbolja stvar za njegove ere je pozitivna atmosfera oko reprezentacije.Znaci nije bilo diobi na Czv i Pfc.Taman je nacija krenula verovati u reprezentaciju.Rezultati su izostali,ali je opet bilo solidne igre,makar pokusaja za nadmetanjem a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija.Moj glas sad ide piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam.Jednostavno rodjeni pobjednik,covjek koji ne zna biti inferioran.Onda rajevac koji ima rezultate,pa miha ,milutinovic itd.Nazalost,vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole koji se usavrsavao po kini i hon kongu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tumbakovic-Zivadinovic, kakva strasna dilema :D . Mada mislim da je Miha siguran izbor, Tole misli da ce tako utisati CZV, jako ime ali samo igracko.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Antic je imao i dobrih i losih stvari.Najbolja stvar za njegove ere je pozitivna atmosfera oko reprezentacije.Znaci nije bilo diobi na Czv i Pfc.Taman je nacija krenula verovati u reprezentaciju.Rezultati su izostali,ali je opet bilo solidne igre,makar pokusaja za nadmetanjem a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija.Moj glas sad ide piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam.Jednostavno rodjeni pobjednik,covjek koji ne zna biti inferioran.Onda rajevac koji ima rezultate,pa miha ,milutinovic itd.Nazalost,vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole koji se usavrsavao po kini i hon kongu.

"pozitivna atmosfera oko reprezentacije" - тешко нама ако се ми позивамо на атмосферу као најбитнији фактор.
"nije bilo diobi na Czv i Pfc" - било је итекако,што је на крају и испливало,једино што је Антара својим осмјесима покушао задобити иједне и друге, да је резултат после 3. кола квалификација био лош,већ би тада испливало доста ствари на површину.
"nacija krenula verovati u reprezentaciju" - јадна је нација која се јуче поносила,данас се срамоти. То је такође један од феномена овог подручја. Нација је пуно пута вјеровала,ако се уопште тако може образложити,али ипак мислим да је рационалније рећи имала повјерење,него кренула вјеровати,јер репрезентација не постоји пола године ;)
"a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija" - одлично речено,али шта смо могли друго очекивати од Пижона,квази тренера? И он сам кад је преузимао селекторско мјесто није вјеровао у успјех.
"piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam" - ово ти нећу образложит као Гробар,већ навијач Србије. Јадни ми ако је најбоље рјешење за нас Пикси,спомињеш после тога Кину и Хонг Конг,Јапан је дакако лигашки јачи,толико јачи да у задњих 15 година су дали играча евро фудбала као и Кина. Оно што Пикси има су фина средства за вријеме боравка у ФКЦЗ која су дошла разноразним путевима и омогућила његовом 26 кољену да у футуру живи ко краљ. Опет кажем ово је само моје мишљење,а мислим да би резултати били на нивоу резултата Ђукића,Бошкова,Клементеа.
"rodjeni pobjednik" - Нешто се не сјећам да је нешто освојио са репрезентацијом,био сам мали можда због тога. Нешто се не сјећам да је водио иоле озбиљну евро екипу.
"covjek koji ne zna biti inferioran" - све је то релативно, колико ме памћење служи и у ЈСЛ је био у неким моментима итекако инфериоран,не пратим Нагоју,па нећу причат.
"rajevac" - слажем се да у овом тренутку је он одлично рјешење,уз њега волио би видјет и оног Јовановића из Апоела,зна човјек посао,нема то везе с његовим менталитетом и осјећајем рођеном побједника,човјек игра модерно и фанатик је,каквог ми нисмо руку на срце имали,најлакше се смијати када иде,нама не треба емоција,нама треба тактика која ће донијети једино битно - резултат.
"vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole" - први поменутог сматрам дебилом и патолошким случајем,али волио бих да мало образложиш који би кандидат могао добити ту врсту мане,можда мислиш на Тумбаковића? Да будем искрен сматрам да би и Љубе боље водио екипу од Пижона и Пиксија.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2011, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo kod nas ima da se selektor otjera nakon jednog neuspjeha. Ne moze to preko noci.
Antic je pravio dobar posao. To sto smo zakazali na SP i nismo prosli grupu, jebiga. Idemo dalje.
Kako u reprezentativnom tako i u klupskom fudbalu. Mjenjamo trenere ko carape. Dok se takve stvari ne shvate i ne svare, nema nama boljeg sutra.
Selektor Norveske? je na toj poziciji vec 20 godina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]