banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
I jos nesto u vezi meca sa Ludogorecom,posto sam neku noc ostao plaho nedorecen a javio sam se kratko da ne ispadne kako dolazim samo kad Partizan pobjedjuje :lol:
Ouvaaaj,ja ne znam kakva je to taktika braniti gol,braniti rezultat.To je naravno Nikolic mutavi naredio.
OK,mogu donekle da razumijem jer su ljudi brzi i bolje fizicki pripremljeni.Zasto se nije pokusalo na pocetku odmah napasti 15-20 minuta i pokusati dati gol pa se onda povuci nazad ako treba.Mi smo od samog pocetka prepustili loptu njima i cekamo da nam daju gol.Hiljadu puta vidjeno.Onda,kada primimo gol ili dva mi se sjetimo da treba igrati lopte (opet hiljadu puta vidjeno).Idiotluk.
Bogu hvala uspjeli smo izjednaciti i onda kada je njima bila voda u usima mi se najedanput kao po naredjenju opet povlacimo i prepustamo njima inicijativu.Bogtejebo.Umjesto da im probamo uvaljati treci jer se oni nisu nikako nadali da cemo uspjeti izjednaciti,a mogli smo im dati jos jedan,mi se tako ponasamo kao da imamo rezultat koji nama odgovara :lol: sacuvaj Boze.
Garantujem,da smo ih nastavili napadati,a ostalo je jos nekih 10-ak minuta ili manje do poluvremena kada se moze i odmoriti,ne bi doslo do situacije da se pravi guzva pred nasim golom i ne bi doslo do toga da onaj konj trajkovic dobije crveni.Sve se to desilo zato sto smo im prepustili loptu ali ne kontam zasto kada su bili onesvijesceni.
I onolika nervoza kod igraca kao da su htjeli na naprave incident.Pa nisu bili nervozni kad su gubili 2:0 a unervozili se kad su izjednacili.Koja je to kurceva logika,umjesto da slozno navale da dadnu jos jedan gol.Ne shvatam nikako mnoge stvari.Igrali smo tako kao da nam 0:0 na pocetku i 2:2 kasnije,odgovaraju.Svasta.
Inace,Trajkovic jest idiot i on je svjestan svoje greske ali u dosta stvari bi se ja ovde slozio sa njim.,

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=886299

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Jedna od rijetkih utakmica gdje smo u startu napali protivnika je protiv Apoela kada smo doduse bili prinudjeni da od starta krenemo u napad ali dali smo gol u drugoj ili trecoj minuti.Pokazalo se da tako treba stalno ali dzaba.
Ono sto me jos iritira je to da osim budale ili budala koji se nekad nadju u timu,uvijek kuburimo sa nekim povredama.Mali Pantic povrijedjen a jako koristan talenat i nikako nema svima nam znanog

Slika

:D

Do kada ce on biti povrijedjen ´ljeb mu poljubim.Fali on mnogo.

Trajkovic je otisao i sad cemo vidjeti ko ce biti kriv ako Partizan ispadne od nefcija.
Svi znamo da su Trajkovic i Stankovic dva najveca kloca,dva najveca vola itd. u nasem timu.Trajkovic je skrivio i penal protiv komsinice.I Stankovic isto.E sad,sta imaju navijaci komsinice da ih prozivaju jer mi sve to znamo i bez njih a jos sto je najkomicnije kad ti dva kloca poklone dva penala a ti ne znas to iskoristit.Moze se onda zamisliti kakvi balvani i volus´ne igraju kod njih i ko se sve bavi fudbalom :D

I trener,konj,jebo ga Ninkovic.Ne kazem ja da je Ninkovic toliko los ali Fofana jedva ceka da igra i vise bi se trudio nego iko u spicu a cini mi se da moze trcati i da je fizicki spremniji od svih napadaca u Partizanu zajedno.Nece Nikolic da ga uvodi.
Nadam se da ce se neko dozvati pameti u skorije vrijeme jer je mnogo ocigledno da se stvari u timu odvijau zbog necijih interesa.To Partizan moze dovesti u jako losu situaciju.U losoj situaciji je vec samo sto jos nije skroz ,,gur guici,, .

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
mandrak je napisao:
losi smo,ovo se danas desilo i pitanje kad ce opet.ne znam kakav je ovaj marinkovic ali bez sase ilice igre nemamo.tek kako on udje pocesmo igrati.van skuletar opet promasi cijelu loptu u sesnaestercu a fofana samo sjedi na klupi.
ne pamtim ovako losu ekipu,ovo je goli prosjek jsl lige uz nekoliko igraca koji odskacu,i sto je najgore ovi lopovi su uradili nikad slabiji prelazni rok

"Рад" наше управе даје резултате. Ја у свом животу не памтим да је ФК имао тањи тим у односу на ове задње две сезоне... У екипу није уложен ни еуро,плата нема тако да играчима треба дати пуну подршку а управи све по списку.
Добро је да су се вратили данас након 0-1, неки дан након 0-2 против бугара...
Николић не да Фофани да игра јер је наш тренер Радовац и скинс и не воли црнце...
То је једно од разних објашњења и теорија које прочитах на нету ових дана... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol:

Ja bih prije rekao da je idiot. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.telegraf.rs/sport/1186835-na ... -skupstinu

moraju se ova govna otjerati

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.telegraf.rs/sport/1185876-fo ... -partizana

samo su nam jos ovi falili :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2014, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Štrajk! :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2014, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

imaju svoj vooooz eeeeeeeee

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

majku im hebem sta rade ovi lopovi,igraci nisu primili platu od uskrsa :o .pa dobro ikako igraju

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ствари су се покренуле са мртве тачке,а ако овакво стање потраје доћи ће до усијања!
Чини ми се да ће доћи крај уништавању клуба,барем на кратко вријеме...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam otkud ti takva ideja.mislis da ce nekad neko odgovarati za sve ove pare sto su pokrali.gledam danas kao i ovi sa juga se oglasili.pa ti isti su glasali za krojaca.samo tumba glasao za savu milosevica
A sad se vidi kolikosavo radi dobro sa mladim reprezentacijama,znaci momak nije nesposoban,a to stoje stranacki obojen je najmanji problem.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bitno je da se povuče ručna kočnica i bar na kratko se zaustavi propadanje kluba. Ako ovako nastave da rade za vrlo kratko vrijeme ćemo dostići cigane,samo što nama nema ko da otpisuje dugove i pravi radne grupe.
Jug ne treba komentarisati,da nije žalosno bilo bi smješno... Vrlo je bitno,da se dešavaju promjene što prije... Valjda će uspjeti sazvati vandrednu skupšitnu što prije...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/4154/babic-dug-partizana-10-miliona-svakog-meseca-raste-800-000

Pa ovi su presisali i nase lopove, nemoguce. Ako uzmemo da ste od transfera zaradili nekih 70-80 miliona u poslednjih 10 godina znaci da su momci u klubu munuli vise nego ovi u Zvezdi, ljebe. Ovo sve treba na strijeljanje, redom, celnike svih klubova.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma pitanje je da li je toliko,da nije malo vise.ko da oni izbacuju zvanincne cifre.i jos nesto,svi spominju nesto ove vece transfere kao savic,markovic,jojic,jovetic ili sta ti ja znam a gdje su ovi manji koji uopste nisu mali za nase uslove,padaju mi na pamet raco petrovic,ivanov,tomic....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja kontam da je vise od ovog. I oni nasi su u pocetku muljali za iznos, govorili manje cifre i slicno, pa onda kad je dosla ona grupa, bum 48. miliona. Ali stvarno, kod vas da bude duga uopste je neoprostivo, koliko ste igraca prodali samo u poslednjih 5-6 godina i to za kakve pare.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

i onda na to sve ovaj fosil dodje i kaze da dug raste 800 000 za mjesec dana

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ubice vas Zemunelo, em hipoteka, em troskovi odrzavanja veliki... Ovi nasi bar nisu pravili neke kuce fudbala qrce palce.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Struja, grijanje, voda, smece, nakupi se tog. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Праве цифре вјероватно никада нећемо сазнати...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoce, kad tad, kao i kod nas..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]