hip je napisao:
Kako pobediti nemce ?
Dragoslav Stepanović: Iluzorno je pričati o pobedi protiv „pancera"posle onog u nedelju.
Ipak, nada postoji, ali samo ako mi njih napadnemo.U suprotnom, rasturiće nas, jer skoro da nemaju slabu tačku....
...Gledajući našu i njihovu igru u prvim utakmicama, potpuno je iluzorno pričati o nekoj našoj pobedi. To je nemoguća misija, ali nada umire poslednja. Sve zavisi od toga može li Antić da izvuče najviše iz igrača, to može da nas izvadi. Međutim, ako ne budemo igrali ofanzivno, nemamo nikakve šanse. Ukoliko mi budemo čekali da nas oni napadnu, Jovanović i Krasić će biti bekovi, a Lam i Badšturber krila. Jednostavno, ako ne budemo napali, nećemo moći da iskoristimo našu glavnu snagu, a to su bočni igrači Ivanović, Kolarov, Krasić i Jovanović, koji igraju vrhunski fudbal u svojim klubovima - objašnjava Stepanović.
- Ovo je najbolja ekipa Nemačke u poslednjih 20 godina! A najveće zasluge za to pripadaju Luisu van Galu, treneru Bajerna. Osmorica igrača Nemačke dolaze iz Bajerna, a Van Gal ih je naučio da igraju moderno, sa jednim ili dva dodira, da se brzo oslobađaju lopte... Ja Nemce protiv Australije nisam mogao da prepoznam.
a evo izjave Radomira, ne moze obecati napadacku igru ali da ce igraci dati 120% sebe...
A vas dvojica Portugal ili slon, bice veliko X ili eventualno slonici uzimaju ali Portugal njet