banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 135  Sledeća

Ko ce osvojiti titulu?
Arsenal 10%  10%  [ 5 ]
Manchester City 27%  27%  [ 14 ]
Chelsea 25%  25%  [ 13 ]
Liverpool 29%  29%  [ 15 ]
Tottenham Hotspur 0%  0%  [ 0 ]
Everton 0%  0%  [ 0 ]
Manchester United 6%  6%  [ 3 ]
Newcastle 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 52
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2013, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Podolski je unesrecen, on je drugi krsten' spic u Aesenalu... inace, sledece kolo tek 24.11., Everton - Tashkovi Crveni, Etihad City - Totenhem, WHU - Celzi...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Poslato: 11.06.2013. 12:39
Braneee je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Ливерпул више дефинитивно није у неким озбиљним комбинацијама

liga sampiona...

titula!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 22:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brane se uvijek volio šaliti. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 23:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2013, 02:12
Braneee je napisao:
Poslato: 11.06.2013. 12:39
Braneee je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Ливерпул више дефинитивно није у неким озбиљним комбинацијама

liga sampiona...

titula!

Brat moj! :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Кад Броно цитира, могу и ја.
Poslato: 27 Avg 2013, 22:58

Ташко je napisao:

Prosle godine je bilo:
Henderson-Kleverli-Vilsir.

Henderson je imao najbolju statistiku, ali Vilsir je imao glasove publike i umjetnicki dojam. Kleverli je uzeo titulu sa Junajtedom. win-win-win situacija.

Ove godine Vilsir otpada iz takmicenja. Ocajan je. Njegovo mjesto ce zauzeti velski Zidan, Remzi.

U boljoj je formi dosta. Vilsir otpada u drugi rang takmicenja, gdje ga ceka velski Xavi, Alen.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Венгер дефинитивно мора довести једног нападача, поред ових пањева што сад има, укључујући и главног балвана, Жируа.

И првенство је тек почело, и Саутемптон је трећи, иако би ја волио да се Ливерпул приближи врху.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2013, 00:22
Манчестер је морао побједити ову утакмицу, полако исправљају ствари али далеко је то од праве форме и течне игре.
Али како се Видић повреди, страшно. Баш ми би криво, некако нема среће у задње вријеме, а и иначе често му се дешавају те бруталне ситуације. Кад иде без компромиса на сваку лопту.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:01 
Bič božji
Bič božji

Vidić je takav i ne može drugačije. Valjda će se vratiti brzo, mislim da nije baš kritično.
Mislim da će Arsenal malo pasti. Imaju odličan vezni red, plus još kada se vrate Volkot i Čemberlejn, ali fali napadač pravi.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Како је то Жиру пањ? Не контам.
Па није то Бендтнер. Колико си њихових утакмица погледао ове сезоне?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Немам појма, субјективан доживљај. Нешто ми је антипатичан, без неког посебног разлога, не уклапа ми се ту у Арсенал. А чим дође бољи, преселиће се на клупу.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Evo 11 kola je prošlo, otprilike prvi dio prvog djela sezone je gotov pa da kažem koji subjektivni utisak o ekipama, tj. neki vid recenzije:

Arsenal - sa pravom su prvi jer su, iako je dosta tijesno u vrhu, ipak dosad pokazali najviše uzimajući sve u obzir ali ono što meni upada u oči su utakmice poput one od juče gdje nisu prosječnom Junajtedu uspjeli napraviti 100% priliku, tako da će imati problema sa organizovanim ekipama koje su jake u odbrani i sredini terena. Generalno u zimskom roku trebaju dovesti još jednog napadača i sa oporavljenim Wallcotom, Podolskim i Chamberlainom ostaju favoriti za osvajanje do kraja prvenstva.

Liverpool - osim ekipe za koju navijam, Lpool mi je najsimpatičniji i ti ponajviše zbog Suareza kojeg obožavam ali generalno gledajući imaju napokon ekipu koja može da se bori za prvenstvo, jedino im škripi na poziciji desnog bočnog gdje Henderson igra a on nije kapacitet koji može napraviti razliku. Ostale pozicije su im dobro pokrivene i na svakoj imaju klasnog igrača a priča se da bi ih mogao Matić na zimu pojačati što bi bio pun pogodak. Ma da mislim da je njima važnije da ne bude nikakvih ekscesa sa Suarezom i uz malo dozu sreće koje nisu imali prethodnih sezona mogu biti konstantni. Mislim da je njih manje pogodio onaj poraz od Arsenala nego što će ove od Junajteda ali vidjećemo...

Man City - šta reći za ovu ekipu, uz Chelsea ubjedljivo najbolje igrače ima a osvojili su samo jednu titulu i to u sudiskoj nadoknadi. Jednostavno ne osjećam da oni mogu uzeti prvenstvo, faktički najbolju utakmicu su odigrali protiv Junajteda ali sve ostale što sam gledao bila je neka patnja(ne računajući demoliranje slabašnog Norwicha). Juče protiv Sunderlanda su bili katastrofalni, kući su isto izvukli par pobjeda na snagu što bi se reklo ali po svemu prikazanom nije to to. Ono što meni nije jasno je kako jedan Demikelis, Ričards, Javi Garcia igraju ako već imaš para da dovedeš kojeg kvalitetnog igrača. Bez Kompanija nemaju šta tražiti, olako primaju golove i još na to sve kad vidim Klišija da igra a ne igra Kolarov koji je izmislio loptu za ovoga i ne trebaju ništa osvojiti...Sledeće kolo dočekuju Tottenham kojeg će razmontirati a poslije toga opet igraju kući sa Swansea-m pa tako da im je to prilika da uđu u formu i priključe se vrhu s obzirom da su trenutno osmi...

Man Utd - Junajted je malo živnuo nakon početka sezone, tri vezane pobjede i eto ih pri vrhu. Neću se osvrtati na prošle sezone. Novi trener je tu, novi sistem rada i izgleda da napokon počinju shvatati njegov princip i uklapati se u to. A taj njegov princip rada je isti kao i u Evertonu s tim što ima Van Persija i Rooneya i... to je to. Ono zbog čega oni ne mogu osvojiti ligu i pitanje je kad će je osvojiti sledeći put je to što je ostatak ekipe prosječan, neki igrači što su bili vrhunski više ne mogu podnjeti taj teret Premier Lige zbog godina a ostali jednostavno nisu dovoljno dobri. I Moyesov talenat se tu jasno vidi: juče protiv Arsenala nisu pokazali ništa, dali su gol iz ničega i poslije imali još jednu priliku iz kontre i to su im više ovi poklonili nego što su je sami iskreirali. Slijede im dva teška gostovanja a poslije toga kući protiv isto tako čvrstog Evertona. Mislim da ne mogu izdržati do kraja sezone da budu pri vrhu, osim ako na zimu ne dovedu 2-3 kvalitetna igrača...

Tottenham Spurs - na njih neću trošiti puno riječi osim da su osrednja ekipa koja će se probati boriti za LŠ, prventstveno što su nabacali igrača koji su u dobrim igračkim godinama i imaju tu širinu u slučaju povreda i suspenzija ali isto tako ti svi igrači su solidni ali i ne dovoljno dobri. Vjerovatno će pomrsiti račune pokojoj ekipi iz top4 ali isto tako će gubiti od Newcastlova, Aston Villa i West Bromwicha... Čvrsti su nazad i primaju malo golova ali isto tako teško dolaze do njih, nema više Bejla da povuče sa krila pa je raspali. Townsend to pokušava ali rijetko dobaci do gola ...

Chelsea - na kraju ekipa za koju navijam i za koju ću najviše imati kritika. :)
Počeo bi sa Jose Mourinhom: Svi su jedva čekali njegov povratak, tako i ja. Jer ovoj ekipi treba trener sa autoritetom da donese stabilnost i konstantnost a uz njega tu su uvijek i rezultati. Njegova najveća vrlina je psihološke prirode i zna kako motivisati igrače za važne susrete, isto tako taktički je vrlo jak ali ono što mu najviše zamjeram je ta neka vrsta arogancije i nedostatka vizije. Ne možeš izbaciti Matu iz prve postave pravdajući se time da nije dovoljno kvalitetan u defanzivi koliko u ofanzivi. Mata i ne treba da bude kvalitetan u defanzivi, pa čoveče on je jedan od najboljih veznih fudbalera na planeti i kod ni jednog trenera ne bi sjedio na klupi, ali ne... kod Mourinha sjedi, jer je to Mourinho. Tako da ona priča, klub je veći od nas sviju i da se on podredio timu ne pije vodu. Isto tako za Luiza, ne vjeruje mu jer je kiks igrač a da ne govorim da je izbacio najboljeg ljevog beka na svijetu u zadnjih 10 godina i postavio tu igrača koji se ne može nametnuti ni na desnog beka, tj. svoju prirodnu poziciju. S obzirom na sve to, gotovo sigurno ćemo ostati bez Luiza na zimu a vrlo moguće i Mate a direktni krivac za to je Mourinho. Naravno ovo je tek 1/4 prvenstva i ima još dosta vremena da me demantuje ali u kom se smjeru stvari odvijaju nisam baš optimističan po pitanju toga.
Ranijih godina kad je on bio u klubu bar je igra bila na zavidnom nivou pa i kad se rješavao igrača kao što je Robben i sl. niko se nije žalio... U zadnje dvije utakmice igra je kriminalna, jedina svjetla tačka u prvenstvu dosad su prvo poluvrijeme protiv City-a i drugo protiv Tottenhama... ovo sve ostalo prosjek i za ekipu koja na svakoj poziciji ima po dva vrhunska igrača, da ne kažem zvjezde je premalo. Napadački ekipa je najpotentnija u ligi ali rijetko kad vidimo tu kreativnost koju većina njih posjeduje. Razumijem ja da je to Premier liga i da su sve ekipe i taktički i tehnički dobro posložene ali opet prevelika je razlika u klasi između Chelsea i West Bromwicha da ovi ne odu kući sa 3-4 gola u mreži. Tu bi ja najviše okrivio kostur ekipe, tu je recimo prednost Liverpoola ili Arsenala jer oni svojih prvih 11 znaju u svakom dobu dana i noći i jedino mjenjaju igrača ako je povrijeđen ili pod suspenzijom ili ekstremno umoran zbog rasporeda srijeda subota itd... Kod Chelsea to nije situacija, ta rotacija igrača jednostavno ne dozvoljava ekipi da dobije na fluidnosti i kreativnosti i timskom duhu. Valjda bi to trebala biti ta prednost da ako nakon 10 utakmica Mata se povrijedi a da umjesto njega može ući Oscar ili Širle ili Wilian ili DeBrujne ili ko god a ne jednu utakmicu Širle igra napadača, sledeću igra lijevo krilo pa onda desno a Wilian jednu ne igra pa onda igra dvije a Hazard malo lijevo pa desno a da ne govorim o zadnjim veznima gdje glavnu ulogu ima Lampard koji i to solidno odrađuje ali i kod takve ekipe ja ne bi igrao sa dva zadnja nego sa jednim i još više vršio pritisak na odbrane, jer jednostavno protiv ekipe sa toliko igrača koji u sekundi mogu napraviti višak ili podmetnuti loptu oni se odlučuju da prvo osiguraju svoj gol a onda se tek okreću napadu. Da ne ispadne sve tako crno, ipak ja i dalje smatram da je Chelsea prvi i glavni favorit za osvajanje i sve ostalo bi bio neuspjeh s obzirom na ekipu i menadžera koje posjeduje. Takođe tu je i Torres koji napokon daje znakove života u smislu golova, igrao je on dobro i prošlih sezona ali su golovi izostali i odmah to nije to. Sad mu se i malo otvorilo i dao je par dobrih golova i malo imao sreće ali on i dalje može pružiti igru na jako visokom nivou a kad je takav onda je top klasa napadač i ne treba bolji od njega, samo da ga zaobiđu povrede i pehovi a evo već je imao dvije povrede u roku od mjesec dana i propustio je par utakmica zbog toga. Oscar uz Hazarda se pokazuje kao najbolji igrač ove sezone, Frank više nije tako efikasan ali to je i do pozicije a i do godina, Terry igra najbolju sezonu u nazad nekoliko godina jedino što Cole više nije tako kao prije upotrebljiv naprijed ali je u defanzivi i dalje jako jako dobar. Po svemu prikazanom Mikel zaslužuje mjesto u prvoj postavi na zadnjem veznom, daleko je najsmireniji i najjači na lopti na tom djelu terena i mislim da je važnije to nego hoće li dati gol ili ne... nije da nema ko... Da sam ja trener kao što nisam ovako bi izgledala prva postava: Cech - Ivanović, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Oscar, Mata, Hazard, Willian - Torres a ostale mjenjao samo po potrebi.

Sve u svemu ovo je možda jedna od najboljih sezona u Premier Ligi unazad par godina, bar što se tiče neizvjesnosti jer između prvog i osmog na tabeli je samo 6 bodova razlike. Nije baš bilo nekih spektakularnih utakmica ali ne sumnjam da ih neće biti...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Skeva, kako sluzbeni Stanari gledaju na ovo?

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 10:25 
Bič božji
Bič božji

http://sportal.rs/news.php?news=113489
Kakva gnjida je ovaj Murinjo. Koliko god dobar trener bio, 0 je od covjeka.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
I meni se činilo da više liči na Šilju nego na Miki Mausa.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 11:15 
Bič božji
Bič božji

Strašan fol.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Хах пази молим те "Ти си Мики Маус играч"...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Debil je vazda i bio.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Žiru je sila...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 08:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Готивна саситика.
ЕПЛ је за мене некако најинтересантнија фудбалска лига. Игра се брзо, без компромиса.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]