banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2009
PostPoslato: 29 Jul 2009, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
ajkula je napisao:
superhik je napisao:
I to će sa mnom da se napije...a ta pijanstva su najgora..i dugo se pamte! 8)

Ah, sutra novi dan, nova nafaka..pa i novo pijanstvo! :D

Samo zovi... :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
kakva euforija jbte

jel iko od vas zna da šumi nije vozio uopšte ovakav bolid.

3 sedmice da se privikne na ovakav bolid...KERS, slikuše...

mislim da je malo.

Vidjećemo.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nema veze, Schumacher je to, ako se on ne moze brzo priviknuti ne moze niko :) A ja cu biti sretan samo da vidim da vozi..

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 22:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sad konacno mogu pogledati tu Formulu 1....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 20:15
Čini mi se da je Schumi sad zvanično nazad u F1,nije mogao da odbije Ferrari :) :D
Joj što ce biti veselo :fadein:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Joj al me boli glava, proslavih povratak sa stilom :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ufff...daj aspirin, i mineralnu....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 15:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
:lol: Massa se oporavlja i mozda ce voziti u Valensiji, joj kad ga cijeli svijet zamrzi zbog toga :lol:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/77434

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 18:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Šumaher testirao Ferarijev bolid

Sedmostruki svetski šampion Formule 1, Mihael Šumaher, u petak je, prvi put posle odlaska u penziju, testirao Ferarijevog jednoseda.

Slika

Šumi je odvozao nekoliko krugova na stazi Muđelo, nedaleko od Firence, i to u starijoj verziji ferarija, obzirom da je prema propozicijama FIA zabranjeno testiranje bolida u kojima se vozači bore za bodove.

Nemac je na taj način započeo pripreme za svoj "kambek" na stazu koji će uslediti na trci za VN Evrope u Valensiji, narednog vikenda.

Šumaher je, podsetimo, uleteo kao zamena Felipeu Masi, koji se teško povredio minulog vikenda u trci za VN Mađarske, na stazi Hungaroring.

Опет ћу гледати Формулу 1 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Bilo bi bas super kada bi Sumi odnio pobjedu i tako pokazao da jos uvijek nije za staro gvozdje.....Inace, ovo je najprijatnija vijest ove godine u svijetu Formule 1........ :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schumacheru dozvoljeno da testira ovogodisnji bolid, FOTA je dopustila da se prekrsi ovo pravilo i sad ce Schumi da testira u F60 :D :D :D :D
Bog moze sve :D :D :D
Citiraj:
The FOTA teams have made an unprecedented decision to allow Ferrari to break the testing agreement and let Michael Schumacher have a day’s running in a current F60.

Schumacher is already in action today at Mugello in an obsolete 2007 car, which pictures show is on slick rather than grooved tires. In theory they should be special Bridgestone ‘demo’ tires rather than pukka 2009 racing slicks.In fact a Ferrari spokesperson confirms they are Bridgestone GP2 tires used for demos rather than pukka 2009 F1 slicks.

However as we exclusively revealed earlier Ferrari wrote to the other teams requesting permission for Michael to have a one-day test in the new car. That would allow him to get a feel for slick tires and learn all about KERS and movable front wings before he goes to Valencia, thus giving him a much better chance of making an impact on his first weekend back.

To further complicate matters in addition to the test ban teams have either started or will about to start their mandatory two-week factory shutdowns, and clearly giving Schumacher a test could eat into that time – unless it happens in the next couple of days at Mugello.
There is also the possibility of the team using the time to try new parts on the car.

However the FOTA teams have agreed to let the run go ahead.

FOTA Vice-Chairman and Toyota F1 boss John Howett told SPEEDtv.com: ‘I believe all FOTA teams have agreed to accept their request. The situation for Felipe is very unfortunate, and this is a sporting gesture which we are confident Ferrari will respect.’

It’s not known whether Williams and Force India, the two teams currently standing outside FOTA, have also agreed. Unanimity is required if it is to go ahead.

The curious thing is that Ferrari’s letter said that the proposed test was ‘in order to properly evaluate the possibility for his comeback.’

A cynical view might be that his test in the F2007 today would have been more than adequate to judge his fitness and any potential neck problems arising from his February motorbike crash, and that a run in the F60 was therefore not essential.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo ga na danasnjem testiranju u bolidu iz 2007:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ifKQoW3Cuzk[/youtube]
Forza Michael 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 19:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ааааа стари лисац није заборавио! :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schumacher pleased with Friday run

Michael Schumacher enjoyed the mileage at Mugello on Friday as the German tested Ferrari's F2007 ahead of his dramatic return to Formula One in Valencia later this month. The German is currently unable to test the current racer due to testing restrictions although the seven-time World Champion has described his latest experience as a 'great thing'.

With in-season testing banned in 2009, the reigning Constructors' World Champions took advantage of a loophole in the rules by running their double title-winning 2007 car; with the car having been developed by F1 Clienti, a workshop of Ferrari but not the team Ferrari itself, the running of the vehicle was not classed as a test and therefore within the bounds of the rules. The car ran on slick tyres, albeit those used in GP2.

Schumacher's best lap on the Italian circuit beat Felipe Massa's winter 2009 time by over two tenths of a second although, with the car greatly different in terms of aerodynamics, comparisons are tough to read into.

"It's a great thing. getting back on the track with an F1, even if this is a car from 2007 and obviously no real point of reference," reported Michael, who will replace the injured Massa until the Brazilian is able to return. "After a couple of laps I was able to drive constant lap times and I'm happy with the performance - now we've got to see how my body and the muscles respond over the next few days."

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 19:55 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ako ga gume ne zeznu.. :D

http://www.net.hr/sport/page/2009/08/01/0061006.html?pos=n1

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kimi zavrsio svoju avanturu na finskom reliju... prevrtanjem naravno :lol: :lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ie0VlxQO32k[/youtube]

Odrobijace ga ovi u Ferrariju, samo im jos treba da se i on povredio, konj blesavi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 10:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Човјек скрши ауто ко највећи идиот и ови му још аплаудирају. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Liku 'ladno puca neka stvar... :)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 13:26 
Bas, lik je faca i je*e mu se. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Srpska kompanija AMCO ima nameru da uloži 70 miliona evra u osnivanje tima Formule 1, "Stefan Grand Prix".

Međutim, da bi ušla u "najbrži cirkus na svetu", moraće da dobije spor protiv FIA (Svetska automobilska federacija), koju je tužila, jer joj nije dozvolila ulazak u Formulu 1.

"Već duže vreme sam zainteresovan da se uključimo u Formulu 1 i konstruišemo i pravimo svoj bolid. Uslovi su bili javni, prijavili smo se na vreme i bili u kontaktu sa FIA oko detalja", objasnio je za "24 sata" Zoran Stefanović, prvi čovek kompanije AMCO.

"U postupku smo bili primorani da potpišemo ugovor s firmom 'Kosvort', kao snabdevačem motora, jer smo bili upozoreni da je moguće uspeti samo ako uzmemo njih kao snabdevača. Kako EU ne dozvoljava uslovljavanje u slobodnom poslovanju, mi smo se ipak odlučili da uzmemo drugog snabdevača", predočio je Stefanović gde je nastao problem.

On je presavio tabak i uputio tužbu na adresu Evropske komisije. Odluka se očekuje za tri meseca.

"Bili smo na sastanku sa Bernijem Eklstonom u Londonu i bili smo podržani kao tim koji ima sve što je potrebno. Dva dana pred odluku bili smo 'u igri', ali nismo uplatili depozit za motor i nismo bili izabrani.

Za narednu sezonu prijavilo se 15 novih timova, a u Formulu 1 su ušla tri – Manor, Kapus i USF1.

"To je nelojalna utakmica i zato postoji Generalni direktorat za konkurenciju koji sprečava takva ponašanja".

"Sedište tima bilo bi u Beogradu. Već sada ceo svet priča o srpskom timu u Formuli 1. Zamislite kako bi bilo da se srpska Formula 1 prvi put proveze. Srbiji bi to bilo kao ogromna reklama o sposobnostima njene privrede",zaključio je Zoran Stefanović.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]