banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 15:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
bigman je napisao:
Овако, скупштина предложи Пиксија, зато што он има квалитете у њиховим очима типа (поштен, вриједан, способан...). Е сад, он предлаже чланове управног одбора...
ЗАШТО би скупштина подржала "лопове" које он предложи??? Једино ако му безгранично вјерују, или ако су у договору са њим и лоповима, или су, једноставно, глупи.

E pa mislim da je jedno od toga tacno! Da vecina likova u skupstini ili su lopovi ili su izmanipulisani sto skorasnji napisi u Politici (ponavljam to nije press kurir ili neka glupost vec medij sa reputacijom) i potvrdjuju. Pazi postoje dve vrste unapredjenja funkcionisanja kluba tj dva dijela reorganizacije a to su:
1.stvari koje sam klub moze da uradi
2.stvari za koje su potrebna zakonska resenja (u tom delu se slazemo)

E klub moze bez ikakve intervencije drzave da uvede funkciju menadzer, da tom istom da ovlascenja ali i odgovornost koje ima recimo Venger u Arsenalu ili Ferguson u Man.utd. (sa ovim delom verujem da ce se vecina sloziti), zatim klub moze da smanji administraciju na potreban nivo, klub moze da uvede transparentnost u poslovanju (tipa da se nakon zakljucenog ugovora, sa igrace, trenerom nekom firmom za obavljanje odredjenih poslova i sl) da objavi o kojim se ciframa tacno radi, klub moze bez drzave da sredi svoje zemljisne knjige da se zna sta tacno Zvezda poseduje i jos dosta stvari za koje iskreno nisu potrebna finansijska sredstva klub moze da uradi. Nisam prvnik pa ne mogu da pricam sta se jos moze sve uraditi ovako napamet ali sam ubjedjen da kada bi na celo Zvezde dosao posten covek promene u Zvezdi bi bile vidljive nakon pola godine odnosno svi bi mi uvideli da taj covek radi ono sto i treba da radi. Moj najveca zamerka Pixiju je ta da on na tom planu nista nije uradio tj da ni jednu jedinu strukturu u klubu nije ni pokusao da promeni drugim recima sve je ostalo isto kao i za Dzajino vreme, istina doslo je do nekih cisto kozmetickih promena, ali evo nek mi neko kaze sto su dolasci nekih igraca obavijeni velom tajne. Pa niko ne zna koliko je neki igrac koji je dosao placen, kolike su im bar otprilike plate a podseticu sve ovde da se recimo Vidiceva plata u Mancesteru zna i da ona nije tajna ili recimo plata Lamparda u Celziju. Igracki kadar je ocajno selektovan i ko za to sada da odgovara?

Nas tim nema sigurnog golmana koji nece kiksati, zatim fale nam stoper i desni bek kao i konkurencija poljaku na mestu levog beka, u vezi jesmo najjaci ali nam fali jedno krilo jer ako Koroman uzme desnu stranu mi nemamo istinsko levo krilo ili obrnutu, Molina decko je odlican ali on je neka vrsta ofanzivnog veznog a ne klasicno krilo i na kraju spic napada koji nam se popravio dolaskom Betolingara ali je i dalje konkurencija tu ocajna! Trener ovaj nas do sada nista narocito nije pokazao ali ako cemo da mu damo sansu onda on mora da sprovede jedne pripreme i da bude tu jedan prelazni rok da vidimo na kojim ce pojacanjima insistirati!
Igrace koje bi trebalo prodati po svaku cenu su: Basta, Milovanovic, Tutoric kao i svi oni koji se nalaze na platnom spisku Zvezde a nisu ni blizu prvog tima tipa Stancic, Krivokapic i td. Trebalo bi malo rascistiti i stanje medju ofanzivnim vezistima jer kako sada stvari stoje na toj poziciji imamo Molinu, Burzanovica, Milijasa jednog od nih trojice treba prodati. Za pare koje se dobiju tada treba po svaku cenu pokusati produziti ugovor sa Kastiljom, da covek ostane bar do sledece zime, a ako nece da produzi ugovor i njega prodati sada na zimu i uzeti neke pare. Barkosa i Jestrovica treba ako ne prodati onda oterati jer mislim da su njihovi ugovori medju najjacima u Zvezdi a prikazali su jedno veliko nista. Vise puta sam ukazivao na primer Partizana u zadnjih godinu dana, sto? Zato sto verujem da sve u timu pocinje od trenera, a oni su sa Djukicem dobili odlicno resenje, jer od kada je on tu Partizan ima prepoznatljivu igru ono sto nama fali. Mi vecinu nasih utakmica dobijamo na guzove i sa jednim golom razlike, a i kada dobijemo stice se utisak da nismo nadigrali rivala!
Ako zelimo evropsku Zvezdu red poteza se zna. Prvo reorganizovati klub da funkcionise na evropskim principima (jer bi se na taj nacin u buducoj privatizaciji kluba postigla i veca cena), sto pre pronaci coveka koji zeli da radi sa Zvezdom i da se sa njom takmici i u evrpi i kod nas i postaviti ga na mesto menadzera (mozda je taj covek Jankovic mada do sada nije pokazao bog zna sta) i na kraju rasteretiti igracki kadar nepotrebnim igracima koji su na ko zna kakav nacin dosli u Zvezdu i oformiti sastav koji bi sledece sezone prezimio u evropi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
E klub moze bez ikakve intervencije drzave da uvede funkciju menadzer, da tom istom da ovlascenja ali i odgovornost koje ima recimo Venger u Arsenalu ili Ferguson u Man.utd. (sa ovim delom verujem da ce se vecina sloziti)

Dovoditi Vengera i Fergusona u kontekst sa nekim ko bi u Zvezdi obavljao takvu funkciju je smiješno i žalosno. Podariti takvu funkciju lokalnoj samoproklamovanoj trenerskoj veličini ili evropskom mediokritetu bio bi jako loš potez, a objektivno malo je vrhunskih trenera, koji bi, pristali da vode Zvezdu.
Ti izgleda još nisi ukapirao da iza svakog našeg igrača stoji debelo zaleđe, u vidu neke menadžerske agencije, samog menadžera ili što je još gore, kriminalnih frakcija. Čak je i ekstra talentovani Jovetić u Partizanu, samo djelimično Partizanovo vlasništvo, a ostatak je u posjedu neke fantomske menadžerske agencije.
I eto ti, zašto se kod nas ne objavljuju detalji o transferima. Predsjednik kluba ili strukture zadužena za finansije, mogu da budu neviđeni istino i pravdoljupci, ali objaviti finansijske detalje, kad se 80% transfera obavlja pod sumnjivim okolnostima i patronatom nelegalnih struktura, značilo i vjerovatno potpisati sebi smrtnu presudu.

A isto to se odnosi na tu funkciju menadžera. Dotični bi vjerovatno bio pod velikim pritiskom da ugura pojedine igrače u tim, jer bi dobio ponudu koja se ne odbija od njihovih menadžera. Ponudu tipa kofera para, procenta od prodaje tog igrača ili eventualnog srpskog ekvivalenta konjskoj glavi u krevetu... Druga mogućnost je naravno i da sam budući menadžer, dovlači svoje pulene u klub, kao što je voljeni Muslin, za sobom vukao Lerinca, Ilića, Vukomanovića i druge, za koje je do dolaska u Zvezdu, a bogami i nakon odlaska iz iste, malo ko i čuo.

O igračkom kadru, neki drugi put, pošto me posao zove...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ti izgleda još nisi ukapirao da iza svakog našeg igrača stoji debelo zaleđe, u vidu neke menadžerske agencije, samog menadžera ili što je još gore, kriminalnih frakcija. Čak je i ekstra talentovani Jovetić u Partizanu, samo djelimično Partizanovo vlasništvo, a ostatak je u posjedu neke fantomske menadžerske agencije.
I eto ti, zašto se kod nas ne objavljuju detalji o transferima. Predsjednik kluba ili strukture zadužena za finansije, mogu da budu neviđeni istino i pravdoljupci, ali objaviti finansijske detalje, kad se 80% transfera obavlja pod sumnjivim okolnostima i patronatom nelegalnih struktura, značilo i vjerovatno potpisati sebi smrtnu presudu.

Dakle to je tvoje vidjenje? Cekati da mafija nestane? Cekati da ti bossovi jednostavno izgube interesovanje za fudbal? Takvih igraca ne bi bilo u Zvezdi da postoji jasna podela odgovornosti i da svako za svoje pogresne postupke snosi i sankcije... Da takvi igraci ne dolaze u Zvezdu ne bi ni bilo problema, zar ne? Kada se na posten naci pocne raditi onda ce mafija i ostala banda nestati, jer mafija ne bi ni usla niti ovoliko ostala u Zvezdi da nema pomoci iznutra, ali po tvojoj prici (iako si sam rekao da si 350km od Beograda pa da zato retko ides na utakmice) Srbija je u takvom raspadu da joj ni Falkone ne bi pomogao! E tu je onaj deo gde se varas, jer kada je jedan Karic nestao, pa dobar deo zemunskog klana, pa je raspisana poternica za Stankom Suboticem zvanim Cane i mnogim drugim vidjenim mafijasima to je znak da se pravno drzava polako uspostavlja a da ti mafijasi koji su upetljaniu fudbal se ne bi bas toliko tu zadrzali da nisu imali obilatu pomoc Mljanica, Zecevica, Dzajica, Terzica pa i tog tvog omiljenog Pixija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ljudi al ga tupite, sta vam je vise. Pa samo se bezze raspravljate. Nista zanimljivo ne mogu procitati o Zvezde, sve sama prepirka. Jbt aj iscoolirajte :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Људи шта се дешава са грбом, да ли сте примјетили да на новом сајту клуба постоји нови-стари грб, односно нема више круга и плавог поља него ретро грб са две звјездице?

Да ли је то нека самовоља и незнање или ипак званичан грб?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Smaranje je gledati vas svako nadje neku malu zamjerku drugome i ajmo u krug jovo na novo !

Navijacki na Branda 1-1 stavljam.(ne moze ti niko nista)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ali po tvojoj prici (iako si sam rekao da si 350km od Beograda pa da zato retko ides na utakmice) Srbija je u takvom raspadu da joj ni Falkone ne bi pomogao! E tu je onaj deo gde se varas, jer kada je jedan Karic nestao, pa dobar deo zemunskog klana, pa je raspisana poternica za Stankom Suboticem zvanim Cane i mnogim drugim vidjenim mafijasima to je znak da se pravno drzava polako uspostavlja a da ti mafijasi koji su upetljaniu fudbal se ne bi bas toliko tu zadrzali da nisu imali obilatu pomoc Mljanica, Zecevica, Dzajica, Terzica pa i tog tvog omiljenog Pixija...

Veliki si utopista prijatelju, ali ne da mi se raspravljati, jer to nadlazi okvire sporta i prelazi u društveno - političke teme. Samo ću ti reći da ne budeš naivan, pa da misliš da su ljudi koje pominješ sklonjeni zato što je naprasno zavladalo poštenje u državi. Jest do mojega, zato jedan Mišković polako uvodi monopol na sve moguće privredne grane u Srbiji, a i šire... I da, dobro jutro. Mafija koja je u fudbalu jeste tu previše dugo, da bi sad neko došao, pucnuo prstima i rekao "ajmo tutanj, mi odsad radimo pošteno". Ne ide to tako lako, kako se tebi čini i bojim se da previše olako barataš tim izrazima tipa transprantnost u poslovanju, reorganizacija klupskih struktura, smanjenje administracije bla bla bla. Misliš da to nikad nikom dosad nije palo na pamet,
Shvatam ja šta ti pokušavaš da istakneš, ali ti pokušavam reći, u skladu sa tom privatizacijom koju često spominješ, da je u interesu pojedinaca (čitaj Miškovića), da u Zvezdi bude haotično stanje, kako bi se oborila vrijednost kluba i kako bi se ti isti pojedinci jefitno dokopali nove igračke. Kapiraš? Ne. Dobro aj' zdravo, pošto vidim da si u stanju da naglabaš i previše o tome...

O igračkom kadru se slažem da timu fali desni bek, koji će vjerovatno da se spusti sa banovog brda, pošto je Pavle Ninkov na korak od Marakane, iako je ga je Partizan već bio kaparisao, kao zamjenu za Rukavinu. Tutorić, Gaj i Bajalica su sasvim dovoljno na štoperskim pozicijama i pojačanje nisu potrebna, bar za ostatak domaće sezone, ali treba razmotriti status Vladimira Đorđevića, koji je ostavio odličan utisak po dolasku, ali se poslije izgubio. Doduše, prije bi se četvrto uipražnjeno mjesto u štoperskoj rotaciji moglo ostaviti za neko dijete tipa Adamovića ili Tomovića.
Milijaš nije ofanzivni vezista, već klasičan centralni vezni, koji u nekim alternacijama može da igra lijevo. Burzanović mora da ostane, prvo jer je odličan igrač, a drugo jer može da odigra i u napadu, kao back-up napadač. O Molini ne treba trošiti riječi... Polažem nade u povratak Marka Perovića, nakon zimske pauze, a Koromanu ne bi škodilo jedno prevaspitavanje u vidu grijanej klupe, jer previše škodi timu, soliranjem i davljenjem lopte. Nije da nije ponajbolji u ovom sastavu, ali je daleko od nezamjenjivog. U napadu nikavih pojačanja ne treba. Barkosu treba ostaviti prostara, jer i dalje mislim da je u pitanju odličan igrač, koji je malo taktički nepotkovan, ali se dobro kreće i otvara i u ovim ofanzivnijim postavkama, koje forsira Janković siugran sam da bi došao do izražaja. Fasicanacija Betoligarom mi je čudna, jer je protiv Bežanije, uz gol, promašio zicer, napravio tovar prekršaja u napadu i 10-ak puta završio u ofsajdu. Osim gola nije pokazao ništa, ali vjerovatno mu treba malo tesanja, kao i većini igrača, koji dolaze direktno iz Afrike. Salas bi trebao da bude kec iz rukava i da konačno dobije priliku, jer može da odigra i klasično krilo, ali i u napadu. S obzirom na lucidnost i reputaciju sa kojom je stigao, on i Molina, mogli bi da znače tračak kreativnosti i lucidnosti u igri, koja se u Zvezdi davno izgubila... Jestrović u odnosu na pompu i samoproklamovanje, nije pokazao puno...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 13 Dec 2007, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Barkosu treba ostaviti prostara, jer i dalje mislim da je u pitanju odličan igrač, koji je malo taktički nepotkovan, ali se dobro kreće i otvara i u ovim ofanzivnijim postavkama, koje forsira Janković siugran sam da bi došao do izražaja.

I ja tako mislim, ali u novinama (od prije dva-tri dana) piše da je on već uveliko na izlaznim vratima iz kluba tj. da će otići već oko nove godine. Imaš li neke drukčije informacije? Mislim da bi bilo sjajno da on ostane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Veliki si utopista prijatelju, ali ne da mi se raspravljati, jer to nadlazi okvire sporta i prelazi u društveno - političke teme. Samo ću ti reći da ne budeš naivan, pa da misliš da su ljudi koje pominješ sklonjeni zato što je naprasno zavladalo poštenje u državi. Jest do mojega, zato jedan Mišković polako uvodi monopol na sve moguće privredne grane u Srbiji, a i šire... I da, dobro jutro. Mafija koja je u fudbalu jeste tu previše dugo, da bi sad neko došao, pucnuo prstima i rekao "ajmo tutanj, mi odsad radimo pošteno". Ne ide to tako lako, kako se tebi čini i bojim se da previše olako barataš tim izrazima tipa transprantnost u poslovanju, reorganizacija klupskih struktura, smanjenje administracije bla bla bla. Misliš da to nikad nikom dosad nije palo na pamet,
Shvatam ja šta ti pokušavaš da istakneš, ali ti pokušavam reći, u skladu sa tom privatizacijom koju često spominješ, da je u interesu pojedinaca (čitaj Miškovića), da u Zvezdi bude haotično stanje, kako bi se oborila vrijednost kluba i kako bi se ti isti pojedinci jefitno dokopali nove igračke. Kapiraš? Ne. Dobro aj' zdravo, pošto vidim da si u stanju da naglabaš i previše o tome...

Mozda ja i jesam utopista ali onda ti ispade zesci pesimista, ti mozda mislis da si realista ali nije tako. Miskovic jos nije uklonjen zbog samo jedne cinjenice, covek nakon sto je zaradio neposteno prvih 200-300 miliona, od 94' na ovamo radi posteno i ne bi bilo bas mudro uzet takvom coveku samo 500-700 miliona evra koliko bi sa kamatama bilo tih nepostenih prvih para. Prije ce biti da se ceka zakon koji je btw u skupstinskoj proceduri koji kaze da ukoliko si prve pare uzeo nelegalno, a posle se legalizovao i na osnovu tih nelegalnih para se dramaticno obogatio na dalje legalan nacin drzava ti moze moze oduzeti sve...Toliko o tome. Miskovic ako ne potkupi sve vodje navijaca i to za debele pare nikada nece postati vlasnik Zvezde da se razumemo. Predsednika smo menjali dragi Nitro ne da bi konstatovali ono sto smo znali pre par godina vec da bi pokusali to promeniti a sada evo iskreno odgovori da li je tu ocekivanu promenu Pixi doneo? Da li je ispunio ono sto je obecavao na pocetku? Samo na ova dva pitanja iskreno i argumentovano odgovori

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SchKabBio je napisao:
Smaranje je gledati vas svako nadje neku malu zamjerku drugome i ajmo u krug jovo na novo !

Navijacki na Branda 1-1 stavljam.(ne moze ti niko nista)

Jeli valjao onaj vic o Chuck Norrisu? Znas li ovaj kada Chuck Norris sece luk, luk place :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 10:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Mozda je nitro malo pesimista (posle svega sto se izdesavalo i sto se ne desava i ne cudi),medjutim mora se priznati da nije daleko od istine.
marlonbrando,
i sam sam nekad bio apsolutno zaludjen i verovao onom sto procitam ili cujem medju navijacima,medjutim odavno sam uvideo i saznao neke stvari,a pre svega kako dolazi do njih.
Kazes
Citiraj:
Predsednika smo menjali dragi Nitro ne da bi konstatovali ono sto smo znali pre par godina vec da bi pokusali to promeniti a sada evo iskreno odgovori da li je tu ocekivanu promenu Pixi doneo? Da li je ispunio ono sto je obecavao na pocetku? Samo na ova dva pitanja iskreno i argumentovano odgovori

Sve odgovore ces naci u vec napisanim postovima samo treba pazljivo procitati,medjutim mene zanima na koga mislis kad kazes "Predsednika smo menjali",ko je to mi(navijaci,klub ili ko vec)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O Miškoviću se da raspredati, ali kao što rekoh, to je priča za neke druge teme. Samo da Mišković radi pošteno, neću se nikad složiti i nema te sile koja me može ubijediti u to. Ukratko u pitanju je monopolista koji pipke pruža na sve moguće strane, a Zvezda mu je prilika da sinu Marku kupi novu igračku.

Citiraj:
Predsednika smo menjali dragi Nitro ne da bi konstatovali ono sto smo znali pre par godina vec da bi pokusali to promeniti a sada evo iskreno odgovori da li je tu ocekivanu promenu Pixi doneo? Da li je ispunio ono sto je obecavao na pocetku? Samo na ova dva pitanja iskreno i argumentovano odgovori

Nije Piksi ispunio ono što je obećao na početku, ali kao i u većini predizbornih kampanja, pričalo se sve i svašta, a ja recimo, za razliku od prosječnog, zaluđenog navijača, smatram da predizborne trikove ne treba uzimati previše zaozbiljno. Maltene da se i ne sjećam šta je obećavao, jer znam koliku težinu imaju (odnosno nemaju) riječi izvaljene utakvim preizbornim kampanjama.
Šta je Piksi uradio, navedeno je nekoliko puta i ne bih da se ponavljam. A ako tražiš argumentovane odgovore, teško da ćeš ih igdje pronaći, pošto ja samo nudim svoje gledište. Tekst u Politici, koji si ti nekoliko puta pomenuo, isto tako je samo gledište bez valjane argumentacije i dokaza.

Inače bih poslušao sikmana. Ne zato što se slaže sa mojim gledištem, pošto se ja i on u većini slučajeva debelo razmimoilazimo u mišljenjima, ali čovjek zna situaciju u Zvezdi, bolje od bilo koga na forumu. Bar je tako bilo. Da se nisi malo isključio iz svega toga sikman?

Citiraj:
I ja tako mislim, ali u novinama (od prije dva-tri dana) piše da je on već uveliko na izlaznim vratima iz kluba tj. da će otići već oko nove godine. Imaš li neke drukčije informacije? Mislim da bi bilo sjajno da on ostane.

Ne znam šta da ti kažem. Posljednje informacije govore da je stvarno na izlaznim vratima, vjerovatno zbog toga što su u tim trenutno još dva igrača takvog tipa - sidraši. Ovaj Betoligar i Jestrović. Potonji skoro sigurno ostaje, zbog reputacije i činjenice da je naš, dok su svi nešto fascinirani tim Afrikancem, koji meni nije djelovao ništa posebno. Barkos realno nije ni dobio priliku. U tim je kasno stigao i u vatru je gurnut nespreman, pa nije ništa pokazao, a ljudi očekivali od njega puno, kao da je došao Hernan Krespo, a ne Hernan Barkos. Nakon toga - promjena trenera i forsiranje Filipa Đorđevića, pa nepovjerenje i čovjek je proglašen promašajem, bez da je dobio priliku da u kontinuitetu sveže par utakmica. A momak je 84. godište i recimo i mogao bi biti dugoročnije rješenje, za razliku od Jestrovićevih 31 kuku na leđima.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 13 Dec 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Da, a to je prilično ogroman propust rukovodećih struktura, bar po mom mišljenji. Barkos je iskazivao potencijal i na utakmicama na kojima nije postizao golove (npr. protiv Groclina u gostima), a čim je ušao u formu odmah su ga sklonili iz tima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nitro,
jos uvek imam strasno mnogo ljudi s'kojim sam u kontaktu (jbg ipak su godine i dogadjaji iza nas,a i zajednicka nam je ljubav),tako da imam poprilicno dosta dobrih informacija.Ja licno trenutno nemam ni vremena,a bogami ni zelje,da nesto vise ucestvujem,jer kao sto rekoh vidim i znam neke stvari,a ne bih da budem deo svega toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Sve odgovore ces naci u vec napisanim postovima samo treba pazljivo procitati,medjutim mene zanima na koga mislis kad kazes "Predsednika smo menjali",ko je to mi(navijaci,klub ili ko vec)?

Pa naravno da mislim na navijace. Bio sam na utakmici mislim sa Hajdukom iz Kule na Marakani kada je mozda cak i prvi put pocelo organizovano navijanje protiv Dzaje, a sta imam da procitam sutra u novinama? Kazu dobro se toga secam par izmanipulisanih navijaca skandiralo protiv velicine :lol:

Na sledecoj utakmici celi stadion svih par hiljada ljudi pocne Dzaja odlazi novine opet o izmanipulisanoj rulji, a svi i zapad se okrenuo ka lozi i Dzaja odlazi Dzaja odlazi skandiraju!

Upravo sam cuo na vestima da dolaze istrazitelji iz interpola, uefe da zajedno sa ovim domacim procesljaju transfere zadnjih godina i utvrde cinjenicno stanje! Nitro ako nisi znao ili nisi upucen monopol je u sustini dozvoljena stvar u trzisnoj privredi medjutim postoji nesto sto se zove krsenje monopolskih zakona! Recimo imas monopol na operativne sisteme kao sto ima Microsoft i ti si cist medjutim taj isti Microsoft je platio rekordnu kaznu za krsenje monopolskih zakona kada je u okviru svog operativnog sistema poceo da daje za dzaba programe koji su drugi proizvodjaci pravili i prodavali i na taj nacin on je poceo uz pomoc monopola da ubija konkurenciju i Microsoft je zbog toga pre par godina platio kaznu od gotovo 500mil evra! Kazem ti ovaj od '94-'95 radi posteno i zato se ceka taj zakon o oduzimanju sve imovine ukoliko je ta imovina stecena pocetnim nelegalnim kapitalom (iako se kasnije covek legalizuje i radi legalno-tipa placa sve poreze drzavi uredno i td)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ne znam da li ovu temu vise iko i cita sem vas dvojice. Dosadni ste vise i ako cete nastaviti ovako imate email pa se dopisujte jer stvarno smarate!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa naravno da mislim na navijace. Bio sam na utakmici mislim sa Hajdukom iz Kule na Marakani kada je mozda cak i prvi put pocelo organizovano navijanje protiv Dzaje, a sta imam da procitam sutra u novinama? Kazu dobro se toga secam par izmanipulisanih navijaca skandiralo protiv velicine

Navijaci su bili samo marionete i orudje,a konci su mnogo duzi i mnogo upetljaniji,nego sto mislis.Stapa,u zavisnosti,su samo glumci iza paravana,tako da je cela situacija mnogo komplikovanija.
U neka druga vremena sam i sam bio deo onih koji su bili ubedjeni da nesto uticu,medjutim to je samo privid.Sve zavisi od onih koji su na vlasti,dok je jedan politicar bio ziv sve seradilo i spremalo da jedan "nas" drugi uspesni poslovni covek preuzme ZVEZDU,posle su vremena promenila,nastao je vakum koji je koristio kako je ko stigao,pa se cak i jedan "mali igrac" usudio da pokusa preko neke funkcije privuci u poziciju da preuzme ZVEZDU,ali opet za racun nekog treceg.Medjutim posto u Srbiji postoje dva ne krunisana kralja koji bi preuzeli zvezdu (i od nje napravili ili kraljevski klub ili vrhunsku firmu) dolazi do situacija kao sto su zadnja desavanja.

Ja sam rodjen sa grbom ZVEZDE umesto srca i uvek cu je voleti,medjutim to vise nikad nece biti klub zbog kog sam trpeo batine u Vinkovcima,prezivljavao pakao Zagreba,skakao sa mosta u Drezedenu ili video najruzniji grad na svetu (Tokio).E zbog svega toga moja noga nikad vise nece krociti na sever,tek po nekad sednem na zapad ili odem u lozu (u zavisnosti ko je na kojoj poziciji u klubu) da me zelja mine i da mi srce malo brze zaigra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Citiraj:
Pa naravno da mislim na navijace. Bio sam na utakmici mislim sa Hajdukom iz Kule na Marakani kada je mozda cak i prvi put pocelo organizovano navijanje protiv Dzaje, a sta imam da procitam sutra u novinama? Kazu dobro se toga secam par izmanipulisanih navijaca skandiralo protiv velicine

Navijaci su bili samo marionete i orudje,a konci su mnogo duzi i mnogo upetljaniji,nego sto mislis.Stapa,u zavisnosti,su samo glumci iza paravana,tako da je cela situacija mnogo komplikovanija.
U neka druga vremena sam i sam bio deo onih koji su bili ubedjeni da nesto uticu,medjutim to je samo privid.Sve zavisi od onih koji su na vlasti,dok je jedan politicar bio ziv sve seradilo i spremalo da jedan "nas" drugi uspesni poslovni covek preuzme ZVEZDU,posle su vremena promenila,nastao je vakum koji je koristio kako je ko stigao,pa se cak i jedan "mali igrac" usudio da pokusa preko neke funkcije privuci u poziciju da preuzme ZVEZDU,ali opet za racun nekog treceg.Medjutim posto u Srbiji postoje dva ne krunisana kralja koji bi preuzeli zvezdu (i od nje napravili ili kraljevski klub ili vrhunsku firmu) dolazi do situacija kao sto su zadnja desavanja.

Ja sam rodjen sa grbom ZVEZDE umesto srca i uvek cu je voleti,medjutim to vise nikad nece biti klub zbog kog sam trpeo batine u Vinkovcima,prezivljavao pakao Zagreba,skakao sa mosta u Drezedenu ili video najruzniji grad na svetu (Tokio).E zbog svega toga moja noga nikad vise nece krociti na sever,tek po nekad sednem na zapad ili odem u lozu (u zavisnosti ko je na kojoj poziciji u klubu) da me zelja mine i da mi srce malo brze zaigra.

Moram reci da svakog navijaca koji pripada pred barijevskoj eri postujem enormno i zalim sto tada nisam imao 25godina pa da i ja budem deo necega tako velikog...znam dobar deo te generacije navijaca koji su razocarani konacnim raspletom stvari i kojima se sve to smucilo pa sada samo ponekada ili nikada ne odu na utakmicu! Znam samo da ukoliko se stvarno stvar istera na cistac (za sta se evo sada javila prilika) da ce na prolece tribine svih stadiona u Srbiji biti daleko vise popunjene jer gledaoci su i otisli zbog ne toliko zbog neimastine i stanja u drzavi vec prvenstveno zbog namestenih utakmica i mafije u fudbalu...
Znam da ce doci trenutak kada i ja vise necu ici na sever nego cu odlaziti na istok i zapad i znam da se navijacima moze lako manipulisati, ali mozda uzaludno uvek cu verovati da su navijaci ne samo oni na severu vec celi stadion ona sila koja na kraju odluci i koja uvek na kraju ispadne objektivna! Znas i sam kakve su sve privilegije imali navijaci od Dzajica pa su opet kada je prekipelo sa severa krenule prozivke!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Е сад мало о појачањима. Чуо сам доста добрих ствари за овог Павла Нинкова. Десни бек, `85 годиште, јак, висок, добар и у дефанзиви и у офанзиви. Преотели смо га гробљу са више кеша. Идеалан умјесто нашег погубљеног плавокосог...
А на форумима кружи прича о новом тренеру, што је по мени беззе, али помиње се Франческо Моријеро.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Obračun Delija i Firme u Novom Sadu
Autor: Blic online |Petnaestak navijača Crvene zvezde napalo je danas, nešto posle 18 časova, prostorije "Firme" na stadionu Karađorđe, u kojima su, u tom trenutku, bila petorica pripadnika najbrojnije navijačke formacije Vojvodine.

Navijači Zvezde su, piše beogradski "Sport", a prenosi Mondo, otkinuli gvozdene rešetke i razbili staklo na vratima, da bi posle toga u prostoriju ubacili nekoliko topovskih udara. Od eksplozije se zapalilo nekoliko dresova navijača Vojvodine koji su se tu nalazili, ali je vatra odmah ugašena i nije došlo do većeg požara.

Pripadnici "Firme" su jednim od stolova koji se nalazi u njihovim prostorijama zagradili ulaz, pa napadači nisu uspeli da uđu u prostoriju, ali je jedan od navijača Vojvodine od eksplozije topovskih udara i prskanja stakla zadobio lakše povrede.

Pripadnici vatrogasne brigade novosadskog SUP su odmah stigli, ali njihova intervenija nije bila potrebna. Na lice mesta su stigli i pripadnici SUP Novi Sad, onemogućivši da bilo ko priđe prostorijama "Firme" i istraga je u toku.

"Ovo više nema veze ni sa navijanjem ni sa sportom. Istovremeno, ovo još jednom potvrđuje opravdanost našeg više puta ponavljanog zahteva da grad Novi Sad hitno reši problem upravljanja, a time i obezbeđivanja stadiona Karađorđe", izjavio je predsednik Vojvodine Ratko Butorović.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]