banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ljudi griješe što porede Antića sa ovom budalom,a ne shvataju da je poenta moje priče da je imao bezobrazno visoku platu za svoj učinak.
Kažu,odveo nas na SP. Za 100 000 eura mjesečno!

Pa na SP smo išli i sa Petkovićem koji je imao platu 5000 eura,i Santračem koji je imao 3000 maraka!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cosa Nostra je napisao:
Ja ne znam sta si ti ocekivao mozda zlato ?
Pobjeda protiv Svaba,odlicna igra protiv Gane koja je kasnije dogurala dosta cak smo imali bar dobri sansi,i na kraju nesretan poraz protiv Australije od koje smo bili bolji u toku utakmice i imali bar dva nezasluzena ofsajda.
Sta reci,koju poruku porati ? :D
Sve cestike za Bosnu i izboren baraz !

Sad sam siguran da nismo gledali isto.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
"све осим медаље је неуспјех" , кад ћемо дочекати да ову реченицу у фудбалу кажемо? :D :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Cosa Nostra je napisao:
Antic je bar odveo tim na Svjetsko bar malo razveselio ovaj narod i sta vise sjajno su odigrali na prvenstvu..
A sta je ovaj trutan uradio ?

SJAJNO !? WTF !? Protiv Gane , protiv Njemacke , protiv Australije !?..definitivno ,za neke fudbal je sjaj u travi ili lopta u mrezi.....antroplosko psiholoski fenomen za koji nemam tumacenje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma najveci problem je bio sto se tole i antic nisu mogli rastaliiti oko te plate. koliko kome ide
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Dabogda nam Zonpi bio trener jos 10 godina da shvatite da je to covjek koji uvijek krivi srecu i ide na bod.

FSS-Cirkus

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Nemamo svi iste apetite,ali ne shvatam da nekog zadovoljava"odlicna igra protiv Gane",te "nesretan" poraz protiv Australije.Poraz je najmanje nesretan,a puuuno vise nespretan.Shvatite da oni ne znaju igrati fudbal.Potrebna im pobjeda protiv AUSTRALIJE ,oni ne mogu vola u guzicu ubosti.Heeeeeej Australija je u pitanju...Ali hvala im na tom porazu,koji je nakon mnogo godina patnje u meni nesto veliko prelomio...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
СРАМОТАН ОПРОШТАЈ!

Како другачије објаснити тотално незалагање на утакмици која значи све. Видјети да је противник коме резултат не значи ништа,осим ето да се похвали да је добио комшије, у свакој акцији бржи,покретнији,сналажљивији,концентрисанији.
Евидентно је да у главама наших играча није постојала вјера,а нажалост како је меч одмицао ни дисциплина ни принципи.
Гол који се прима једном у 100 година је примљен,нећу сада о томе да ли је Јоргачевић крив,нити да ли је Вршич мајстор,било је,не поновило се.

Срамна тактика неког ко себе назива селектором је допринијела да то све на терену изгледа никако,у првом полувремену двије полуприлике,а мораш ићи на побједу. Страшно.
Суботић је био једина свјетла тачка на мечу и то довољно говори. Пижон је по ко зна који пут доказао да једноставно не заслужује клупу и плату коју је примао,јер није дорастао задатку. На крају крајева није забиљежио ниједну побједу у шест утакмица (Италија,Естонија,Словенија). Да ствар буде још гора, давао је шансу дегенерицима у овим квалификацијама,којих руку на срце итекако има,надам се да ће у наредном времену фино лијепо савез прије свега захвалити појединцима који су својим неквалитетом допринијели да репрезентације доживи овакав дебакл,гори и од оног времена Азербејџана и Казахстана.

Како ја већ дужи период тврдим да се репрезентација не може прилагођавати Гробарима и Делијама,већ народу који прати исту, селектор је под нечијом палицом састављао репрезентацију. Па тако није случајно што Стојковића није било на голу,колико год је он просјечан на голу, засигурно већи капацитет од Јоргачевића и Ђуричића.
Имамо ми дакако још једног сасвим перспективног голмана - Бркића. Нажалост онај вјероватно у овом моменту најбољи Србин, Дишљенковић је по угледу на још пар колега дигао руке од националног грба.

Одбрана је сасвим ок,са оваквим и треба наставити ко год да дође. Ту некако и даље настављамо континуитет,долазе и неке младе снаге: Милановић,Аксентијевић,Настасић,неће бити зиме.

Везни ред. Милион пута понављана прича,али изгледа да је најлакше рећи како народ глуми селектора. Исти тај народ је вјероватно по Пижону и синоћ крив,јер његова тактика је била савршена,играчи су дали максимум,а противник је ипак био бољи,имао већа имена,атмосферу и остало.
Нинковић ни у репрезентацији Сан Марина не би био стартер,једноставно човјек који се изгуби а ни у клубу није стандардан,једном ријечју катастрофа. Човјек који би требао да изиграва креативца,а у досадашњих брдо наступа није имао асистенције. :roll:
Шта тек рећи о фамозном Петровићу,који је руку на срце уз Декија и једина алтернатива,немамо више играча попут Дуљаја,Јокановића,Томића. Милијаш је посебна прича,улазио је што је још већи парадокс када је требало резултат стизати,људи моји па тај човјек није минута одиграо у Премијер лиги до сада. :x
Ту је и трећи бисер како га другачије назвати ел Милан Јовановић. Хвала му на свему у прошлим квалификацијама,хвала му и на оном голу панцерима,ал једноставно у овим квалификацијама његов учинак је очајан. Човјек који је требао бити покретачка снага репрезентације је више времена провео у расправи са судијама,бацању и симулирању него у позиционирању.
А није да немамо добрих везних играча,имамо итекако,нажалост видици нашег селектора се углавном базирају на шест националних такмичења. Итекако посједују наши играчи потенцијал,квалитет,креативност је последица тога,али та креативност се не може показати у дресу у којем вам неко наређује да морате обавезно лопту додати том и том,да морате уколико је бандераш у игри обавезно чим се центар пређе упутити ка њему лопту ,а он ће у једној од педесет пронаћи пут до мреже. :x

Тадић,Ђуричић,Матић,Мирић,Игњовски,Љајић,Кузмановић,Тошић,Красић,Станковић,Качар,Лазовић,Бразил би нам позавидио.

Што се напада тиче,руку на срце, најгоре је рећи како ми боље немамо. Подношљивије је рећи како је ово што је играло одиграло на нивоу сеоских ветерана који су играли за гајбу пива. Једноставно позван је Пантелић, момак који као појава иритира публику,Жигић који је тотално уништио српски репрезентативни фудбал у последњих 7 година,уништио из простог разлога што нам се све своди на острвски стил када је он у игри,занемарује се потенцијал везњака и све се своди скочиће Никола једном у 90 минута,па онда шта нам Бог да. :roll:

Ту је и Мрђа, човјек који дефинитивно за разлику ове двојице бар не иритира толико,да је неки вансеријски таленат,није, да је неки шпиц убица није,али да је неко ко може рационално одиграти јесте.На њега у сваком случају се мора дакако више рачунати.

За разлику потенцијала који имамо у вези и задњој линији,фудбалски нападачки потенцијал баш и није толико разнолик,али свакако имамо боље од овога чиме смо се представили,неко ће рећи јест тешко бити бољи.

Ту је Лазовић. Нећу се бавит теоријама завјере,али мислим да је један од разлога што је рекао да неће играт за репрезентацију (поред оног главног,јер је у сјенци двојице слабијих од себе) и лош однос с Пижоном још од времена када је играо за младу репрезентацију у оној фантастичној генерацији,када смо лагано могли узет ЕП,а касније и далеко догурати на ОИ,ал је Пижон уништио све могуће. Мислим да ће се он одазвати за наредне квалификације. Ту је и можда тренутно наш главни адут,иако му више одговара позиција другог шпица - Сулејмани. Дефинитивно неко од кога морамо очекивати пуно.
Што се осталих тиче,требало би неке момке позвати,ако ништа онда на пријатељске којих ће сигурно бити, с тим да нећемо играти ЕП.

Ту прије свега мислим на Филипа Ђорђевића.

Агонија која је трајала 18 мјесеци је завршена. Српски фудбал је поново ниско пао,пао и надам се да ће полако устајати,устајати у неком другачијем систему,у некој креативнијој ноти,у неком позитивнијем друштву,сретнијим околностима.

Колико год овај пораз од јанеза болио ( људи су тек у 20. мечу остварили прву побједу над екипама из сфрј,ми први пораз) он засигурно доноси бар једно добро, Пижона више нећемо гледат,с моје тачке гледишта горе рјешење на мјесту селектора не може доћи (лажем може, Ђорић,Просинечки,Николић,Ђуровски и остала антитренерска имена)тако да бар с те стране треба бити оптимиста. Што се челника ФСС тиче,који су и главни кривци за ово, нисам баш сигуран да ће бити оставки,нарочито оних врховних поглавара,јаке су то струје,а и иду за годину избори у Србији,тешко да ће врх дати отказе или добити исте,нажалост.

А фудбалска Европа нажалост неће у баражу гледат екипу која без обзира на све својим играчким квалитетима је то заслужила,својим односом,резултатима,играма, борбеношћу, тимским духом, никако.

Гледаће Европа бараж гдје ће се наћи Естонија, не желим вријеђат,ал тешко Европи.

И да оно што највише радује или боли како кога, нисмо побједили јер нисмо заслужили,али исто тако нисмо играли против деморалисане екипе,противник је играо колико је могао,а могао је поприлично,није било тзв. словенских попуштања што је најважније,боље и изгубит ,него добит кад те неко пусти.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Dabogda nam Zonpi bio trener jos 10 godina da shvatite da je to covjek koji uvijek krivi srecu i ide na bod.

FSS-Cirkus

Ili Antić,da za 100 000 evra mjesečno postiže onako moćne rezultate...Ili Bata Đora...Sve je to moj do mojega :( :(

Možda je došlo vrijeme da Miha ili Pixi pokušaju,ne znam više,nisam pametan.....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Ne rodi se taj koji njih može u red dovesti

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma znas sta prejaka je sprega vrha fss sa razno raznim kriminalnim lobijima da bi se tu moglo bilo sta uraditi. ja sam prvi za dolazak mladih kadrova, poput Save Milosevica, Mihe i kompanije, ali dok se ti kriminlani lobiji ucahureni u bata djorinim strucnjacima ne eliminisu kao kancorogeno tkivo ni sa kim od njih nama nece biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јееебигаа мисо сам да ће ме шеф бацити у ватру од минута првог...Начи долазим у свлачиону,жемка жонпију: "Шефе ел сам и даље вођа навале?"
А мени ће жонпи: "Ша је малиша,немош да издржиш притисак типа атмосферски подтипа словенске публике...Начи невера...Поставим му реченицу типа упитну: "Па ко игра на месту Пантеле голгетера?"
Каје реко шеф да игра Мрђави,осекле су ми се ноге...
Начи невера!
На пола времена сам захтево шеф да ме убаци и убацио ме..
Оставио Пантела орган врсте срце на терену!
Љуби Пантела публику типа уплакану!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blus je napisao:
Ne rodi se taj koji njih može u red dovesti

Има један,али можда је прерано.

Сложио бих се са вама осталима,који сте свјесни да су то јаке струје у савезу,оковане криминалом, разноразним агенцијама и политичким позиционарима. Све је то добро умотано, а овај резултат једино брине и мучи обичан народ,играче баш заболи,имају мјесечно у распону од 20 000- 400 000 и шта их брига за поразе и неодлазак.

Што се тиче мјеста селектора,морамо знати шта желимо али и неку моралну норму поштовати,народ је гладан,а нама не треба селектор који ће узимат 150 000 евра мјесечно,ни у ком случају.

Илија је одвео екипу са 5 000 евра на такмичење,да није повео сина и да не настаде она медијска хајка,видјели би ми осмину финала,ал нећемо шта би било кад би било.

Видим помињете Пиксија и Михајловића,реално нису то рјешења,они су у рангу Ђукића.
Моје мишљење је да треба добро размислити о свему,ја бих некако волио да поново Илија преузме палицу и да он води репрезентацију,јер је за мене у последњих 10 година највише урадио са репрезентацијом.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Fantastična Italija nam je svojim učinkom otvorila sva vrata,i u sledećih 100 godina nećemo imati priliku da sa manje bodova dođemo bar do baraža!

Pazite ovo...Mi smo sa Slovenijom od 6 mogućih bodova osvojili 1!. Sa Estonijom takođe,od 6 mogućih 1! I sa Italijom isto,od 6 mogućih osvojili1!!!

A najveći crnjak je da bismo i sa tim mizerno jadnim učinkom otišli u baraž (zahvaljujući fenomenalnom učinku Italije) da nije Estonija napravila preokret u Belfastu,čak i da je ostalo 1-1 :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo sinoc je dugorocno gledano bolje za srpski fudbal nego da se proslo u baraz.

U stvari, nadam se da je bolje jer to zavisi od toga koliko ce se procistiti bagra iz vrha.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Fantastična Italija nam je svojim učinkom otvorila sva vrata,i u sledećih 100 godina nećemo imati priliku da sa manje bodova dođemo bar do baraža!

Pazite ovo...Mi smo sa Slovenijom od 6 mogućih bodova osvojili 1!. Sa Estonijom takođe,od 6 mogućih 1! I sa Italijom isto,od 6 mogućih osvojili1!!!

A najveći crnjak je da bismo i sa tim mizerno jadnim učinkom otišli u baraž (zahvaljujući fenomenalnom učinku Italije) da nije Estonija napravila preokret u Belfastu :( :( :(

Koji porazni podaci,majko moja...Katastrofa.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=DPI2S05O ... ture=share

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako vi tumačite ovaj pokret glavom Handanovića na 1.37? Ima li nešto sumnjivo po vama ili je paranoja....?

http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8if ... _embedded#

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sa Anticem smo bar igrali nesto sto se moglo nazvati fudbalom. Kvalifikacije za SP smo odradili ko gospoda. Bez baraza i pi.ki materina. To kolika je plata je krajnje nebitno, bar meni, jer te pare ne bi otisle u puteve/poljoprivredu/zdravstvo, nego bi Tole & co. svejedno razgrabili.
Na SP nije bilo srece, iako smo i tada bili u padu forme.

Sa Pizonom nismo odigrali ni jednu jedinu utakmicu, da mozes reci da smo razvalili nekog.

Slager, ne'am pojma. Meni je sama cinjenica da Vidic suta penal sumnjiva.
Izgleda da je neki cirkus, veci nego obicni, u reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Schlager je napisao:
Kako vi tumačite ovaj pokret glavom Handanovića na 1.37? Ima li nešto sumnjivo po vama ili je paranoja....?
http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8if ... _embedded#

Када човјек погледа, заиста је мало чудно... Колико би квота на побједу Словеније?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]