banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2011, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
kvota na nasu pobjedu 1.80

Znaci ovo se neisplati igrati,kod nas kvota izgleda ovako

Slovenia - Serbia 3.95 3.15 1.65

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Danas pukovnik,ili pokojnik.Moramo uzeti!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika

Ajmo uzeti smradove od Slovenije večeras. Srbijaaa

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sad mi javio prijatelj iz Ljubljane da ce kod Slovenaca biti promjena u postavci (igrace oni sto nisu bas imali priliku tokom kvalifikacija) i da ce biti dosta nasih navijaca jer su Slovenci slabo zainteresovani za mec pa prodaju nasima karte preko interneta.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Јаран који ради је купио карту у Марибору. Није било никаквих проблема, додуше ради тамо 7 година. Како сам од њега чуо биће доста наших људи на трибинама,цијели један корпус из Љубљане је кренуо јуче по карте којих има,е сад да ли ће се продавати Србима,то је питање.

Што се саме утакмице тиче, свак види да смо на папиру квалитетнија екипа дакако. Међутим,оно што Словенце краси је тимска игра, немају истакнутог појединца,али зато имају пар врло квалитетних тимских играча. Посебно бих истакао Рене Михелића,нзм да ли ће човјек играти од старта,страшан везњак који може и офанзивно. Што се нас тиче, Пижон је најавио да ћемо играти "паметно",да ће шансу од почетка добити неки који нису у БГ од почетка добили. Па на основу тога постава би могла овако изгледати: Јоргачевић,Видић,Суботић,Ивановић,Коларов - Станковић,Јовановић, Нинковић,Петровић,Љајић- Жигић.

Прво полувријеме треба одиграти, по мени, што офанзивније,пустити се приче о томе како ће нам остати 45 минута да дамо гол,ако буде 0-0 на крају првог. Исто смо то причали против Аустралије на СП,још много пута,ваљда смо свјесни да нас само побједа води даље. Нисам баш сад сигуран како стојимо с картонима,због баража ме то занима,ал надам се да се нико ко вечерас истрчи на терен неће чувати,већ ће свим срцем пружит задњи атом снаге да дођемо до побједе и баража. Сретно Србијо.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Puno sreće momci, sad il' nikad!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 11:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ajmo Srbi!!!Igrajte srcem,ako ne znate nogama!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
puno srece srbiji mislim da ce ovo sigurno uzeti veceras jer su za klasu bolji od janeza.
veoma vazno je zabiti gol u prvih 30min.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Словеначки навијачи најавили прекид меча!

Проблеми су оковали словеначку репрезентацију пред утакмицу са Србијом! Лоша атмосфера међу Змајчекима кулминирала је склањањем из репрезентације појединих играча пред утакмицу са Србијом.
Како сазнајемо из извора блиског репрезентацији Словеније, у петак после сазнања да немају шансе за пласман у бараж, четворица играча су изашли без дозволе селектора у ноћни провод.

Миливоје Новаковић и Бранко Илић наводно су међу играчима коју су платили скупу цену изласка. Сукоб између Фудбалског савеза Словеније и навијача је попримио све веће размере.
Змајчеки имају организовану групу навијача (Удружени словеначки навијачи) која је револтирана односом савеза према њима. Између осталих проблема боли их цена карата за утакмицу.
Навијачи су тражили да цена буде пет евра, док је савез одредио цену од десет евра. То их је толико разбеснело да су на неколико навијачких форума најавили да су у знак протеста спремни и да вечерас прекину утакмицу!
Јавност у Словенији очекује доста присталица Србије у Људском врту, а не искључује се и могућност да Срби имају далеко већу подршку од домаћина.
„Да ли ће се поновити Босна из 1996, кад је на стадиону под Бежиградом, од 4.000 гледалаца већина бодрила госте”, поставили су питање новинари словеначке „Екипе”.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovo bi bilo najbolje za nas,drugacije ne mozemo ni pobijediti :lol: :lol:

janezi samo naprijed

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ако их након ових комешања не отресемо, онда стварно треба забранити фубдал у Србији.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mислим да су те приче о прекиду меча од стране словеначких навијача пренадуване,мада нек слободно прекину,то иде онда 0-3 и имамо бараж без игре. Исто тако читам већ 24 сата разноразне портале,што наше што словеначке,подаци су различити,једни пишу како је остало свега стотињак карата,други како је продато тек 3000 карата,трећи како неће бит бојкота,четврти како ће бити много наших навијача са фул навијачком опремом,пети пишу како су играчи у свађи с Кеком.

Вечерас од 20:45 ће се све видјети,оно што је сигурно тачно је да ће на трибинама бити српских навијача.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
vuce,ovakve iste price su bile po forumima i prije utakmice italija-srbija.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
vuce,ovakve iste price su bile po forumima i prije utakmice italija-srbija.

Мандрак (нисам тада писао,па ми није толико познато) чуди ме да су биле,јер колико ме памћење служи наши навијачи су тада били слободни да се запуте у Ђенову и купе карте,једино ако ћемо се враћат о Толетовим теоријама завјере,нарученом скандалу и будалаштини појединаца који нису схватили да ће нам се онакви потез обити о главу. Сад је мало другачија ситуација, бар на основу онога што се претходних седмица могло прочитати,а тиче се организоване подршке српских навијача.

Ако ћемо реално мислим да је за нас то сада мање важно,најважније је да на терену одиграмо најбољу утакмицу квалификација и прођемо даље,а народ ће и после утакмице причат што је оно онакво,ово овакво.

Исто тако сасвим је јасно да су нормални услови,да би на стадиону било сигурно 3000-5000 наших навијача,наравно уколико би то дозволио фудбалски савез Словеније,јер треба имат у виду да је капацитет Људског врта,релативно скроман,а и правила УЕФА кажу да је свега 5% капацитета одређено за гостујуће навијаче,наравно ради се о минимуму,много наших људи би купило карту осим тих 5%.

О неким другим стварима не бих. Можда је болно,можда и себично признат,ал на утакмицама Србије атмосферу углавном праве навијачи из Републике Српске и навијачи из Крагујевца и Земуна (Таурунуми и Ђаволи),част малој групи Фирме и Орлова ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
U kragujevcu oko 200 ljubitelja fudbala :evil: Jedino Kos.Mitrovica i Banja Luka bi dostojanstveno docekali reprezentaciju.Dace bog da i to docekamo.Podgoricani i nislije su najredovniji na repki.Naravno,pored navijaca iz Rs.Ove ostale navijacke grupe idu na ova fensi gostovanja, radi sopingovanja i sprdnje.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Niko nema gore navijače nego Srbija!

Čak ni protiv Italije stadion nije bio ni približno pun,a odlučujuća utakmica.

A i od prisutnih,siguran sam da je bar 70% bilo iz unutrašnjosti Srbije,Crne Gore i Republike Srpske.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije to problem samo Srba. To je subjektivno, pa nam zapadne za oko i najvise nam smeta. Ipak je to stadion od 55.000... Ne zelim da kazem da su navijaci Srbije ultar mega giga. Po meni su neki prosjek. Zna biti dobra atmosfera, ali na guranje. Najjaci su mi Poljaci/Cesi/Rusi... Francuzi znaju napraviti dobar stimung isto...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Niko nema gore navijače nego Srbija!

Čak ni protiv Italije stadion nije bio ni približno pun,a odlučujuća utakmica.

A i od prisutnih,siguran sam da je bar 70% bilo iz unutrašnjosti Srbije,Crne Gore i Republike Srpske.

Има како нема,већ ми превише субјективно на то гледамо.

Покушаћу некако објаснити. Код нас и даље постоји она подјела на велике и мале утакмице,на битне и небитне. На те небитне углавном иду класични симпатизери,на оне битне иде маса и тзв. навијачи. Узмемо ли ту и саму Маракану (са проклетом атлетском стазом) ко је био на Југу или Сјеверу зна шта значи добра попуњеност и слаба.

Онда имајући у виду менталитет београђана (неколико пута сам се уживо увјерио да они све нас,не из РС већ из унутрашњости Србије посматрају као хулигане) мрско им је устат и кад се химна пјева,а камо ли шта друго. Част наравно "Белим орловима" , "Таурунима","ЦЂ","Варварима","Мераклијама".

Онда навијачи два највећа српска клуба не иду на утакмице репрезентације,јако битан детаљ. Додамо ли свему томе већ поменути стереотип о лаким утакмицама,али руку на срце и слабом репертоару по питању пјесама (тј. њиховом познавању) ствара се таква слика.

Као неко ко је поприлично пута био на Маракани,на утакмици против БиХ на југу, морам рећи да се никако не можемо сврстати у кош са оним слабим навијачима. Утакмице против Португала,Аустрије,Француске,Шпаније,Босне,Румуније су најбоља потврда тога,или утакмица младих против Хрватске. Орило се. Е понављам није исто кад на трибинама буде 20 000 и 50 000. Будимо реални бољу атмосферу ће направит 14 хиљада на стадиону од 15 хиљада,него 30 хиљада на стадиону од 55 хиљада (још томе додат ту атлетску стазу).

Боље навијаче од Србије у овом моменту има тек неколико селекција (велика већина селекција има проблем с навијачима и попуњеношћу,није то само код нас ситуација). Дакле што се мене тиче топ 5 навијачких група кад су репрезентације у питању су: Холандија, Грчка,Турска,Пољска,Ирска.

Што се тиче утакмице с Италијанима, први сам истакао да је посјета брука,било је неких 30-ак хиљада. Ал ту долазимо до још једне ствари код нашег народа, временских услова,као да смо ми народ који не смије покиснути итд.

Што се тиче саме навијачке структуре,она такође мора бити један од разлога. У већини земаља на утакмицама репрезентација не иду највеће навијачке групе,додуше у земљама окружења то је пракса да управо чланови најјачих група иду на утакмице и бодре репрезентацију. У Србији тек пар навијачких група,тј. чланова истих иде бодрит репрезентацију,остало су углавном људи жељни великих утакмица,или они који прате искључиво репрезентацију + српска дијаспора,ту прије свега мислим на нас из РС (којих је против БиХ било преко 15 000 на Маракани,против Португала преко 5000),браћа из Црне Горе, браћа из Боботе и пар ликова из Куманова,деси се наравно и из Книна раје.

Дакле Србија као земља заслужује далеко већу подршку самих Београђана кад се ради о навијању,јер стичем утисак да би сама репрезентација имала далеко бољу подршку у Бањалуци,Бијељини,Добоју,него што је има у БГ,па и НС.Наравно о Нишу,КМ не треба ни трошити ријечи.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
велика већина селекција има проблем с навијачима и попуњеношћу,није то само код нас ситуација). Дакле што се мене тиче топ 5 навијачких група кад су репрезентације у питању су: Холандија, Грчка,Турска,Пољска,Ирска

Jesi ti ikad vidio praznu stolicu (bez obzira na protivnika) kad svoje utakmice kući igraju Njemačka,Danska,Norveška,Sj Irska,Švedska,Španija,Škotska,Francuska.....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
велика већина селекција има проблем с навијачима и попуњеношћу,није то само код нас ситуација). Дакле што се мене тиче топ 5 навијачких група кад су репрезентације у питању су: Холандија, Грчка,Турска,Пољска,Ирска

Jesi ti ikad vidio praznu stolicu (bez obzira na protivnika) kad svoje utakmice kući igraju Njemačka,Danska,Norveška,Sj Irska,Švedska,Španija,Škotska,Francuska.....

Наравно да јесам. Вјерујем да си и ти пратио оне квалификације кад смо са Шпанијом и БиХ били у групи?

На свакој од пет утакмица су им биле трибине солидно попуњене,осим на утакмици с нама,кад смо играли на стадиону Атлетико Мадрида,опет је било више од 5000 празних столица ;) И дан данас они иако су и свјетски и евро шампиони имају проблема с посјетом,због тога мјењају локације одигравања утакмица ;) Наравно опет је та попуњеност далеко преко 75% ал нису ни они идеални.

Што се Њемаца тиче,код њих ти је то као и код Енглеза култ,нису нешто фанатични,али су трибине увијек дупке пуне.
Хоћемо ли о Италији? И они имају још већих проблема него Шпанци,често ни стадион у Барију немогу напунити.

Што се тиче Данаца и Норвежана,колико ме памћење служи,углавном су то дупло мањи стадиони од Маракане (не баш дупло),деси се и код Норвежана у тим мањим утакмицама и по пола стадиона да буде празно. ;)

Сјеверна Ирска,јбг могли смо онда поменути и Републику Српску :) :)
Стадион им прима 8000. Наравно да и толики не буде увијек пун,наравно да буде празних мјеста.
Шкоти,као и Енглези. Шведи,као и ми.Иако играју на мањем стадиону,ајде нек им буде олакшавајуће то што имају дупло мање становника.

Французи углавном имају добар просјек.

Ајде кад сам се већ наспомињао свакаквих података,ево и топ 5 најгорих навијача репрезентација,барем на основу попуњености (али и гео величине) у Европи: Кипар,Словачка,Финска,Белгија,Молдавија.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]