marlonbrando je napisao:
Je** te Muslin i ti njega! Ja pricam o evropskoj organizaciji kluba a ti citas Muslin, Muslin! To sto je on prvi pokrenuo pricu o uspostavljanju takve funkcije u klubu sada nema nikakve veze sa njim! Neka bude bilo ko menadzer ali neka dobijemo tog je*** menadzera! Vise puta sam ponovio neka i Bajevic bude menadzer nije bitno bitno je da znamo ko odgovara za to sto se desava u i oko tima tj drugim recima da se niko ne krije iza predsednika koji mu je doveo igrace koji nisu po njegovom ukusu ili koji je prodao najbitnije igrace pa rezultati trpe i druge gluposti! Ja sam svoju pricu o stadionu i NAVIJANJU davno rekao a ako imas sta protiv toga sto je covek bd2308 rekao sta je rekao ti to njemu objasni! 5000 puta sam vec rekao da je tim ocajno selektovan i tu se ti i ja slazemo, iako igraci koji su dosli i nisu toliko ocajni ali po 5001. put ponavljam losa selekcija i neplanska kupovina! Da smo dobro organizovan klub postojao bi neko ko odgovara za to, a ne da Pixi kaze svaka prodaja i kupovina su prosli odobrenje upravnog odbora, a taj isti upravni odbor bira ko? Pa predsednik tj Pixi!
Чланови Управног одбора ФК Црвена звезда :
- Драган Стојковић, председник ФК Црвена звезда
- Бобан Радојичић, генерални директор Тојоте за Србију и Црну Гору
- Дарко Нешић, помоћник генералног директора Центробанке
- Милан Томић, директор агенције за имовину Србије
- Добривоје Танасијевић - Дан Тана, председник Међународне комисије ФСС
- Владимир Југовић, некадашњи фудбалер Црвене звезде
- Срђан Мркушић, представник ветерана ФК Црвена звезда
- Велибор Совровић, директор Ласте
- Миодраг Ђорђевић, саветник у агенцији МП трејдинг
- Бранимир Бабарогић, власник компаније Југотрејд
- Саша Козић, заменик главног инспектора Пореске управе Београда
Ово је актуелни управни одбор Црвене Звезде. Ако неко пронађе, или зна онај "састав" из Џајиног времена вио бих захвалан да окачи.