banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nisi, ti si penzioner :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
A jesam li ja navijac ili samo simpatizer Partizana posto kada idem na utakmicu nisam na jugu vec uglavnom na istoku ili zapadu?

Koliko su bile spice na zadnjem derbiju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:
A jesam li ja navijac ili samo simpatizer Partizana posto kada idem na utakmicu nisam na jugu vec uglavnom na istoku ili zapadu?

Ako me secanje dobro sluzi isli smo na derbi zajedno i to na zapad :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ja na zadnji derbi nisam isao morao sam tebe mjenjati na poslu :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:

Pre 6,7 godina bato.I sad mi recite jel Partizan voli vise onaj sto iz BG ode na jug ili ja sto prevalim preko 300km i odem na istok ili zapad?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prejako!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kratko potsećanje za sve prisutne na naziv teme:
FK Crvena Zvezda 2007/08 ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 23:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:

Pre 6,7 godina bato.I sad mi recite jel Partizan voli vise onaj sto iz BG ode na jug ili ja sto prevalim preko 300km i odem na istok ili zapad?

Meni se cini da Partizan najmanje voli onaj koji stalno prati Zvezdinu temu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 10:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
SIJUKS je napisao:

Veoma jednostavno cu ti odgovoriti na ovo. Sta znaci uopste navijac? Navijac je onaj ko 'navija' tj bodri svoj tim pesmom, zastavama, organizovanim navijanjem i slicno i uvek je postojala i postojace razlika izmedju navijaca na kopu i ostalih posmatraca meca! To je svuda na celom svetu tako! Da taj momak sto ide na jug voli vise Partizan od tebe jer on ne ide samo na derbi i eventualno na jos neku evropsku utakmicu on ide na 90% utakmica, kao i na dobar deo gostovanja. Da se razumemo najjednostavnije pogledaj posete na svim utakmicama prvenstva i Zvezde i Partizana i videces da na male utakmice dodje najvise 5000 ljudi a da je od tih 5000 minimum 80% ljudi na severu tj jugu u slucaju Partizana! Kazu ljudi koji zive daleko nemam para nemam vremena i slicno iako se dobar deo utakmica domaceg prvenstva igra nedeljom i subotom iako su karte za te meceve tada do dzaba iako je prevoz do Beograda vozom jeftin ili jos bolje skupi se 7-8 ljudi nadju kombi i podele troskove i slicno! Ko zeli i hoce da ode na utakmicu svog kluba taj ce i naci nacina, a ko u sustini hoce da gleda samo evropske timove taj ce naci hiljadu izgovora da ne ode bar na par malih utakmica u prvenstvu!!! Nas narod je postao guzicarski slican amerima daj mi TV,pivo i utakmicu na TV i necu se pomeriti iz svog kauca ni za kakve pare, zar nije tako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Veoma jednostavno cu ti odgovoriti na ovo. Sta znaci uopste navijac? Navijac je onaj ko 'navija' tj bodri svoj tim pesmom, zastavama, organizovanim navijanjem i slicno i uvek je postojala i postojace razlika izmedju navijaca na kopu i ostalih posmatraca meca! To je svuda na celom svetu tako! Da taj momak sto ide na jug voli vise Partizan od tebe jer on ne ide samo na derbi i eventualno na jos neku evropsku utakmicu on ide na 90% utakmica, kao i na dobar deo gostovanja. Da se razumemo najjednostavnije pogledaj posete na svim utakmicama prvenstva i Zvezde i Partizana i videces da na male utakmice dodje najvise 5000 ljudi a da je od tih 5000 minimum 80% ljudi na severu tj jugu u slucaju Partizana! Kazu ljudi koji zive daleko nemam para nemam vremena i slicno iako se dobar deo utakmica domaceg prvenstva igra nedeljom i subotom iako su karte za te meceve tada do dzaba iako je prevoz do Beograda vozom jeftin ili jos bolje skupi se 7-8 ljudi nadju kombi i podele troskove i slicno! Ko zeli i hoce da ode na utakmicu svog kluba taj ce i naci nacina, a ko u sustini hoce da gleda samo evropske timove taj ce naci hiljadu izgovora da ne ode bar na par malih utakmica u prvenstvu!!! Nas narod je postao guzicarski slican amerima daj mi TV,pivo i utakmicu na TV i necu se pomeriti iz svog kauca ni za kakve pare, zar nije tako?

Lako ti je kenjati iz Bijeljine, kad si na sat vremena od Beograda, pa ti put do tamo nije nikakav problem. Od BL do Beograda ima 350 km i to nije mali niti jeftin put, pogotovo za ljude koji imaju privatne obaveze, posao i život. To kako si ti prikazao izgleda jdnostavno, ali i u najsavršenijem slučaju, put iz BL do Beograda, košta 50-ak KM, a to znači da neko ko radi za prosječnu platu od 400 KM, treba mjesečno da odvali pola plate da bi išao na utakmice. Ne znam za tebe, ali za mene u životu, postoje i primarniji troškovi od toga.

I nema šanse da ćeš ti nekom svojom sumanutom logikom, zaključiti da neko voli Zvezdu manje ili više od tebe, zato što si ti eto u prilici da češće ideš na utakmice. Zato ne seri lijepo te molim, a pogotovo nemoj da držiš pridike drugim ljudima, kad nemaš pojma u kakvoj je ko situaciji, kakve obaveze ima i koliko je uopšte u mogućnosti da ide na utakmice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
Je** te Muslin i ti njega! Ja pricam o evropskoj organizaciji kluba a ti citas Muslin, Muslin! To sto je on prvi pokrenuo pricu o uspostavljanju takve funkcije u klubu sada nema nikakve veze sa njim! Neka bude bilo ko menadzer ali neka dobijemo tog je*** menadzera! Vise puta sam ponovio neka i Bajevic bude menadzer nije bitno bitno je da znamo ko odgovara za to sto se desava u i oko tima tj drugim recima da se niko ne krije iza predsednika koji mu je doveo igrace koji nisu po njegovom ukusu ili koji je prodao najbitnije igrace pa rezultati trpe i druge gluposti! Ja sam svoju pricu o stadionu i NAVIJANJU davno rekao a ako imas sta protiv toga sto je covek bd2308 rekao sta je rekao ti to njemu objasni! 5000 puta sam vec rekao da je tim ocajno selektovan i tu se ti i ja slazemo, iako igraci koji su dosli i nisu toliko ocajni ali po 5001. put ponavljam losa selekcija i neplanska kupovina! Da smo dobro organizovan klub postojao bi neko ko odgovara za to, a ne da Pixi kaze svaka prodaja i kupovina su prosli odobrenje upravnog odbora, a taj isti upravni odbor bira ko? Pa predsednik tj Pixi!

Чланови Управног одбора ФК Црвена звезда :

- Драган Стојковић, председник ФК Црвена звезда
- Бобан Радојичић, генерални директор Тојоте за Србију и Црну Гору
- Дарко Нешић, помоћник генералног директора Центробанке
- Милан Томић, директор агенције за имовину Србије
- Добривоје Танасијевић - Дан Тана, председник Међународне комисије ФСС
- Владимир Југовић, некадашњи фудбалер Црвене звезде
- Срђан Мркушић, представник ветерана ФК Црвена звезда
- Велибор Совровић, директор Ласте
- Миодраг Ђорђевић, саветник у агенцији МП трејдинг
- Бранимир Бабарогић, власник компаније Југотрејд
- Саша Козић, заменик главног инспектора Пореске управе Београда

Ово је актуелни управни одбор Црвене Звезде. Ако неко пронађе, или зна онај "састав" из Џајиног времена вио бих захвалан да окачи. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ma da,ti koji predpostavljam nemas vise od 25 godina si navijac Zvezde samo zato sto ides na sever,ok.A sta je onda npr moj ujak koji navija za Zvezdu preko 40 godina i isao je na utakmice kad se ti nisi bio ni rodio a ne ide na sever?On je samo posmatrac po tvojoj logici a ti puno,puno,puno vise volis Zvezdu od njega,da nije zalosno bilo bi smesno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Lako ti je kenjati iz Bijeljine, kad si na sat vremena od Beograda, pa ti put do tamo nije nikakav problem. Od BL do Beograda ima 350 km i to nije mali niti jeftin put, pogotovo za ljude koji imaju privatne obaveze, posao i život. To kako si ti prikazao izgleda jdnostavno, ali i u najsavršenijem slučaju, put iz BL do Beograda, košta 50-ak KM, a to znači da neko ko radi za prosječnu platu od 400 KM, treba mjesečno da odvali pola plate da bi išao na utakmice. Ne znam za tebe, ali za mene u životu, postoje i primarniji troškovi od toga.

I nema šanse da ćeš ti nekom svojom sumanutom logikom, zaključiti da neko voli Zvezdu manje ili više od tebe, zato što si ti eto u prilici da češće ideš na utakmice. Zato ne seri lijepo te molim, a pogotovo nemoj da držiš pridike drugim ljudima, kad nemaš pojma u kakvoj je ko situaciji, kakve obaveze ima i koliko je uopšte u mogućnosti da ide na utakmice.

Niti kazem da volim Zvezdu vise od bilo koga niti bilo sta slicno, ali ponovo do izrazaja dolazi ta tvoja zlonamernost. Ja sam pre svega objasnjavao razliku izmedju navijaca sa kopa(kako ga englezi zovu), curve(italijani) i simpatizera tj ostalih na stadionu! Pre svega pravi navijac ide da gleda ZVEZDU tj Partizan odnosno SVOJ klub kada igra protiv bilo koga, a ne samo kada igra evropske utakmice ili derbi meceve. Naravno da postoji razlika izmedju ljudi u obavezama, zivotu, primanjima i ostalom, ali ti ako zaista volis Zvezdu docices iz Banjaluke bar na jednu malu utakmicu u sezoni, pored tih evropskih na koje ides ili slicne gluposti. Kako dolaze ostali iz BL na male meceve upoznao sam davno par likova iz neke banjalucke ekipe. Skupi ih se malo vise podele troskove i dodju i cim oni to mogu onda moze svako! Mada ako ovakav zlonameran stav imas prema svima u zivotu onda mi je i jasno da ne mozes naci par ljudi da podelis troskove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
marlonbrando je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ma da,ti koji predpostavljam nemas vise od 25 godina si navijac Zvezde samo zato sto ides na sever,ok.A sta je onda npr moj ujak koji navija za Zvezdu preko 40 godina i isao je na utakmice kad se ti nisi bio ni rodio a ne ide na sever?On je samo posmatrac po tvojoj logici a ti puno,puno,puno vise volis Zvezdu od njega,da nije zalosno bilo bi smesno.

Napunio sam 25 pre par meseci, a pokusavam ti objasniti razliku izmedju navijaca i simpatizera! Ako to ne mozete shvatiti ne znam sta mozete. Svuda na svetu ta razlika postoji! Da li je tvoj ujak isao i na jedno gostovanje recimo u Cacak, Zrenjanin ili bilo gde drugo? Ne kazem da vise volim Zvezdu od njega ali ja sam navijac a on nije, da li ti je sada ista lakse da shvatis? Naravno da mislim da taj ujak ne postoji vec samo kontriras!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 17:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ne daj se Marlone ne mogu ti nista :P.Ti si nas Chuck Norris .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
marlonbrando je napisao:
Je** te Muslin i ti njega! Ja pricam o evropskoj organizaciji kluba a ti citas Muslin, Muslin! To sto je on prvi pokrenuo pricu o uspostavljanju takve funkcije u klubu sada nema nikakve veze sa njim! Neka bude bilo ko menadzer ali neka dobijemo tog je*** menadzera! Vise puta sam ponovio neka i Bajevic bude menadzer nije bitno bitno je da znamo ko odgovara za to sto se desava u i oko tima tj drugim recima da se niko ne krije iza predsednika koji mu je doveo igrace koji nisu po njegovom ukusu ili koji je prodao najbitnije igrace pa rezultati trpe i druge gluposti! Ja sam svoju pricu o stadionu i NAVIJANJU davno rekao a ako imas sta protiv toga sto je covek bd2308 rekao sta je rekao ti to njemu objasni! 5000 puta sam vec rekao da je tim ocajno selektovan i tu se ti i ja slazemo, iako igraci koji su dosli i nisu toliko ocajni ali po 5001. put ponavljam losa selekcija i neplanska kupovina! Da smo dobro organizovan klub postojao bi neko ko odgovara za to, a ne da Pixi kaze svaka prodaja i kupovina su prosli odobrenje upravnog odbora, a taj isti upravni odbor bira ko? Pa predsednik tj Pixi!

Чланови Управног одбора ФК Црвена звезда :

- Драган Стојковић, председник ФК Црвена звезда
- Бобан Радојичић, генерални директор Тојоте за Србију и Црну Гору
- Дарко Нешић, помоћник генералног директора Центробанке
- Милан Томић, директор агенције за имовину Србије
- Добривоје Танасијевић - Дан Тана, председник Међународне комисије ФСС
- Владимир Југовић, некадашњи фудбалер Црвене звезде
- Срђан Мркушић, представник ветерана ФК Црвена звезда
- Велибор Совровић, директор Ласте
- Миодраг Ђорђевић, саветник у агенцији МП трејдинг
- Бранимир Бабарогић, власник компаније Југотрејд
- Саша Козић, заменик главног инспектора Пореске управе Београда

Ово је актуелни управни одбор Црвене Звезде. Ако неко пронађе, или зна онај "састав" из Џајиног времена вио бих захвалан да окачи. :wink:

I sta ti ovo znaci? Da li se slazemo da je UO izabrao Pixi? Da li se slazemo da je skoro izjavio da je svaku prodaju ili kupovinu odobrio UO? Ista stvar je bila i u vreme Dzajica ali to sto je isto bilo tada nikako ne moze da opravda Pixija, zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 17:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SchKabBio je napisao:
Ne daj se Marlone ne mogu ti nista :P.Ti si nas Chuck Norris .

Pazi ovaj za Chucka: Kada Chuck Norris prelazi ulicu auta gledaju levo desno :lol: :lol: :lol:

Znam da je off topic ali vic je do jaja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Da li se slazemo da je UO izabrao Pixi? Da li se slazemo da je skoro izjavio da je svaku prodaju ili kupovinu odobrio UO? Ista stvar je bila i u vreme Dzajica ali to sto je isto bilo tada nikako ne moze da opravda Pixija, zar ne?

Upravni odbor kluba bira skupština kluba, ako se ne varam. Teško da bi igdje ne svijetu predsjednik mogao imati toliku samovolju da izabere i kompletan upravni odbor.

Citiraj:
Niti kazem da volim Zvezdu vise od bilo koga niti bilo sta slicno

Citiraj:
Da taj momak sto ide na jug voli vise Partizan od tebe jer on ne ide samo na derbi i eventualno na jos neku evropsku utakmicu on ide na 90% utakmica, kao i na dobar deo gostovanja.

Zanimljivo viđenje sopstvenih postova. Sad pretpostavljam da ćeš opet da isforsiraš svoju čuvenu teoriju "zlonamjernog vađenja tvojih riječi iz konteksta"...

Citiraj:
Mada ako ovakav zlonameran stav imas prema svima u zivotu onda mi je i jasno da ne mozes naci par ljudi da podelis troskove

:lol: :lol: :lol: Pokušao sam jednom, ali u mi rekli da ću dobiti batine na sjeveru, zato što sam kritikovao ikonu Dejana Stankovića, zbog loših igara za reprezentaciju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Da li se slazemo da je UO izabrao Pixi? Da li se slazemo da je skoro izjavio da je svaku prodaju ili kupovinu odobrio UO? Ista stvar je bila i u vreme Dzajica ali to sto je isto bilo tada nikako ne moze da opravda Pixija, zar ne?

Upravni odbor kluba bira skupština kluba, ako se ne varam. Teško da bi igdje ne svijetu predsjednik mogao imati toliku samovolju da izabere i kompletan upravni odbor.

Citiraj:
Niti kazem da volim Zvezdu vise od bilo koga niti bilo sta slicno

Citiraj:
Da taj momak sto ide na jug voli vise Partizan od tebe jer on ne ide samo na derbi i eventualno na jos neku evropsku utakmicu on ide na 90% utakmica, kao i na dobar deo gostovanja.

Zanimljivo viđenje sopstvenih postova. Sad pretpostavljam da ćeš opet da isforsiraš svoju čuvenu teoriju "zlonamjernog vađenja tvojih riječi iz konteksta"...

Citiraj:
Mada ako ovakav zlonameran stav imas prema svima u zivotu onda mi je i jasno da ne mozes naci par ljudi da podelis troskove

:lol: :lol: :lol: Pokušao sam jednom, ali u mi rekli da ću dobiti batine na sjeveru, zato što sam kritikovao ikonu Dejana Stankovića, zbog loših igara za reprezentaciju...

Da zlonameran jesi i vadis reci iz konteksta! Predsednika bira skupstina kao i clanove UO ali na predlog predsednika, dakle postupak je ovakav ja imam vecinu u skupstini ona me izabere i posle toj istoj vecini koja me je izabrala ja predlazem clanove UO pa sada ako ti mislis da je to sve ok onda ne znam...mada opet misli da sam vise puta procitao kako Pixi daje izjave pre sastavljanja UO kako jos razmislja o nekim mestima u UO kome ih ponuditi (citaj sam odlucuje), tako je bilo i kada je Dzaja tu tako je bilo i kada je Pixi tu a tako je jos uvek jer nema te preko potrebne reorganizacije svih struktura u klubu!

Na njegovo konkretno pitanje da li taj covek sto ide na jug voli vise Partizan od njega, pa naravno da voli jer covek je tu gotovo uvek i daje sve sto ima (ne retko i zadnji dinar da bi otisao na gostovanje ili neku drugu utakmicu Partizana) dok taj sa zapada bira utakmice na koje ce ici, da li sam ovim rekao da ja vise volim Zvezdu od tebe, mozda u tvojoj glavi i jesam jer si se osetio prozvanim ili sta ti ja znam... Tvoj problem je izgleda taj sto bi ti i volio da si onaj koji ide na sever, ali jednostavno se previse bojis da ces mozda dobiti batine ili sta ti ja znam ali hajde da te malo opustim. Ja sam vodio svoju devojku koja je teska 49kg na sever i nije se bojala nicega plus na svu pricu koju je cula o huliganima jedan od takvih koji je skinuo majicu na 5 stepeni smrdi na alkohol dere se iz sveg glasa i navija se okrece prema njoj i ljubazno je pita da li ona od njega vidi teren jer eto ako ne vidi on moze da se spusti za jedan stepenik, pa ako se bojis vidis da nema razlog i da se prema vama devojcicama na severu lepo postupa! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Da zlonameran jesi i vadis reci iz konteksta! Predsednika bira skupstina kao i clanove UO ali na predlog predsednika, dakle postupak je ovakav ja imam vecinu u skupstini ona me izabere i posle toj istoj vecini koja me je izabrala ja predlazem clanove UO pa sada ako ti mislis da je to sve ok onda ne znam...mada opet misli da sam vise puta procitao kako Pixi daje izjave pre sastavljanja UO kako jos razmislja o nekim mestima u UO kome ih ponuditi (citaj sam odlucuje), tako je bilo i kada je Dzaja tu tako je bilo i kada je Pixi tu a tako je jos uvek jer nema te preko potrebne reorganizacije svih struktura u klubu!

Какав лик. :roll:
Овако, скупштина предложи Пиксија, зато што он има квалитете у њиховим очима типа (поштен, вриједан, способан...). Е сад, он предлаже чланове управног одбора...
ЗАШТО би скупштина подржала "лопове" које он предложи??? Једино ако му безгранично вјерују, или ако су у договору са њим и лоповима, или су, једноставно, глупи. Мислим да ни једно од овога није тачно, али ето. Ако му безгранично вјерују, глупи су. Ако су у договору са њим или лоповима, онда су и они лопови. Онда за све можеш ладно кривити скупштину. А за ту реорганизацију ти је жешће потребна та иста скупштина и још милион законских рјешења и амандмана на нивоу државе (читај: година...). У сваком случају теорија завјере ти је у жешћим говнима, и ако је не ишчупаш неким "генијеалним" аргументима, она ће тамо и остати, гдје би, по мишљењу разумног бића требала и бити.
А ова прича за навијање је такође утопијског карактера, јер превише "смрди" на патетику и опасно смарање, јер је повлачиш кад год немаш аргумент на неку тему. Искрено глупо ми је што ту енергију не употребљаш у конструктивну причу о тиму и играчима (јер је чињеница да познајеш доста ствари везаних за то), а не на фобију од Пиксија... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]