Citiraj:
@Nitro: Nije kriv golman, sa svojih skoro 2m, kome covek na ubacaj sa 40m iz peterca daje gol, a kriva je odbrana kojoj je jedan Miroslav Klose pobegao?
Danas sam odgledao snimak golova, pa sam malo bolje posmatrao kretanje Ranđelovića, koji je krenuo pa stao i ostao negdje između. Dakle ide gol i na njegovu dušu, ali nije ni odbrana smjela da olako dopusti Kloseu da ostaje sam u petercu... U svakom slučaju, Ranđeloviću ide puno toga na dušu. Kod prvog, da mu se uzme kao olakšavajuća okolnost da je teren bio neravan i da je lopta odskočila, ali udarac Lusija nije bi ni toliko jak ni precizan, pa je morao bolje da interveniše, a ne da ga lopta pogodi u glavu. Slažem se da je kod drugog morao da krene na loptu, a kod trećeg nema šta da se komentariše. Centaršut spor, slab, po zemlji, niko ne dira loptu, a ona mu prolazi ispod ruke. Valjalo bi pružiti šansu onom Radivojeviću, koji je došao iz Grčke, da se Ranđelović malo ohladi...
Na BBC-u i CNN-u se cijelo jutro vrte golovi sa utakmice, a meni se plače... Žali Bože ona dva sjajna poteza Milijaša i Koromana.