Micelijus je napisao:
starlight je napisao:
Ако си иоле озбиљан по питању Кунг Фу-а, не би се смио спрдати са оваквим стварима, јер ако те нешто интересује и желиш о томе да научиш нешто више, први предуслов који мораш испуњавати је да то нешто поштујеш.
Због ове твоје "шале", ја с тобом о Кунг Фу-у више никада не бих требао проговорити ни слова, јер, ако си ово што си написао, написао из незнања, незнајући шта тај репић представља и значи ономе ко га заслужено носи, како могу озбиљно разговарати са човјеком који се спрда са нечим што и не познаје, или ако си то написао знајући шта тај репић представља и шта значи ономе ко га заслужено носи, како могу озбиљно дискутовати са неким о нечему према чему тај неко нема поштовања?
Da malo ne pretjeruješ?
Ne mislim da je u toj šali ima bilo čega posprdnog, ni prema repiću ni prema njegovom nosiocu, naprotiv.
U ovoj šali ne vidim trag sarkazmu, cinizmu ili zajedljivosti koji bi ti dali povod za takvu reakciju.
Jedino što je eventualno moglo da te malo iritira je možda termin "repić" koji sam ja kao laik upotrebio, mada sumjam.
Ako se neko našao uvređen tom šalom, žao mi je, jer je u tom slučaju pogrešno protumačena.
Ako je zaista uvredljiva, u tom slučaju eto još jedne prilike moderatorima da opravdaju svoje postojanje.
Kuliraj malo, što si nadrkan toliko.