banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 03:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
mandrak je napisao:
kakav sut ima ovaj vujin,nije normalan

Al baš. Najjači je onaj sa zemlje gore pod prečku.
Mislim da smo malo bolje uklopljeni nego prošle godine. Imamo dva vrhunska šutera u ekipi i inače bekovi su dobri, ali mislim da su krila opet najtanja.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
raduje me sto igramo puno bolju odbranu,jos da je nauciti nekako istrcati tu kontru i na konju smo

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

raduje me sto igramo puno bolju odbranu,jos da je nauciti nekako istrcati tu kontru i na konju smo

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:49 
Bič božji
Bič božji

Da i ja sam to primjetio. Biće ovo dobro EP. Samo da prvu dobijemo, onda će sve biti lakše. Ako izgubitmo, svi će se okomiti na igrače, pa će onda biti vrlo teško vratiti se.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

samo za baku je moralo biti mjesta u ovakvoj reprezentaciji.to mi se nimalo ne svidja ali eto sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Није овај Чутура лош.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
mandrak je napisao:
samo za baku je moralo biti mjesta u ovakvoj reprezentaciji.to mi se nimalo ne svidja ali eto sta je tu je.

+1 За Млађу је морало бит мјеста,ако ништа друго онда да пред домаћом публиком изводи седмерце. Много је Бојин дао српском рукомету,а изгледа РСС му не жели захвалити ни најмање на томе! У сваком случају,нисам успио погледат ни дио утакмице с Македонцима због обавеза,па ако је ко вољан да напише коју ријеч о ономе што је видио. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 20:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
Побједи се у зубе не гледа,надам се да Србија може пуно више од овога вечерас.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mandrače dobri čovječe,hoce li biti danas prenos utakmice na onom linku sto si mi dao prije neki dan ?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum rekao je da će on i njegova ekipa "pokušati da doguraju što dalje" na predstojećem Evropskog prvenstvu koje se od 15. januara igra u Srbiji.Šešum izbegava velike reči i obećanja.

"Pokušaćemo da doguramo što dalje. Prošlo Evropsko prvenstvo smo ispali u prvom krugu, tako da moramo da budemo bolji nego tad, da prođemo grupu i pokušamo da prenesemo bodove", rekao je Šešum agenciji Beta.

Šešum je istakao da je igranje u Srbiji dodatni motiv za njegovu ekipu.

"Igramo kod kuće što je dodatna motivacija, ali se stvara i dodatna euforija, što vidim po medijima. Veoma je jako prvenstvo, uostalom kao i svaki put", kazao je on.

Srbija prvu utakmicu na prvenstvu igra protiv Poljske, a u Grupi A nalaze se i Danska i Slovačka.

"Počinjemo sa Poljskom i najviše smo skoncentrisani na tu utakmicu, da probamo da dobijemo i onda će sve biti lakše", smatra ovaj igrač.

On je ocenio da je takmičenje "teško" jer učestvuje puno jakih ekipa i konkurencija je "ogromna".

"Ovo je ogromna konkurencija, puno je jakih ekipa. Na takmičenju ima 10 vrhunskih ekipa, a i ostali nisu za potcenjivanje. Biće jako teško, što su pokazale i pripremne utakmice. Nadamo se prolasku grupe pa ćemo posle videti", kazao je levi bek reprezentacije Srbije.

Šešum je naglasio da uspesi srpskih odbojkaša, košarkaša i vaterpolista dodatno motiviše ekipu, ali i stvara pritisak.

"Pritisak sigurno postoji jer ova zemlja je fenomen što se tiče sportova sa loptom, gde smo u najpopularnijim u samom vrhu. Mi ćemo pokušati da podignemo rukomet, da se priča posle ovoga i o našem sportu", naglasio je reprezentativac Srbije.

On je istakao da se dobro oseća, ali da je imao malih problema sa povredom lakta.

"Dobro se osećam, imao sam malih problema sa laktom. Imao sam solidnu polusezonu, ali nikada nisam zadovoljan jer uvek može bolje. Medjutim, fizički se dobro osećam i žellim da ostane tako", rekao je Šešum.

Šešum je od 2010. godine član nemačkog Rajn-Neker Levena, a po njegovim rečima igranje u Bundesligi je plus kako za njega, tako i za reprezentaciju.

"Plus za mene je igranje u Bundesligi, a samim tim je i za reprezentaciju. To je najjača i najozbiljnija liga, gde ima puno jakih utakmica i u kojoj ne smeš da se opustiš. Liga mi je pomogla da napredujem, sazrim kao igrač i pomognem reprezentaciji što više mogu", zaključio je šešum.

Evropsko prvenstvo održaće se od 15. do 29. januara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Mandrače dobri čovječe,hoce li biti danas prenos utakmice na onom linku sto si mi dao prije neki dan ?

nece :(

http://www.balkansport.info/schedule/22 ... 012-a.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C5ca3RREp14[/youtube]

dobra ova himna,samo da je sto cesce pjevamo ovih dana

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:55 
Bič božji
Bič božji

Pobjedili smo večeras Češku, ali je odmarao naš nekoliko igrača. Generalna proba pred šampionat za koji dan.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нек нас обрадују,одавно нису.....

Не знам некако ми се чини да осим наших просјечних крила,пивот нам је испод просјека,ту би могли грдних проблема имат. Некако се потајно надам да ћемо у групној фази остварит 2 побједе и стећи какве такве шансе....

Је ли ико ишта зна око преноса,једноставно не могу вјероват да још увијек нико јавности није јавно изашао и објаснио ко је задужен за тв права,односно да ли је РТС главни медијски спонзор и заступник или ће Арена што је неко већ помињао преносити?

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:07 
Bič božji
Bič božji

Vuče, mislim da su nam pivoti ok. Krila su nam najtanja po mom mišljenju, a i naš stil rukometa je taj da se malo igra preko krila.
Mislim da će RTS prenositi. Stvano bi bilo neozbiljno od njih da ne prenose, pogotovo što se igra kod nas.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Нек нас обрадују,одавно нису.....

Не знам некако ми се чини да осим наших просјечних крила,пивот нам је испод просјека,ту би могли грдних проблема имат. Некако се потајно надам да ћемо у групној фази остварит 2 побједе и стећи какве такве шансе....

Је ли ико ишта зна око преноса,једноставно не могу вјероват да још увијек нико јавности није јавно изашао и објаснио ко је задужен за тв права,односно да ли је РТС главни медијски спонзор и заступник или ће Арена што је неко већ помињао преносити?

rts radi prenose za cijeli svijet,odnosno od njih preuzimaju svi kome sta treba.
bila je neki dan zadnja emisija rukometna fantazija i bas su govorili kako ce rts raditi sve nase prenose + nekoliko drugih zanimljivijih meceva.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eразмо не знам шта бих ти рекао,једноставно Бељански,Тоскић и Стојковић су све само не људи од повјерења,што је најгоре Растко за Киелце игра сасвим солидно,али...

Што се преноса тиче, у праву си, јбг до сад је РТС све живо преносио кад се организовало у Срб и Бг (ЕП у кошарци,одбојци у обе конкуренције,ватерполу,свјетске лиге,Универзијаду) имају најстручнији кадар,технологију и стварно би било брука да је неко други дао кеш и откупио права за шампионат,чуди ме да 6 дана пред почетак нико ништа званично не говори,то само код нас има....

Мандраче супер онда,кажем ради свих људи у РС који ће пратит,ја имам арену,ал доста нема....
Надат се каквим специјалним емисијама,нисам неки познавалац рукомета,ал дакако ћу гледат све што будем могао и на осталим каналима,занима ме и посјета,наводно у Вршцу и Нишу нема слободног мјеста,док у НС још има (највећа дворана).

Кад се сјетим оног ЕП у коши и пуних хала,стварно се надам да и овај пут неће бити другачије,а да ће нас наши обрадоват.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:16 
Bič božji
Bič božji

Pa da, nisu njih trojica loši, ali nikad ne znaš na čemu si sa njima. Ali mislim da neće podbaciti.
Biće tu finih emisija u toku prvenstva sigurno. Jedva čekam da počne. Samo da dobijemo prvu i dobro je. Slovačku dobijamo 100%, tako da bismo onda prenjeli 2 boda najmanje. Sa Dancima ćemo vidjeti kako i šta.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма ја стичем утисак да ми против највећих увијек играмо добро 45 минута а онда у 15 задњих паднемо и изгубимо,сјећам се оне наше из Швице,чини ми се Европско кад нам је у првом улазило све,водили 8 разлике и на крају против Данаца изгубили,тукли су нас касније још једном,овај пут је ред да буде трећа срећа :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:23 
Bič božji
Bič božji

I ja se sjećam te utakmice. U prvom poluvremenu sve ulazilo, ali onda upadošmo u crnu rupu. Valjda pred domaćom publikom neće biti tih trenutaka, bar ne puno. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]