budala je napisao:
Nije provokacija, a je l' vi stvarno mislite da bi se Misimovic odazvao pozivu??
Prije par godina kada je prvi put bila aktuelna prica o reprezentaciji RS-a, ako se dobro sjecam, Misimovic je bio pitan o eventualnom pozivu u reprezentaciju, na sta je on odgovorio da od toga nema nista.
Sto se tice Subotica, nije moje da se mijesam, ali ako cemo realno, tesko da ce se on odazvati pozivu jer pored klupskih obaveza, pa reprezentacije Srbije, sumnjam da ima vremena i zelje igrati neke "nebitne" utakmice i rizikuje kakvu povredu.
Ja licno nemam nista protiv da igrate utakmice, ali ipak trebate biti realni i reci da ce to biti selekcija sastavljena od igraca nase lige, a ne Subotica, Misimovica itd...
Naravno da bi se Misimovic odazvao pozivu, kao i Subotic, Kuzmanovic, Ljuboja, Marin, Koroman ili neko deseti... Problem je sto ce tesko dobiti dozvole od klubova jer je rijec o revijalnim utakmicama na koje nemaju obavezu da puste igrace a svi znamo da je fudbal biznis i da tu osjecajima i slicnim ljudskim "slabostima" nema mjesta....
Nemojte toliko vjerovati Misimovicu u fazonu negovog nenacionalnog(probosanskog) orjentisanja, jer taj covjek je zaigrao za BIH iz revolta sto ga je Pizon na zalost otjerao sa priprema zbog navodne debljine i tromosti... I njegovi rodjaci su vjerovatno dali mnogo krvi za RS, ne vjerujem da on ne bi odigrao utakmicu za svoju republiku....
Gledaj to sa stanovista da bi i Ibisevic, Salihovic ili vec ko sigurno odigrao ako bi bio u mogucnosti neku revijalnu utakmicu za vas da imate slicnu republiku unutar BIH kao sto imamo mi....