Citiraj:
ГЛAС: Прошла година је за Вас била успјешна. На Мокрој Гори је обданиште добило Ваше име, фудбалски клуб у околини Бање Луке "Рекреативо" изабрао Вас је за почасног предсједника. Шта за Вас значе ове "функције"?
НЕЛЕ: Велику част, али уједно и обавезу. Морам да вам признам, милији ми је Фудбалски клуб "Рекреативо", него обданиште. У обданишту је забрањен алкохол, како дјеци тако и просвјетним радницима. У "Рекреативу" нам је пива стратегија развоја. Осим тога, са обдаништем не можеш у Лигу шампиона.
* ГЛAС: Да ли ћете ускоро посјетити клуб и колико имате прилику да играчима "Рекреатива" пренесете искуства са свјетских терена?
НЕЛЕ: Управо сам дошао из званичне и пријатељске посјете Фудбалском клубу "Барселона", у којој сам имао прилику не само да погледам утакмицу Лиге шампиона Барса – Aрсенал, већ да се упознам са инфраструктуром и начином рада на "Camp Nou". Морам признати да сам отишао разочаран. Бифе им је сиромашан, нефункционалан, пива неохлађена, истек'о јој рок, мезе уопште нема. Јад. Катастрофа. Мислим да је "Рекреативо" Европа испред Европе.
* ГЛAС: Како иде "операција" звана Лига шампиона?
НЕЛЕ: Полако али сигурно. Припремамо ресторан, уносимо још пар расхладних уређаја. Биће то велики тим.
* ГЛAС: Када бисте заиграли у финалу Лиге шампиона, кога бисте вољели за противника и зашто?
НЕЛЕ: Свеједно нам је с киме играмо. Наша игра увијек је базирана на нашим квалитетима. Никог се не бојимо. Ни цирозе јетре.
* ГЛAС: Шта је Фудбалски клуб "Рекреативо" на балканским просторима, клуб европског формата или само учесник такмичења?
НЕЛЕ: Ми никада не кријемо своје амбиције, а оне су увијек трофеји. Балкан је претијесан за овакав потенцијал.
http://www.glassrpske.com/vijest/9/kult ... stara.html