banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 11:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Avg 2008, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakva ludnica na plivanju!!! Izdržao sam samo da pogledam dvije polufinalne trke na 100m slobodno i 200m leptir. U te tri trke, tri svjetska rekorda!!! Prvo je rekord oborio onaj francuz što je u štafeti 4x100 slobodno bukvalno poklonio pobjedu Amerikancima je je pri zadnjoj izmjeni imao cijelu dužinu tijela prednosti u odnosu na Lezaka, ali ipak izgubio. U toj štafeti 4x100 je Sulliven oborio rekord, ali u letećem staru. Dakle odma drugi dan je pomjeren rekord u prvom polufinalu na 100m slobodno, a onda ga je Sulliven ponovo vratio za 4 stotinke u drugom polufinalu. Phelps naravno prvi na 200m leptir, uz svijetski rekord, a kasnije je pobjedio i u 4x200m leptir, opet uz svijetski rekord! Tako je postao najbolji sportista u istoriji svijetskih igara, sa 11 zlatnih medalja. Na ovim igrama je osvojio 5 i to svaku uz pomjeranje svijetskog rekorda!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 11:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Citiraj:
Nole i JJ odradili svoj dio posla...Jeca nesto teze jer vuce povredu ili ona vuce nju, vaterpolisti porazeni objektivno od bolje ekipe, i dobro je sto se to desilo sad negoli u kasnijoj fazi kad bude guranje velike cetvorke za medalje, jedino me brinu odbojkasi koji su imali doduse od svih i najtezi raspored na pocetku ali se plasim da bi ih 2 vezana poraza kao i povreda Bojana Janica mogli demoralisati...

Pod 1 ... Cekam dan kad nas narod nece traziti izgovore u povredama.

Pod 2 ... U tom guranju velike cetvorke opet ce Srbija izgubiti od objektivno bolje ekipe.

Pod 3 ... Brinu te odbojkasi :o Gdje ces ti zavrsiti ako te "brigaju" te stvari :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 11:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Проблем је што ми не сагледавамо ствари реално. Србија има скоро 100 спортиста на играма, што је сјајно у односу на стање ствари у држави.
То што ми увијек очекујемо златне медаље је наш проблем, уствари генерално гледано неумјерен оптимизам је увијек био проблем српског народа, не само у спорту.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
"Teško je pronaći riječi kojima bih opisao što osjećam. Dok sam bio dijete sanjao sam o tome da budem olimpijac, ovo su moje treće OI i doista čudno zvuči kad čujem da sam najuspješniji sportaš u povijesti olimpijskih igara. To je prilično 'cool' titula", kazao je Phelps, koji je dan započeo osvojivši zlato na 200m leptir u vremenu novog svjetskog rekorda 1:52.03, što je šest stotinki bolje od rekorda kojeg je postavio na SP u Melbourneu prošle godine.

"Uoči finala na 200m leptir dobio sam SMS poruku od prijatelja iz Amerike, koji mi je poručio: Pa koliko ću dana morati gledati tvoju ružnu facu. Samo ti nastavi, vrijeme je da postaneš najbolji svih vremena", rekao je Phelps, dodavši kako misli da je mogao ići još brže.

"Znam da mogu brže, ali u plivačke naočale mi je ušla voda i nisam vidio ništa, pa sam morao brojati zaveslaje. Sreća je da znam koliko mi treba za 50 metara", dodao je Phelps.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Argentina-Srbija 2-0

Lavezzi penal
Buonanotte slobodni udarac

Samo ću reći SVAKA ČAST STOJKOVIĆU!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ако је ико сумњао у "најбољег голмана у Европи"... :lol: :lol: :lol:
Бар нешто позитивно.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 15:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Pod 3 ... Brinu te odbojkasi :o Gdje ces ti zavrsiti ako te "brigaju" te stvari :cat:[/quote]

Ne "brini" ti za mene... :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Uh, ne znam odakle da krenem... Recimo od naših fudbalera, pošto se su se koplja lomila oko njih, najviše. Sa žaljenjem ću konstatovati ono što sam odavno govorio za Đukićeve ekipe. To je da igraju prenaivno, odnosno da se protivniku nude za bušenje, kao na tacni. Porozna odbrana, ponajviše zbog toga što su štoperi, iako prilično dobri, ipak kikseri, najblaže rečeno. Bekovi previše ispomažu napad, a kako im brzina nije baš vrhunska odlika, onda ne stužu na vrijeme da krpe rupe u odbrani. U napadu se može reći da igra i liči na nešto, jer se igra raznovrsno, ali sve staje na 30 metara od gola, gdje naravno fali čovjek koji će da podijeli zadnji pas. Dobitak je Vladimir Stojković, koji je pokazao da je daleko naš najbolji golman i pored činjenice da cijelu sezonu nije branio. Za njega je dolazak na OI dobar, jer mu sigurno može pomoći da pronađe novi klub, poslije sjajnih odbrana na turniru.
Odbojkaši su ipak slabiji od Brazila, bez obzira što se povremeno poguraju sa njima. Mislim da im neiskustvo stvara mentalnu blokadu, jer su obe utakmice izgubili na isti način. Dobijanjem prvog seta, a potom pad. Ipak i dalje mislim da mogu do medalje. U najgorem slučaju, njima se nema šta prigovarati. Oni jedini nikad ne daju bombastične izjave i najave, a redovno se vraćaju sa medaljama sa takmičenja.
Vaterpolisti se još nisu pomirili sa činjenicom da više nisu toliko dominantni. Nosioci igre već uveliko gaze četvrtu deceniju života, a Hrvati i Crnogorci sa dosta mlađim ekipama, igraju jako dobro. Vujasinović je juče rekao da je ovaj poraz od Hrvata realnost, a kada to kaže najiskusniji igrač, onda to treba da se uzme zaozbiljno. Ja već odavno govorim da je vaterpolo reprezentacija izgubila prepoznatljivu igru i dominaciju nad protivnicima, i da je medalje posljednjih godina osvajala na suv kvalitet i činjenicu da je kvalitet ostalih reprezentacija prilično mizeran. Barem je bio. Naravno, da ostaje nada za medalju, ali nakon jučerašnjeg demoliranja od strane Hrvata i one neubjedljive predstave protiv Crnogoraca u finalu EP, jasno je da reprezentacija opasno škripi.
Teniseri guraju kao i obično i od njih se može očekivati medalja, možda i od Čavića.

Za mene je daleko najveće ime OI, Majkl Felps. Takvu dominaciju ja nisam vidio čak ni dok je Jan Torp bio aktivan. A momak ima tek 23 godine, što znači da mu slijede bar još jedne OI, gdje će imati 27 godina, a već sada je najtrofejniji sportista i ne namjerava da stane sa osvajanjem zlatnih medalja. Ne znam čime ga kljukaju, odnosno kako ga pripremaju i kako se takav fenomen rađa, ali mu treba skinuti kapu.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da imamo normalnog trenera u vaterpolu i dalje bi bili dominantni!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Sondri je napisao:
Da imamo normalnog trenera u vaterpolu i dalje bi bili dominantni!!!

Удовичић је одличан тренер али Србима ће коначно морати постати јасно да су прошла хајдучка времена, кад се могло на срце и храброст супроставити осталима.Данас се рачуна само кинта.Нема пара нема ни резултата.
Једини спорт у који се у Србији колико толико улаже је фудбал.А шта смо добили од фудбала до сада?На репрезетативном нивоу најбољи резултат нам је 9. местио на СП 1998. године.На клупском пласман Партизана у ЛШ 2003. и пролаз у 1/16 финала Купа Уефа 2004/05.
То је све од српског фудбала што смо ми добили од када су пале санкције.

Кошарку смо већ посрнули начисто али мени наду улива Ивковићева изјава када су га потали да ли очекује да се ове долазеће квалификацје прођу успешно, човек је рекао да, али ја не спремам екипу за квалификације већ за ОИ 2012. године.У Србији и даље има талената као и пре али нема више пара као и пре.Партизан како највећи кошаркашки колектив има годишњи буџет 2 милионе евра.Олимпијакос се озбиљно размишља да понуди Џејмсу 60 милиона долара за сезону.Све вам је јасно.

Ватерполо је у Србији скоро изумро.Функционише још само ВК Партизан и то пре свега захваљујући јаком спонзорском пулу али и ти спонзори захтевају резултате( освајање Евролиге) и ако ти резултати не дођу за 2-3 године нестаће и спонзора.Не знам како преживљавају остали клубови у Србији и под којим условима раде али јасно је да ако хоћемо јаку репрезентацију морамо да имамо и какву такву јако лигу.Ми то данас немамо и Партизан да би наставио даље добро да функционише мора да игра ту регионалну јер му је она једина нада,а пошто комшије Хрвати то јако добро знају, намерно онемогићавају улазак ВКП у ту регионалну легу јер ако се распадне у Партизан угасио се и српски ватерполо.Жалосно.
Па онда одбојка.Знам да су одређене паре улажу у Бојводину и Раднички,бори се и Звезда али све је то танко.У осталим клубовима је катастрофа,па примера ради одбојкаши Партизана не добијају плату па преко лета током паузе раде на бауштели.
Рукомет нам је свеједно прсо ту је још горе стање него у одбојци.
Сад нам кренуло у тенису.Супер али какве заслуге има држава Србија за то?Никакве.
Па не тако давно Ђоковићи су обијали прагове министарства, савеза и осталих институција да нађу средства за новаково усавршавање.Јесу их добили?Нису.Помогли су људи добре воље,а да ти људи нису били добре воље не би ни Ђоковић данас играо на ОИ.

Атлетика краљица спортова код нас одавно не функционише.
За гимнастику кажу да је основа сваког спорта и најбоља за децу у младом узрасту.Код нас гимнастика и не постоји.

Остале спортове попут пливања, стрељаштва, бициклизма не вреди ни коментарисати а о зимским и да не причамо.

Пре 4 године након Атине дигла се фрка због резултата и тада је на чело ОКС дошао Зептер.Моћан и утицајан човек и стварно сам мислио нешто ће да крене на боље али не лези враже чим је човек најавио финансијску контролу пријашњих пословање реактивирала се стара екипа и онде један од најмоћних Срба као да га није ни било.
Данас је та екипа на чело ОКС поставила свог човека које је успут и Хрват.Ајде што је Хрват али што човек као спортски радник нема никакве резултате али има неколико афера иза себе.И кад се све ово сабере какве ми медаље да очекујемо?

Иначе за јутрошње догађаје.Нисам никада претерано пратио пливање али оно јутрос лудница.Свака част.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
http://www.youtube.com/watch?v=W4ddMr0ldtg

Žao mi je, morao sam. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Srbijanci su vrlo lijepo riješili problem prenosa - prenose rukomet Francuska - Hrvatska (što, btw, već imamo na FTV-u i RTRS-u), a ne prenose Đokovića. Nice.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Harvester je napisao:
Srbijanci su vrlo lijepo riješili problem prenosa - prenose rukomet Francuska - Hrvatska (što, btw, već imamo na FTV-u i RTRS-u), a ne prenose Đokovića. Nice.

У 12ч на дневнику је бил авест да пада киша и да је тенис отказан.

Чавић први у својој групи.Бржи од Фелпса.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
urbana_extravaganca je napisao:

I to sa olimpijskim rekordom....u finalu bi osim Felpsa mogao past i svjetski rekord...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kad je to finale? Bio bi fazon da u finalu bude

1. Čavić
2. Phelps

:)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Blake otresao Federera....6-4 7-6....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 14:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43

VIDEO: Čavić vs Felps 100m leptir
8)

"Rutinska" pobjeda Cavica, izgleda da ce Mark Spic da sacuva rekord

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Federer down :S

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 15:07 
Borcinho je napisao:

VIDEO: Čavić vs Felps 100m leptir
8)

"Rutinska" pobjeda Cavica, izgleda da ce Mark Spic da sacuva rekord

Gledao direktno...onaj komentator svrshio kad nije. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 15:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Novaković na RTRS - u po ko zna koji put k'o da prenosi sahranu, koliko taj čovjek nema duha za komentatora to je strašno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]