banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Za koga ste navijali i zasto ?
Hrvatska 28%  28%  [ 8 ]
Turska 38%  38%  [ 11 ]
Neutralan 34%  34%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Hrvatska - Turska
PostPoslato: 23 Jun 2008, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
ronny_legenda je napisao:
Ne volim Hrvate u sportu jer previse seru...kad god nesto malo vise naprave dignu se u zvijezde i krenu pricat ovako-onako,a cim im se desi kiks e onda su svi krivi sem njih,jednom sudija ne valja,jednom teren ne valja,jednom vrijeme ne valja....najsmjesnije mi je kad krenu pricat o Luki Modricu...jedan od 5 najboljih igraca sredine terena u europi :D :D :D hahaah za umret od smijeha!!!

Nemoj tako, bilo je sparno, nisu mogli trčati :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Sigurna sam da srpski komentatori ne bi navijali svim srcem za Srbe da su se našli na terenima Eura 2008. Pa i štitili ih komentarima, i u tome pretjerivali. :roll: Isto i ljudi pored malih ekrana. Čuda neviđenog da podržavaš stranu za koju navijaš, ajte još jednom idemo otkriti toplu vodu :o

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 10:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Sigurna sam da srpski komentatori ne bi navijali svim srcem za Srbe da su se našli na terenima Eura 2008. Pa i štitili ih komentarima, i u tome pretjerivali. :roll: Isto i ljudi pored malih ekrana. Čuda neviđenog da podržavaš stranu za koju navijaš, ajte još jednom idemo otkriti toplu vodu :o

Oooo draga moja nije to ni blizu,Hrvati imaju takav mentalitet hvalisavi...oni su u svemu takvi ne samo u sportu....a nikad ja nisam cuo da je nekad neki komentator toliko hvalio i dizao Srbiju kad je ona pravila uspjehe po raznoraznim sportovima(Kosarka,Vaterpolo,Odbojka,fudbal mladi itd)...cak sta vise!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Oooo draga moja nije to ni blizu,Hrvati imaju takav mentalitet hvalisavi...oni su u svemu takvi ne samo u sportu....a nikad ja nisam cuo da je nekad neki komentator toliko hvalio i dizao Srbiju kad je ona pravila uspjehe po raznoraznim sportovima(Kosarka,Vaterpolo,Odbojka,fudbal mladi itd)...cak sta vise!!!

ja se sjećam komentatora na Eurosportu kad je Ana Ivanović počinjala igrati, pre par godina ... britanski komentatorski par, jedan daje ovaj komentar " A gdje li je ona vježbala, nisam siguran da u njenoj zemlji postoji ijedan teniski teren :o ", on ovim komentarom nije samo htio reći da je Srbija govno od zemlje, nego je htio naglasiti kako je Britanija zlatni izvor.

Prema tome, SVI komentatori to rade, mislim iz svih zemalja. Ne odvajaj Hrvate, molim te. To što ljudi imaju subjektivan i lični problem i doživljaj komšija, to je sad druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prema tome, SVI komentatori to rade, mislim iz svih zemalja. Ne odvajaj Hrvate, molim te. To što ljudi imaju subjektivan i lični problem i doživljaj komšija, to je sad druga stvar.

Odvajati odvajati nego sta....govoriti kako je Luka Modric igrac medju 5,kako je Ivan Rakitic igrac za Man Utd,kako je Corluka medju najboljim bekovima...ma dajjjj previse jedu govna...jos pogotovo one reklame koje su mi mozak ispile na tv...znas sta PREdrago mi je sto su ispali!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Odvajati odvajati nego sta....govoriti kako je Luka Modric igrac medju 5,kako je Ivan Rakitic igrac za Man Utd,kako je Corluka medju najboljim bekovima...ma dajjjj previse jedu govna...jos pogotovo one reklame koje su mi mozak ispile na tv...znas sta PREdrago mi je sto su ispali!!!

Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo tvoje se u narodu naziva - "kompleks" i "ljubomora". Nema tu neke velike filozofije.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ni blizu...iskreno davno sam odustao od nekog fanatizma tako da.....!!!Ja samo kazem da oni popise mozak hvaleci se i pisuci kojekakve gluposti i onda dodje jedna desetkovana Turska i ocita im lekciju...stvarno za sjest i smijat se :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ni blizu...

Gdje si vidio alkoholičara koji prizna da ima problema sa alkoholom? :confused1:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gdje si vidio alkoholičara koji prizna da ima problema sa alkoholom? :confused1:

Whatever... :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ooo jebem mu miša, pa ajte realno, zar ne prave veliku famu oko sportskih uspeha??? mmmm??? Možda malo...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ni više ni manje nego što to drugi rade.

Ali pretpostavimo da i rade "veliku famu" oko toga, može li mi netko da objasni zašto to konkretno nas ima da smeta? Jel neko nekog ovde sili da ide na Index.hr, gleda njihove TV kanale ili "nedaj Bože" čita njihovu dnevnu štampu? Imaju pravo da se vesele, a sad što neki odavde previše vole da zabadaju nos što "susjed" radi, pa ih onda smeta što isti taj "susjed" pravi žurke 3 puta u sedam dana a ne samo subotom - mislim da je upravo njegov problem. :confused1:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma dajjj to su budale prave....!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ma šta se raspravljate oko gluposti....Hrvati ispali očekivano i šta. Trebaju biti zadovoljni što su prošli grupu, i to je uspjeh za njih :lol: :lol: :lol: iako za njih igra najbolji igrač univerzuma Luka Modrić koji sa 11 metara promaši cijeli gol :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovde su ljudi zaboravili kako Banjalukom odmah krene svadbena povorka auta sa srpskom zastavom, po glavnoj ulici KP I, čim Srbija pobijed na nekom takmičenju .. onda dočeci i žurke ispred Skupštine... al ajde da vidimo samo kod drugih, a naše da ignorišemo.. Šta u tome ima loše što ljudi bilo koje nacije euforično pdoržavaju svoj tim ? Ja to jedino vidim kao loše ako razbijaju, lupaju, tuku se ili ugrožavaju moju sigurnost... dajte ljudi, malo se saberite :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Ma šta se raspravljate oko gluposti....Hrvati ispali očekivano i šta. Trebaju biti zadovoljni što su prošli grupu, i to je uspjeh za njih :lol: :lol: :lol: iako za njih igra najbolji igrač univerzuma Luka Modrić koji sa 11 metara promaši cijeli gol :lol: :lol: :lol:

lol ... pa jebiga desilo se i Bekamu i Ronaldu, a što ne bi Modriću? :lol: :o :confused3:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dajte jedan katanac na sve ovo :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ovde su ljudi zaboravili kako Banjalukom odmah krene svadbena povorka auta sa srpskom zastavom, po glavnoj ulici KP I, čim Srbija pobijed na nekom takmičenju .. onda dočeci i žurke ispred Skupštine... al ajde da vidimo samo kod drugih, a naše da ignorišemo.. Šta u tome ima loše što ljudi bilo koje nacije euforično pdoržavaju svoj tim ? Ja to jedino vidim kao loše ako razbijaju, lupaju, tuku se ili ugrožavaju moju sigurnost... dajte ljudi, malo se saberite :roll:

Tacno ali uglavnom kad Srbija nesto osvoji...a racun bez krcmara ne ide nikako!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Tacno ali uglavnom kad Srbija nesto osvoji...a racun bez krcmara ne ide nikako!!!

Kao recimo 1999. godine kad je osvojila bod u Zagrebu u kvalifkacijama za Euro, a Makedonci remijem protiv Irske, odveli Jugoslaviju na Evropsko prvenstvo. Slavljeno je ovdje, kao da je osvojena titula. Ili recimo kad je na tom istom EP 2000. godine, slavljen poraz protiv Španije u posljednjem kolu takmičenja po grupama. Slavljeno je "osvajanje" mjesta u četvrtfinalu gdje je Jugoslaviju nokautirala Holandija. Ali važno je da Hrvati previše veličaju svoje rezultate i to je dovoljan razlog da ih mi mrzimo.

Citiraj:
iako za njih igra najbolji igrač univerzuma Luka Modrić koji sa 11 metara promaši cijeli gol

To ga čini lošim igračem? Najbolje je da sudiš o igraču na osnovu jednog poteza u jednoj utakmici. Bez bzira na dosta sumanutih i uglavnom subjektivnih komentara, Luka Modrić jeste jedan od najboljih evropskih veznjaka. Da je u 5 najboljih - nije. Ali svakako spada u red najkvalitetnijih.
Sad molim eksperte za evropski fudbal, sa ovog foruma, da po kratkom postupku razbroje zvijezde evropskih klubova i izdeklamuju njihova imena ovdje, kako bi dokazali da je taj Luka Modrić čisti prosjek i da u ovom trenutku u Evropi postoji bar 100 veznjaka, koji su bolji od njega.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kao recimo 1999. godine kad je osvojila bod u Zagrebu u kvalifkacijama za Euro, a Makedonci remijem protiv Irske, odveli Jugoslaviju na Evropsko prvenstvo. Slavljeno je ovdje, kao da je osvojena titula. Ili recimo kad je na tom istom EP 2000. godine, slavljen poraz protiv Španije u posljednjem kolu takmičenja po grupama. Slavljeno je "osvajanje" mjesta u četvrtfinalu gdje je Jugoslaviju nokautirala Holandija. Ali važno je da Hrvati previše veličaju svoje rezultate i to je dovoljan razlog da ih mi mrzimo

Ma gdje se slavilo ispadanje od Holandije...i poraz od Spanije....ja ne znam stvarno da se igdje slavilo mozda ste vi u kuci ili nekoj kafancugi slavili ali ne znam da je bilo sta organizovano...!!!

Citiraj:
Sad molim eksperte za evropski fudbal, sa ovog foruma, da po kratkom postupku razbroje zvijezde evropskih klubova i izdeklamuju njihova imena ovdje, kako bi dokazali da je taj Luka Modrić čisti prosjek i da u ovom trenutku u Evropi postoji bar 100 veznjaka, koji su bolji od njega.

I postoji 100 veznjaka boljih od njega!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ma gdje se slavilo ispadanje od Holandije...i poraz od Spanije....ja ne znam stvarno da se igdje slavilo mozda ste vi u kuci ili nekoj kafancugi slavili ali ne znam da je bilo sta organizovano...!!!

Na trgu, gdje se i uvijek slavi i po ulicama. Nisam rekao da je slavljeno ispadanje od Holandije, već prolazak u četvrtfinale EP. I koliko ja znam, u Banja Luci, nikada nije ni bilo organizovane proslave, već su ljudi slavili samoinicijativno.

Citiraj:
I postoji 100 veznjaka boljih od njega!!!

Ovaj biser baš i ne zaslužuje komentar. Tvrdnje koje nisu potkrijepljene konkretnim činjenicama, ne treba ni komentarisati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]