banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2008, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Fejsa hoće samo u Partizan!
Subota, 19. januar 2008. 23:38

Za Ljubomira Fejsu nema dileme, kad već neće karijeru nastaviti u Herti, onda hoće samo u Partizan! Mladi reprezentativac se u nedelju vraća iz Nemačke, bez već vidjenog ugovora sa klubom iz Berlina, a sa aerodroma “Nikola Tesla” želi pravo u Humsku 1.

Za subotu zakazani razgovori izmedju čelnika beogradskog kluba i Hajduka, kako pišu "Večernje novosti", pomereni su za nedelju upravo da bi sačekali dolazak Fejse iz Nemačke.

Crno-beli žarko žele mladog vezistu. Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba je rekao za beogradski list da bi i on najviše voleo da mladi as zaigra u Partizanu, ali da će biti sada, posle svih peripetija, onako kako mladi fudbaler kaže.

"Ako je tako, ako je odluka na meni, onda nemam dilemu, ja u Srbiji želim da igram samo za Partizan", poručuje Fejsa i dodaje: "Navijam za crno-bele od malih nogu, kao i svi u porodici i onda vam je jasno kolika mi je želja da zaigram u Humskoj. Mada, u suštini se ja i dalje ne pitam, već Hajduk".

Pre par dana Nikola Džomba je rekao da će klubovi lako pronaći zajednički jezik, ako se Fejsa dogovori s Partizanom oko svojih uslova.

"Ma, izmedju crno-belih i mene dogovor će da 'padne' za pet minuta, to je najmanji problem! Ključevi transfera su, ipak, u tudjim rukama", kaže Fejsa.

Pored želje da zaigra za Partizan, Ljubo Fejsa ne krije da hoće i da se već jednom “skrasi”. Poslednje dve nedelje se kao poštanska marka šetao po Evropi, gde su ga Kuljani slali, pa se na kraju opet vraća u Srbiju.

" Prvo se pričalo da ću da odem u Rusiji, pa u Francusku, pa u poslednje dve nedelje sam išao u Nemačku i Španiju sa Hertom... Više mi je dosta svega, završio sam s ovim “seljakanjem”, valjda je posle svega red da se i ja nešto pitam. Nadam se da će se rešiti moj status u narednih nekoliko dana", poručuju talentovani vezista.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2008, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fudbalski klub Partuzan dobio je u ponedeljak još jedno, treće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Reč je o dosadašnjem igraču ruskog Rostova i bivšem štoperu novosadske Vojvodine Milanu Vještici.

Vještica je ugovor potpisao faksom na dve godine plus jednu, a u utorak bi ugovor trebalo da bude zvanično overen u Fudbalskom savezu Beograda, kada igrač stigne u Beograd.

Milan Vještica, koji ima 29 godina, karijeru je počeo u FK Novi Sad, da bi 2001. prešao u Vojvodinu iz koje je sledeće sezone prešao u Zenit iz Sankt Petersburga, za koji je nastupao sve do letos, kada je pozajmljen ekipi Rostova.

Odgovarajući na prozivke pojedinih stručnjaka da nije jasno zašto Partizan traži štopera kad eto ima reprezentativca Nemanju Rnića, sportski direktor crno-belih Ivan Tomić odgovorio je da su takve izjave "nekulturne" i da "nemaju veze sa etikom u sportu i sportskim razmišljanjem".

"Rnić je momak za primer i siguran sam da će on svojim igrama i svojim ponašanjem začepiti usta svim tim kritičarima. Te izjave tipa zašto Partizan traži štopera kada ima reprezentativca, bi bile iste kao zašto Partizan špica kada ima Jovetića. Tražimo zato što želimo da se pojačamo na toj poziciji", poručio je Tomić.

Sportski direktor crno-belih potvrdio je da je u Humsku stigla ponuda Deportiva iz La Korunje za napadača Lamina Dijaru, a konačan odgovor daće uprava kluba na sednici posle prozivke fudbalera pred početak priprema.

"Za njega je stigla ponuda Deportiva koju ćemo razmotriti na Sekretarijatu posle prozivke, ali naše mišljenje je da nam je on potreban za nastavak sezone. Dijara je igrama i odnosom znatno podigao svoju cenu u odnosu na leto kada je došao Partizan. Svima nam je interes da što duže ostane, a ne da ga prodamo već posle šest meseci. Uveren sam da će on na leto imati još višu cenu", rekao je Tomić.

Dolazak Samjuela Kufura u Partizan i dalje je otvoren. Kufur je pokazao interesovanje da dodje u Beograd, ali bi problem mogla da budu primanja, koja su velika u odnosu na stanje u srpskom fudbalu. "Ipak, postoji prostor za priču", dodao je Tomić.

Sportski direktor Partiuzana je rekao i da ga raduje izjava Ljubomira Fejse iz kulskog Hajduka da želi da igra samo u Partizanu. "Učinićemo sve da što je u našoj moći da momku ispunimo tu želju. Od tri strane dve su saglasne, ostao je još razgovor sa Hajdukom u utorak", kaže Tomić.

Napadač Ljubiša Vukelja, koji nije dobio pravu šansu u Parizanu, ovih dana će ponovo postati igrač Vojvodine, a sada treba samo da uzme ispisnicu iz Partizana.

Što se tiče Miloša Bosančića, stvari su i dalje nejasne. Bosančić je rekao da želi da predje u OFK Beograd, jer smatra da će imati više prostora da igra, a u Parzizanu nisu voljni da ga puste.

"Nijedan igrač koji je pod ugovorom sa Partizanom ne može da kaže gde će biti i gde trenirati za tri dana. Poznata je procedura kako neki klub može da ga angažuje, tako da je meni iluzorno da neki igrač Partizana kaže da za tri dana počinje da trenira sa OFK Beograd. On je izrazio želju da predje u OFK Beograd, ali ljudi iz OFK Beograda nam se nisu zvanično obratili. Jokanović i ja smo želeli da ostane u Partizanu, ali on nam je rekao da smatra da u Partizanu ne može da ima kontinuitet i da ne može da se izbori za prvih 11 i da zato želi da ode u neku sredinu gde može da igra u kontinuitetu. OFK ne uzima igrače na pozajmicu, videćemo šta će biti", rekao je Tomić.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2008, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljuboja otputovao na pozajmicu u Volfsburg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2008, 20:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
SIJUKS je napisao:
Ljuboja otputovao na pozajmicu u Volfsburg

njihov trener je rekao da mu treba takav igrač...vidjećemo šta će uraditi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2008, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fejsa sada "hoće samo u Hertu"

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=281715

Ovaj decko nije dobar sa glavom ako su tacne ove informacije kao i one od neki dan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
joj oko tog Fejse se digla dzeva kao da je F. Maluda.......

piri mu menadzer u sve novine i medije ne bili mu navukao jos koji milion na cijenu.......da se bolje uplusa :roll: .....

A mali ce kao Perica Ognjenovic zavrsiti na kraju po svoj prilici :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
I otisao u Hertu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo da Savo dodje :))

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2008, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
evo jos nekih transfera...

-Jonathan Woodgate presao iz M'boro-a u Tottenham za 9 miliona funti
-Alan Hutton je blizu prelaska iz Rangersa u Tottenham
-Mohamed Sissoko danas potpisao 5-godisnji ugovor sa Juventusom

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2008, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sta Tottenham radi sa tolikim sotperima??? Imaju Kinga, za kojeg Henry kaže da je najbolji odbrambeni igrač protiv kojeg je igrao. Pored njega tu je Dawson, potencijalni engleski reprezentativac. Pa Ricardo Rocha, pa Anthony Gardner i životinja Kabul!!! Pored njih na poziciji štopera može igrati i Tom Huddlestone, a sad još dovode Woodgatea???

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ricardo Roccha nije klasa.....Ramos je za Kaboula rekao da ce negdje na pozajmicu.....
Sad ce valjda King i Woodgate igrati...

-Allan Hutton potpisao za Tottenham (da, jos jedan igrac odbrane)....9 miliona funti
-Roma zakomplikovala transfer Alfonsa Alvesa u M'boro poslavsi ponudu za ovog igraca u poslednji cas

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jermain Defoe novi clan Portsmoutha

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koliko god mi nije jasan Tottenham, Portsmuth je jo[ gori! Imaju Kanua, Benjanija, Utaku, Nuggenta, sad doveli Baroša i Defoa???

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni nije jasan Newcastle koji je Davida Rozenhala, ponajboljeg igraca u ovoj za njih ocajnoj sezoni, dao na posudbu Laziju do kraja sezone :-? :confused1: :angry3: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 19:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Kakav je objektivno igrac Semir Stilic Iz Zelje?Pojavljuje s mnogo kao moguce pojacanje u nekoliko klubova u Europi...Licno bih volio da ga vidim u Gaisu(klub sa najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu)...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam za to da Ostoja Bojenic predje iz Mladosti iz Vijacana u Dvaneast Koljevki.....mislim da bi to bio pametan potez uprave ovog giganta...tako bar pise magazin "The Sun"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]