banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: ...
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
http://www.prnjavor.info/forum/viewtopi ... sc&start=0

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Davno sam ja rekao ovdje na forumu da bez pravih ljudi,onih koji su ginuli na terenima i znojem natopljavali plavo crveni dres nema Borca.SAMO TADA KAD ONI SE VRATE U BORAC BITCE BORAC NE SAMO U PREMIJER LIZI VEC NAJBOLJI U ISTOJ...Mislim svakako na upravu,a ne na igrace

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
kaco je napisao:
NE SAMO U PREMIJER LIZI

Koliko nepismenih ljudi, bruka!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Sondri je napisao:
kaco je napisao:
NE SAMO U PREMIJER LIZI

Koliko nepismenih ljudi, bruka!!!

Al baš

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 12:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2007, 16:48
Nista tu ljudi nije cudno. Grad Banjaluka nema veze sa Borcom,Dodik ima Laktase i tu se ulaze. Dok Borac iz godine u godinu samo tone sve dublje. A nekada je ovaj grad zivio za Borac. Sramota.

Covjece, on (Ibro Dirka) ti je prije hodo s curom,
nosila bedz da joj se zna prednja strana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma da sad je Dodik kriv za sve, ma dajte nema od te price nista. Tu su mnogo gore stvari. Boli coveka uvo, ulaze u Laktase, tako i treba kad od ovih silnih banjalucana niko ne zeli da ulozi u ``svoj`` klub.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
_Krol_ je napisao:
Bio sam na toj utakmici.
Osnovni utisak o toj utakmici a i uopste o igracima je da oni ustvari neznaju.Zaista nemam zamjerki na trcanje,borbenost i sl.Oni jednostavno ne mogu bolje.Klub kakav jeste nije imao ili nije htio da dovede bolje igrace.Upadati u teren i tuci nekoga zato sto nije da nece vec nezna bolje je kretenski.
Prebili su Zarica,Puzigacu,pocijepali Marcetica i jos neke.Ova trojica su tuceni sto nisu dali dres.Ne bih ga ni ja dao.Po cijenu da glavu izgubim.Da sam u rukovodstvu kluba nagradio bih ove sto su do kraja branili dres a dao otkaz Kolarovu i slicnima koji su ga skinuli bez rijeci.
I jos nesto o nazovi navijacima,kada je Puzigaca pruzio otpor,taj nazovi huligan nije do kraja bio huligan vec zvao u pomoc one koji su se vec bili vratili na tribinu pa ga je onda njih desetak samaralo,sutiralo i slicno.
Bilo bi smijesno da nije zalosno.

ti si bas retard zesci......prvo mi nismo upali u teren da tucemo igrace vec da skinemo dresove koji su za nas svetinja...i svaki igrac koji ga nosi morace da igra i daje svoj maksimum kad ga nosi...a ne ko ove picke,sto noc prije lumpuju po gradu....i kurce se kao da igraju u realu...a kad je tekma kazu ne mogu bolje...a.batine su dobili oni koji su opet htjeli da se kurce s pricom ne dam dres itd....a ako navijac koji je tu uz borac svaku utakmicu godinama kaze skini dres onda igrac iz postovanja bi trebao da ga skine....a tako je vecina i postupila...pa i puzigaca kojeg spominjes...jedino oliveru nije skinut dres jer je on uz borac koliko i mi...mada su i njemu objasnjenje neke stvari....a da ne bi ljudi povjerovali u tvoju laz iz zadnje recenice,posto sam ja bio u toj situaciji,reći ću ti da je puzigaća kad smo mi krenuli nazad rekao jednom mom drugu a ne huliganu kako ga ti odmah nazivas sta je bilo,majku ti kretensku i slicno....i kad je on pokusao da se obracuna sa njim na njega su skocili i redari i treneri i policija i ne znam ko sve jos....tako da nije mogao sam da ga uhvati,pa je zvao i nas ostale da se vratimo...jer kad se obraca njemu tako,tako misli i o svima nama...al opet ga vecina nas nije htjela dirati...jer poznato je u gradu da je on retard zesci... mada je zasluzio dobre batine...pritom se i kolarov nesto umjesao al eto nismo ni njega dirali vec mu objasni da je on tu od juce,a mi smo tu uvjek i bicemo uvjek uz borac bez obzira na sve...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 13:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2007, 10:02
Bekrija je napisao:
Nista tu ljudi nije cudno. Grad Banjaluka nema veze sa Borcom,Dodik ima Laktase i tu se ulaze. Dok Borac iz godine u godinu samo tone sve dublje. A nekada je ovaj grad zivio za Borac. Sramota.

Nekada jest ovaj grad navijao za Borac, sada za zvezdu i partizan samo cini mise. Danasnji uzrasti se furaju na partizan ili zvezdu, vidimo i ovdje naforumu svako drugi ima avatar ta dva kluba, po gradu rijetko mozes vidjeti nekog da nosi dres borca, a svaki drugi minut prodje neko kraj tebe sa dresom Baste ili sta ja znam vec.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Ma da sad je Dodik kriv za sve, ma dajte nema od te price nista. Tu su mnogo gore stvari. Boli coveka uvo, ulaze u Laktase, tako i treba kad od ovih silnih banjalucana niko ne zeli da ulozi u ``svoj`` klub.

Neznam koliko si upoznat, Borac je danas preduzece(tako se sada zove) a na celu toga preduzeca je Davidovic. Rukovodstvo i upravu kluba biraju oni,a zamisli tu nema nijednoga sportiste. Dok god situacija bude ovakva,Borac ce iz godine u godinu samo tonuti.
Svoju ljubav prema Borcu je Dodik mnogo puta pokazao,pogotovo kada je prebijo Vulturese u Boriku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da bas sam vidio Dodika kako se mlati sa Vulturesima :lol: :lol:
Znam ja da je borac preduzece, ali i da su pored Davidovica tu jos neki poznati ``poslovni`` ljudi ovog grada, pa sta mislis koji je njihov interes u ovum klubu, mislis da je ljubav ili medjunarodni uspeh... hm... mislim da nije. Mutne su to rabote :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 13:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Da bas sam vidio Dodika kako se mlati sa Vulturesima :lol: :lol:
Znam ja da je borac preduzece, ali i da su pored Davidovica tu jos neki poznati ``poslovni`` ljudi ovog grada, pa sta mislis koji je njihov interes u ovum klubu, mislis da je ljubav ili medjunarodni uspeh... hm... mislim da nije. Mutne su to rabote :D

Nebitno njegovi su tlehranitelji njega "branili" u Boriku.

Naravno da su mutne radnje,oni nedaju nikome da pomogne Borcu,jeli zele dobro ovome klubu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 14:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2006, 09:30
Nema tu više ljudi koji navijaju za Borac, nema puno pravih banjalučana oko Borca i u Borcu koji su nekada mogli nešto da urade. Sada se tu uvukako kojekakav šljam, sve mešetari a glavonjama u prduzeču je naravno u cilju da ako se bude rušio stadion da imaju parcele.
Banjaluka polako tone u svakom ogledu .... žalosno ali istinito!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Bekrija je napisao:

Tonuo je Borac i prije Mile. A ti Vulturesi redom idu na tribinu zvezdinih navijaca kada ona gostuje, nebitno kosarka, fudbal itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bles je napisao:
a ne ko ove picke,sto noc prije lumpuju po gradu....i kurce se kao da igraju u realu

Zbog toga je vise ne idem gledati Borac

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 18:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
Zbog toga je vise ne idem gledati Borac

Al zato pratiš Laktaše 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Bekrija je napisao:

Nekada je bila i SFRJ.

Pa šta, nekad bilo pa nekad bilo.

Ajd ljudi ne kenjajte više ni o Miloradu Dodiku ni o Gradoljubu Davidoviću.

Nisu oni vlasnici ni direktori Borca.

Problem Borca su ljudi koji su u Borcu i koji misle da izigravaju kojekave ''pametne'' sportske radnike.

Otjerali su čovjeka koji je podigao koliko toliko Borac iz pepela. Vratio je sve dugove Borca, isplatio igrače. A onda su se našli ''pametniji'' od njega i rekli da to nije dovoljno te da on treba da se povuče.

Problem Borca je Bogićević koji nema pojma o vođenju kluba. Ima ih još. Nije on jedini.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 09:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2001, 01:00
bles je napisao:
ti si bas retard zesci......prvo mi nismo upali u teren da tucemo igrace vec da skinemo dresove koji su za nas svetinja...i svaki igrac koji ga nosi morace da igra i daje svoj maksimum kad ga nosi...a ne ko ove picke,sto noc prije lumpuju po gradu....i kurce se kao da igraju u realu...a kad je tekma kazu ne mogu bolje...a.batine su dobili oni koji su opet htjeli da se kurce s pricom ne dam dres itd....a ako navijac koji je tu uz borac svaku utakmicu godinama kaze skini dres onda igrac iz postovanja bi trebao da ga skine....a tako je vecina i postupila...pa i puzigaca kojeg spominjes...jedino oliveru nije skinut dres jer je on uz borac koliko i mi...mada su i njemu objasnjenje neke stvari....a da ne bi ljudi povjerovali u tvoju laz iz zadnje recenice,posto sam ja bio u toj situaciji,reći ću ti da je puzigaća kad smo mi krenuli nazad rekao jednom mom drugu a ne huliganu kako ga ti odmah nazivas sta je bilo,majku ti kretensku i slicno....i kad je on pokusao da se obracuna sa njim na njega su skocili i redari i treneri i policija i ne znam ko sve jos....tako da nije mogao sam da ga uhvati,pa je zvao i nas ostale da se vratimo...jer kad se obraca njemu tako,tako misli i o svima nama...al opet ga vecina nas nije htjela dirati...jer poznato je u gradu da je on retard zesci... mada je zasluzio dobre batine...pritom se i kolarov nesto umjesao al eto nismo ni njega dirali vec mu objasni da je on tu od juce,a mi smo tu uvjek i bicemo uvjek uz borac bez obzira na sve...

Kako su za vas ti dresovi svetinja dalo se vidjeti cijepanjem,guzvanjem i trpanjem pod dukseve tih istih svetih dresova.
Ono sto sam ja vidio na utakmici,a dozvoli da imam pravo na svoje misljenja jer fudbal pratim bar jedno 25 godina,igrao sam ga a i sad imam vlastitu vrlo uspjesnu ekipu ,doduse malog fudbala,je da su se igraci borili i dali svoj maximum,drugo je pitanje ko je i zasto doveo igrace koji su limitirani.
Kakvo crno postovanje prema nazovi navijacu kad kaze skini dres.Mislim da neki sebi daju vece znacenje i ulogu nego sto imaju.Ja sam samo rekao da bi pala mrtva glava,moja ili tog klosara koji bi mi rekao da skinem dres.Sigurno ga nikad skinuo nebi.I zbog toga osudjujem sve i jednog koji je to uradio.
Ostali dio tvog posta necu da komentarisem.Ko je bio na utakmici zna o cemu govorim.Jurcali ste ko mahniti po terenu i ganjali igrace dobrih 5-10 minuta.Policija je to sve nijemo posmatrala,da ne govorim o redarima.Tek kasnije su se upetljali.
Zalosno je bilo gledati na tribini grupicu onih starijih vodja kako se zgledaju medjusobno,sjede i pobjedonosno smiju dok vi ganjate igrace i cijepate dres u koji se navodno kunete.To mi je upalilo lampicu sumnje....ali o tome nekom drugom prilikom,nebih da grijesim dusu,mozda nisam u pravu.
Jos zalosnije je sto se zbog vaseg postupka pola drzave smije kao sto su se smijale tribine u Prnjavoru i aplaudirale vam dolivajuci ulje na vatru.Bolje da ste ostali u onim vasim prostorijama i gledali ona dva tri filma o engleskim huliganima nego to sto ste uradili.

Poslednji put menjao _Krol dana 27 Sep 2007, 09:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 09:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2001, 01:00
DELLBOY je napisao:
Problem Borca je Bogićević koji nema pojma o vođenju kluba. Ima ih još. Nije on jedini.

To je sustina svega.Kada je organizovan sastanak sa banjaluckim privrednicima,privatnicima itd. da pomognu Borac prvi je Kopanja skocio da ce se tako prati pare a onda su rekli parafraziracu:"Dajte po 20-40 000 KM i nista ne pitajte".
Ko je lud da tako da pare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
_Krol_ je napisao:
bles je napisao:

Kako su za vas ti dresovi svetinja dalo se vidjeti cijepanjem,guzvanjem i trpanjem pod dukseve tih istih svetih dresova.
Ono sto sam ja vidio na utakmici,a dozvoli da imam pravo na svoje misljenja jer fudbal pratim bar jedno 25 godina,igrao sam ga a i sad imam vlastitu vrlo uspjesnu ekipu ,doduse malog fudbala,je da su se igraci borili i dali svoj maximum,drugo je pitanje ko je i zasto doveo igrace koji su limitirani.
Kakvo crno postovanje prema nazovi navijacu kad kaze skini dres.Mislim da neki sebi daju vece znacenje i ulogu nego sto imaju.Ja sam samo rekao da bi pala mrtva glava,moja ili tog klosara koji bi mi rekao da skinem dres.Sigurno ga nikad skinuo nebi.I zbog toga osudjujem sve i jednog koji je to uradio.
Ostali dio tvog posta necu da komentarisem.Ko je bio na utakmici zna o cemu govorim.Jurcali ste ko mahniti po terenu i ganjali igrace dobrih 5-10 minuta.Policija je to sve nijemo posmatrala,da ne govorim o redarima.Tek kasnije su se upetljali.
Zalosno je bilo gledati na tribini grupicu onih starijih vodja kako se zgledaju medjusobno,sjede i pobjedonosno smiju dok vi ganjate igrace i cijepate dres u koji se navodno kunete.To mi je upalilo lampicu sumnje....ali o tome nekom drugom prilikom,nebih da grijesim dusu,mozda nisam u pravu.
Jos zalosnije je sto se zbog vaseg postupka pola drzave smije kao sto su se smijale tribine u Prnjavore i aplaudirale vam dolivajuci ulje na vatru.Bolje da ste ostali u onim vasim prostorijama i gledali ona dva tri filma o engleskim huliganima nego to sto ste uradili.

Upravo tako.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 11:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Bekrija je napisao:

Nekada je bila i SFRJ.

Pa šta, nekad bilo pa nekad bilo.

Ajd ljudi ne kenjajte više ni o Miloradu Dodiku ni o Gradoljubu Davidoviću.

Nisu oni vlasnici ni direktori Borca.

Problem Borca su ljudi koji su u Borcu i koji misle da izigravaju kojekave ''pametne'' sportske radnike.

Otjerali su čovjeka koji je podigao koliko toliko Borac iz pepela. Vratio je sve dugove Borca, isplatio igrače. A onda su se našli ''pametniji'' od njega i rekli da to nije dovoljno te da on treba da se povuče.

Nekada je BL imala 120 000 stanovnika sada vjerovatno ima duplo vise. I nakad je svaka tekma na gradskom bila puna navijaca. Sada neznam do cega je,ali ocigledano da je stadion prazan,znam da situacija nije sjajna ali se nista nedesava da se nesto poboljsa.

Kao sto sam rekao Davidovic je presjednik preduzeca Borac,zasto nesmjeni sve te koje vode Borac u podpuni propast. On ima tu mogucnost ali on se nemjesa u to,ocigledno da i njemu nije stalo do Borca,jeli Mile Ronhil je doveo Laktse(nekada igrali u meduopstinskoj ligi) u Premijer ligu. Jeliceva Modrica je prva u Premier ligi BiH i vjerovatno ce biti pravak ove god.

Ali eto nekad bilo,nekada se snilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]