bles je napisao:
ti si bas retard zesci......prvo mi nismo upali u teren da tucemo igrace vec da skinemo dresove koji su za nas svetinja...i svaki igrac koji ga nosi morace da igra i daje svoj maksimum kad ga nosi...a ne ko ove picke,sto noc prije lumpuju po gradu....i kurce se kao da igraju u realu...a kad je tekma kazu ne mogu bolje...a.batine su dobili oni koji su opet htjeli da se kurce s pricom ne dam dres itd....a ako navijac koji je tu uz borac svaku utakmicu godinama kaze skini dres onda igrac iz postovanja bi trebao da ga skine....a tako je vecina i postupila...pa i puzigaca kojeg spominjes...jedino oliveru nije skinut dres jer je on uz borac koliko i mi...mada su i njemu objasnjenje neke stvari....a da ne bi ljudi povjerovali u tvoju laz iz zadnje recenice,posto sam ja bio u toj situaciji,reći ću ti da je puzigaća kad smo mi krenuli nazad rekao jednom mom drugu a ne huliganu kako ga ti odmah nazivas sta je bilo,majku ti kretensku i slicno....i kad je on pokusao da se obracuna sa njim na njega su skocili i redari i treneri i policija i ne znam ko sve jos....tako da nije mogao sam da ga uhvati,pa je zvao i nas ostale da se vratimo...jer kad se obraca njemu tako,tako misli i o svima nama...al opet ga vecina nas nije htjela dirati...jer poznato je u gradu da je on retard zesci... mada je zasluzio dobre batine...pritom se i kolarov nesto umjesao al eto nismo ni njega dirali vec mu objasni da je on tu od juce,a mi smo tu uvjek i bicemo uvjek uz borac bez obzira na sve...
Kako su za vas ti dresovi svetinja dalo se vidjeti cijepanjem,guzvanjem i trpanjem pod dukseve tih istih svetih dresova.
Ono sto sam ja vidio na utakmici,a dozvoli da imam pravo na svoje misljenja jer fudbal pratim bar jedno 25 godina,igrao sam ga a i sad imam vlastitu vrlo uspjesnu ekipu ,doduse malog fudbala,je da su se igraci borili i dali svoj maximum,drugo je pitanje ko je i zasto doveo igrace koji su limitirani.
Kakvo crno postovanje prema nazovi navijacu kad kaze skini dres.Mislim da neki sebi daju vece znacenje i ulogu nego sto imaju.Ja sam samo rekao da bi pala mrtva glava,moja ili tog klosara koji bi mi rekao da skinem dres.Sigurno ga nikad skinuo nebi.I zbog toga osudjujem sve i jednog koji je to uradio.
Ostali dio tvog posta necu da komentarisem.Ko je bio na utakmici zna o cemu govorim.Jurcali ste ko mahniti po terenu i ganjali igrace dobrih 5-10 minuta.Policija je to sve nijemo posmatrala,da ne govorim o redarima.Tek kasnije su se upetljali.
Zalosno je bilo gledati na tribini grupicu onih starijih vodja kako se zgledaju medjusobno,sjede i pobjedonosno smiju dok vi ganjate igrace i cijepate dres u koji se navodno kunete.To mi je upalilo lampicu sumnje....ali o tome nekom drugom prilikom,nebih da grijesim dusu,mozda nisam u pravu.
Jos zalosnije je sto se zbog vaseg postupka pola drzave smije kao sto su se smijale tribine u Prnjavoru i aplaudirale vam dolivajuci ulje na vatru.Bolje da ste ostali u onim vasim prostorijama i gledali ona dva tri filma o engleskim huliganima nego to sto ste uradili.