Mirko je ok, sve naj o njemu i danas mislim. Medjutim, citam prve postove forum.hr , i koliko su se ljudi ufurali u Mirka ,to je nemoguce.
Citiraj:
MIRKO CRO COP realno nema dostojanstvenog protivnika osim fedora ili noguere.....ovo u ufc-u ce biti obicna setnja!!
Citiraj:
velika vecina njih u ufc-u spada u drugu klasu u usporedbi s Mirkom, ali ipak, Gonzaga je višestruki pobjednik Brazilskih ADCC kvalifikacija i nekoliko puta prvak Brazila u BJJ sta znamo da nije lako, ali sve ukazuje da je ipak losiji od sancheza...mislim da ce borba zavrsit sa k.o u prvoj rundi, a do poda di je gonzaga dobar tesko da ce doc uz mirkovo snalazenje po ringu, a ako jos uzmemo u obzir velicinu oktagona...
Citiraj:
sad mu nalaze drugu klasu boraca jer jednostavno prve klase za njega nema. danas su tek fedor i minotaur njegova klasa a ovi ostali su svi iza. da bi bio uspjesan u uf nemozes bit samo specijalist u jednome. moras najmanje bit najbolji u jednome, a sve ostale tehnike i vještine maksimalno usavršit.
Citiraj:
"Filipović je trenutno najbolji borac na svijetu, opasan u stand-upu i s dovoljno vještine u borbi u parteru. Znam što trebam učiniti da pobijedim, pripreme za ovaj meč su mi najveća obveza u životu." - izjavio je Gonzaga.
...trebas majstore samo kupiti lijes i to ti je to, nema tu neke filozofije i obveza...
Citiraj:
Ma nema pojma tuku se ko djeca na ulici,Mirko ce to razvaliti u prve dvi minute max....još jedan borac koji u usporedbi s Mikom spada u drugi razred...
Nije mi bilo drago ,al sad jeste. Mirko je ispusio i to je cinjenica. Ok je borac, ali nemoze nesto napraviti protiv najvecih boraca svijeta.