banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2011, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako slika jadno izgleda :lol:

Pa kako da ti vjerujem, pogledaj se :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
То је и мени прво прошло кроз главу кад сам видио слику.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Људи реално је да Пантелићу не можемо замјерит кад је борбеност у питању,сигурно играч који увијек оставља срце на терену и прије пет година и данас. Е сад што су његови нападачки квалитети испод просјека, то је друга ствар.

Мислим исто тако да ће Пижон и против Словеније кренут са формацијом 4-5-1 у утакмици гдје му је потребна побједа :roll: . Слажем се и са свима онима који сматрају да не требамо у утакмицу ући да би играли на 0-0 прво полувријеме,јер ми никад реално гледано нисмо знали играт на резултат. Треба од старта покушати дати гол и онда паметно против жилавих јанеза дати и други и утишат публику,која ће по свој прилици бит поприлично напаљена (то знају сви они који су били у Марибору,посебан је то слој људи,за разлику од Цеља,Љубљане,Домжала,ко схвата ово између редова објашњење,разумио је).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ипак сам изгледао погријешио,бар кад се ради о посјећености (менталитет је тачан).

Citiraj:
U Sloveniji slabo interesovanje, navijači razočarani igrama u kvalifikacijama, a mediji se gotovo ne bave mečom u utorak.Euforija koja je zahvatila Slovence nakon plasmana na Mondijal je davna prošlost, post južnoafrička depresija i dalje traje, a sama utakmica protiv Srbije ne izaziva pažnju.

"Nismo se ni nadali čudu pred oktobarske mečeve, ali nemojte dovoditi u pitanje naš motiv", rekao je selektor Kek pred jedan od treninga u Ptuju gde se Slovenci pripremaju.

Igračima je zabranjeno da daju izjave, neke najave govore da će Kek promešati karte. Sigurno je da nema kapitena Novakovića koji će propustiti utakmicu zbog lakše povrede.

Prodaja karata za meč u Mariboru ide slabo, pa se teško može govoriti o vrućem terenu.

Slovenački listovi se više bave našim timom, navode napise iz srpske štampe, pričaju o "teoriji zavere" koja se javila u našoj reprezentaciji nakon pobede Estonaca u Severnoj Irskoj.

"Dnevnik" prenosi izjavu fudbalera Olimpije Dareta Vršiča koji hvali Srbiju i smatra da su spoljni igrači, pre svih Krasić, najveća opasnost po Slovence.

"Ovo nije prijateljska utakmica, atmosfera je negativna, pokušaćemo delom da je popravimo pobedom", poručio je najbolji igrač slovenačke lige, i tako prekršio "zakon ćutanja" kod igrača Slovenije.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
Pa u Sloveniji ima više Srba nego Slovenaca

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

petar308 je napisao:
Pa u Sloveniji ima više Srba nego Slovenaca

Петре немој ми рећи да заиста то мислиш?

54 000 Срба живи у Словенији,према незваничним подацима ;)

На стадион је забрањен улазак организованим навијачким организацијама из Србије,али и из Словеније,е сад да ли ће бројат крвна зрнца и обичним људима,симпатизерима то не знам.
Али нисам причао ја о томе,већ о менталитету Мариборчана према Србији,у односу на остале крајеве Словеније. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kvota na nasu pobjedu 1.80

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Hmm, malo. Nekako mi realno 2.15.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja vjerujem da ce to do utakmice jos dosta pasti....bice trpanja na srbiju,zato sto slovencima ne treba,a poznata je solidarnost bivsih yu i sovjetskih republika,od pjesme evrovizije do sporta...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ja vjerujem da ce to do utakmice jos dosta pasti....bice trpanja na srbiju,zato sto slovencima ne treba,a poznata je solidarnost bivsih yu i sovjetskih republika,od pjesme evrovizije do sporta...

Шлагеру слажем се за квоту :) . А што се тиче Евровизије, прије би јанези пустили нас него хрвате :), ал видјећемо,не да ми се сад нешто тражит састав Словеније,мсм на 22 играча,да видимо њихову структуру није небитна ствар,:) :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja bih, ako naši napadači ne budu mogli dati gol, pred kraj utakmice gurnuo Baneta u napad. Čovjek se može snaći u svakoj situaciji, a ako ništa daće gol glavom. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dace opet desnim guzom, snalazljiv je vala k'o da ga je Pipo napravio.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja sad nista ne kontam,jel tosic moze igrati ili ne?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne moze.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:16 
Bič božji
Bič božji

Jbg. ti si mi rekao da ne može, da si čuo u prenosu. Ja čitam na Mondu stalno da ne može igrati Žigić i Fejsa, ništa ne govore o njemu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Jbg. ti si mi rekao da ne može, da si čuo u prenosu. Ja čitam na Mondu stalno da ne može igrati Žigić i Fejsa, ništa ne govore o njemu.

pa zato i pitam,juce citam na sportalu clanak i izmedju ostalog:

Utakmica sa Slovencima biće odigrana u utorak u Mariboru, a ekspedicija Srbije krenuće iz Beogarada danas u 11 sati čarter letom. Među putnicima biće i vezni fudbaler moskovskog CSKA, Zoran Tošić.

- Slažem se da je rezultat (sa Italijom) razočarenje, ali mislim da je glavni razlog pobeda Estonije. Protiv Italije smo dali maksimum, odigrali nerešeno sa jednom od najboljih svetskih reprezentacija I možemo da budemo zadovoljni rezultatom. U poslednjoj utakmici moramo da damo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Mislim da Slovenci nemaju veći motiv od nas, jer smo mi još u igri. To treba da bude svima u glavi, ali se oni sigurno neće predati - kazao je Tošić.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Pa da, to i mene buni stalno.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nemate se zbog cega zbunjivat....igrat ce Pantelic sigurno....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisu nama slovenci problem, mi smo sebi problem, nece biti prvi put ako se desi da ukakimo neku utakmicu koja je pod moranjem... Evo nece igrati jedini covjek u slovenij koji moze dati gol (Novakovic), ne znam sta se sad mora desiti da ne pobijedimo.... Bojim se utakmice kao protiv australije, da nam se podrepi, da imamo 100 sansi i ne damo gol, ada slovenci jednom predju centar i stave nam ga ....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
На крају свега, у задње коло ипак ми улазимо са највише шанси за бараж. Биле су ово квалификације за незаборав, колико се само ствари издешавало, колико успона и падова, неправди и сумњивих резултата, али на крају упркос свему, све држимо у својим рукама. Мислим и надам се да ћемо сутра побједити Словенију, јер код њих је расуло тотално, а ми смо наоштрени, мотивисани, добри, све је на нашој страни, дај и мало срећа да нас погледа и да одемо у бараж, а онда у кост са бившом браћом у новембарским спектаклима...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]