banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2011, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
no_pasaran je napisao:
pantelic i krasic losi!
kasno uvedeni u igru jovanovic i zigic!
previse individualizma i dalje ( tosic)
selektor je mogao i da ostane kuci da gleda' dvd kasete' ne bi se primetilo puno...
mah videcemo treba nam mnooooooogo srece da se ipak nadjemo na EP-U
SRECNO...

Od reci do reci tacno... Tosica navodim kao primer levata koji sve hoce sam i zadrzava loptu. Mali prco ulece u duele a niti ima snage ni tehnike da izadje iz njih kao pobednik. Zamislja da je Mesi, a jedino sto im je priblizno slicno je visina

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nije Tošić jedini koji je solirao, u 80% napada smo izgubili loptu poslije neuspješnih solo prodora "jedan na pet", a Krasić je tu možda čak zajeb'o i Tošića. Mada, da li je to greška igrača koji su driblali, ili saigrača koji su se loše kretali pa je bilo teško bilo kome dati loptu, teško je reći.

Sanjam trenutak kad ćemo početi igrati kao Grčka. Nekako kontam da bi to ovoj ekipi, sa čvrstom zadnjom linijom, dobrim ofanzivnim bekovima (Kolarov i Bane) te krilima (Tošić/Lane i Krasić, koji bi poslužili nečemu kad ne bi morali da driblaju 3-4 odbrambenjaka) i grmaljem u napadu (Žigić) najbolje odgovaralo. Onda se ne bismo morali brinuti zbog loše i nekreativne sredine terena, Milijaša, Raća i ostalih. Prosto, u skoku smo dosta dobri, vidjelo se da smo iz prekida najopasniji, zašto ne zasnovati igru na tome? A onda i do evropske titule :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 17:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Tošić je stvarno dobar igrač, ali me strašno nervira njegov mrtvi bicikl i pretjerano držanje lopte. Čuo sam da su Lanetu dali loptu poslije utakmice da je nosi kući, pošto je nik nije dao. :D
Ne znam kakvo rješenje sad da stavimo, Žigić ima kartone, Panta ne može, možda Tomića na krilo? Krasić je u slaboj formi. Čini mi se da nas jedino može izvući prekid, ili Kolarov da je opali iz daljine. Naravno tu uvijek ostavljam mogućnost da Pantelića pogodi lopta i udje u gol. 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sto je najzalosnije, ovo je najbolje sto mi trenutno imamo.
Osim Fejse. On ne bi mogao konkurisati za prvi tim ni na nasem fudbalu, u balonu ponedeljkom.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:02 
Bič božji
Bič božji

Ja kontam da bi možda bilo najbolje da izadjemo u ovom sastavu: Jorgančević - Bane Subotić Vidić Koalrov - Petrović Stanković - Tošić Ninković na krila - Jovanović Pantelić
Ako Tošić bude pretjeravo sa driblanjem ubaciti Krasića desno, Ninkovića prebaciti lijevo. Kasnije možda ubaciti i Mrdju, šta ćeš kad nema ko drugi. Možda viditi i ovog Tomić, do igra za Partizan, samo ne znam gdje ga staviti.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi ja bih Sulejmaniju dao priliku i prije Krasica i prije Jovanovica i prije Tosica!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:05 
Bič božji
Bič božji

I ja bih, ali čovjek nije na spisku za ove mečeve. Sjajan potez

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma ja bi prije poceo sa Mrdjom nego sa Pantelicem....Mrdja barem zna sta znaci bit napadac, nije on neka klasa al Pantelic igra kao i Inzaghi samo sto ne daje golove....znaci panj, tele, konj, debil, kreten....jedna stvar je imat slabu skok igru a potpuno druga je ne borit se ni za jednu jedinu ispucanu loptu....Tosic jeste dobar al neko ga je slagao da je Messi pa sad gnjavi loptu ko nenormalan a ne pravi nikakvu razliku....Lane ako je primio loptu ledjima okrenut golu znaci da ju je izgubio isti sekund (jest da to nekad potraje i do 5 sekundi ali ishod je isti)....odbrana je jedina koja ima kakvog takvog samopouzdanja....onaj Rajkovic je solidan i prijeti da postane prvoklasni mesar...iako ja vise volim da gledam Bisevca kao zamjenu za Vidica....sa Slovenijom tesko ili skoro nikako al lopta je okrugla pa moze svasta da se desi....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Јесте навалили на Пантелића.....Колико је добио употребљивих лопти? У другом полувремену једну......
Красића не звати док не уђе у форму...ваљда ће се и то десити до следећих квалификација за Евро....
Сви хвале тог Суботића,ја сам га гледао само у репрезентацији и мој утисак је да је пањина пар екселанс...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Ma ja bi prije poceo sa Mrdjom nego sa Pantelicem....Mrdja barem zna sta znaci bit napadac, nije on neka klasa al Pantelic igra kao i Inzaghi samo sto ne daje golove....znaci panj, tele, konj, debil, kreten....jedna stvar je imat slabu skok igru a potpuno druga je ne borit se ni za jednu jedinu ispucanu loptu....Tosic jeste dobar al neko ga je slagao da je Messi pa sad gnjavi loptu ko nenormalan a ne pravi nikakvu razliku....Lane ako je primio loptu ledjima okrenut golu znaci da ju je izgubio isti sekund (jest da to nekad potraje i do 5 sekundi ali ishod je isti)....odbrana je jedina koja ima kakvog takvog samopouzdanja....onaj Rajkovic je solidan i prijeti da postane prvoklasni mesar...iako ja vise volim da gledam Bisevca kao zamjenu za Vidica....sa Slovenijom tesko ili skoro nikako al lopta je okrugla pa moze svasta da se desi....

Sa većinom se i slažem, al ipak, ovo zadnje je malo preseravanje. Pa ti mrtvi Slovenci su kod kuće pobijedili samo Farska Ostrva, sve ostalo izgubili. Nećemo mi njih lako dobiti, biće napaljeni i sve, ali, majku mu, ako se Slovenaca treba plašiti ko da su Njemačka, j*bo onda taj fudbal.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma ti slovenci su gola voda....niko to ne spori....problem je sto ja u nasoj igri nisam vidio nista osim dobre odbrane pa da se mogu ponadat necem dobrom....a ne mislim da ce Pizon bas protiv slovenaca progledat na oci pa vidjet ono sto svi na kugli zemaljskoj vide i napravit neki pametan potez....u nasem fubalu se dobre stvari ne desavaju u odlucujucim utakmicama....tako da....protiv slovenaca samo sreca....neki traljav i nicim izazvan gol i granitna odbrana su nasa sansa....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Одиграшмо ли ми са Словенцима иједну добру утакмницу? Осим оне на СП....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pantelic ce igrati. Dzaba sve. Taj covjek jedini postize pogotke. Istina, vrlo rijetko. Ali takva je nasa igra.
Em njemu treba koja sansa vise, em ne dobija lopte. Ali on jedini postize golove.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Em njemu treba koja sansa vise, em ne dobija lopte. Ali on jedini postize golove.

ako ti nije mrsko,nadji na netu podatak koliko je utakmica pantelic odigrao za reprezentaciju i koliko je golova postigao,pa procjeni da li je to za spica iole dovoljno....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daleko od toga. Govorim o zadnjih par i nepar utakmica.
Ja bih volio da nama u Srbiji u ovom trenutku propadaju Trezege, Ibrahimovic, Vilja, Drogba... Sklonimo Pizona i pozovemo momke.
Jedina naznaka je Mrdja. Kaludjer i ono sto je znao sa loptom, zaboravio je. On bljesne svaka 3-4 mjeseca i onda potone jos nize.
Ja bih volio da probamo sa Jovanovicem na mjestu spica.
Ova nakaradna 4-3-3 formacija koju igramo, tj. 4-3-2-1, nam ne ide nikako. Ima tu nekih pozitivnih stvari, ali nema golova. A to je glavno.

Ja ne mogu vjerovati da nema covjeka koji se bavi fudbalom u Srbiji, a da moze pogoditi onih 7.32...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_nat ... team#Squad

Ovdje se prilično dobro vidi, da nije dovoljno. Lane je na manje utakmica zabio više, Žigić je klasa, a i Bane i Bambi ga šiju s obzirom na pozicije na kojima igraju i broj golova koji su dali. Mada, ima i toga, da nam je igra uglavnom toliko kilava, pravimo premalo pravih šansi, da napadač njegovog kalibra nema ni priliku da se iskaže.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

ako ti nije mrsko,nadji na netu podatak koliko je utakmica pantelic odigrao za reprezentaciju i koliko je golova postigao,pa procjeni da li je to za spica iole dovoljno....

Пантелић:40 утакмница,10 голова
Вејн Руни:71 утакмница,28 голова
Тевез:59 утакмница,13 голова
Торес:87 утакмница,27 голова
Кежман:49 утакмница,17 голова

Е,сад сконтај са ким играју Руни,Тавез,Торес,са ким је играо Кежман,а са ким игра Пантагол :D

Poslednji put menjao _зока dana 08 Okt 2011, 19:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zorene, mi Srbi smo ti seljaci i mi kazemo Tevez. Razum de ti to.

"jesam lenj nači kumaro tipa mnogo. Ko što bio lenj Bane kad sam mu nači reko da mi u Londonu kupi haljinicu vrste Lujviton da obradujem ženu za godišnjicu braka. Jer Pantela emotivan dečko vrste mnogo. Al Bane ludi požurio da čekira kartu za avion tipa jat, požurio da ne zakasni kod Žonpija na prozivku. Kad smo to videli ja i Stankela koma!"

Slika

Poslednji put menjao Ташко dana 08 Okt 2011, 19:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja ne mogu vjerovati da nema covjeka koji se bavi fudbalom u Srbiji, a da moze pogoditi onih 7.32...

Jeste misterija, a najatraktivnija pozicija, rek'o bi čovjek da se otimaju klinci ko će dati go...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne mogu prestati citati budalu.
Ako ima neko da nije citao ovo za Pantelu:
http://twitter.com/#!/BratPantela
http://vukajlija.com/forum/teme/33253-n ... a?strana=1

Kad su nam ovako jadna desavanja u reprezentaciji, da se bar ismijemo posteno.

Citiraj:
Отпево синоћ Пантела химну много лепо без шале то нам много значи та мелодија врсте сетна да знамо своје корење!!

Citiraj:
Муно ме Кјелини ударцем врсте кунфу у јабучицу власника Пантеле кумић оседо од осећања типа бриге.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]