RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Nemamo prednjeg veznog (na cijem mjestu je obicno Dejan Stankovic koji tu poziciju NE UMIJE DA IGRA dovoljno dobro, srecom napunio je 33 godine i nece ga jos dugo moci cijediti da igra). Nemam nista protiv Dekija, ali igra reprezentacije je bila mnogo bolja prije par godina u onih par utakmica u kojima je recimo Djordjevic igrao prednjeg veznog, a Deki zadnjeg. No, penzionisanjem Djordjevica (koji i nije bio super zvijezda) mi otad nemamo rjesenje za tu poziciju.
Nemamo napadaca koji bi bili komplementarni Zigicu i Pantelicu, pa makar oni bili u najboljoj fizicko/mentalnoj formi, tesko im je da nesto bitno ostvare.
Meni je samo nedoumica da li je dobro za nase zivce da se agonija nastavlja (ulaskom u baraz ili cak eventualnim plasmanom) ili je bolje za nas fudbal da jednostavno reprezentacija ispadne i odmah se krene sa reorganizacijom do sljedecih kvalifikacija za SP, pogotovo u vezi sa srednjim redom i nacinom na koji se ta igra postavlja.
PS
Italijani pravi smecari i umjetnici kradje lopte.
Брате надам се да си пратио Интер кад је Станковић био иза нападача?
Далеко се боље Деки сналази на том мјесту него на мјесту задњег везног,додуше у репрезентацији је конкуренција лоша па игра добро и на мјесту задњег и синоћ иако најстарији је био један од најбољих на терену,доста лопти паметних је дао,друга је ствар што Красић покушава доказати да је трк једина ствар битна.
Да је богдо више Декија,али зато ми ту имамо једног неспособног Нинковића,ког не знам ко гура? Ал заиста не знам,највећи успјех Милоша је један добар шут против Француза кад је лопта пола метра од стативе отишла за ових 30-ак наступа,ни у ДНК није стандардан. Покушавало се и са Качаром,ал џаба.
Што се Пеђе Ђорђевића тиче,не рађа се онакво крило више никада,али није ни он играо иза нападача већ по крилу у пару с Короманом по десној.
Сулејмани,Тадић, Ђуричић, Лазовић, морају добит мјесто у дресу репрезентације.
Не бих се сложио о реорганизацији,практично ни у ком сектору,осим сектора избора селектора. Пижон је одавно показао да је његово тренерско знање у рангу кошаркашких способности Сузане Ћебић (нек извине ова велика шампионка). Дакле селектор је најслабија карика наша. Што се осталог тиче углавном се ради о релативно младим играчима који ће још 3-4 године моћ играт на високом нивоу (изузев капитена и можда Ланета и Пантелића).