banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2011, 03:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ocekivan rezultat, ne mozemo mi vise, takav nam je mentalitet... Nego najzanimljivije mi je stavljanje pantelica na krilo i izvodjenje krasica u poslednjih desetak minuta.... panta je polarni medvjed srpskog fudbala definitivno.....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 08:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koliko je Pantela dao golova u reprezentaciji,a koliko je puta nastupao za nju?
Tavez? Runi? Kežman?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma Pantelu ne gotivi ni rodjena majka, ali on je sad morao igrati od prve minute. On je dao nasa tri od zadnja cetiri gola. Zalosno, ali istinitno. Plus, igrali smo sa Pantelicem, kao da je Zigic.
Naravno, kad je vidio da ne ide, mogao je Marka izbaciti u ubaciti Zigu ili Jovanovica... Sto da ne i Miralema?!
Mogao je Pantelic uvaljati onaj gol glavom, nakon ubacivanja Baneta.
Bane i Kolarov su nasi najbolji pojedinci.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sta ocekujete od jednog sasvim prosjecnog igraca kakav je Pantelic?
Da na svakoj utakmici da 8 golova?
Covjek igra sam protiv cijele protivnicke odbrane, nigdje upotrebljive lopte. Vecinu utakmica igra potpuno odsjecen u napadu. Vezni red nam je obicna nula. Poslije pola sata njima jezik visi do poda.
Uprkos svemu, mislim da mozemo dobiti te Slovence i ganjati baraz.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Pored toga sto nam je selekcija tanka i haoticna,nista ne moze da usere koncepciju kao selektor. Sjecam se meca iz 2001 YU- Rusija na Marakani. Napadamo kao mutavi ,stvaramo sanse ,kad Rusi povedose sa 1-0 i sta se dogadja ? Onaj kreten od selektora Djorica,izvlaci napadaca Drulica i pojacava obranu !? Kasnije je to tumacio taktikom !? Dok je savez posebna prica. Nakon razdvajanja sa CRnom Gorom ,umjesto da su vrbovali Vucinica koji se pokazao kao vrlo dobar napadac ( mnogo bolji od Pante i ostalih),u savezu su rekli ,pazite ovu glupost ' imamo dzentlmenski sporazum sa Crnom Gorom da Vucinic igra za njih!?' Tako umjesto jedna solidne selekcije imamo dvije slabe.Aferim.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Сви нешто коментаришу Пантелу,као да је он синоћ једини слаб био.Фејса,Рајковић?Ни они нису за неког озбиљног фудбала,бар по синоћњој утакмици.
Деки свака ти част за 100 утакмица у Српском дресу.Нинковић је увијек добари и синоћ је био,Деки се трудио мада су га уштопали Италијани,Красић док је играо нешто је покушавао мада га није ишло,па увијек ради исто крене напрјед трзај у лијеву страну и крене у десну,прочитали га сви живи.Јовановић кад је ушао не да ником лопте,Меси :roll:
Суботић добар синоћ.Јоргачевић исто,ништа му није фалило,код гола ништа није могао.

Одушевио ме синоћ Ђузепе Роси,наши га туку они не ферма ни 2% 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rajkovicu je tek 21 godina. Jeste bio malo nesiguran. Ali kad nema Vidica, mora neko uletiti. A Rajkan je mozda i najbolji, ako Bane igra beka.

A Fejsa je klasa za sebe. Ne treba ni komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja sam zapravo sasvim zadovoljan sinoćn(j)om utakmicom, izuzimajući posljednjih pola sata. Naš problem je nedostatak kvalitetnom desnog krila, jer je onaj Krasić takva idiotčina da još nisu smislili riječ koja ga dovoljno dobro opisuje. Bane Ivanović je imao nekoliko izleta na tu poziciju i bio je sto puta bolji od plavušana, ali ne može da bude na šest mjesta u isto vrijeme. Slično se tamo sa druge strane ponašao Tošić, mada je on ipak znatno manji idiot od Krasića. Eh da su nam Ognjen Koroman i Ljubinko Drulović... naravno, opet bi bilo 1:1 protiv Italije, ali bar ne bismo izgubili od Estonije. Sad moramo da pobijedimo Sloveniju i tako pokvarimo sebi šansu za ulazak u Evropsku uniju. Odoh da plačem...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nema se sta biti zadovoljan,jer sa takmicarske strane jednak je ovaj remi kao da smo izgubili 10-0!

U oba slucaja morali bismo pobjediti u Mariboru da odemo u baraz,zato ostaje neshvatljivo racionalnom umu zasto Pizon i momci nisu pred kraj krenuli na sve ili nista!??

Nadali se da ceSj Irci izjednaciti,ili sta.....??!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imali smo srece samo u tome sto je Talijanima ovaj mec bio totalno nebitan,inace bismo se mogli hebat.Izgubili bi glat.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i da smo izgubili, nista nam ne bi znacilo. Moramo uzeti Sloveniju.

1-0 za nas u Ljubljani. Lagano, evropski.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A onda pusing u barazu.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mene Kolarov odusevljava koliko je jaka i sposobna mrcina.

Sto se tice Slovenije, skeptican sam. Imaju Handanovica na golu a mi imamo "ubitacan" napad.

I da, onaj Pizon je stvarno malouman. Kako mozes stalno izjavljivati da si zadovoljan remijem? Sta onda ocekivati od igraca kad selektor stalno trubi kako je remi super? Jebem ga mutava.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Све у свему задовољан.
Играли смо против екипе која увијек игра на резултат,примили гол у првој минути и после тога много је већи притисак,имали и двије добре шансе али нисмо успјели дати гол и побједити. Бод сасвим пристојан против Италије.
Истовремено очекивано ми је било да ће Ирци пустит Естонце и сад испаде наши су катастрофално одиграли синоћ,јер су иза Естонаца. Не треба се појединачном анализом бавит,дефинитивно три најлошија играча на терену Пантелић,Рајковић и Фејса. Онај кретен од судије је Мађа требао избацит,ал није,што није?!

Би шта би,Словенија је сигурно слабија екипа од наше,њихова предност је домаћи терен у пуном смислу и то што немају притисак никакав,играће за своју душу и покушат остат непоражени,мада можда та словенска крв нагне да нас пусте у бараж кад већ они не иду. До сада 4 утакмице 4 ремија,не да ми се тај осјећај из главе пустит,да смо у све четири утакмице иако на папиру јачи били слабији ривал на терену поприлично.

А онда акобогда све прође како треба у Марибору,слиједе двије бараж утакмице,реално је да је Црна Гора најслабији ривал у баражу,али ја бих волио да добијемо босну,уствари молим Бога да их добијемо,а онда ћемо да се играмо.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Nemamo prednjeg veznog (na cijem mjestu je obicno Dejan Stankovic koji tu poziciju NE UMIJE DA IGRA dovoljno dobro, srecom napunio je 33 godine i nece ga jos dugo moci cijediti da igra). Nemam nista protiv Dekija, ali igra reprezentacije je bila mnogo bolja prije par godina u onih par utakmica u kojima je recimo Djordjevic igrao prednjeg veznog, a Deki zadnjeg. No, penzionisanjem Djordjevica (koji i nije bio super zvijezda) mi otad nemamo rjesenje za tu poziciju.
Nemamo napadaca koji bi bili komplementarni Zigicu i Pantelicu, pa makar oni bili u najboljoj fizicko/mentalnoj formi, tesko im je da nesto bitno ostvare.

Meni je samo nedoumica da li je dobro za nase zivce da se agonija nastavlja (ulaskom u baraz ili cak eventualnim plasmanom) ili je bolje za nas fudbal da jednostavno reprezentacija ispadne i odmah se krene sa reorganizacijom do sljedecih kvalifikacija za SP, pogotovo u vezi sa srednjim redom i nacinom na koji se ta igra postavlja.

PS
Italijani pravi smecari i umjetnici kradje lopte.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Nemamo prednjeg veznog (na cijem mjestu je obicno Dejan Stankovic koji tu poziciju NE UMIJE DA IGRA dovoljno dobro, srecom napunio je 33 godine i nece ga jos dugo moci cijediti da igra). Nemam nista protiv Dekija, ali igra reprezentacije je bila mnogo bolja prije par godina u onih par utakmica u kojima je recimo Djordjevic igrao prednjeg veznog, a Deki zadnjeg. No, penzionisanjem Djordjevica (koji i nije bio super zvijezda) mi otad nemamo rjesenje za tu poziciju.
Nemamo napadaca koji bi bili komplementarni Zigicu i Pantelicu, pa makar oni bili u najboljoj fizicko/mentalnoj formi, tesko im je da nesto bitno ostvare.

Meni je samo nedoumica da li je dobro za nase zivce da se agonija nastavlja (ulaskom u baraz ili cak eventualnim plasmanom) ili je bolje za nas fudbal da jednostavno reprezentacija ispadne i odmah se krene sa reorganizacijom do sljedecih kvalifikacija za SP, pogotovo u vezi sa srednjim redom i nacinom na koji se ta igra postavlja.

PS
Italijani pravi smecari i umjetnici kradje lopte.

Брате надам се да си пратио Интер кад је Станковић био иза нападача?
Далеко се боље Деки сналази на том мјесту него на мјесту задњег везног,додуше у репрезентацији је конкуренција лоша па игра добро и на мјесту задњег и синоћ иако најстарији је био један од најбољих на терену,доста лопти паметних је дао,друга је ствар што Красић покушава доказати да је трк једина ствар битна.
Да је богдо више Декија,али зато ми ту имамо једног неспособног Нинковића,ког не знам ко гура? Ал заиста не знам,највећи успјех Милоша је један добар шут против Француза кад је лопта пола метра од стативе отишла за ових 30-ак наступа,ни у ДНК није стандардан. Покушавало се и са Качаром,ал џаба.
Што се Пеђе Ђорђевића тиче,не рађа се онакво крило више никада,али није ни он играо иза нападача већ по крилу у пару с Короманом по десној.
Сулејмани,Тадић, Ђуричић, Лазовић, морају добит мјесто у дресу репрезентације.

Не бих се сложио о реорганизацији,практично ни у ком сектору,осим сектора избора селектора. Пижон је одавно показао да је његово тренерско знање у рангу кошаркашких способности Сузане Ћебић (нек извине ова велика шампионка). Дакле селектор је најслабија карика наша. Што се осталог тиче углавном се ради о релативно младим играчима који ће још 3-4 године моћ играт на високом нивоу (изузев капитена и можда Ланета и Пантелића).

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Šta sada, treba uzeti Janeze?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Šta sada, treba uzeti Janeze?

Да, само побједа у Марибору нас води у бараж,сваки други исход значиће довиђења наредном ЕП.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
pantelic i krasic losi!
kasno uvedeni u igru jovanovic i zigic!
previse individualizma i dalje ( tosic)
selektor je mogao i da ostane kuci da gleda' dvd kasete' ne bi se primetilo puno...
mah videcemo treba nam mnooooooogo srece da se ipak nadjemo na EP-U
SRECNO...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Imali smo srece samo u tome sto je Talijanima ovaj mec bio totalno nebitan,inace bismo se mogli hebat.Izgubili bi glat.

eh sad...igrali bi italijani otvorenije i nervoznije!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]