banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Da mi je neko rekao da će Srbija u sred Beograda izgubiti od neke tamo Estonije koju je BiH u prošlim kvalifikacijama za SP nakantala 7-0 i da će ta ista Estonija u našoj kvalifikacionoj grupi biti ispred Srbije zaista mu ne bih povjerovao. Slovenci su ionako ispali i nemaju šta izgubiti a Srbiji treba isključivo pobjeda. Neće biti baš lako iako su Slovenci daleko od one forme u kojoj su bili na zadnjem šampionatu u JAR-u.
Ja stvarno ne znam hoćemo li dočekati da Srbija zaigra na nekom evropskom prvenstvu u fudbalu. Interesantno je da se Srbija plasira bez problema na SP u fudbalu a dosad nijednom se nije plasirala na EP ni Srbija ni SCG niti SRJ. Najjači tim SRJ je imala 1992. kada su je nepošteno diskvalifikovali zbog rata u BiH. Ne znam kakve veze sportisti imaju s ratom ali politika je oduvijek bila kurva. Tada je umjesto SRJ na EP upala Danska koja je i osvojila EP.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Zaboravio si . SR Jugoslavija je bila na prvenstvu Evrope 2000 u Belgiji i Holandiji,gdje je ispala u osmini finala od te iste Holandije sa rezultatom koji je sramotan,mada su vec tad neki igraci bili na zalasku.Jao sto nas je sudije tek pokrao u mecu sa Spanijom....kad se samo sjetim..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Zaboravio si . SR Jugoslavija je bila na prvenstvu Evrope 2000 u Belgiji i Holandiji,gdje je ispala u osmini finala od te iste Holandije sa rezultatom koji je sramotan,mada su vec tad neki igraci bili na zalasku.Jao sto nas je sudije tek pokrao u mecu sa Spanijom....kad se samo sjetim..

Da. Sramotu od 6-1 sam zaboravio. Taj susret se trudim zaboraviti. Nakon 2-2 u Zagrebu uslijedila je katastrofa u Belgiji u Holandiji. Izgubili od Španije 1-0. Sa Slovenijom odigrali neriješeno 3-3 nakon vodstva Slovenije od 3-0. Valjda nekada naleti generacija i u fudbalu a naravno treba angažovati i dobrog trenera po mogućnosti nekog dobrog stranca. Ne bih imao ništa protiv i da bude neki od trenera iz okruženja.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 07 Okt 2011, 22:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Е да сви имају срце као Пантелић гдје би нам био крај ,знам да га сви мрзе и ја се слажем да је тараба али човјек трчи за лоптом врши притисак на одбрану а остали гледају ко телад пичкетине једне. Крилима под хитно дати до знања да је на свијету један Меси и да они нису способни да дриблају по пет играча ,а убудуће звати конкретније играче који не петљају пуно а ове послати кући да маму своју дриблају опет и опет.

Poslednji put menjao Rikas dana 07 Okt 2011, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Od Spanije smo izgubili sa 4-3 nakon sto smo pet minuta prije kraja vodili sa 3-2. Tu nas je sudija Versije unakazio. A dobili smo Norvesku 1-0.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
hercegovac27 je napisao:

Da. Sramotu od 6-1 sam zaboravio. Taj susret se trudim zaboraviti. Nakon 2-2 u Zagrebu uslijedila je katastrofa u Belgiji u Holandiji. Izgubili od Španije 1-0. Sa Slovenijom odigrali neriješeno 3-3 nakon vodstva Slovenije od 3-0. Valjda nekada naleti generacija i u fudbalu a naravno treba angažovati i dobrog trenera po mogućnosti nekog dobrog stranca. Ne bih imao ništa protiv i da bude neki od trenera iz okruženja.

Zaboravio si ti dosta tih utakmica, izgleda :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka

Od Spanije smo izgubili sa 4-3 nakon sto smo pet minuta prije kraja vodili sa 3-2. Tu nas je sudija Versije unakazio. A dobili smo Norvesku 1-0.

Pomiješao sam rezultate ta dva susreta. Znam da je s nekim bilo natezanja.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Rikas je napisao:
Е да сви имају срце као Пантелић гдје би нам био крај ,знам да га сви мрзе и ја се слазем да је тараба али човјек трчи за лоптом врши притисак на одбрану а остали гледају ко телад пичкетине једне. Крилима под хитно дати до знања да је на свијету један Меси и да они нису способни да дриблају по пет играча ,а убудуће звати конкретније играче који не петљају пуно а ове послати кући да маму своју дриблају опет и опет.

Bas tako

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma onaj Pantelic je taraba teska...dzaba njemu da trci u duplo ovoliko....on nista korisno u napadu ne radi....non-stop je iza igraca a ako kojim slucajem dodje u dodri sa loptom cim ga se pogleda on pada ko pokosen....ko da igramo sa igracem manje....

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Zaboravio si ti dosta tih utakmica, izgleda :D

Tu sramotu sam i gledao a bolje da nisam. EP 2000. mi je ostalo u lošem sjećanju upravo zbog te utakmice.
Kada se i plasiramo na neko prvenstvo bilo EP ili SP obavezno doživimo debakl. Mnogo više pokažemo u samim kvalifikacijama. Ja stvarno ne znam dokle više.
Košarkaši su sa dna došli bili do srebra na EP a fudbaleri godinama tapkaju u mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Eh, sad, porediti košarkaše i fudbalere, nebo i zemlja. A, ta generacija jeste doživjela debakl protiv Holandije, ali je isto tako prolazila u eliminacionu fazu SP i EP. Kasnijim generacijama je sam odlazak uspjeh, a prolaz grupe sanak pusti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Popokatepetl je napisao:
kiovva je napisao:
По мени, игра Србије је била у реду док су могли трчати. Задњих двадесетак минута је било лоше.

I ovo mi nikako nije jasno, da se kod nas i danas postavlja pitanje fizičke pripremljenosti igrača! Pa kao da ne igraju svi redom u najjačim ligama Evrope...

Dobro da su i trčali po ovakvom nevremenu i kiši. Ovo je ipak ono naj što trenutno imamo (plus još kada se povrijeđeni vrate).
Jbg da Pižon ima za izbor napadača Kasana, Rosija, Balotelija, Đilardina, Pazinija, Matrija, Đovinka... vjerovatno bi znao koga bi pozvao i stavio na mjesto špica. Ovako mi tu imamo 2-3 igrača i na to smo osuđeni

Bravo momci i na ovih 1:1 =D>
Ajmo uzeti Slovence

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
То је то, очекивано стим да су Италијани били боља екипа за нијансу.

Како год од одласка Антића назадовали смо барем двије године. Компактну цјелину грађену кроз двије године руководтво савеза је зарад разноразних интереса у потпуности уништило кроз ове квалификације. Завршни чин се очекује у Словенији што је можда и најбоља опција да се ФСС потпуно кадровски реконструише.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Freak on a leasH je napisao:
Ma onaj Pantelic je taraba teska...dzaba njemu da trci u duplo ovoliko....on nista korisno u napadu ne radi....non-stop je iza igraca a ako kojim slucajem dodje u dodri sa loptom cim ga se pogleda on pada ko pokosen....ko da igramo sa igracem manje....

А шта ће кад је систем и тренер ретардиран центрирају на њега а он сам у шеснестерцу па те ситуације ни пуно бољи играчи од њега не би ријешавали , а опет је и дао неких голова. Друга ствар италијани ставили два најбржа играча у напад ,а наш стручњак два најспорија и најнеискуснија на штопере да је Бане играо штопера мислим да би то сигурније изгледало.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Rikas je napisao:
Freak on a leasH je napisao:

А шта ће кад је систем и тренер ретардиран центрирају на њега а он сам у шеснестерцу па те ситуације ни пуно бољи играчи од њега не би ријешавали , а опет је и дао неких голова. Друга ствар италијани ставили два најбржа играча у напад ,а наш стручњак два најспорија и најнеискуснија на штопере да је Бане играо штопера мислим да би то сигурније изгледало.

u pravu je rikas,pantelic nije neki igrac ali vidjelo se veceras da ima veliku zelju,stalno trci,vrsi pritisak na zadnju liniju,na golmana.dok ostali gledaju i bleje po terenu.
pa nije on kriv sto je verceras realno imao jednu normalnu sansu a to je ono kad je sutnuo glavom.sta on da radi sa onih 80 % lopti sto ispuca jorgacevic ili neko iz odbrane,on sam i pet italijana ili nekih drugih.ako vec igramo takvu igru daj zigica pa nek spusta tu loptu nekome.
ne znam sta ljudi ocekuju da pantelic uzme loptu na centru predribla sve i i golmana i da onda petom da gol.najveci problem kod nas je sto nema ko da da loptu,pa pogledajte samo golove koje mi dajemo,to ni jedan gol nije iz neke razradjene akcije,sve je to nesto o ruk.

mi bi da odemo na prventstvo ali da drugi igraju za nas,stalno da cekamo tamooo neki rezultat da nam se poklopi.treba malo i oznojiti onaj crveni dres

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
To je to, mene je iznenadilo da smo uopšte u nekoj poziciji za baraž. Od utakmice u Sloveniji ne očekujem ništa, jer kad god je bilo stani-pa'ni naši su usrali motku. Sa ovakvom "igrom" maksimalan domet je bod u Ljubljani, te se nadam konačnom rasformiranju kadra u FSS-u nakon toga.

Scenario utakmice - povedemo na kraju prvog poluvremena iz nekog debilnog prekida (jer drugačije i ne možemo), Pižon odmah uvodi još nekog štopera i pokušava zatvoriti utakmicu.Slovenci u 80 i nekoj izjednačuju, te na kraju nakon inicijative i nekih jalovih pokušaja ostaje taj rezultat. Nakon toga slijedi kuknjava za bodovima protiv amatera iz tamo neke Estonije, smjena selektora, osuda javnosti, stub srama, pljuvanje sa svih strana...Karadžić ostaje i počinje sljedeći ciklus sa novim poltronom na klupi.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Selektor fudbalera Srbije Vladimir Petrović Pižon rekao je posle remija sa Italijom da je očekivao takav rezultat i da to neće poremititi planove "orlova" da trijumfuju u Sloveniji. "Zadovoljan sam htenjem i borbenošću jer smo igrali protiv dobre reprezentacije. Upozoravao sam i pre da su italijani poboljšali igru u finišu kvalifikacija, što se videlo i u Beogradu", rekao je Petrović novinarima u Beogradu.
Selektor Srbije veruje da je meč završen pravednim rezultatom.

"Zadovoljan sam rezultatom 1:1, a to što je Estonija pobedila nije do nas i tu ne možemo ništa. Nećemo da pričamo kako ćemo pobediti u Mariboru. Idemo da se nadigravamo, pa ćemo videti šta će biti", zaključio je Petrović.
On je dodao da je očekivao više u napadu od Miloša Krasića i Zorana Tošića, ali je pohvalio i odbranu Italijana, za koju je rekao da je igrala "izvanredno".
Ljubomir Fejsa je povredio članak u meču, te je, rekao je Petrović, njegov nastup u Mariboru u utorak neizvestan, kao i nastup zamenika kapitena Nemanje Vidića, koji se oporavlja od povrede. (blic.sport)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 01:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
Вечерас смо били одлични, никада нисам видио да једна репрезентација бриљира као српска ! Не знам шта хоће ови са својим постовима горе, изнад,,,, ? Можда би Бразил од Србију ? Људи су тотално нереални, али ово прелази и филозофију апсурда...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 01:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Stvarno me iznenadio preokret Estonije večeras, nisam vjerovato, ali nema veze, mi ionako svaki put idemo težom varijantom. Ljudi su igrali ok, nije nešto sad vrhunski, ali trudili su se. Taj gol je primljen stvarno nesretno i nespretno, nakon ispucavanja Bufona. Tošić i Krasić totalno zakazali, Kolarov po meni najbolji.
Drina, ili se ja varam, ili je Markizio kod gola pobjegao Fejsi? Nije on igrač za reprezentacije i gotovo.
Ja vjerujem da možemo dobiti Slovence, bolji smo. Ko je nezadovoljan igrom i igračima, nek ne gleda, ko što ja nisam gledao košarku kad smo gubili.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 01:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Rikas je napisao:
Е да сви имају срце као Пантелић гдје би нам био крај ,знам да га сви мрзе и ја се слажем да је тараба али човјек трчи за лоптом врши притисак на одбрану а остали гледају ко телад пичкетине једне. Крилима под хитно дати до знања да је на свијету један Меси и да они нису способни да дриблају по пет играча ,а убудуће звати конкретније играче који не петљају пуно а ове послати кући да маму своју дриблају опет и опет.

Mene sad da postave da igram za Srbiju, imao bih srce minimum kao rahmetli Pantelija, i trcao bih kao lud, i vrsio pritisak, i sta sve ne. I sta bi imali od toga? Ja imam strasnu zelju da budem brzi od Bolta na 100 metara, ali od te ljubavi tesko da sta ima. Nije dovoljno imati zelju, srce, patriotizam, sta god. Ucinak pokojnog Pantelije na vecerasnjoj utakmici je ravan ucinku da smo umjesto njega imali debeli hrastov panj, nema nikakve razlike.

Sa drugim dijelom se slazem. Svi imaju bolest "Dejo Savicevic-Mesi", samo da je kako usetati sa loptom u gol. Ne daj Boze da je neko shine prema golu kad dodje na 20 metara, od 20 uci ce jedna. Ne, ajmo bacati bicikle i gurati kroz noge u protivnickom sesnaestercu.

I dalje mi nije jasno kako neki spic moze u svakom jebenom napadu biti na pogresnom mjestu, kao Pantelija. To je vec umjetnost. Sto se tice truda i pozrtvovanja, kapa dole. Ali nije ovo sport za njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]