joj,imam ja anegdota sa zokom iz ranijeg perioda,kad ga je vlado tek uvlačio u posao.....vlado je uvijek bio snalažljiv,jak,čim je završio igračku karijeru u belgiji,odmah se povezao sa jakim ljudima,naročito mu je valjao frank arnesen...ono što se kaže,uz prirodnu inteligenciju,bio je i u pravo vrijeme na pravom mjestu.....ali zoka je bio kao i ja,ovdje čak mobilisan u onoj studentskoj brigadi koja je izginula 1994,radili kao konobari u dva susjedna kafića,ja u ellite (današnji my name is luka) a on u sivoj munji (današnja plazma)..i kad je on polako počinjao ulaziti u taj posao početkom 2000-ih,ja bio zbog posla mnogo tehnički opremljeniji od njega...i dobije on zadatak od buraza ...-Diego! (mislim da je sad neka rezerva u atletico madrid,ono na zalasku karijere)...joj patnje.....ajd buraz,nađi način,moraš mi snimiti taj jebeni santos protiv nekoga...ja pogledam,prenosi neki kanal na 43W...ne ide motor dotamo....ide šlager na krov po ledu da ručno okrenem satelitski tanjir,da snimim nastup jebenog Diega i narežem na DVD...a Diego se nije dvaput sastao s loptom...ujutro Zoka gleda utakmicu,ne zna se bi li plakao on (koji mi je stvarno uvijek pošteno plaćao za sve što sam uradio za njega,da se ne hvalim da sam radio volonterski i da ne griješim dušu

),ili ja koji sam glavu po ledu mogao izgubiti na krovu...Al eto,pređe taj Diego nekako u Porto...sve nakon toga je istorija

...Sad bi naravno oni meni mogli držati predavanja iz tehničke opremljenosti