Elvis Presley je napisao:
Zvezda u zvanicnom saopstenju pominje "Neko u muzeju čuva loptu Lige šampiona, a neko pehar".
Pa da ne znam ni ja koliko neki tim krade i muti, ne mozes biti toiko jadan i napisati ovo u zvanicnom saopstenju.
Maloprije procitao.Tuznije ne moze.Ja ipak ne vjerujem da su bas tako izjavili.Mozda novinari duvaju stvar

.Ako je zaista tako izjavljeno,to je dno i nema dalje.
A da gnoje sa saopstenjima istina je.Jos nisam uspio naci konkretno saopstenje zbog njihovog poraza u Ivanjici,a vjerovatno ga nece ni biti.
Mislim,samo da se vidi ko je za to kriv...Tole,Partizan,mosad,asad,djecak sto jede plazmu,gremlini,snorkijevci ili ipak strumpfovi sa sve gargamelom(strumpfete nema,na trudnickom je).
Inace,ode Mitrovic kako se i ranije znalo u Anderleht za pet milki.Ko ce ga mijenjati ne zna se.Vjerovatno Kimi,jer i pored toga sto su prodali nekoliko dobrih igraca za dobre pare,istih para vjerovatno nece biti da se nadje iole adekvatna zamjena.Sta je sa Fofanom?Nista!?Jad i cemer.Slabo cemo mi ista napraviti ove sezone u prvenstvu a o nekoj Jevropi i da ne pisem.
Postavlje se pitanje vidim,gdje su pare.Ja ljudi ne znam ali se samo malo covjek posluzi logikom i dodje do jednostavnog rezultata.More bit da grijesim ali zasto se Djuric(da Bog da dobio rak i u raku raka) ne bi nakupio love sad kada mu se ljulja stolica a iskreno se nadam da ce mu se uskoro ta stolica i konacno raspasti za sva vremena,i da sa pozamasnom ,,zaradom,, ode(pobjegne) sa funkcije ako vec bude morao a vjerujem da ce morati.Prosta stvar a opet velim,mozda grijesim.Neka grijesim,neka Partizan potone dobro ako treba samo neka ode.Doduse,nije on sam u svemu tome.