banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2012, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sad tek vidim kako su janezi sjebali norvezane,pustili dva gola za minut i norveska ispala:

ovde komentator sa norveske televizije govori za zormana ti si jedna svinja :lol: :lol: : http://www.tv4.se/1.2507178/2012/01/20/ ... l_med_flit

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
mandrak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Forty Two je napisao:
Šveđani imaju 2 boda. Ako Poljaci ne pobijede u sljedećem kolu dovoljan nam je i bod protiv Šveđana

Šveđani imaju tri boda.

nemaju,imaju pobjedu protiv makedonije i izgubili od svaba.to je 2

Moja greška. Mislio sam da su prenijeli 2.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka

U susretu Njemačka - Danska navijam za Dansku. Valjalo bi da u susretu trećeg kola druge faze Danci i Šveđani bratski podijele bodove.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 21 Jan 2012, 23:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

izgleda da smo svi zaboravili da su svedjani igrali danas nerijeseno.u pravu je hercegovac,tri boda imaju

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nikad ne treba potcjenjivati epsku sposobnost nasih rukometasa da zaseru stvar.

ovaj tip zaseravanja rijetko primjenjujemo. posljednji put je to bilo na SP 2005 godine, u tunisu, ako se ko sjeca. to je bio i posljednji put kad smo izgledali kao ozbiljna rukometna ekipa. i tad smo igrali najbolju odbranu na prvenstvu, tad zahvaljujuci djurkovicu i djukanovicu, danas zahvaljujuci manojlovicu. i tad smo imali najboljeg golmana na prvenstvu (tad sterbik, sad stanic), sjajne bekove (2xkrivokapic plus muratovic, a sad ilic i vujin). dobro, tad smo imali najboljeg pivota na svijetu u ratku nikolicu, danas imamo katastrofalne pivote, ali igramo na svom terenu, pa se to dvoje ponistava.
dalje, tad smo u glavnu grupu prenijeli 4 boda, kao i sad. i tad smo u svakoj utakmici drugog kruga imali na kraju loptu za polufinale, i sve smo upropastili. prvo igrali nerijeseno sa svedjanima, pa nerijeseno sa spancima, pa onda izgubili od hrvata uz klasicni promasaj sudzuma u zadnjoj sekundi utakmice. ove godine ce biti slicno. izgubicemo od svedjana, u zadnjoj utakmici protiv makedonaca ce nam trebati pobjeda, koju necemo ostvariti, a onda cemo da se vajkamo kako nismo imali srece, kako smo pali pod pritiskom, bla, bla

dobro, sad stvarno izgleda kao SF da se ne plasiramo dalje, jer, majku mu jebem, sad su makedonci koji ce kad budu igrali sa nama vec osigurat zadnje mjesto u grupi. al mi cemo ipak da zaseremo stvar. kao i uvijek.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka

Stanje u našoj grupi nakon današnjih odigranih susreta:

1. Njemačka 5
2. Srbija 5
3. Poljska 3
4. Danska 2
5. Švedska 2
6. Makedonija 1

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:
izgleda da smo svi zaboravili da su svedjani igrali danas nerijeseno.u pravu je hercegovac,tri boda imaju

Nisu imaju ipak 2. Prenijeli su samo bod. Sa Poljacima su igrali neriješeno.

kako su prenijeli bod ako su pobijedili makedonce u onoj grupi?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Milanko

уколико својим постом желите кварит тему или провоцират,одустаните. Једноставно нисте у праву.

Људи Шведи имају 2 бода, шта вам је :) :)

Што се нас тиче имали смо 7 разлике и неочекивано смо пали,то нисмо себи смјели дозволити. Што се наставка тиче мислим да смо квалитетнији од оба противника, а да Њемци неће сигурно добит Данце,тако да и прво мјесто у групи није изгубљено.
Чим сам видио оног гада Бориса на трибини знао сам да неће ићи како треба :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:

Nisu imaju ipak 2. Prenijeli su samo bod. Sa Poljacima su igrali neriješeno.

kako su prenijeli bod ako su pobijedili makedonce u onoj grupi?

Nisu ih pobijedili. Igrali su neriješeno sa Makedoncima. Bilo je na kraju 26-26.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Misliš da se istorija ponavlja!

dosad su me nasi rukometasi toliko puta kostali zivaca, da mislim da je jedna zdrava doza pesimizma sasvim normalna :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Forty Two je napisao:
Kakvo je uopšte pravilo u rukometu, da li lopta mora preći čitavim obimom liniju ili više od pola?

mora citavim obimom preci liniju gola

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima li gdje snimak da se vidi nakon koliko su nam sudije digle ruke za pasivan napad u zadnjoj minuti,ako je bilo vise od 20 sekundi ja cu glavu da odsjecem.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Prvo onaj prestup, pa stativa Nikcevica. Nekako mi je tada bilo jasno da necemo dobiti tekmu. :-?
Cak je i Straja na RTS-u prozborio da se plasi da nam se to ne obije o glavu, jos kad se ukaza Tadija sve je postalo jasno. Malo sale, nego ozbiljno sad, bez sumnje imali smo dobijenu tekmu, nismo uspjeli tuci Svabe, i sad se nema kome, ni sta vise pravdati. Sve je, hvala Bogu, jos otvoreno, i sto je najvaznije, sve je jos u nasim rukama. Na pocetku sam rekao, da bih, obzirom na sve ono sto su nam rukometasi posljednjih nekoliko godina priredili, plasman u drugi krug bio uspjeh, sad mislim da smo jako, jako blizu polufinala. Jos samo malo da nasi momci ohlade glave, i vec u sljedeci mec udju psihicki spremni. Onda je, toliko zeljena pobjeda - u dzepu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
mandrak je napisao:
ima li gdje snimak da se vidi nakon koliko su nam sudije digle ruke za pasivan napad u zadnjoj minuti,ako je bilo vise od 20 sekundi ja cu glavu da odsjecem.

Jedino me to iznerviralo kod sudija, jeste bilo jos greski, ali moramo biti posteni pa reci da su grijesili i protiv Njemacke, ali taj zadnji napad ne kontam, nije sigurno proslo vise od 20 sekundi i oni dizu ruku, wtf?!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 00:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Previse se toga propustilo u regularnom dijelu, zaboravljate i promasaj cini mi se prodanovica sa krila, sam je bio kao duh, nikcevic u kontri.
Kljucna lopta je medjutim propustena kod plus dva.. Tad sudije nisu svirale namjerno igranje nogom i oni su iz kontre dali gol, te preokrenuli.I dalje imaju odlicnu sansu koju ne vjerujem da ce propustiti...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
zerocool je napisao:
mandrak je napisao:

Jedino me to iznerviralo kod sudija, jeste bilo jos greski, ali moramo biti posteni pa reci da su grijesili i protiv Njemacke, ali taj zadnji napad ne kontam, nije sigurno proslo vise od 20 sekundi i oni dizu ruku, wtf?!

pa ocekivao sam tajmaut od naseg selektora al nista

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 00:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jest da samo zajebali na kraju, ali dobro je. Sve držimo u svojim rukama. Ne mogu vjerovati da sudije nisu vidjele onu nogu. Momci se bore, ne može se ništa prigovoriti. Sasa, iskoristio je tajmaut ranije.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Jest da samo zajebali na kraju, ali dobro je. Sve držimo u svojim rukama. Ne mogu vjerovati da sudije nisu vidjele onu nogu. Momci se bore, ne može se ništa prigovoriti. Sasa, iskoristio je tajmaut ranije.

ma kako nisu vidili,bas su pustili usporeni snimak i sudija u poazdini samo gleda.

ako neko nadje taj nas zadnji napad bas da vidimo po cemu je to pasivno,ja se sad ne mogu sjetiti da nije bila aktivna igra.

jel neko skonto rat nikcevica i onog golmana,cijelu utakmicu su se svadjali

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Milanko Djeric je napisao:
nikad ne treba potcjenjivati epsku sposobnost nasih rukometasa da zaseru stvar.

ovaj tip zaseravanja rijetko primjenjujemo. posljednji put je to bilo na SP 2005 godine, u tunisu, ako se ko sjeca. to je bio i posljednji put kad smo izgledali kao ozbiljna rukometna ekipa. i tad smo igrali najbolju odbranu na prvenstvu, tad zahvaljujuci djurkovicu i djukanovicu, danas zahvaljujuci manojlovicu. i tad smo imali najboljeg golmana na prvenstvu (tad sterbik, sad stanic), sjajne bekove (2xkrivokapic plus muratovic, a sad ilic i vujin). dobro, tad smo imali najboljeg pivota na svijetu u ratku nikolicu, danas imamo katastrofalne pivote, ali igramo na svom terenu, pa se to dvoje ponistava.
dalje, tad smo u glavnu grupu prenijeli 4 boda, kao i sad. i tad smo u svakoj utakmici drugog kruga imali na kraju loptu za polufinale, i sve smo upropastili. prvo igrali nerijeseno sa svedjanima, pa nerijeseno sa spancima, pa onda izgubili od hrvata uz klasicni promasaj sudzuma u zadnjoj sekundi utakmice. ove godine ce biti slicno. izgubicemo od svedjana, u zadnjoj utakmici protiv makedonaca ce nam trebati pobjeda, koju necemo ostvariti, a onda cemo da se vajkamo kako nismo imali srece, kako smo pali pod pritiskom, bla, bla

dobro, sad stvarno izgleda kao SF da se ne plasiramo dalje, jer, majku mu jebem, sad su makedonci koji ce kad budu igrali sa nama vec osigurat zadnje mjesto u grupi. al mi cemo ipak da zaseremo stvar. kao i uvijek.

Zaboravio si kazati za to prvenstvo u Tunisu , da smo iz meca u mec imali katastrofalno sudjenje. U drugom krugu narocito. Pamtim zadnje kolo protiv tada pakleno jake Hrvatske, nama je trebao nerijesni rezultat za polufinale, dobar dio meca smo igrali odlicno i vodili, da bi na samom kraju sudije zasrale sa vise stupidnih odluka , od kojih je jedna ne sviran sedmerac nad Sudzumom u tom zadnjem napadu. A tad smo bili puno ,puno jaci nego danas.Samo nam je uticaj u EHF tanak.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajoooj,jeste upratili al zagrmi arena u drugom poluvremenu kad je krenulo skandiranje "ko ne skace,taj je siptar,ooooo"!....oni makedonci jedva docekali :D

otad je bilo super navijanje do kraja,a u prvom poluvremenu nije navijalo vise od 1000 ljudi.....citam sad da je i drinin isao na utakmicu,tako da su otklonjene moje dileme ko je u prvom poluvremenu poveo ono sporadicno navijanje "pushi k...c,ko te jebe,moze Srpska i bez tebe,Federacijo,Federacijo...."

Inace,ovaj remi je skoro potpuno ravan pobjedi,jer bi nam i tako i tako trebala ova pobjeda nad Svedskom za polufinale,a mi cemo je i ostvariti!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]