Ljudi ja cu da gledam utakmicu i uvijek cu da navijam za Srbiju ali kako stvari stoje ne pise nam se dobro. Ja se nadam da nam se nece desiti isto sto i 2006. kad smo prvu utakmicu kalkulisali i isli na remi. Nije proslo pa nam je protiv Argentine trebala pobjeda a dobili smo po nosu. A mi se sa timovima tog ranga jednostavno ne mozemo nadigravati. Nemamo sanse. Nadam se da grijesim ali protiv Svaba ce da bude haos. Pogotovo kad se uzme u obzir da igra Subotic... Ovo bi mu mogla biti sansa da zablista ali i sansa da okonca reprezentativnu karijeru.

Sto se mene tice nije mi bitan rezultat, bitno je da daju sve od sebe, sto protiv Gane nije bio slucaj. Bitno je da se ne obrukamo. Ja se jos nadam da ce Svabe imati malo losiji dan. Imamo mi kvalitet ali kao sto neko rece nemamo pobjednicki mentalitet. Zato se i nije desilo da dobijemo neku jaku reprezentaciju.
Sto se tice samog prvenstva, mislim da sudije previse striktno primjenjuju pravila i vade dusu iz igre. Svaka druga utakmica, crveni karton. *ebes to. Meni je realno samo onaj start Lodeira bio za iskljucenje, ostalo se moglo pogledati kroz prste.
Sto se tice publike, ne mogu da vjerujem da FIFA dopusta ona sranja na tribinama. Jes' im fazon. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu!!!!
Slazem se sa prethodnicima, a vec sam to i napisao, kad mi ispadnemo navijam za Oranje.

<3 !