Citiraj:
Зато што се сада ради о директној угрожености навијачког покрета и логично је (и природно приде) да бранимо себе.
sasvim logicno i sasvim prirodno. i nemam nikakav problem sa tim. imam problem sa predstavljanjem (vjerovatno prevelike) presude ljudima odgovornim za ubistvo kao "teror drzave nad neduznim gradjanima" ili "sramota za cio srpski narod i sraman dan u srpskoj istoriji". izvinuces, drzava nije spengala nekog ko je setao po livadi i brao runolist na kaznu od 30 godina, nego ljude odgovorne za ubistvo, ma kako ti to nazivao ("nesrecan slucaj" ili kako li vec). ima neuporedivo mnogo drugih stvari koje mnogo vise mogu da se podvedu pod "teror drzave nad neduznim gradjanima", i mnogo sramnijih dana u srpskoj istoriji.
Citiraj:
Пуштен је суд да ради свој посао, а да ли је он то добро одрадио или не у то нико није улази, али дефинитивно навијачи су нису стали на ничију страну.
pa eto, i sad je sud pusten da radi svoj posao. dakle, u cemu je problem? kad ti odgovara, onda je "pusten da radi svoj posao", a kad ti ne odgovara, onda je "korumpirani sud se uvlaci u dupe poganoj evropi".
za taj slucaj se hvatam zbog toga sto se navijaci uvijek izdaju za branitelje srpske tradicije i svetinje. onda mi nekako izgleda logicno da ce se oglasiti i po pitanju skrnavljenja svete pravoslavne crkve od strane jednog vladike, za kojeg postoje svjedocenja da je radio to sto je radio. sad, sto ces ti povjerovati samo u ono u sta zelis da povjerujes, a za druge stvari ces traziti dlaku u jajetu, to je druga stvar.
a za drolju natasu kandic me zabole tuki.
Citiraj:
И ово није само борба за навијаче, већ за људску и судску правду а то се односи на све грађане у Србији.
samo je, eto, slucajno, ta borba dosla na tapet kad su navijaci osudjeni. i sutra, ako se presuda ponisti ili ublazi, navijaci ce biti zadovoljni, i bolice ih tuki za tipa koji je zgazio dijete i dobio 3.5 godine zatvora, i za male kazne za ratne zlocine. kao sto ih je i prije bolio. prema tome, ne laprdajte da je ovo borba za ljudsku i sudsku pravdu, jer nije.