banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2011, 20:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I ja bih volio da Rajković igra. Samo kažem da postoji i ova opcija, koju Pižnom možda, kakv je lik, i uradi.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мени свака опција са Томовићем у првој постави не личи ни на шта! Тај играч је убједљиво највећи успјех ФК ЦЗ кад су у питању продаје играча у задњих 10 година. Рајковић и Суботић морају по свим правилима лигике почети меч да се коначно види може ли се на њих рачунати у будућности. Десно Бане, лијево Коларов, средина Деки, Кузма, Нине, Красић и Тошић, напријед Пантелар наравно :). На голу Јоргачевић дефинитивно.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Сложио бих се с тобом,ал зашто Нинковић?

Шта је тај човјек добро урадио до сада,а богами је доста наступа убиљежио,осим оног шута поред стативе против Француза у Београду?

И Петровић га стално потенцира,дакако просјечан не европски већ српски фудбалер. По мени зашто не дати шансу Сулејманију,иза Пантелопулоса од почетка против Азура?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 23:34 
Bič božji
Bič božji

Čova, Ninković kod nas možda ima njabolji pas, a i zna čuvati loptu. Hvala Bogu da će on u prvu postavu. Sulejmani je više krlini napadač.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 13:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj zonpi nije normalan,pa ko su ovi indijanci,jebem te zivote dvije najvaznije utakmice a sve neki igraci iz rada,borac cacak....

daj boze da izgubimo da ova govna odu,da se ne nerviram svaku jebenu utakmicu

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 13:56 
Bič božji
Bič božji

Kao prvo čovjek zovne 27 fudbalera. Znači njih 9 neće biti ni na klupi. Ima 5 ljudi viška kako god okreneš. Sulejmanija nije zovnuo kao zato što su se dogovorili da zalječi povredu, a čovjek igrao posljednje dvije utakmice za Ajaks. Valjda će biti normalan pa izvesi pravu postavu, ali ne bi me iznenadilo da vidim neko iznenadjenje. Ne znam čime je Fejsa, npr. zaslužio da dobije poziv. Čovjek se tek vratio fudbalu, a nikad nije bio neki igrač, bar meni.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 14:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cini mi se da je sulejmani stvarno opravdano izostavljen,gledao sam ga protiv twentea,dao je gol ali je izasao u 55 minuti utakmice tako da je vjerovatno neka povreda u pitanju.a i da nije povrijedjen sta mu vrijedi, kad ga ovaj idiot nije uvodio protiv iraca i onih farana sta dalje pricati

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 14:08 
Bič božji
Bič božji

Znam da je imao povredu, pa su rekli da neće igrati 2-3 sedmice, a on igrao obe utakmice naredne. Ali i to što kažeš, što da ga zove kad neće igrati.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović objavio je spisak igrača za odlučujuće mečeve “orlova” u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za utakmice sa Italijom u Beogradu 7. oktobra i Slovenijom u Mariboru četiri dana kasnije pozvani su i Nemanja Vidić i Milan Biševac, koji su minulih dana bili van stroja zbog povreda.

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov
Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić
Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan Jovanović
Napadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa

"Namerno sam pozvao 27 igrača zbog povreda Vidića i Biševca. Prema Vidiću u njegovom klubu imaju izvesno nepoverenje i želeli bi da ostane i trenera u Mančesteru. Videćemo u ponedeljak da li će moći da dođe ili će nam se kasnije pridružiti. Očekujem da će moći da igra protiv Slovenije. Što se tiče meča sa Italijom, na našu nesreću oni su tek sada počeli da igraju na pravi način. Gledao sam ih u pobedama protiv Španije (2:1) i Slovenije (1:0), bili su izvanredni. Imaju izvrstan vezni red sa Pirlom, Montolivom i Rosijem i još nekoliko vrhunskih pojedinaca. Njima se ne sme pretiti, ali pokušaćemo da im damo gol. Ići ćemo na pobedu, ali u nekim kombinacijama može nam biti dovoljan i nerešen ishod", rekao je selektor naše nacionalne selekcije. (blic.sport)
-----------------------------------------
UEFA je kvalifikacioni duel C grupe između Srbije i Italije za plasman na EP 2012. godine, imajući u vidu šta se prošli put desilo u Đenovi, proglasila mečom visokog rizika. Iz sedišta evropske "kuće fudbala" stiže specijalni tim ljudi koji će sve nadgledati, pa iz Fudbalskog saveza Srbije apeluju na navijače da sportski i fer navijaju, kao i da se uzdrže od bilo kakvih ekcesa zbog eventualnih kazni. Ne treba zaboraviti da se Srbija i dalje nalazi pod uslovnom kaznom...

U timu se nalaze Švajcarac Žak Antanen, član Disciplinske komisije UEFA, Škot Keni Skot, prvi operativac UEFA za bezbednost, Holanđanin Mark Timer, direktor sektora za bezbednost UEFA, i oficir za medije Žorž Baptista iz Portugalije. Oni će biti zaduženi da nadgledaju celokupnu organizaciju pre, za vreme i posle meča, tako da će FSS imati pune ruke posla kako da protekne sve u redu. (sportal)

Poslednji put menjao Barsa dana 29 Sep 2011, 23:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A bas je veseo termin. Bojim se da ovde ne bude generalna proba uoci peder-bala.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pederi igraju ranije. Drugog, ja mislim. Pitanje je hoce li biti revansa.

Ja sam kontao ici na SRB-ITA, ali nista. Vjerovatno na baraz.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, da. Moja greska. Ja stalno kontam da se okupljaju 08.

Ko ih jebe, meni je drugog derbi.

Koliko su karte za Italiju iz BL?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sedamdes'
Mi smo kontali iz naselja se organizovati i izganjati kombi/mini-bus, ali vjerovatno cemo to za baraz ostaviti.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MLogo. Odavde je 50-55, al' otis'o bih samo da uganjam Buffona :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Кузмановић се повриједио јбг,дефинитивно неће играт против Словенаца и Италијана. :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 19:09 
Bič božji
Bič božji

Baš šteta, taman je igrao dobro. Sad će tu upasti mutavi Petrović.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Upade Milijaš. Taman da i on siroma' vidi malo terena.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Upade Milijaš. Taman da i on siroma' vidi malo terena.

Како њега не могу па то ти је.
Ал добро што јест јест у Вулфсима је таква конкуренција гдје био он требао бит стартер,но ММК му не даје шансу. По мени далеко боље рјешење је Љубо Фејса за нашу репрезентацију када се ради о позицији задњег везног,коју ће отприлике покривати Милијаш уколико неком лудом срећом добије прилику.

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nisam nešto pratio Vulfse, samo sam čuo da su na njegovo mjesto doveli nekog O'Haru ili tako nešto koji sabija pa ga je izbacio iz tima. Milijašu bi bilo pametno da ode u Bundesligu, tamo se sad igra najsporiji fudbal od svih liga petice, taman za njega.
Inače taj Fejsa meni uopšte nije loš, a mnogo ga je ljudi nipodaštavalo jer se s početka nije snašao u Partizanu. Ipak treba imati na umu i da je on imao veliku pauzu u igri. Daleko me više brinu napadači, mada je Pantelić pobjesnio, ne znam šta mu je :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:37 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportal.rs/news.php?id=59717
Evo svi mogućnosti kako da obezbjedimo baraž.
Mislio sam upašće Petrović u prvih 11 umjesto Kuzmanovića. A bolje da je kao zamjenu zovnuo Matića, on bar igra nekad za Benfiku, a i dobar je igrač. Milijaša nema nigdje ove godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]