banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Uf, sad Estonija komplikuje, samo jedan bod su iza nas i ako pobjede Sjevernu Irsku nama ce trebati pobjeda iz jedne od zadnje dvije preostale utakmice da budemo drugi..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ko da je to problem. Ako ne mozemo uzeti jednu od naredne dve tekme, ne trebamo ni ici na EP.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeb ga, prva je Italija u BG, a druga Slovenija u gostima, nisu bas dvije najlakse utakmice.. A ne bi ni Estonija trebala pobjediti u Irskoj, ali sta se sve izdesavalo.. A mi bi sa dva remija bili bolji od Slovenije, ali ne bi od Estonije ako oni uzmu, tad bi imali isto bodova a valjda se gleda medjusobni susret prvo? A znamo kako smo tu prosli..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo primjenimo moju teoriju koju sam iznio prije neki dan i dobijamo Italijane sigurno. Kako oni samo pobjedjuju, 85. minut gol. Smeće obično od ekipe.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neka, bolje za nas sto su dobili, sad su Slovenci skoro pa sigurno ispali iz trke za drugo mjesto.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 21:57 
Bič božji
Bič božji

Jeste bolje, samo kažem da su smećari. Valjda Estonia neće pobijediti u Irskoj. Ali opet treba ići na pobjedu protiv Italijana. Sigurnije je da tu ganjamo 3 boda, nego u Sloveniji.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Нећеш се сад ријешити Пижона након ове двије побједе никако.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:18 
Bič božji
Bič božji

Formacija mu i nije loša, tj. dobar je. Mi i ne možemo igrati 4-4-2, jer nemamo napadača kvalitetnih. Ali je tanak sa izborom igrača. A i nekako izgleda mi ko mutav kad priča. Imam osjećaj da nema pojma šta radi. Nekako ne drži sve konce u rukama.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Да, сад ће бити гураво са Естонцима за друго мјесто, али руку на срце они су заслужили ту борбу, али неће ваљда побједити у Белфасту. Уф, ако побједе и тамо нама ће бити баш тешко. Шанса нам је што Италија нема појма и што су вечерас обезбједили пласман, требали би их узети на Маракани. Очекивао сам да ће нам бод бити довољан са жабарима за бараж, овако надати се да Естонија неће имати снаге, у супротном баш гураво. Углавном, биће хаварија са Италијом, од сутра крећу планови за текму 8)

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Skoro sam siguran da Estonija neće pobijediti u Sjevernoj Irskoj, jer su Irci potpuno druga ekipa kod kuće. Dalje, Slovenija je od četri domaće utakmice, tri izgubila, pobijedili su samo Farane, tako da očigledno imaju problema na domaćem terenu. Dakle, sve nam i dalje ide na ruku, osim što ja i dalje ne vjerujem nimalo u ovu ekipu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 01:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Beograde,Beograde u bodljikave zice neka te ograde...6000 ljudi na jna,jad i cemer...sto se tice fuce,nije bilo toliko ni lose...Stanka,Kolarov, standarno nista...lane najbolji,mada tusi loptu do iznemoglosti...Pobjedismo favorizovane irce :lol: Pokazasmo da se mozemo nositi i sa uvjek neugodnim faranima :D AJ Srbija

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 03:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ravnogorac je napisao:
Beograde,Beograde u bodljikave zice neka te ograde...6000 ljudi na jna,jad i cemer...sto se tice fuce,nije bilo toliko ni lose...Stanka,Kolarov, standarno nista...lane najbolji,mada tusi loptu do iznemoglosti...Pobjedismo favorizovane irce :lol: Pokazasmo da se mozemo nositi i sa uvjek neugodnim faranima :D AJ Srbija

Sve je meni jasno, ne gledas fudbal dovoljno i te zajebancije, ali reci za asistenta dva gola i covjeka koji je OPET pretrcao najvise i imao najvise tacnih pasova u nasoj reprezentaciji da su odradili standardno nista je za samar!....

Cinjenica je da Srbija igra brzu pas igru u pojedinim situacijama sto nam ni za vrijeme antica nije polazilo za rukom(milijas-ninkovic, kljucna stvar), zivo me zanima kako ce to izgledati protiv jacih ekipa....ako bude ucinkovito ladno cu reci(sto mi je do juce bilo odvratno) da Pizon zasluzuje da vodi ovu reprezentaciju.
Vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 03:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi, ova igra je ocajna, pricajte vi sta hocete.
Mi cemo protiv iole jace reprezentacije popusiti. Dzaba pas igra kada mi nemamo napada. Onaj Jovanovic ne zna hodati po zemlji svetoj, kamoli uraditi nesto konstruktivno. Za Pantelica da ne govorim. Samo obratite paznju slijedecu utakmicu na njih dvojicu, prvi kontakt sa loptom dok su u napadu ili je lopta nazad iz prve ili iz prve neuspio pokusaj dobacivanja.

Sto je najgore, opet cemo nekako proci na prvenstvo i onda opet nerviranje.
Nije mi jasan Pizon, zovne Sulejmanija i onda mu ne da priliku protiv jbnih Farskih Ostrva...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Barsa je napisao:
novom trijumfu se nada i Zdravko Kuzmanović. Naš reprezentativac najavio je i da će dalje pokušavati da iz daljine savlada protivničkog golmana.
- Probao sam dosta puta da šutnem i do sada lopta nijednom nije ušla. Naravno i da ću i dalje da probam da šutiram kada mi se ukaže prilika. Bitno je jednom da uđe, a protiv koga svejedno mi je. Za mene je najbitnije što smo osvojili tri boda u Belfastu - kazao je vezni igrač Štutgarta (sportal)

Eto dobro je rekao, jednom mora da uđe :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ravnogorac, kako mozes reci za Kolarova da nije nista napravio? Covjek je bio najbolji na terenu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ташко je napisao:
Ravnogorac, kako mozes reci za Kolarova da nije nista napravio? Covjek je bio najbolji na terenu.

Ma to mu Pižon rekao :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Lafe,jedan upotrebljiv centracut za 90min,ga ne cini igracem utakmice.Mada,mozda sam previse subjektivan,jer puno ocekujem od njega.Nadao sam se novom mihi a on tutumrak ka istali kad igraju za repku.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si gledao neki snimak, nisi ti gledao Srbija-Farska ostrva.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kolarov možda i najbolji juče, dvije asistencije i ona stativa na kraju, šteta što nije ušla. Inače, takođe sam primijetio forsiranje te pas igre, e sad, najveći problem sa dobrom realizacijom iste je što pola tih pasova bude neprecizno i netačno. Protiv Irske i Farana to još nekako i ide, jer nisu dovoljno dobre ekipe da znaju da iskoriste greške, vidjećemo kako će sve da se odvija protiv Italije. I još jedna stvar koja mi je više puta upala u oči kod naših igrača, je loš prijem lopte, u pola situacija se odbija od njih ko da su neki amateri.

A za neigranje Sulejmanija, pa i Ljajića (koji je, ako se ne varam, odigrao nešto sitno protiv S. Irske) ne mogu da nađem dovoljno odbre razloge, jedino ako Pižon nije neki pritajeni nacionalista ili slično. Sa druge strane igra Tomović, od kojeg bolji centaršut ima pola ljudi sa PMF-a, ni Fejsa se nije proslavio, zajedno sa Raćom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Sve je meni jasno, ne gledas fudbal dovoljno i te zajebancije, ali reci za asistenta dva gola i covjeka koji je OPET pretrcao najvise i imao najvise tacnih pasova u nasoj reprezentaciji da su odradili standardno nista je za samar!....

Cinjenica je da Srbija igra brzu pas igru u pojedinim situacijama sto nam ni za vrijeme antica nije polazilo za rukom(milijas-ninkovic, kljucna stvar), zivo me zanima kako ce to izgledati protiv jacih ekipa....ako bude ucinkovito ladno cu reci(sto mi je do juce bilo odvratno) da Pizon zasluzuje da vodi ovu reprezentaciju.
Vidjecemo

Imao najvise tacnih pasova?Stankovic?Ko ti je to sapnuo?Gledao sam sve i jednu utkmicu repke od SP98 i znam koliko je covjek koristan,tj beskoristan.Mozda covjek ima volje i zelje,al nije sastavio dve dobre utakmice za reprezentaciju,to je cinjenica.To sto ti mrzis Karadzica,Mladica,navijas za bih a pri tom si srbin.To je za samara.Mada je to preblago za moj ukus.Ja bih to u jamu, zivo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]