Максимилијан je napisao:
Kakav kostur ti spominješ? Koji su se to mladi igrači dokazali ove sezone 8a i prošle)? Sve se svodi na skupe strance i iskusne domaće igrače...Prostora za napredak i nadogradnju ekipe nigdje. Kakve koristi prvi tim ima od te čuvene Čovićeve škole košarke? Gotovo nikakve...mladi popunjavaju 12...
Normalno da ce ti igrac od 18 godina popunjavati roster, sigurno ce biti nosioc, aha, kako da ne, nisu svi Sarici. Sto se mladih igraca tice, ja sam zadovoljan napretkom, Mitrovic da nije ove povrede bi bio prva opcija na 4 (bio je dok se nije povrijedio), Cvele je odlucio da mu treba minutaza i drago mi je sto igra u MZTu, Ristic je odlucio da ide na koledz, da tako nije odlucio imao bi znacajnu minutazu vec ove sezone, Tejic je neplanirano dobio minute i iskoristio ih, Rebic takodje, Stojanovic ima 16-17 godina i igrao je i on i bio dobar, dolaze nam Kaplanovic, Guduric, pa zatim Simanic, Djukanovic, Aranitovic... O svemu mozes pricati ali o podmlatku ne. Jedino mozes kukati da je Covic pokupio gotovo sve sto valja (ne racunam Megu) pa sad Partizan ne moze kupiti mlade igrace jer nema u sustini sta ( kao prije sto se radilo na slucajevima Miljenovic, Marinkovic, Gagic, Cakarevic itd itd), ali to je za neke druge teme.
Sto se tice pretplacenih stranaca, to jedino ako vjerujes debelom paranoiku

. Ko je pretplacen, Djenka, Jaka, Nelson? Ili mozda da nisu pretplaceni Simonovic, Lazic, Radenovic, Rasko, Bobi, Tadija? Necemo se zajebavati, znas i sam da ti ni to ne pije vodu.
Sto se tice nadogradnje, navescu ti imena igraca koja mogu bolje i koji ce biti bolji: Tejic, Mitrovic, Rebic, Blazic, Djenka, Lipovij. Uzevsi u obzir da svi oni ostaju i sledecu sezonu (ne znam za Lipovija ali vjerujem da ce i on ostati) pada ti u vodu i teorija da nema prostora za nadogradnju i napredak, ima je i te kako.
I na kraju govoris o skupim strancima, kosturom od starih igraca i sl. Pogledaj Partizan od 2012 pa na dole, ali samo u slucaju da ti debeli paranoik nije idol, ako jeste, nije ni bitno sve ovo

Sto se tice ove gore rasprave oko fudbala i kosarke, mislim da je Popo u pravu. I to debelo u pravu