banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
U NBA se redovno desava da igrac da 30-40 koseva na utakmici a njegov tim izgubi.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Elvise radi se o tome, taj koji uzima zadnji napad ima vjerovatno najbolji induvidualni kvalitet, i uzima poslednji šut.
Znam ja da je košarka igra sa najviše taktičko - tehničkih zamisli. Ali reći da pojediničani kvalitet nije bitna, to je diskutabilno.

Herc ne manitaj u kasne sate

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Elvis zvani kontraš :)

Nisi u pravu pa da ga jebes :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa napisah jako malo bitan. Nije nebitan naravno ali ti da bi dobio kosarkasku utakmicu moras imati bar 3 raspolozena igraca koji ce odigrati dobro.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Elvis Presley je napisao:
Jesu 2 suprotna sporta ali individualni kvalitet vise dolazi do izrazaja u fudbalu, iako, paradoksalno, u fudbalu tim broji duplo vise igraca u odnosu na kosarku pa bi logican zakljucak bio da je timska igra bitnija u fudbalu. Ali nije.

Срећа па сам играо баскет с тобом једном, зато и схватам како можеш написати овакве небулозе :D Појединачни квалитет много теже долази до изражаја у фудбалу, за разлику од баскета гдје један играч може "извући" практично цијелу утакмицу. Кошарка је можда и "најиндивидуалнији" спорт, од ових лоптајућих тимских спортова.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popo, lupas gluposti.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Максимилијан je napisao:
Kakav kostur ti spominješ? Koji su se to mladi igrači dokazali ove sezone 8a i prošle)? Sve se svodi na skupe strance i iskusne domaće igrače...Prostora za napredak i nadogradnju ekipe nigdje. Kakve koristi prvi tim ima od te čuvene Čovićeve škole košarke? Gotovo nikakve...mladi popunjavaju 12...

Normalno da ce ti igrac od 18 godina popunjavati roster, sigurno ce biti nosioc, aha, kako da ne, nisu svi Sarici. Sto se mladih igraca tice, ja sam zadovoljan napretkom, Mitrovic da nije ove povrede bi bio prva opcija na 4 (bio je dok se nije povrijedio), Cvele je odlucio da mu treba minutaza i drago mi je sto igra u MZTu, Ristic je odlucio da ide na koledz, da tako nije odlucio imao bi znacajnu minutazu vec ove sezone, Tejic je neplanirano dobio minute i iskoristio ih, Rebic takodje, Stojanovic ima 16-17 godina i igrao je i on i bio dobar, dolaze nam Kaplanovic, Guduric, pa zatim Simanic, Djukanovic, Aranitovic... O svemu mozes pricati ali o podmlatku ne. Jedino mozes kukati da je Covic pokupio gotovo sve sto valja (ne racunam Megu) pa sad Partizan ne moze kupiti mlade igrace jer nema u sustini sta ( kao prije sto se radilo na slucajevima Miljenovic, Marinkovic, Gagic, Cakarevic itd itd), ali to je za neke druge teme.

Sto se tice pretplacenih stranaca, to jedino ako vjerujes debelom paranoiku :D . Ko je pretplacen, Djenka, Jaka, Nelson? Ili mozda da nisu pretplaceni Simonovic, Lazic, Radenovic, Rasko, Bobi, Tadija? Necemo se zajebavati, znas i sam da ti ni to ne pije vodu.

Sto se tice nadogradnje, navescu ti imena igraca koja mogu bolje i koji ce biti bolji: Tejic, Mitrovic, Rebic, Blazic, Djenka, Lipovij. Uzevsi u obzir da svi oni ostaju i sledecu sezonu (ne znam za Lipovija ali vjerujem da ce i on ostati) pada ti u vodu i teorija da nema prostora za nadogradnju i napredak, ima je i te kako.

I na kraju govoris o skupim strancima, kosturom od starih igraca i sl. Pogledaj Partizan od 2012 pa na dole, ali samo u slucaju da ti debeli paranoik nije idol, ako jeste, nije ni bitno sve ovo :)

Sto se tice ove gore rasprave oko fudbala i kosarke, mislim da je Popo u pravu. I to debelo u pravu :)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad ti neko tvrdi da je kosarka, u kojoj se postize po 80 poena po utakmici individualni sport, a fudbal, u kojem se postize 1-2 gola u prosjeku, vise timski, onda definitivno znas da nema svrhe vise raspravljati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ајде, можеш ти и боље од ових дјечачких "кме кме" фазона. Начин на који се фудбал и кошарка играју говори у прилог томе да кошарка пружа много више индивидуалне слободе. Наравно, на то утичу и мањи број играча, ограничен напад као и мањи терен, што доводи до много веће динамике игре. То се поготово односи на НБА кошарку, која још више истиче индивидуалност. Са друге стране, у фудбалу има више простора за фино тактизирање, баш због мањка динамике и мање изражене улоге појединца.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, u pravu si.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 02:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Popo je vazda bio moralna vertikala, medijum izmedju lijevog i desnog, naseg i njihovog.
Mod i medijana ovog foruma, a i sire.
Moj glas ide uzavrelom vulkanu sa slike!
Sto se tice individualnost, vaistinu glasam za kosarku, prije fudbala.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.kurir-info.rs/makedonci-izne ... ak-1294139

interesantno da nigdje u medijima se nije moglo procitati nista lose u vezi ovog malog debilka sto pokusava glumiti silu.cak sto vise svi su ga kao podrzali u tome,pa znate on je mlad,vruca glava....pazi molim te udario samar igracu i onda jos big boss izjavi da je trebao jos jace udariti cehovskog

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
U stari, teške riječi od nekog ko navija za Partizan, vaši samo što nisu klali na terenu.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovi iz mzt tek sad vide sa kim mi imamo posla

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
A Bože moj, ne može svako biti fin i učtiv kao igrači Partizana.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rarVAhygUxo[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-_qTSUYzqA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Е мој скева са чиме се ти замајаваш,па Човићу та школа кошарке,кошаркашка гимназија,баскет ленд и остале играчке служе још од 90-тих за чисто прање пара. Лик је под том причом опрао милионе,а ти вириш и очекујеш а тамо испадне неки вансеријски играч... :lol: Али добро,ипак је он ваша нова легенда... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Ja ne kontam sto se pojedinci pale ko kutnjak kad ih niko ne spominje ni zmamrzivac klub za koji navijaju.A ovaj termin ,,alibi,, je vrhunski :lol: Kakav alibi sveta nedeljo.Koja provaljivanja sve nece covjek procitati :lol:
I da sam evo ja trazio alibi,trazio bi ga mozda u eventualnom NE plasmanu na f4 ABA lige i eventualnom NE plasmanu u top 16 EL.Boze sacuvaj.Ekipa,takva kakva je odradila vrhunski posao.

Sta je pisac konkretno mislio,evo opet ali od drugog pisca.

Elvis Presley je napisao:
Kakva losa selekcija pobogu, vec drugi treci put citam ovu glupost? Kakva losa selekcija kada se u jednoj ekipi povrijedi 5-6 standardnih prvotimaca, pa ko jos racuna na to da ce mu se mozda povrijediti 5 standardnih igraca pa eto, odoh ja napraviti malo bolju selekciju...

Da ce titula nekog drugog tima biti manje vrijedna ako je osvoje nece, ali likovanje na toj tituli i likovanje nad nesto losijom igrom Partizana ove sezone moze doci samo od napacenih likova koji ne zele da priznaju da bi stvari bile mnogo drugacije da je Partizan kompletan.

Amin,ali dzaba,ne vrijedi i kad bi se nacrtalo :lol:

Mislim,ako ce nekome biti lakse,misljenja sam da je Cedevita favorit u mecu sa Partizanom a kamo-li Zvezda,ako se prodje Cedevita uopste.
Ali ne bi bili favoriti da je kod nas sve okeejjj haloooo :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
To,to.Ajd valjda ce vise pocet izgradnja te dvorane najavljivane jos od prije 3 godine.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=828225

Da to nije ova dvorana o kojoj se govorilo onomad.

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=836
http://www.bizlife.rs/vesti/15406-a

Cudi me da dvorana namjenjena odavno za KK Partizan,koji je zapravo u to doba kako mnogi mudro zbore bio drzavni projekat,nije ni zapoceta.O tome se ponovo govori nakon 3 godine.
Dobro,moze bit da je neko zaboravio gdje je ostavio planove pa se morali novi nacrtati ili pak za 3 godine nisu rijesena imovinsko-pravna i urbanisticka pitanja :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Максимилијан je napisao:
Е мој скева са чиме се ти замајаваш,па Човићу та школа кошарке,кошаркашка гимназија,баскет ленд и остале играчке служе још од 90-тих за чисто прање пара. Лик је под том причом опрао милионе,а ти вириш и очекујеш а тамо испадне неки вансеријски играч... :lol: Али добро,ипак је он ваша нова легенда... :lol:

Zar je moguce da nema nista na svijetu da Covic radi ispravno? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]