Daljac, ako si na mene mislio sa onim 'pogodila' - grijesis. Prelistaj prethodnih par postova, a i tema vezanih za F1 i vidjeces da je moj prvi favorit otkako je usao u F1 bio i ostao Robert Kubica. On ove sezone, pa tako i u Turskoj, s obzirom na to kakav bolid mu je na raspolaganju, vozi fantasticno i jos jednom dokazuje da je rame uz rame sa trenutno najbrzim vozacima danasnjice (da ne kazem bas najbrzi

).
Opet kazem, ne sporim Hamiltonovu brzinu, jednostavno ga ne volim.
Uz Kubicu, u ovoj sezoni, su mi trenutno interesantni Button (kojeg su mnogi popljuvali zbog prelaska u McLaren i ocekivali da ce Hamilton obrisati pod njime od samoga pocetka (cak sam i ja u jednom momentu bio ubjedjen da ce se takvo nesto desiti

) jer je pokazao da se pametnim i donekle ziheraskim voznjama moze nadoknaditi nedostatak 'sirove' brzine. Par sezona se vukao po trecerazrednim timovima i postizao prosjecne rezultate iako je najavljivan kao vrhunski talenat i novi buduci svjetski sampion. Mnogo ko bi nakon svih tih poraza pao i vjerovatno izgubio zar za takmicenjem, a Button je prvom prilikom koju je dobio dokazao da ima nesto. Cak i kada je osvojio titulu sampiona prosle godine, nastavio je raditi i sad mi se cini da je jos i brzi nego sto je bio u Brawnu. Drugi (odnosno treci

) je Webber (za kojeg sam u jednoj od sezona kada sam se prepirao sa DELLBOY rekao da NIKADA nece uraditi nista u F1

) koji prozivljava 'novu mladost' u F1 i ostvaruje odlicne rezultate i ukupno i u odnosu na mladjeg, mnogo eksponiranijeg kolegu iz ekipe.
Uz njih trojicu bih istakao i Adriana Sutila za kojeg smatram da je jako potcjenjen vozac koji bi svoje kvalitete itekako pokazao kada bi mu se pruzila prilika da vozi u boljem timu od Force Indije.
Sto se prestizanja tice - nisam ja neki Michaelov fan (ustvari, ni u jednoj sezoni F1 koju sam pratio, on mi nije bio favorit

) tako da paljbu zbog klipa mozes ocekivati od strane Hertzoga i Zerocoola