banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 01:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2009
PostPoslato: 11 Jul 2009, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sutil u Q3 .. Webber na startnoj poziciji .. dugo nisu bile interesantnije kvalifikacije :D Glock je kaznjen sa 3 pozicije zbog usporavanja Alonsa, tako da ce startati poslednji, dok je Red Bull kaznjen sa 10 000e zbog nesigurnog pustanja Vettela iz boksa (u momentu dok je nailazio Nakajima).

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutil vozio trku zivota prosle godine u Monte Karlu .. sjebe ga Kimi .. bio fantastican danas .. sjebe ga Kimi :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2009, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
NAPOKON

Citiraj:
Predsjednik FIA-e, Max Mosley, danas je službeno potvrdio kako se najesen neće kandidirati za još jedan predsjednički mandat, te je otkrio kako je njegov najidealniji kandidat bivši upravitelj Ferrarijeve momčadi, Jean Todt.

U pismu adresiranom svim FIA-inim članovima, Mosley je izjavio: "S osobnog gledišta, bilo bi mi veoma teško predomisliti se i ponovno se kandidirati. Prije nekoliko mjeseci sam započeo preuređivati svoj obiteljski život i već sam obavijestio FIA-ino više osoblje da se neću kandidirati. Ponovni nastavak bi značajno komplicirao moje kućanske dogovore, te ne bi bio konzistentan s mojim obiteljskim obavezama, posebice nakon našeg nedavnog gubitka. Osim toga, već neko vrijeme osjećam da bih trebao raditi manje. Naposljetku, iduće godine ću navršiti 70 godina."

Nakon što je bivši rally prvak, Ari Vatanen, potvrdio svoju namjeru kandidiranja za predsjednika Međunarodne automobilističke federacije, Mosley je izjavio kako smatra da Finac nije njegov pravi nasljednik, te je danas priznao kako bi idealna osoba za taj posao bio Jean Todt - Francuz kojeg nismo imali prilike mnogo čuti otkako se povukao iz Ferrarija i koji nije otkrivao želju za kandidiranjem za predsjednika FIA-e.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2009, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ode Bourdais :-?

Citiraj:
Prvak britanske F3, Jaime Alguersuari, mogao bi već na idućoj utrci u Mađarskoj nastupiti umjesto Sebastiena Bourdaisa u Toro Rossu, te sa svojih 19 godina i 125 dana postati najmlađi debitant u povijesti Formule 1.

Tijekom proteklog vikenda, o Bourdaisovoj budućnosti mnogo se raspravljalo. Nakon razočaravajuće prve sezone u Toro Rossu, Francuzove performanse tijekom ovogodišnje sezone nisu se pokazale ništa boljima. Iako se momčad iz Faenze nije pokazala konkurentnom kao 2008., Bourdais je do sada uspio osvojiti tek dva boda, dostatna za 16. mjesto u ukupnom poretku.

Glasine tvrde kako je Toro Rosso odlučio mladom Alguersuariju pružati priliku nastupa na preostalim utrkama, usprkos činjenici što nema nikakvog iskustva za volanom F1 bolida. S obzirom da su bilo kakva testiranja tijekom sezone zabranjena, vjeruje se kako bi Španjolac na ovogodišnjim utrkama stjecao iskustvo za 2010. godinu. STR još nije komentirao glasine.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2009, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nekadašnji šef tima Ferari Žan Tod najavio je kandidaturu za predsednika Svetske automobilske federacije (FIA), pošto sadašnjem čelniku Maksu Mozliju istekne mandat.

Tod je kandidaturu zvanično objavio dan pošto je Mozli podržao 63-godišnjeg Francuza u ideji da postane prvi čovek FIA kada se povuče u oktobru.

"Nameravam da nastavim i proširim izuzetni rad predsednika Mozlija", rekao je Tod.

On je drugi kandidat za čelnu poziciju FIA, pošto je nekadašnji svetski prvak u reliju Ari Vatanen prošle nedelje objavio svoju kandidaturu.

Tod je u moto sportu od 1966. godine i vodio je Ferari do pet uzastopnih titula, od 2000. do 2004. godine.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Na drugoj trci u Brands Hatch-u poginuo 18-o godisnji Henry Surtees, koji je na prvoj trci bio 3.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aTDiYS1NVW4[/youtube]
Citiraj:
Henry Surtees loses life in Brands Hatch accident

We regret to report that Formula Two driver Henry Surtees has passed away in a London hospital after the 18-year-old Englishman was struck on the helmet by a flying wheel at Brands Hatch on Sunday. The son of 1964 F1 Champion John Surtees was knocked unconscious before ploughing head on into a crash barrier.

Henry Surtees entered his first kart race when he was eight years old at Blackbushe in Hampshire on 25th September 1999 in a 60cc Comer Zip Kart and throughout the remainder of 1999 and 2000 he took part in many club events at Rye House, Buckmore Park and Blackbushe. He was the winner of the 2000 Club Winter Championship at Rye House aged 9.

In 2001 he changed to a Cadet Wright Comet Kart and competed in club events throughout the year and was named 'Man of the Meeting' in 'Champions of the Future' at Rowrah. In 2002 Henry graduated to a Mini Max Rotax 125cc for 11/16 year olds. He won at Buckmore Park his first time out, followed by 2 heat wins and fastest lap at Whilton Mill.

2003 saw further successes with the Mini Max with many heat and final wins, fastest laps and lap records. He was also a member of the British Inter-Nations team and the highest points scorer and a member of the winning team.

In 2004 Henry drove a 125cc Junior Max Rotax at various circuits throughout the country with a number of heat and final wins. In 2005 he competed in two classes in this series, Junior Gearbox and Junior Max with many good heat and final places in the Junior Max class finishing 6th in the event series. In the Junior Gearbox class he had many heat and final wins and was crowned 'Stars of Tomorrow' Junior Gearbox Champion at Buckmore Park on 25 September.

His career really started when Henry entered the Ginetta GT Junior series in Great Britain in 2006. He won three races and finished third in the championship. After a year of Formula BMW he moved to Formula Renault 2.0 UK in 2008.

Our thoughts are with Henry's friends and family, including parents John and Jane who were both present at the Kent circuit this weekend.

RIP

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vilnev se vraća u Formulu 1

Žak Vilnev ponovo će se naći u kokpitu bolida Formule 1. Kanađanin ima 38 godina, a naredne sezone voziće za novi tim USF 1.

"Istina je, vraćam se u Formulu 1", priznao je šampion iz 1997. za nemački "Bild".

Do titule je pre 12 godina stigao kao član Vilijams - Renoa, a vozio je i za BAR, Reno i Zauber. Pošto je napustio Formulu 1 "preselio" se u NASCAR, a dva puta je bio učesnik čuvenih trka 24 sata Le Mana.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kova poceo redovno da pegla Hamiltona, proslu trku bio bolji od njega (iako je Hamdza imao doradjeni bolid), prvi trening Kova najbrzi, Hamilton treci sa +0.2, a na drugom treningu za sada Kova najbrzi (opet), a Hamilton tek 11 sa +0.681
Izgleda da je izgubio motiva jer se ne bori za titulu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cim sam ga prozvao odmah se popravi :D :D :D
U zadnjem krugu je postavio najbolje vreme

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A šta bi sa otpuštanjem radnika u Ferrariju? Aerodinamičkog inžinjera?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakve kvalifikacije....
Nadam se da ce Massa biti OKi :confused1: :confused1: :confused1:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nevjerovatno :confused3:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
:( :( :( :( :(
Slika
:( :( :( :(
Gadno izgleda, covece pocepalo mu je kacigu

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qewjSI5_T-4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrari's Felipe Massa has escaped serious injury after crashing heavily towards the end of Saturday's Q2 qualifying session at the Hungaroring.

Massa ploughed straight off the circuit at Turn 4, burying the front of his car in a tyre wall, after being struck on the head by a piece of debris, thought to have come from the rear of Rubens Barrichello's Brawn car.

Medics were quickly in attendance and the start of Q3 was delayed as they extricated the Brazilian. After initial examinations at the medical centre, Massa, eighth fastest in Q2, was transferred by helicopter to hospital for further precautionary checks.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Domenikali potvrdio, Masa nece voziti sutra, ocekuju da ce se do sledece trke 100% oporaviti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/massa- ... 43291.aspx

:confused3:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 19:11 
Pu..mogu misliti koja je ono sila...sro reche..probilo kacigu i josh lobanju rasparalo...moglo je i gore proci.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bas mi ga je zao, ali sta je tu je. Nadam se da ce viti OKi i da ce se sto pre oporaviti. Ne znam kakvo je sada stanje u Ferrariju i ko ce ga zameniti, ali mislim da na ovoj trci ne moze niko jer se vozac moze menjati samo pre kvalifikacija, a kako je Massa usao u Q onda izgleda da ce Ferrari nastupiti samo sa jednim bolidom, jos nisam siguran oko tog pravila

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Jbg, i meni ga je zao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]