banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zanimljivo
PostPoslato: 11 Maj 2013, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jos da vidis golcinu.
I bas je bilo nema vise vremena :D

Kakav haos. A Benfika proslo kolo na svom stadionu 1:1, a mogli su osigurati titulu fakticki.

Cvati Porto! Odio Benfika.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2013, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bio bi fazon da Porto kiksa u zadnjem kod Fereire :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
titula u 92 minutu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OP8IcVbcAmU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ovaj Kelvin se spominjao kao pojačanje Zvezde u zadnjem prelaznom roku :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raul Gonzales Blanco!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtZeCmFoG9Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad policijski detektiv počne da deli fudbalske lekcije

Slika

Frenki Duri ponovo trener godine u Belgiji, pa je red da se prisetimo kako je sa učiteljima, zidarima i prodavcima stizao do šesnaestine finala Kupa UEFA

Šef struke Zulte Varegema Frenk Duri proglašen je za najboljeg trenera belgijske Pro lige, pošto je u glasanju fudbalera dobio 1.003 bodova i daleko iza sebe ostavio Petera Maesa iz Lokerena (316) i Standardovog Mirčeu Rednika (274).

Sasvim očekivano obzirom da je omaleni klub sa stadiona Regenbog (stadion duge u slobodnom prevodu) u regularnom toku sezone zauzeo drugo mesto, odmah iza belgijskog giganta Anderlehta, dok je trenutno na trećoj poziciji, ali sa svega dva boda zaostatka za liderom, kojem će gostovati u poslednjem kolu, pa bi mu pobede u dve preostale utakmice šampionata garantovale i istorijsku titulu.

Jedini dosadašnji trofej Zulte je osvojio 2006. godine kada je, takođe pod vođstvom Durija, prigrlio Kup Belgije u svojoj prvoj sezoni u eliti! Iako je Zulte u to vreme još bio polu-profesionalni tim?

"Mislili smo da ćemo moći da se fudbalom bavimo na polu-profesionalan način, ali se ispostavilo da je to pretežak zadatak, pa ćemo morati da počnemo da treniramo dva puta dnevno. Trenutno, radimo samo od 17 sati, pa momci ne mogu da uvežabavaju prekide kada završimo sa treningom", žalio se tada Duri.
I odmah je sa reči prešao na dela i pokazao šta znači biti profesionalac – dao je otkaz na mesto policijskog detektiva od čega je do tada živeo i potpisao ugovor do leta 2012.

Njegov primer sledili su i igrači - učitelj Tjorven de Brul, inženjer Stijn Min, te Stefan Leleu, koji je radio u osiguranju, a svi zajedno su činili odbrambeni bedem pred golom. Vezista Nejtan D’Eme je za hleb zarađivao kao zidar, Ludvig Van Njuvenhujz je postavljao podove, pa se samo za golgetera Tima Matijsa moglo reći da je i pre toga bio u sportu – prodavao je trenerke.

A opet su na startu tadašnjeg Kupa UEFA izbacili moskovsku Lokomotivu, u grupnoj fazi bili ispred bečke Austrije i praške Sparte, sa bodom iza Ajaksa i nešto dalje iza Espanjola, da bi ih u šesnaestini finala zaustavio Njukasl.

"Njihove rezerve bi bile u vrhu belgijskog prvenstva", nemoćno je tada slegao ramenina Duri, koji je i sam govorio da ga je policijska karijera naučila šta znači disciplina i pred rad.
Prvu epizodu u Zulteu završio je 2010. kada se preselio u Gent, a već sledeće godine je prekomandovan na mesto selektora talentovane U-21 selekcije Belgije (svi znamo kakve naraštaje poslednjih godina imaju Crveni đavoli). Poslednje nedelje 2011. godine se, ipak, vratio na "mesto zločina".

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čelnici atinskog AEK-a planiraju da zbog finansijskih problema proglase bankrot kluba i zatraže preseljenje u treću ligu, preneli su grčki mediji.
Atinski klub je pogođen dugovima i ukupnom grčkom fuinansijskom krizom održao hitan sastanak akcionara i objavio plan da formalno započne proces likvidacije nakon sastanka Borda 7. juna.
AEK, jedan od tri najpoznatija grčka kluba, koji je ispao u drugu ligu ove sezone, saopštio je da ne može da igra ni u drugoj ligi, jer mu treba vremena da se finansijski oporavi.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 14:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Нека ангажују познатог стручњака из Србије за излазак из кризе.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2013, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GOTOVO! Bekam ide u penziju!

Legendarni Englez odlučio da okonča karijeru bez obzira na ponudu PSŽ da produži ugovor za još jednu sezonu

Posle Aleksa Fergusona, još jedna zvezda ostvrskog fudbala odlazi u penziju! Prema saznanjima ostrvskog Dejli Mejla, Dejvid Bekam (38) je odlučio da završi igračku karijeru na kraju ove sezone. Osvajanje titule sa PSŽ je ujedno bila i poslednja misija slavnog Engleza. Francuskom prvaku je ostalo da odigra još dva meča do kraja sezone, protiv Bresta i Lorijana što će vrlo verovatno biti Bekamov oproštaj. Pariški Sveci su mu ponudili ugovor na još godinu dana, ali nije želeo da promeni odluku o odlasku u penziju...

Bekamova profesionalna karijera je počela pre dve decenije u Mančester Junajtedu kada je postao član čuvenih Fergusonovih beba zajedno sa Gigsom, braćom Nevil, Skolsom, Nikijem Batom… Na Teatru snova je dotakao zvezde i postao sportski simbol Velike Britanije. Sa Crvenim Đavolima je osvojio sve što se moglo osvojiti. Posle njegova dva kornera u sudijskoj nadoknadi Šeringem i Solskjer su postigli golova za trijumf Mančester Junajteda nad Bajernom. U mega transferu vrednom 35 miliona evra je 2003. prešao u Real Madrid, iako je prvo bio dogovoren njegov prelazak u Barselonu.

U Realu je bio deo čuvenih Galaktikosa, kasnije je igrao za Los Anđeles Galaksi i Milan, a zimus je stigao u PSŽ. Jedini je engleski fudbaler u istoriji koji je osvajao titule u četiri različite zemlje. Za reprezentaciju Engleske je odigrao 115 mečeva i nosio kapitensku traku. Bio je učesnik tri Mondijala, ostaće upamćen i po antologijskim golovima Argentini i Grčkoj, ali i crvenom kartonu protiv Argentine.

Van terena je bio zvezda, možda i veća nego na terenu. Posebno od kada se 1999. oženio poznatom “spajsicom” Viktorijom Adams. Sa njom u braku je dobio tri sina Romea, Bruklina i Kruza, kao i ćerku Harper Seven. Postao je marketinška ikona u svetu sporta i momak koji je više novca zarađivao od reklama nego od igara. Njegovo bogatstvo se danas procenuje na 165 miliona funti što ga čini najbogatijim britanskim sportistom.

Posle igračke karijere namerava da se bavi ambasadorskim dužnostima za koje uključuju rad za UNICEF, Adidas, Skaj Sports, promociju fudbala u Kini…

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2013, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogao biti otac loptanja, ovako ima samo 5-6 dobrijeh sezona, i 12934 reklame za donji ves. Jebala ga Viktorija, da ga jebala.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Evropsko prvenstvo u obaranju ruku za žene

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4b6AaPrQPoY[/youtube]

0:05

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Da je Stalone 'vako osvojio bi dva kamiona, a ne jedan.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jedan forumaš bi , po sopstvenom priznanju, bio veoma konkurentan na ovom prvenstvu :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nidje veze. :lol:

Ja sam pricao o jadnoj konkurenciji u srednjoj skoli :lol:

A ovu buljavu treba priklat, zbog komsija.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mladi Rusi (do 17) uzese evropsku titulu nakon 7-8 serija penala. Vodili 3-1 pa gubili 5-4 i na kraju pobjedise.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gle'am utakmicu iz '82 za trece mjesto, Poljska-Francuska :D
Trenutno je 3:1, ali iz pouzdranih izvora znam da je zavrsilo 3-2. Kako dobar fudbal je bio na ovom prvenstvu.
Posto je bilo 6 grupa po cetiri reprezentacije, tad je bio sistem da se nakon grupne faze, opet igraju grupe i to po tri ekipe, a prolazi samo jedna.
Paolo Rosi je bio preteca Filipa Inzagija. Braca po materi. Kako je covjek lagano davao golove, stra'otnja.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napio se, pa preorao teren

Neimenovani simpatizer, kojeg je policija privela u subotu ujutru, u petak je pijan seo za volan svog traktora i od lokalnog terena napravio je pravu oranicu.

Sezona koja očigledno nije ispunila očekivanja spomenutog navijača petoligaša Tardijende naterala ga je na neverovatno delo

Tim će zato morati meč poslednjeg kola da igra negde drugo.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Opet bolje nego prosjecan teren u BiH Premier ligi :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2013, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kasiljas i Ceh rodjeni na isti dan :)
Samo je Iker godinu stariji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]