banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Militooooooooooooo!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Arsenal se ne šali, a bez Puyola i Piquea Barca ne djeluje nepobjediva u revanšu... Istina nema ni Ceska, ali sve je moguće...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sondri je napisao:
Arsenal se ne šali, a bez Puyola i Piquea Barca ne djeluje nepobjediva u revanšu... Istina nema ni Ceska, ali sve je moguće...

na onoj livadi, ima da ih razbuca Barsa.... evo prognoza odmah, u hendikepu 1.... ;)
penal i crveni mi nisu bas najjasniji... meni se cinilo kao da je Fabregas ''ugurao'' svoju nogu medju Puyolove.... al' ajd.... uglavnom bice dobrog fudbala....
prognoza za prolaz: Bayern, Lyon, Inter, Barca...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
RTS može da bude kažnjen sa najmanje milion evra zato što je, zbog sednice Skupštine o Srebrenici, otkazan direktan prenos utakmice Bajern - Mančester junajted...

UEFA tuži RTS zbog Srebrenice!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Vuk_samotnjak je napisao:
RTS može da bude kažnjen sa najmanje milion evra zato što je, zbog sednice Skupštine o Srebrenici, otkazan direktan prenos utakmice Bajern - Mančester junajted...

[url=http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/109667/UEFA+tu%C5%BEi+RTS+zbog+Srebrenice%21.html]UEFA tuži RTS zbog Srebrenice!
[/url]

Дај Боже да буде тако.
Мада онда ће РТС да тражи кинту од скупштине ,ови ће да изваде из буџета, и опет народ плаћа због издркавања народних мајмуна.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:

[url=http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/109667/UEFA+tu%C5%BEi+RTS+zbog+Srebrenice%21.html]UEFA tuži RTS zbog Srebrenice!
[/url]

Дај Боже да буде тако.
Мада онда ће РТС да тражи кинту од скупштине ,ови ће да изваде из буџета, и опет народ плаћа због издркавања народних мајмуна.

Upravo tako :angry1:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 06:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
najsmješnije je to što samo kod nas skupština zasijeda do ponoći....imali su svo vrijeme ovog svijeta da deklaraciju donesu u normalno doba ali ne ....jaka skupština i vlast kad ne smiju prekinuti sjednicu jer se boje bjega poslanika....

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tanak rezultat intera... Mislim da CSKA ima ogromne sanse da prodju dalje, Arsenal mnogo manje, ne treba da se zanose, barselona nije izgubila u gostima a jos je dala 2 gola, tako da ima lep rezultat za sledecu utakmicu

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Tanak rezultat intera... Mislim da CSKA ima ogromne sanse da prodju dalje, Arsenal mnogo manje, ne treba da se zanose, barselona nije izgubila u gostima a jos je dala 2 gola, tako da ima lep rezultat za sledecu utakmicu

Tanak kad je golman od CSKA podivljao, sta je covjek sve branio, ako ovako budu igrali izgubice CSKA i u Rusiji :) A Barseloni nece ni Puyol ni Pique igrati, ali sreca za njih nema ni Fabregasa za Arsenal..

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Oni ce imati tu prednost da igraju na umetnoj travi tako da ce Interu biti teze da se prilagodi... Nadam se prolasku CSKA-a

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 09:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisu to Srbi da se cupaju na travu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 10:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fabregas dao gol sa slomljenom nogom!?

Kapiten Arsenala Sesk Fabregas po svemu sudeći izveo je penal sa frakturom fibule desne noge, a kasnije izdržao još desetak minuta na terenu, pre nego što je na nosilima iznet, kada je završena utakmica Arsenal - Barselona (2:2).
Navijači Barselone bili su besni na sudiju Masima Busaku, kada je Švajcarac u 84. minutu start Karlesa Pujola nad Seskom Fabregasom okarakterisao kao jedanaesterac.
Delovalo im je da su oštećeni.
Pujol je isključen, a kapiten Arsenala Fabregas, pridigao se i izjednačio na 2:2 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona, uprkos činjenici da je Barselona početkom drugog poluvremena imala vođstvo od 2:0.
Ostatak utakmice, Fabregas je jedva izdržao na nogama, a nije mogao da bude zamenjen, jer je menadžer Arsenala Arsen Venger već bio izvršio tri izmene.
Sa poslednjim sudijskim zviždukom, Fabregas je pao na travu i sa terena stadiona Emirati odnet je na nosilima... Kasnije se ispostavilo da mu je Pujol polomio nogu i da je Fabregas sa frakturom fibule desne noge izveo jedanaesterac protiv kluba u kojem je ponikao.
Posle svega, deluje suludo da Venger nije odmah izveo Fabregasa, kada je video da ovaj jedva stoji, jer je u tom trenutku Barselona već imala igrača manje, a do kraja je ostalo manje od deset minuta.
"Nisam dobro", rekao je Fabregas engleskim novinarima.
"Moramo da sačekamo da vidimo težinu povrede, ali se nadam da ću igrati pre kraja sezone", skeptičan je Fabregas, koji zbog parnih žutih kartona svakako ne bi igrao u revanšu narednog utorka na Kamp Nou staidonu, ali ukoliko bude morao da završi sezonu već 1. aprila, onda bi to bio veliki udarac za Arsenal.
"Bojim se da je nešto ozbiljno puklo. Zapeo sam iz sve snage kada sam šutirao penal i shvatio sam da ne mogu da hodam čim sam krenuo po loptu koja je bila u golu", objasnio je Sesk Fabregas.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Vozdra vucino kuco stara. :D Ne znam sta da ti kazem za Pjanica. Kako god skontam, namece mi se da malac nije za malih utakmica :D . Nije briljirao, ali je odigrao solidno. Asistirao je lijepo kod gola. Zamijenjen je kao i prethodnih 15tak utakmica. Prolaze oni u polufinale.
Barcelona se igrala sa Arsenalom.Ono je bilo smijesno gledati.U pojedinim momentima utakmice decki iz Londonai nisu znali gdje im je guzica, a gdje glava.
Nadam se samo da ce Bajern izbaciti one smradove,tacnije crvene satro vragove.Ostalo neka bude kako god hoce.Svejedno mi je.
Jbg ako bas moram reci,neka mag Murinjo osvoji ovaj put. Zajeban igrac skroz. 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
opet sam fulio :angry1: al nema veze bice bolje :wink:

Inter odigrao tipicno talijanski.....1-0 i tamo ce da se brane i iz kontre da uvale jos jedan i to je to :cat:

Barcelona je bila kriticna sinoc,onoliko sansi i samo 2 gola cccc slabo brate slabo al imaju rezultat.....iskreno receno Arsenal nema jos tu mogucnost i kvalitet da pobjedi Barcelonu......

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sa Runijem ili bez, ja sam i dalje ubijeđen da će Mančester da otrese Bajern. Pred kraj utakmice u Minhenu sam navijao da Bajern da go, samo da bi utakmica u Mančesteru bila uzbudljivija, jer sad Junajted mora napasti. U Minhenu, kao da su se plašili duela, toliku rezervisanost odavno nisam vidio. U Mančesteru će biti druga priča sigurno, možda neće proći ko Milan, ali ne dajem previše šansi Bajernu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Srbin će igrati finale...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Манчестер пролази Бајерн без проблема.
Арсенал није без шанси, мада поштујем Барсу јер потенцира ипак шпанске фудбалере (Арсенал синоћ у првих 11, ако се не варам, ни једног Енглеза).
ЦСКА има шансе.

Што се тиче РТС и казне, Тијанић каже да ће платити држава а Славица каже да се нема пара.
Како год окренеш платиће народ њихове хирове (или из буџета или преко претплате).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno da ce Srbin igrati finale Dejan Stankovic :D

Silvio Dante je napisao:
Што се тиче РТС и казне, Тијанић каже да ће платити држава а Славица каже да се нема пара.
Како год окренеш платиће народ њихове хирове (или из буџета или преко претплате).

Uvijek su se kola lomila na jadnom narodu

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
CSKA-Inter 0-1, Snajder

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Bajern-Inter finale 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]