banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2008
PostPoslato: 09 Jun 2008, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Hertzog je napisao:
Lici na dabra, Ey dabre eno ide Hamilton!!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
aj što se Hamilton zapucao u Kimija ( možda voli od pozadi :lol: :lol: :lol: :lol: ) al kud se onaj mulac zakuca u Hamiltona.
Mislim da je bio Rosberg.
I najbolji je samo posmatrao kako kreteni ispadaju... a onda se upalilo zeleno i Kubica je otišaoooooooooo

Sva sreća pa se Hamilton zakucao u Kimmi-ja a ne u Kubicu.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.Speed je napisao:
Hertzog je napisao:
Lici na dabra, Ey dabre eno ide Hamilton!!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ko BRE??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Fantasticna utrka, prenos lijepo odradjen za razliku od prosle. Cestitke BMW-u napokon pobjeda. Realno gledajuci ako Kubica bude konstantan kako ferrari i mercedes razbacuju bodove moglo bi se desiti da bude i prvak.

Hamilton sta reci, nego stavi naocale :D . Sto se tice Kovalinena u utrci je potvrdio da mu mjesto nije u mercedesu definitivno. Kako ga je Vettel kontrolisao zadnjih 20-ak krugova za njega cista bruka i kako stvari stoje brzo ce on iz mercedesa.

Sto se tice ferrari-a losa utrka. Pored ispadanja Kimia onaka greska boksa je stvarno smijesna. Inace Massa je odvezao jednu od svojih boljih utrka i stvarno je bilo interesatno gledati ono dvostruko pretjecanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Aktualni svjetski prvak, Kimi Raikkonen, izjavio je da se Roberta Kubicu i BMW Saubera ne smije otpisati kao ozbiljne konkurente za naslov prvaka, posebice nakon dvostruke pobjede na V.N. Kanade.

"Neprestano osvajaju bodove," rekao je Raikkonen. "Nitko ih ne može otpisati. Kubica je pet bodova ispred Lewisa i Masse, te sedam bodova ispred mene.

Vidjeli smo da su ove godine, više-manje, bili cijelo vrijeme brzi. Sada, kad su se dogodile loše stvari vodećim momcima, ostvarili su dvostruku pobjedu, što im je dalo lijepu prednost. Mislim da ćemo s našim bolidom biti u mogućnosti pobjeđivati na utrkama i vratiti se na noge.

Sezona je još uvijek u ranoj fazi i trenutno nismo u najboljoj poziciji, ali samo trebamo ponovno započeti pobjeđivati na utrkama," zaključio je Finac.

Ma bravo Kimmi.

Guza se trese :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lewis Hamilton i Nico Rosberg kažnjeni su s deset pozicija nižim startnim mjestom na idućoj utrci u Francuskoj zbog sudara na današnjoj V.N. Kanade.

Incident se dogodio u 20. krugu utrke na izlazu iz pitlanea. Kimi Raikkonen i Robert Kubica zaustavili su se na crveno svijetlo jedan do drugoga, no Hamilton ih nije na vrijeme primijetio, te je udario u stražnji kraj Ferrarija. Nekoliko sekundi kasnije, trenutak nepažnje je zatekao i Rosberga nespremnog, te je Nijemac pogodio stražnji kraj McLarenovog bolida.

Zbog ove pogreške, oba vozača bit će deplasirana za deset pozicija na startu V.N. Francuske na Magny-Coursu za dva tjedna.

I opet se čovjek priupita da li postoje dvostruki standardi, kad su u pitanju Ferrari i ostali timovi.

Kimi nije ostao nekažnjen poslije Velike nagrade Monaka, zato što je nekontrolisano izbacio Sutila, ali eto kažnjeni su Hamilton i Rosberg jer su izbacili Kimmi-ja. :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa za razliku od Kimija koji je pokupio Sutila na stazi, ovo se desilo u boxovima, na crveno. Jbga, kad startaju trke, pa se na pocetku uvijek neko u nekog zabije. Ne mozes to porediti.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stvarno je glupa ta prica o dvostrukom standardu, kako se uopste moze uporedjivati te dve situacije. Kimi je na kocenju izgubio bolid, verovatno zbog velike brzine i nagiba staze tako da je ostao bez kontakta sa podlogom sto je uzrokovalo udes. A onaj magarac Hamilton je pri izlasku iz boksa udario u Kimija. Kimi je vozio preko 200 Km/h, dok je Hamilton isao oko 80, sada vidi kolika je mogucnost da zaustavis bolid pri jednoj, a kolika pri drugoj brzini. :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Stvarno je glupa ta prica o dvostrukom standardu, kako se uopste moze uporedjivati te dve situacije. Kimi je na kocenju izgubio bolid, verovatno zbog velike brzine i nagiba staze tako da je ostao bez kontakta sa podlogom sto je uzrokovalo udes. A onaj magarac Hamilton je pri izlasku iz boksa udario u Kimija. Kimi je vozio preko 200 Km/h, dok je Hamilton isao oko 80, sada vidi kolika je mogucnost da zaustavis bolid pri jednoj, a kolika pri drugoj brzini. :roll: :roll: :roll:

S tim da je kimmi već ugasio ono zadnje crveno svjetlo a nije izašao iz boxa (prešao onu liniju). samo gašenje tog svijetla se karakteriše kao izlazak iz boxa, što znači da je i Kimmi kriv.
Ali...
Ebe mi se za obojicom.

BMW Power rulz :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste ugasio ali je bio zabranjen izlazak iz boxa jer je bilo crveno svetlo, u svakom slucaju nemam pojma u sta Hamilton gleda. A sto se BMW-a tice, ajde da i vi osetite slast pobede i da vidite kakav je osecaj da vas vozac bude No. 1 bar na trenutak :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
DELLBOY je napisao:
Hertzog je napisao:

S tim da je kimmi već ugasio ono zadnje crveno svjetlo a nije izašao iz boxa (prešao onu liniju). samo gašenje tog svijetla se karakteriše kao izlazak iz boxa, što znači da je i Kimmi kriv.
Ali...
Ebe mi se za obojicom.

BMW Power rulz :D

Ma da kimi je kriv. Hemilton ni kriv ni duzan najebao :D Pa cuj on treba moci prolaziti kroz bolide :D
ora da je promasio kocnicu i pritisnuo gas :D to bi me nebi zacudilo.

Naravno da je svijetlo bilo ugaseno zato sto je bio na izlazu iz box-a i limitator je bio iskljucen i samim tim i svijetlo. Hamilton nije nimalo bilo neobicno sto stize bolid po dijelu po kojem svi idu istom brzinom. Covek se ponadao :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 02:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dvostruki standardi postoje godinama kada su u pitanju Ferrari i ostali timovi,to je bar poznato svima.Sto se tice Kimija,isto je trebao dobiti kaznu u Monaku.To sto je izgubio bolid to je njegova greska,a pri kojoj brzini,totalno nebitno... ugrozio je drugog vozaca i svojom greskom ga izacio iz trke.(Jako bitno je reci da je bila ulozena javna zalba protiv Kimija nakon trke!).Sjetimo se samo situacije od prije dve godine kada se Schumacher parkirao nakon "leteceg" kruga u Monaku.Mnogo timova se zalilo i tek nakon toga su sudije zasjedale nevjerovatnih 5 sati da bi dosli do zakljucka da ga treba kazniti.Sjecam se izjave jednog vozaca kojem je Alonso rekao tada: "Ako ga nebi kaznili,ja cu izaci pred sami start i leci mu ispred bolida". McLaren kaznjavaju istog momenta.Hamilton je kriv i kaznjen je,kao i Rozberg.Ove sezone su iz McLarena jos kaznjeni nakon ometanja Heidfelda,kojem je smetao i Masa,ali naravno Masa nije kaznjen) Prosle godine su im oduzeli bodove zbog "rusenja ugleda F1",da bi danas covjek koji je presudio napravio najveci skandal u Formuli 1 i sada rusenje ugleda F1 vise nije bitno... Znaci ako McLaren urusi ugled F1,kazna!I to istorijska,najveca moguca! Ako to uradi Max,ma nema veze,totalno nebitna stvar... Ako Ferrarijev vozac pogrijesi,nema veze i ako se zalba ulozi bice odbacena,a ako bi kojim slucajem bila rijec o kazni,zasjedacemo 5 sati da bi se 100% uvjerili da je pogrijesio... ostale timove po kratkom postupku... i slijepac vidi da postoje dvostruki standardi,ali sta je tu je.nadati se da ce Mozlija otjerati i sa njim jos desetak ljudi iz FIA koji nose crveni kacket sa propetom kobilom... tek onda ce svanuti u F1 :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek je Mc Laren uvek zrtveno jagnje i crna ovca u F1, pa ostalo nije bitno :roll: :roll: :roll: :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston ozbiljno razmišlja da "najbrži cirkus" odvoji od Svetske automobilističke organizacije (FIA) i njenog predsednika Maksa Mozlija, čiji je naci-seks skandal potresao svet automobilizma.

Iako nije želeo previše da govori o odvajanju od FIA, Eklston je prema pisanju "Tajmsa" odlučio da napusti Mozlija, pošto još nije potpisao novi Konkord ugovor sa FIA i ostalim timovima iz Formule 1, kojim bi bio zadržan "status kvo".

"Ono što FIA nema, a veoma je važno za njih, su ugovori sa ekipama Formule 1, koje mogu da rade šta god žele. Ono što mi želimo je da naši sponzori budu srećni. U ovom trenutku ne možemo da se odvojimo, ali to bi se moglo dogoditi u budućnosti", izjavio je Eklston za londonski dnevnik.

Sastanak sa čelnicima kanadskog gran prija poslužio je Eklstonu kao povod za razgovor o odvajanju od FIA, istovremeno upozorivši Mozlija da bi FIA više izgubila eventualnim "razvodom".

"Moram da odgovaram investitorima koji su uložili velike pare. Takodje osećam odgovornost prema timovima jer su i oni uložili velike sume novca. Mozli je odgovoran samo nekim ljudima, bez obzira da li su ulagači ili ne. FIA prima novac samo zahvaljujući F1, i da nas nema imali bi ogromnih problema", dodao je Eklston.

mtsmondo

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovaj sport je osudjen na propast... Berni ima ugovore sa svim stazama i uz podrsku timova bi vec iduce godine mogao osnovati isto takmicenje,samo pod drugim imenom...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma bice to sve OKi, matori dripac mora otici (Mozli)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 16:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Hertzog je napisao:
Nek je Mc Laren uvek zrtveno jagnje i crna ovca u F1, pa ostalo nije bitno :roll: :roll: :roll: :D :D :D

Moras priznati da tu ipak ima nesto

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

grof_bl je napisao:
Hertzog je napisao:

Moras priznati da tu ipak ima nesto

Ne moram :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
BMW :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrari :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]