banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zvezda vodi 2:0 u 30-om minutu. Jestrovic dao 2 gola. Sijuks spremi se da postavis tabelu :D

EDIT: Opet krivi navod, 3:0 za Zvezdu, joj koliko gresim, dobicu ban :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FK Smederevo 2-5 Crvena Zvezda

Sijuks, mozes da okacis tabelu :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Tabela:

1. Partizan 13 8 5 0 27:12 (+15) 29 bodova
2. Vojvodina 13 7 5 1 21:13 (+8) 26
3. Crvena zvezda 12 6 6 0 18:7 (+11) 24
4. OFK Beograd 13 6 3 4 16:13 (+3) 21
5. Borac Čačak 13 5 4 4 12:11 (+1) 19
6. Banat 13 4 4 5 14:16 (-2) 16
7. Mladost Lučani 13 3 7 3 12:15 (-3) 16
8. Čukarički 13 3 6 4 9:12 (-3) 15
9. Napredak 13 3 3 7 9:15 (-6) 12
10. Smederevo 13 3 2 8 12:21 (-9) 11
11. Hajduk Kula 12 2 4 6 9:14 (-5) 10
12. Bežanija 13 2 1 10 9:19 (-10) 7

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zvezda -5 u odnosu na talibane. Utakmica manje i derbi na Marakani. Računica je jasna, ali treba to sprovesti u djelo i dotada naravno pobjeđivati sve ostale. Današnja predstava Zvezde, mogla bi da bude nagovještaj odličnog derbija na Marakani na proljeće...

Što se tiče penala za Partizan, nije to ništa novo, ali nisam vidio pa ne bih da sudim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne znam jesu li ostale ekipe ojačale ili su "vječiti" loši, ali nek ima malo kuvanja, bez sigurnih bodova. Možda i publika dođe!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta se lozite,pobedili filijalu i odma euforija.Koliko znam i Zvezdi je danas sudjen penal

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Al nije u 90+

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Sta se lozite,pobedili filijalu i odma euforija.Koliko znam i Zvezdi je danas sudjen penal

Poslije očajnih predstava ove sezone, ovakva utakmica gdje Zvezda postigne 5 golova je odlična prilika za otpuštanje ventila. A za Zvezdu je suđen penal, ali i jedan protiv, na današnjoj utakmici. Diskutabilni i jedan i drugi... Partizanovi su naravno, uvijek čisti kao suza. I oni dosuđeni i nedosuđeni...

Poslednji put menjao Nitro dana 11 Nov 2007, 16:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali nije u 92. minutu i nije pri rezultatu 0:1, a i Smederevu je sudjen penal, sta cemo sada :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ni za penaltizan u 92., nego 94.!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 19:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
majko mila, šta se ložite. kao da Partizan dobije Teleoptika, pa je to kao neka vijest....

a penal je bio u 5. minuti. nek se sad javi vuk i kaže da je bolje da se dosudi u 5. nego u 90. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 19:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
bd2308 je napisao:
a penal je bio u 5. minuti. nek se sad javi vuk i kaže da je bolje da se dosudi u 5. nego u 90. :)

:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 20:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je posle meča sa Čukaričkim (1:1) u 13. kolu Meridian Superlige da ne smatra da je njegov tim u krizi.

"Pretpostavljali smo da će utakmica biti teška. Mogu da čestitam igračima na herojskoj borbi kojom su stigli do boda, jer po ovakvom terenu i ne može više. Poznato je da mi tražimo igru, ali kada je teren takav, bolje i više je jako teško ostvariti"

Sta bi bilo da igraju na Marakani

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 19:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2007, 19:15
Nitro je napisao:
Zvezda -5 u odnosu na talibane. Utakmica manje i derbi na Marakani. Računica je jasna, ali treba to sprovesti u djelo i dotada naravno pobjeđivati sve ostale. Današnja predstava Zvezde, mogla bi da bude nagovještaj odličnog derbija na Marakani na proljeće...

Što se tiče penala za Partizan, nije to ništa novo, ali nisam vidio pa ne bih da sudim.

pošto vidim da si neupućen da ti kažem da partizanu nisu svirana 2 čista penala kod 0:0. izvor: dnevni list SPORT...da ne bude kako sad i oni navlače na partizanovu stranu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 13:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2007, 13:53
herminator je napisao:
Nitro je napisao:

pošto vidim da si neupućen da ti kažem da partizanu nisu svirana 2 čista penala kod 0:0. izvor: dnevni list SPORT...da ne bude kako sad i oni navlače na partizanovu stranu

Mislim da je nevazno da li je ispravno sudjen penal,ili ne...u derbiju cemo vidjeti ko je gdje?Zvezda je imala par kikseva od pocetka sezone,ali derbi ce odluciti...!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ode i Jovetić u pola cijene!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ма људи првенство се тек захуктало, а гробље ће морати пуно боље, (ако је уопште у стању), да би освојили титулу. "Нападачки фудбал" је жешће доведен у питање, а неиграњем Јоветића, и шупљом одбраном, пуно тога је под знаком питања. Радује чињеница да и Воша игра фудбал, и да су у борби за титулу. Звезда, ко Звезда, крене па стане. Ма како то звучало, чуди чињеница да је много офанзивнија кад игра Миловановић умјесто Кастиља, а по дефиницији су иста позиција... Мада ће невидљиви морати још добро да се озноји да би поправио утисак од прије пар мјесеци...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Mi pravimo ekipu koja će kroz igru da dolazi do pobeda i taj stil nećemo menjati. A, ukoliko ne bude rezultata na kraju, sam ću da odem. Ja sam najveći krivac za učinak na tabeli i uvek ću stajati ispred ekipe. Jedino tražim malo strpljenja i podrške, od svih, navijača, medija.

- Imamo lagan sastav, koji kroz pas pokušava da dođe do gola, a onako loš teren diktira duel-igru, na koju nismo uspeli da se prilagodimo. Radićemo na tim stvarima. Međutim, desi se i da ne dobijemo penal u 17. minutu, posle kojeg bi utakmica verovatno drugačije izgledala - izjavio je trener Partizana Miroslav Đukić.

Za sada Đukič ima podršku, fudbalera, Uprave, i navijača, a zašto i ne bi. Iako je u maloj rezultatskoj krizi, Partizan i dalje igra veoma dobro, i nalazi se na prvom mestu! Uzimajući u obzir koliko fudbalera je povređeno, pa ako tome dodamo i opštu sudijsku krađu na nekoliko utakmica, i ne čudi da je Partizan u maloj rezultatskoj krizi.

Posle pauze većina fudbalera će biti zdrava i spremna da jesenji deo šampionata završi na prvom mestu. Što se sudija i njihive (ne)pravde tiče, zaista je došlo vreme da osobe koje vode Partizan reaguju, a ne da ćute i dozvole konjušarima (svaka čast izuzetcima) da rade šta im padne na pamet. Ljudski je grešiti, ali ono što su sudije uradile Partizanu protiv Čukaričkog i Smederava nisu nenamerne greške nego običan lopovluk i bezobrazluk!
http://partizan.net/indexs.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Citiraj:
- Mi pravimo ekipu koja će kroz igru da dolazi do pobeda i taj stil nećemo menjati. A, ukoliko ne bude rezultata na kraju, sam ću da odem. Ja sam najveći krivac za učinak na tabeli i uvek ću stajati ispred ekipe. Jedino tražim malo strpljenja i podrške, od svih, navijača, medija.

- Imamo lagan sastav, koji kroz pas pokušava da dođe do gola, a onako loš teren diktira duel-igru, na koju nismo uspeli da se prilagodimo. Radićemo na tim stvarima. Međutim, desi se i da ne dobijemo penal u 17. minutu, posle kojeg bi utakmica verovatno drugačije izgledala - izjavio je trener Partizana Miroslav Đukić.

Za sada Đukič ima podršku, fudbalera, Uprave, i navijača, a zašto i ne bi. Iako je u maloj rezultatskoj krizi, Partizan i dalje igra veoma dobro, i nalazi se na prvom mestu! Uzimajući u obzir koliko fudbalera je povređeno, pa ako tome dodamo i opštu sudijsku krađu na nekoliko utakmica, i ne čudi da je Partizan u maloj rezultatskoj krizi.

Posle pauze većina fudbalera će biti zdrava i spremna da jesenji deo šampionata završi na prvom mestu. Što se sudija i njihive (ne)pravde tiče, zaista je došlo vreme da osobe koje vode Partizan reaguju, a ne da ćute i dozvole konjušarima (svaka čast izuzetcima) da rade šta im padne na pamet. Ljudski je grešiti, ali ono što su sudije uradile Partizanu protiv Čukaričkog i Smederava nisu nenamerne greške nego običan lopovluk i bezobrazluk!
http://partizan.net/indexs.html

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvi čovek crno-belih Tomislav Karadžić zalaže se za potpunu prodaju najvećih srpskih klubova, dok budući predsednik Zvezde Toplica Spasojević misli da bi „večiti" trebalo da budu organizovani po uzoru na Real i Barselonu!

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?i ... ctionId=44

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]