banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Herzog složiću se s tobom i reći sledeće hvala Bogu što nam je grupa ovako lagana inače bi već sad završili svoj put ka EP. Estonija, Gana, Australija, Slovenija, Kazakstan... sve svjetske sile postadoše zahvaljujući indolentnosti naših igrača i nesposobnom treneru. Stranac za trenera ili neki naš stručnjak mada smo tanki s tim i ozbiljno porazgovarati sa igračima hoće li ili neće davati posljednji atom snage za svoju državu.

Ako neće pozvati u reprezentaciju one koji su željni afirmacije iz domaće lige a ovima što dođu posjetiti rodibinu kad je termin za kvalifikacije i što se čuvaju povreda, kalkulišu koji meč da igraju a koji da preskoče najljepše se zahvaliti i više ih nikad ne pozivati.

Ja njih i ne pratim kako igraju za svoje klubove to me ne zanima njihov život njihova stvar ali me zanima kako igraju kad predstavljaju svoj narod, a po tim igrama ne bi se reklo da imamo neku zvijezdu svjetskog kalibra u timu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 19:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
мислио сам да ћемо након овог кола ми и словенци имати по 10 бодова, практично се ништа није промјенило, могли смо се одвојити мало на табели, али нисмо имали среће па ето, ови естонци центра нису прешли и као дају нам го из слободњака....фуууј.....али добро, идаље сами кројимо своју судбину и са великим шансама улазимо у одлучујеће битке на јесен....

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gFFntDOTTD8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je po povratku iz Estonije da "orlovima" zbog izbacivanja navijača sa stadiona ne preti izbacivanje, ali da pokazuje kakav je odnos UEFA prema bilo kakvim naznakama incidenata naših navijača.
"Za sada nam ne preti izbacivanje, ali je ponašanje delegata u Talinu pokazalo da se steže omča oko našeg fudbala. Ne mislimo da ovi događaji na tribinama imaju veze sa Đenovom. Niko nije uhapšen, samo su izbacivani sa stadiona, ali svaki potencijalni incident predstavlja veliku opasnost", rekao je Karadžić na aerodromu.
Estonski mediji su javili da je policija privela na informativni razgovor 72 navijača Srbije, među kojima je bila i grupa Rusa, zbog transparenata na stadionu "Le Kok arena" u Talinu gde su Srbija i Estonija odigrale 1:1.
Većih incidenata nije bilo, a srpski fudbaleri su zbog zabrane UEFA imali podršku navijača koji su u sopstvenoj režiji došli na utakmicu, kao i veće grupe Rusa koji su istakli transparent "Rusi i Srbi zauvek braća".
Predsednik UEFA Mišel Platini je zapretio Srbiji i Hrvatskoj izbacivanjem iz međunarodnih takmičenja u slučaju novih navijačkih incidenata.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je po povratku iz Estonije da "orlovima" zbog izbacivanja navijača sa stadiona ne preti izbacivanje, ali da pokazuje kakav je odnos UEFA prema bilo kakvim naznakama incidenata naših navijača.
"Za sada nam ne preti izbacivanje, ali je ponašanje delegata u Talinu pokazalo da se steže omča oko našeg fudbala. Ne mislimo da ovi događaji na tribinama imaju veze sa Đenovom. Niko nije uhapšen, samo su izbacivani sa stadiona, ali svaki potencijalni incident predstavlja veliku opasnost", rekao je Karadžić na aerodromu.
Estonski mediji su javili da je policija privela na informativni razgovor 72 navijača Srbije, među kojima je bila i grupa Rusa, zbog transparenata na stadionu "Le Kok arena" u Talinu gde su Srbija i Estonija odigrale 1:1.
Većih incidenata nije bilo, a srpski fudbaleri su zbog zabrane UEFA imali podršku navijača koji su u sopstvenoj režiji došli na utakmicu, kao i veće grupe Rusa koji su istakli transparent "Rusi i Srbi zauvek braća".
Predsednik UEFA Mišel Platini je zapretio Srbiji i Hrvatskoj izbacivanjem iz međunarodnih takmičenja u slučaju novih navijačkih incidenata.

Какав је коњ овај Караџић то је страшно. Уместо да каже онако како јесте а то је да ФСС ништа није организовао и да није никакве карте набављао навијачима он прича о омчи и о избацивању навијача са стадиона. :roll:

Људи купили карте на благајни и ушли. Што су им продали ови гмазови ако је забрањено да улазе српски навијачи на стадион? Поједини нон стоп дивљају најцрње али само се стално око нас стеже та фамозва УЕФА омча и наши смрдљиви новинари уместо да указују на то, они још допирносе својим извештавањем да се та омча стегне.

Цигани су имали ону кореографију од пре пар година УЕФА мафиоси и ту је све речено.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Covjek ima preko 70-godina i ne pomislja da prepusti poziciju mladjim,Karadjic misli dok ne umre izgleda da presjedava!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 02:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Pa sta treba zbog tri dobre utakmice da im titramo muda celi zivot. Logicno da ih ljudi pljuju jer nakon kvalifikacija za SP nisu odigrali niti jednu solidnu utakmicu, a o necemu vecem necu ni da pricam. Jedini uspeh u periodu nakon kvalifikacija je pobeda nad Nemackom, ali i to je bilo jedva. Sa igracem vise su bili inferiorni u mecu... Tako da ne vidim razlog zasto bi ljudi zadrzali misljenje o njima, kada su gomila balvana koji ne mogu pobediti Estoniju, Sloveniju, a uskoro ni F. Ostrva...

Da trebamo... Zasto da ne... dobijemo austriju prosle kvalifikacije i ako smo trebalio izgubiti dva razlike najmanje i dizemo u nebesa nase fudbalere.. a zasto ih nebi sad dizali vise, igrali su bolje, bili dominantni, razultat nije dosao pa sta!
Meni je bitno zalaganje, imali smo ga u ove dvije utakmice iako je bisevac tele, brkic takodje al nema veze, dali su ovoj reprezentaciji sta su mogli, jel problem u necemu???
Kad razultat dodje svi su tate, a kad ga nema onda nista ne valja, jebiga, nije fer...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 06:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako je tebi vidjeno zalaganje u ove dve utakmice, pa jos da dodam prvu protiv estonije onda titraj, ja necu. Ako je tebi zalaganje da svako malo otkazuju zbog "povreda" i slicnih razloga, onda titraj. Bice vune, ima ovaca u Srbiji

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa ja i dalje ne razumijem o kojem INCIDENTU je konkretno riječ? Znači srpske zastave i natpis "Srbi i Rusi braća" se smatraju incidentom? Jesam li nešto propustio?

Osim toga, naravno da nije zabranjen ulaz srpskim navijačima, zabranjeno je FSS-u da organizovano dovodi navijače.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
гледам по хрватским медијима говоре како естонци сматрају русију тиранском земљом те је њено величање забрањено је л`..
наводно су и због тога избацили мада ето, на картама фино пише забрањено за србе.. могли су додати и оно за псе.. да буде као у НДХ.

а ево хрватина.. хоће ли њих казнити

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 21:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kad ih nisu kaznili za onaj kukasti krst od prije par godina, onda neće ni za ovo.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ako je tebi vidjeno zalaganje u ove dve utakmice, pa jos da dodam prvu protiv estonije onda titraj, ja necu. Ako je tebi zalaganje da svako malo otkazuju zbog "povreda" i slicnih razloga, onda titraj. Bice vune, ima ovaca u Srbiji

Srbi smo, nismo ljudi

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Шта мислите о Миљану Мрдаковићу као рјешењу за напад Србије?

Citiraj:
Kipar bruji o Miljanu Mrdakoviću! Srpski internacionalac je sa četiri gola doneo pobedu Apolonu protiv Olimpijakosa u B grupi plej-ofa i izbio na čelo liste strelaca sa 19 pogodaka. Bivše dete Partizana, koji je u zanimljivoj fudbalskoj karijeri branio boje Anderlehta, OFK Beograda, Genta, Salcburga, Metalista, Makabija iz Tek Aviva, Vitorije... pretekao je Konstantinua iz Omonije (17) s kojim vodi trku od samog početka...

http://sportal.rs/news.php?id=48848

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo sam cekao da to neko napise :D .... Pa u formi je, al ne znam kako bi se snasao sa kvalitetnijim igracima protiv sebe... mada nasi protivnici u grupi i nemaju kvalitetnije igrace od ovih na kipru :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2011, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci jos jedan debitant od 30+ :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2011, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:
Шта мислите о Миљану Мрдаковићу као рјешењу за напад Србије?

Citiraj:
Kipar bruji o Miljanu Mrdakoviću! Srpski internacionalac je sa četiri gola doneo pobedu Apolonu protiv Olimpijakosa u B grupi plej-ofa i izbio na čelo liste strelaca sa 19 pogodaka. Bivše dete Partizana, koji je u zanimljivoj fudbalskoj karijeri branio boje Anderlehta, OFK Beograda, Genta, Salcburga, Metalista, Makabija iz Tek Aviva, Vitorije... pretekao je Konstantinua iz Omonije (17) s kojim vodi trku od samog početka...

http://sportal.rs/news.php?id=48848

To je onaj što je igrao na Olimpijadi. Kakav crni on, bolje da zove Kaluđerovića, Ubiparipa ili onog iz Rada, što ga je spominjao, šta će nam ovaj... Treba probati nekog perspektivnog, pa ako se uklopi, uklopi se. Reprezentaciji fali jedan tipa Kaluđerovića, koji se ne vidi ali će dati gol, napadač sa instinktom. Samo što bi Kaluđerović morao još dosta da poboljša igru pa da uđe, ali kad mogu Mrđa i Pantelić, gdje da on ne može.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
данас сам гледао нашу U17 репрезентацију с циљем да видим имамо ли шпицева за будућност......изгубили смо 2:3 од Данске у Новом Саду у једној супер занимљивој утакмици, а сви који су гледали меч видјели су нападача Келна, нашу младу деветку необичног имена: Војно Јешић. Па такав профил шпица могли смо гледати само у неким другим репрезентацијама и маштати о Србину таквог калибра. Момак има све, излуђивао је Данце, има брзину, технику, игра и лијевом и десном ногом, изводи перфектно све прекиде, забио је предиван гол из слободног ударца, из корнера намјестио пар идеалних шанси које његови млади другари нису успјели претворити у гол.....коначно се појавио Србин, прави шпиц. У овој оскудици таквих играча, не бих се нимало двоумио да сам селктор А тима и полако бих га већ гурао у ватру....можда претјерујем по том питању, али момак је права звјерка!

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Gledao sam onaj njegov go iz slobodnjaka, sjajno! Šteta što smo dobili dva glupa gola poslije toga. Koliko sam skontao, i njega su Švabe vrbovale da igra za njih. On poslije U-17 Srbije još ima pravo da zaigra za Njemačku, je li?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]