banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2011, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A novinara i šupljaka...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
I to što kažeš, nek nas izbace kad za državu ne igramo srcem kao recimo Slovenci. Samo da opet nisu neke zavjere pa kad izbacuju muslimane da nas izbacuju u paketu i još hrvatima nešto podmetnu i onda nam ostaje samo da igramo regionalnu ligu

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
SKANDAL hrvatskih navijača na Stade de Franceu! Na terenu Michela Platinija, Uefinog poglavara koji nam prijeti izgonom iz nogometne Europe, skupina od 50-ak huligana najprije je kartonima konstruirala slovo U sredinom prvog dijela susreta Francuske i Hrvatske, da bi u nastavku uslijedio pirotehnički festival u kojem je nekoliko baklji doletjelo i na teren. Nažalost, fotografije ili snimke incidenta trenutno nisu dostupne

не би ме чудило.
нисам размишљао о томе на тај начин. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 01:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
АЛЕКСАНДАР je napisao:
јеботе.. зашто? због крпе са натписом?
па хрвати направе слово У за господина Мишела па ником ништа!

а драго ми је због Руса.. њих у Естонији има око 30 %.. баш сам скоро гледао неку емисију и говоре како су много очекивали од уласка у ЕУ но међутим сад је траженији пасош Русије иако је Естонија чланица ЕУ.

Естонија не дозвољава Русима (који су рецимо рођени у Естонији) да имају естонске пасоше односно да би добили естонски пасош мора да се прође тест језика а који је сачињен тако да га положе само Естонци. ЕУ-демократија...

Него, превише се ложите. Србија је просечна репрезентација и мени је право чудо да се ми након свега овога уопште и налазимо у комбинацијама за одлазак даље (где би тек били да смо узели Естонију кући).

Бркић, рупа на голу.

Приде, поздрављам одлуку ФСРС.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Još jednom se pokazalo da bez Dekija ne možemo da pobijedimo. Tužan sam što smo ove kvalifikacije odigrali mnogo slabije nego što sam očekivao, tako da sad praktično nemamo nikakve šanse da ostvarimo... PRVO MJESTO! Ali sto posto smo drugi i u baražu idemo na Hrvatsku ili BOSNU (ako je ne izbace)!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Harvester je napisao:
Još jednom se pokazalo da bez Dekija ne možemo da pobijedimo. Tužan sam što smo ove kvalifikacije odigrali mnogo slabije nego što sam očekivao, tako da sad praktično nemamo nikakve šanse da ostvarimo... PRVO MJESTO! Ali sto posto smo drugi i u baražu idemo na Hrvatsku ili BOSNU (ako je ne izbace)!

Zar nisu malo drugačija pravila prilikom kvalifikacija za EP tj. prve 2 reprezentacije se direktno kvalifikuju a u baraž idu najbolje treće plasirane ekipe?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 08:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne,to je bilo samo jednom,onda kad nas je vodio Klemente i kad su nas sjebali Poljska i Portugal,samo tad su na Euro isla prva 2.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Schlager je napisao:
Ne,to je bilo samo jednom,onda kad nas je vodio Klemente i kad su nas sjebali Poljska i Portugal,samo tad su na Euro isla prva 2.

Da, na te sam kvalifikacije i mislio.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Silvio Dante je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
јеботе.. зашто? због крпе са натписом?
па хрвати направе слово У за господина Мишела па ником ништа!

а драго ми је због Руса.. њих у Естонији има око 30 %.. баш сам скоро гледао неку емисију и говоре како су много очекивали од уласка у ЕУ но међутим сад је траженији пасош Русије иако је Естонија чланица ЕУ.

Естонија не дозвољава Русима (који су рецимо рођени у Естонији) да имају естонске пасоше односно да би добили естонски пасош мора да се прође тест језика а који је сачињен тако да га положе само Естонци. ЕУ-демократија...

Него, превише се ложите. Србија је просечна репрезентација и мени је право чудо да се ми након свега овога уопште и налазимо у комбинацијама за одлазак даље (где би тек били да смо узели Естонију кући).

Бркић, рупа на голу.

Приде, поздрављам одлуку ФСРС.

Klasican srpski komentar.... :D

Nismo mi losi, igrali smo odlicno, bili dominantni, nismo iskoristili sanse i stigla je kazna.... Vec vidjeno...

Grupa nam je prilicno jadna tako da cemo se i pored ovog vjerovatno plasirati dalje...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Simpatizer je napisao:
enc0re je napisao:
Citiraj:
Иван Богданов? 3-0? Познато?

hahah i ime mu zapamti :lol:

Tog heroja cemo vjecno pamtiti. Pao je za vise ciljeve...

Taj heroj jedino sto je sjebao je kazna a rezultat sa Talijanima cisto sumnjam, neko vjeruje da bi dobili Talijana a gubimo/igramo nerjeseno sa prosjecnim ekipama.

Bogdanov ce posluziti samo za cupanje na kraju kvalifikacija tipa e da nije bilo onog problema u Denovi sad bi imali tri boda vise a nadimanje u BG od Estonije pa nerjeseno od Slovenaca pa opet nerjeseno sa Estonijom i ko zna sta do kraja ce se zaboraviti al tri boda od Talijana u Denovi su bila sigurna al ih sjeba Bogdanov.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ocigledno da je estonska policija pokusala da iscenira nerede nasih navijaca pa da i oni dobiju bodove kao zabari.Jos malo ce da nam zabrane da gledamo tv prenos.PRAVDA ZA SRPSKE NAVIJACE I SRPSKI NAROD!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
срби ће се морат изуват још мало кад крену на утакмицу...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da bi UEFA trebala donijeti zakone po kojima srpski fudbaleri mogu udarati loptu samo slabijom nogom, a navijači kad dodju na stadionu da moraju biti okrenuti ledjima terenu i geldati utakmicu na ogledala.
Ako sad ne kazne Hrvate zbog ovoga onda stavrno ne znam. Nisu ih ni prošli puta kaznili kad seu pravili kukasti krst.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
ovosok je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Ocigledno da je estonska policija pokusala da iscenira nerede nasih navijaca pa da i oni dobiju bodove kao zabari.Jos malo ce da nam zabrane da gledamo tv prenos.PRAVDA ZA SRPSKE NAVIJACE I SRPSKI NAROD!!!

pa i jesu medju najgorim huliganima..uvijek neredi, prekidanje utakmica u italiji, ubistvo francuza u beogradu...ima previse huligana i budala na tribinama..

Nadam se da ce se nakon ovog posta banovati ova budala.

Iako je trebalo odmah nakon njegovog prvog posta ali dobro.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovosok je napisao:

sto banovati zato sto kazem istinu, podrzajes li ti ubistvo francuza i ovakve kao bogdanova?? naravno da su 99% navijaca normalni ali ipak ima dosta primitivaca na tribini, ako si nekada bio na tribini znas o cemu pricam..mnogo je lakse zatvoriti oci i kriviti sve druge i da su svi drugi zli protiv srba..

i sta kazu ,nije usvojen statut? :lol: :lol:

kakvi bolidi

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 13:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Schlager je napisao:
Ko kaze da se protiv Italije igra bez publike?

Моја грешка, мислио сам да смо добили 3 утакмице неиграња, а ми смо кажњени само са 2 утакмице, једну смо одрадили против Ирске, а друга је условна, тј. публика ће бити и против Фарана, али у случају било каквог нереда у наредне двије године та утакмица би се активирала. Значи, ипак би се могло у Београд против Италијана :D .

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Jao,atmosfere koja se sada pravi, a za koju su krivi igraci, i selektor i navijaci. Dobro, razocaravajuce ide u kvalifikacijama, bezveze gubimo bodove od Estonije, Slovenije, doveli smo sebe u u situaciju da grupu koju smo trebali da pocistimo dozivljavamo kao gotovo nepremostivu prepreku. Ali, cemu odmah podele, pljuvanje, potcenjivanje? Citam komentare na sajtovima i doslovno se zgrazavam. Da imam u istoriji negde komentare posle one pobede nad Rumunijom, pa da uporedim, garantujem da bi bilo ljudi sa istim nikovima koji su sve dizali u nebo a sada ih pljulju najstrasnije.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa sta treba zbog tri dobre utakmice da im titramo muda celi zivot. Logicno da ih ljudi pljuju jer nakon kvalifikacija za SP nisu odigrali niti jednu solidnu utakmicu, a o necemu vecem necu ni da pricam. Jedini uspeh u periodu nakon kvalifikacija je pobeda nad Nemackom, ali i to je bilo jedva. Sa igracem vise su bili inferiorni u mecu... Tako da ne vidim razlog zasto bi ljudi zadrzali misljenje o njima, kada su gomila balvana koji ne mogu pobediti Estoniju, Sloveniju, a uskoro ni F. Ostrva...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
Velika je razlika sto smo ovakve utakmice sa Estoncima ili slicnim ekipa pod Anticem lagano dobijali :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Schlager je napisao:
Ja bih volio da docekam jednom da Predsjenik Saveza bude Predsjednik,selektor selektor,igrac igrac,a navijac navijac.Ne mozemo svi biti selektori,daj da podrzavamo reprezentaciju a ne da se nadamo nekim porazima zbog nekih smjena.
Ekipa nam je bila desetkovana povredama i kartonima (da su tu Krasic,Stankovic,Ninkovic ne bi sigurno igrao Veseljko,niti bi branio Brkic da je tu Jorgacevic),teren je bio nemoguc za igru,a i pored toga smo imali super sansi ali,yebiga,nije htjela u gol.Slazem se da smo imali taj pad od 60-80 minuta,ali ipak nam je danas sportska sreca potpuno okrenula ledja.
Jos uvijek drzimo sve u svojim rukama i navijacemo u septembru pa sta bude-bude!

Ovo mi je bila jedna od najtezih utakmica za gledanje.Ne vidi se nista,a kad god je lopta blizu naseg gola samo drhtim i osluskujem da nece komentator reci da je gol! Pa jos ono na kraju,po onoj kletvi dabogda imao pa ne imao.Bilo,ne ponovilo se!

Edit Ko kaze da se protiv Italije igra bez publike?

Kod nas je uvjek tako . Sto srba = 100 selektora .... Sinoc jednostavno nije bilo uslova za igru ali i po onakvom terenu smo bili bolji ali kao sto kazes sreca okrenula leđa . Jedna od one dve sanse su se morale realizovati i to je uzrok poraza ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]