_зока je napisao:
Ne sikirajte se, doći će proljeće i dogodine.
opala
Nego,realno Partizan je i prosle sezone bio u govnima za f4,posto vidim da se treba ponavljat jer narod zaboravlja neke stvari koje se ne smiju tek tako lako zaboravljati

Na kraju taj rad
E sad,jos realnije je ipak da Partizan po varljivoj igri nema velike sanse da ove sezone odbrani titulu.Vecerasnja utakmica je to opet pokazala uprkos pobjedi na teskom gostovanju.Nado sam se povratku Bertansa u malo boljem svjetlu.Drago mi je sto je opet u ekipi ali odsustvo je uzelo svoje.Kontam ajde opet koliko toliko cemo biti u nekom normalnijem sastavu makar da se mogu pojedinci odmarati malo kad eto sranja sa Kinzijem.Daj Boze da nije kraj sezone za njega.Onda stvarno ce biti veliki problem.Kinzija ni Tepic ni Bogdanovic ne mogu nikako zamjeniti.Nisu to ti tipovi igraca,vise su suteri iz daljine,nemaju oni tu brzinu,nemaju takav ulaz pod kos,ne kradu lopte kao on.Westermana i Milosavljevica smo naravno davno otpisali,ali ovaj drugi pogotovo bi nam valjao opasno.Ma sve to opet nekako ali Kinzi ako je zavrsio sezonu onda mrka kapa.
Moze lajat ko sta hoce Partizan dugo vremena gura sa prakticno pola ekipe,ostvario 3 pobjede u top 16 i plasirao se na f4 ABA lige opet.Za manje od polufinala regionalnog takmicenja Partizan ne zna od kako se prikljucio
Ako se ne odbrani trofej,nije tragedija.Nismo kompletni,centri su losi,nemamo kontinuitet itd.Bogdan igra,nekad Lovernj,Tepic se trudi,ostali ako nekad blicnu dobro je.
I sto je najvaznije,a to cu ponoviti jos milijardu puta ako treba

mi smo trpali koga smo htjeli i kako smo htjeli.Yebali smo godinama u ovom regionalnom takmicenju da nema dalje,niti ce ikad iko yebat kao mi.
Pa dovoljno sve govori i to da koji god tim osvoji trofej osim Partizana bice mu prvi.
Samo mi nije pravo to sto nismo u najjacem sastavu,sto nam igraci nisu zdravi.Da je sve ok,da su svi tu,da igraju,da budu u ritmu,pa ako popusimo onda protivniku svaka cast i kapa do poda.Bilo kojem protivniku.Ovakvog Partizana i nije tesko pobjediti.