banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2014, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kao preko noci ce Partizan proigrati, a u ostale ce udariti grom

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pricekajmo, polako :)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
_зока je napisao:
Ne sikirajte se, doći će proljeće i dogodine.

opala :lol: :lol:

Nego,realno Partizan je i prosle sezone bio u govnima za f4,posto vidim da se treba ponavljat jer narod zaboravlja neke stvari koje se ne smiju tek tako lako zaboravljati :D Na kraju taj rad 8)
E sad,jos realnije je ipak da Partizan po varljivoj igri nema velike sanse da ove sezone odbrani titulu.Vecerasnja utakmica je to opet pokazala uprkos pobjedi na teskom gostovanju.Nado sam se povratku Bertansa u malo boljem svjetlu.Drago mi je sto je opet u ekipi ali odsustvo je uzelo svoje.Kontam ajde opet koliko toliko cemo biti u nekom normalnijem sastavu makar da se mogu pojedinci odmarati malo kad eto sranja sa Kinzijem.Daj Boze da nije kraj sezone za njega.Onda stvarno ce biti veliki problem.Kinzija ni Tepic ni Bogdanovic ne mogu nikako zamjeniti.Nisu to ti tipovi igraca,vise su suteri iz daljine,nemaju oni tu brzinu,nemaju takav ulaz pod kos,ne kradu lopte kao on.Westermana i Milosavljevica smo naravno davno otpisali,ali ovaj drugi pogotovo bi nam valjao opasno.Ma sve to opet nekako ali Kinzi ako je zavrsio sezonu onda mrka kapa.
Moze lajat ko sta hoce Partizan dugo vremena gura sa prakticno pola ekipe,ostvario 3 pobjede u top 16 i plasirao se na f4 ABA lige opet.Za manje od polufinala regionalnog takmicenja Partizan ne zna od kako se prikljucio 8)
Ako se ne odbrani trofej,nije tragedija.Nismo kompletni,centri su losi,nemamo kontinuitet itd.Bogdan igra,nekad Lovernj,Tepic se trudi,ostali ako nekad blicnu dobro je.
I sto je najvaznije,a to cu ponoviti jos milijardu puta ako treba :D mi smo trpali koga smo htjeli i kako smo htjeli.Yebali smo godinama u ovom regionalnom takmicenju da nema dalje,niti ce ikad iko yebat kao mi.
Pa dovoljno sve govori i to da koji god tim osvoji trofej osim Partizana bice mu prvi.
Samo mi nije pravo to sto nismo u najjacem sastavu,sto nam igraci nisu zdravi.Da je sve ok,da su svi tu,da igraju,da budu u ritmu,pa ako popusimo onda protivniku svaka cast i kapa do poda.Bilo kojem protivniku.Ovakvog Partizana i nije tesko pobjediti.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Каква су ово сад кукумавчења и оправдања за поразе који се још нису ни десили? Није нам ни ЦЗБ/ФМП нити ко други крив за лошу селекцију тима и лошу срећу, и ако неко други и узме титулу, то ће бити заслужено, и нимало мање вриједно поштовања него да је Партизан у пуном саставу.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Otprilike sam pretpostavljao da ces se ti javiti.Majstore,da je Partizan kompletan i de se niko nije povrijedio uopste,da je sve bilo ok cijelo vrijeme kao kod skoro svih ostalih ekipa,Partizan bi garantovano bio bolje bolje plasiran u ABA ligi,a zatim me bas i nije briga,ali briga me je i za tim zalim sto zbog upravo toga Partizan nije bolje plasiran u Evroligi.Garantujem da bi ekipa imala jos makar 2 pobjede,Bayern u gostima i makar Galata ili Kuban kod kuce.Sa 5 pobjeda na primjer mi bi se borili sada za top 8.Ti vjerovatno mislis da nije tako?Ne mogu Bogdan i Kinzi sve sami,i ako se neko jos od igraca sjeti nekad da malo proradi.Ovo su cinjenice, o kakvom kukanju unaprijed pises,ja ne znam.
Od svega sto si napisao neki dan,samo si u pravu vjerovatno to da pare iz kluba od prodaje igraca ili karata i cega vec,idu nekome sa strane,negdje odlaze.Partizan je u zadnjih par godina dosta dobrih igraca prodao koji su prosli kroz tim a stalno fali puno love.Da neko tamo u pozadini uzima neku lovu,slozio bih se i ja tu sa tobom.Ali mnogo ti nesto kritikujes i neko topovsko meso spominjes sto nije tacno.Ekipa dokazala suprotno.I kakvu selekciju tima da bilo koji trener napravi,kako da odrzi ekipu u nekom vrhu kad mu fale prvotimci.Za to sto nam se izdesavalo naravno da niko nije kriv,samo sam napisao da smo kompletni sigurno bi bilo dosta drugacije tj. bolje za nas.Ponavljam,vrlo mouguce i u top 8 EL.
Da ne spominjem to sto se desavalo da i ovi sto kao igraju,nekad se i oni povrijede.Sad nema Bogdana malo,pa onda ima Bogdana ali nema Kinzija,pa malo problemi sa Lovernjom,pa onda se Lovernj oporavi vrati se i Kinzi,pa opet nema Kinzija...daj da vidim ekipu koja ce funkcionisati dobro na taj nacin!Makabiju se povrijedi centar,jedan igrac,oni totalna banana.Vidjeli bi ove ekipe sto pored Partizana igraju na f4 ABA lige.Ma da im se igrac-dva povrijedi,prvotimci,veselo bi bilo ali bas.Nema sanse da bi ijedna ekipa imala rezultate kao kad igraju u punom sastavu.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 07:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Bravo galebe sivi ticu.
Ja sam jos na pocetku sezone rekao da slobodno mozemo izgubiti sve titule.pa mora nekad i neko drugi osvojiti titulu
Meni je veci zal sto smo propustili sansu za top 8 zbog ovih povreda, a i ovako je dobar rezultat

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa kakve to veze ima? Povrede su dio sporta. Samo sto je kod Partizana to ove sezone oborilo neke rekorde.
No to ne moze uticati na "opravdanost" titule ukoliko je Zvezda, Cedevita ili Cibona uzmu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Popokatepetl je napisao:
Каква су ово сад кукумавчења и оправдања за поразе који се још нису ни десили? Није нам ни ЦЗБ/ФМП нити ко други крив за лошу селекцију тима и лошу срећу, и ако неко други и узме титулу, то ће бити заслужено, и нимало мање вриједно поштовања него да је Партизан у пуном саставу.

Kakva losa selekcija pobogu, vec drugi treci put citam ovu glupost? Kakva losa selekcija kada se u jednoj ekipi povrijedi 5-6 standardnih prvotimaca, pa ko jos racuna na to da ce mu se mozda povrijediti 5 standardnih igraca pa eto, odoh ja napraviti malo bolju selekciju...

Da ce titula nekog drugog tima biti manje vrijedna ako je osvoje nece, ali likovanje na toj tituli i likovanje nad nesto losijom igrom Partizana ove sezone moze doci samo od napacenih likova koji ne zele da priznaju da bi stvari bile mnogo drugacije da je Partizan kompletan.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Popo misli na losu selekciju centara, sto i jeste tako. Partizan je uvijek imao vrhunske centre, pa po tome ste i bili najvise poznati. I sad ulaze u sezonu sa Gagicem i Muslijem kao glavnim centrima. Da ste imali iole normalnije centre ove povrede se ne bi toliko primjetile, posto bi tu bili Bogdan, Kinzi, Tepic i jedan odlican centar, sasvim dovoljno. Ovako kako nemate ni jednog normalnog centra, spoljna linija mora nositi komplet utakmice..

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pa kakve to veze ima? Povrede su dio sporta. Samo sto je kod Partizana to ove sezone oborilo neke rekorde.
No to ne moze uticati na "opravdanost" titule ukoliko je Zvezda, Cedevita ili Cibona uzmu.

ovo sam jutros procitao na drugom forumu da ne bude da sam ja nekakav strucnjak

uzmimo primjer fenrebahcea,dosao najbolji trener u evropi,doveo nekoliko igraca za koje misli da su mu potrebni za njegove kriterijume i sta se desava.povrijedi se savas pa onaj sipahi slomi ruku pa zoric mjesec dana i covjek se sa onakvom ekipom vjerovatno nece ni plasirati u top 8 a u turskoj ligi im je banvit pobjegao nekoliko bodova.

tebi kad se povrijedi jedan igrac ode ti citava koncepija igre a tek sta se desava kad ti se povrijedi 3-4 igraca na duzi period i ove sitne povrede sto su propustali bitni igraci kao bogdan ili kinzi tako da svi koji kazu da je zbog povreda ovakav rezultat imaju puno pravo

a i ovde je popo cini mi se napisao u nekakvom smislu katastrofalan rezultat ili tako nesto slicno a partizan zavrsio u top 16 evrope i evo sad i top 4 aba lige sa svim ovim problemima

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mnogi ljudi se varaju na primjeru Fenera i Bajerna. Došli Obradović i Pešić i ko fol odma će biti rezultati. Hoće al u limburgu.

Partizan se sjajno drži koliko su desetkovani. Skidam im kapu. Nešto nisam oran da pišem duži post pa samo ovako ukratko :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa dobro, Fenjer ima isto bodova kao Olimpijakos i bod manje od Panate, znaci daleko je to od toga da se nece kvalifikovati.
A zar se u Turskoj ne igra playoff? Kakve veze ima i ako im ovi bjeze par bodova sad. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj jebo vas fener, njihova posla.

Dajte da vidimo kako da Srbi utiču na ovaj cirkus aba liga. valjalob žrtvovati jedno sezonu bez evrope, da izađemo iz ovog smeća pa da lobiramo kod stoke u el da SRbija dobije mjesto.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Pa dobro, Fenjer ima isto bodova kao Olimpijakos i bod manje od Panate, znaci daleko je to od toga da se nece kvalifikovati.
A zar se u Turskoj ne igra playoff? Kakve veze ima i ako im ovi bjeze par bodova sad. :)

ne znam za playoff,vjerovatno igra a euroligu sam rekao vjerovatno da nece jer lose igraju i trentno su na 5 mjestu mada to nije poenta mog pisanja vec je poenta kad ti otpadne barem jedan igrac sve ti pada u vodu.evo makabi je protiv nas vodio sad po 10-15 razlike i povrijedi se onaj medo i ljudi se pogubili totalno.
pa u fudbalu u nekim ekipama kad se povrijedi jedan igrac osjeti se na ekipi a kako nece u kosarci gdje igra 5 igraca

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

ne znam za playoff,vjerovatno igra a euroligu sam rekao vjerovatno da nece jer lose igraju i trentno su na 5 mjestu mada to nije poenta mog pisanja vec je poenta kad ti otpadne barem jedan igrac sve ti pada u vodu.evo makabi je protiv nas vodio sad po 10-15 razlike i povrijedi se onaj medo i ljudi se pogubili totalno.
pa u fudbalu u nekim ekipama kad se povrijedi jedan igrac osjeti se na ekipi a kako nece u kosarci gdje igra 5 igraca

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
zerocool je napisao:
Popo misli na losu selekciju centara, sto i jeste tako. Partizan je uvijek imao vrhunske centre, pa po tome ste i bili najvise poznati. I sad ulaze u sezonu sa Gagicem i Muslijem kao glavnim centrima. Da ste imali iole normalnije centre ove povrede se ne bi toliko primjetile, posto bi tu bili Bogdan, Kinzi, Tepic i jedan odlican centar, sasvim dovoljno. Ovako kako nemate ni jednog normalnog centra, spoljna linija mora nositi komplet utakmice..

Losa selekcija, pa da su mogli doveli bi oni Peru Antica... Cuj losa selekcija, kao da su mogli dovesti koga hoce... Musli je jedno vrijeme bio najavljivan kao najveci talenat nase kosarke.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
uglavnom,da znate da je smještaj u apartmanima Pantelić (konkretno,Vračar,kraj Hrama) već rezervisan i uplaćen 25-27 aprila...

ako se final four ne bude igrau u BG,ili VEČITI u fudbalu ne bude u tom terminu,smatrajte da ću vas sa sportskih tema smatrat odgovornima!! 8) ..nisam provjeravao,vjerovao sam vam na riječ!!!

btw,želja mi je da Zvezda dobije bar fudbal,pošto košarku neće sigurno :(

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Mar 2014, 12:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jebalo majku mjesec dana prije utakmice se piše kako ovakvog Partizana nije teško pobijediti. To se sindrom Vujoševića i predstavljanje velikomučenika čisto da se da na nekom dodatnom značaju pobjedi uzelo maha i kod ostalih. Partizan za ABA ima prejeben sastav, daleko najjaču prvu petorku, da su zdravi Vesterman i Milosavljević to bi za lokalne okvire bila zvijer od ekipe a i u Evropi bi se ponosala sa svakim na svakom terenu, bez njih su slabiji ali ne toliko slabiji koliko se predstavlja, tako da iskulirate sa stvaranjem alibija. Igrate loše, ali ne zbog loše selekcije, povreda već nešto ne štima, da li će proraditi do F4 čuće se.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Na ovo treba dodati da ste sa pocetka sezone sticajem nesretnih okolnosti (povreda) u sustini i pojacali sastav.
Vesterman<Tepic (koliko god smijesno bilo nekim ljudima)
Milosavljevic<Pavlovic (NBA igrac, ono sto Dragan nikad nece biti)
Kinzi-sta reci, kad neko ima 15-20 poena u rukama ne treba trositi rijeci.
Bertrans-buduci NBA igrac
Lovernj-buduci NBA igrac
Bogdan-buduci NBA igrac
Veliki talenti svog vremena, Musli, Gagic, Milutinov. Dalo prospekt za buducnost.

Vujosevic ako sa ovim ne moze uzeti ABA neka se samoubije a i vi koji ga velicate. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja fino reko, mada nije neka mudrost, za mjesec dana forum će goriti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]